🔥 KEDVEZMÉNY a szivattyúkra Több infó 00n 02ó 40p 35m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control

Termékkód 3676
29 339 Ft
24 247,11 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 200 db

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 587 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerrőlA Sinkor LED egy modern LED akváriumvilágítás. Minden halakat és növényeket tartalmazó társas akvárium számára megfelel. A minőségi ultravékony szerkezet és a kiváló minőségű csipek használata ideális választás minden akvarista számára.


A Sinkor LED világítás előnyei

Ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséhez 🌿

Az akváriumi növények növekedéséhez elsősorban kék spektrumösszetevő szükséges. A Sinkor LED éppen ezt az összetevőt tartalmazza legnagyobb mennyiségben. Kisebb mennyiségben azonban zöld és piros összetevővel is rendelkezik a halak és a zöld és vörös növények színezetéhez. A színhőmérséklet 6000K, az emberi szemnek a diódákból származó fény fehérnek tűnik.    


A Sinkor LED Wifi Control a csomagolás részét képezi! – Már semmiféle hirtelen sokkhatás nem éri a halakat 🐟🐠

A Sinkor LED Wifi Control nagyon egyszerűen teszi lehetővé a fény beállítását mobiltelefon segítségével. A következőket állíthatja be:

 • fokozatos sötétedés és világosodás
 • a bekapcsolás/világosodás és kikapcsolás/sötétedés rendszeres időpontja
 • tetszőleges fényerősség a nap folyamán

A mobil applikációban egyszerűen beállítható a rendszeres időpont, mikor kell bekapcsolnia a világításnak 1%-ra, majd megemelni a teljesítményt akár 100%-ig. Ugyanígy a fokozatos sötétedés is beállítható. A halak jól fogják érezni magukat az akváriumában! A sötétedés és a világosodás hossza szintén tetszőleges ideig tarthat. Fél vagy akár két órán át, csak Öntől függ.


  Tetszőleges fényintenzitás bármikor napközben

  A világítás tetszőleges erőssége beállítható. Amennyiben sok alga növekszik akváriumában, beállíthatja, hogy a világítás pl. csak 75%-on működjön. Ha este tompább fényt részesít előnyben, a nap nagy részében 100%-ra beállítható, majd este az előre beállított időben a fény 30%-ra tompítható, aztán fokozatosan 0%-os sötétedésre válthat. Az ötleteknek semmi sem szab határt!

  A Sinkor LED Wifi Controlt a világítás kábeléhez erősíti, majd a rajta lévő QR kód leolvasásával letölti az applikációt vagy a mellékelt kinyomtatott használati útmutató alapján. Ezután már csak követnie kell az applikáció vagy a használati útmutató utasításait.


  A LED diódák nagy száma jobb hatékonyságot és fényszórást biztosít

  A LED világítások fénye egy irányba sugárzik és nem szóródik szét olyan könnyen, mint más fényforrások esetében. A LED diódák nagy mennyisége egyenletes fényszórást biztosít az egész akváriumban. A legmodernebb LED diódák nagy darabszáma ezenkívül a fényerő és a fogyasztás jobb arányát éri el. A fény tehát maximálisan hatékony.


  Fokozott vízállóság 💧

  Egy továbbfejlesztett generációról van szó, amely során a világítótest belsejében megnövelték a LED ellenállását a nedvességgel és a fröccsenő vízzel szemben. Ennek ellenére is javasoljuk, hogy bármely világítást jól szellőző fedélben helyezzünk el, vagy használjunk fedőüveget a páralecsapódás ellen a világításon.

  A burkolat nem hevül túl és hosszú élettartamú

  A világítás szerkezetének létrehozásakor alumíniumot használtak. Hőmérsékletvizsgálatok kimutatták, hogy a LED hűtése egy kellően széles alumíniumburkolattal a leghatékonyabb. Így nem romlik az elektronika.


  Az energia csak a fényerősségre használt, nem a hőre

  A világítás tervezéskor és tesztelésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a világítás teljesítményének minden wattja maximálisan ki legyen használva. A világítás megfelelő szerkezete megakadályozza a túlmelegedést, és minden felhasznált energia a világításra használt, nem a hőre. A fényerősség-teljesítmény arány egyike a legjobbaknak a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki nem szeretne energiát pazarolni.

  Hosszú élettartamú fényerősség 🌞⏰

  A LED diódák ebben a világításban 10-12 óra/napos szokásos működtetés mellett hosszú évekig kitartanak. Mindazonáltal minden világításhoz pótalkatrészeket is kínálunk. Ha a világítással a jövőben történne valami, nem szükséges megválni tőle, mindig javítható.


  Vékony világításburkolat a könnyed megjelenésért

  A világítás nagyon vékony, hihetetlen módon csupán 9 mm. Ennek köszönhetően a világítás rendkívül észrevétlen, nem zavarja meg az akvárium megjelenését.

  Állítható tartók az akváriumra való rögzítéshez

  A tartók kialakítása lehetővé teszi, hogy a világítást az akváriumra csúsztatva bizonyos mértékig az akvárium fölé rögzítsük.


  Az EU-ban készült

  A Sinkor lámpatesteket az Európai Unióban, pontosabban a Cseh Köztársaságban gyártják. A Sinkor márka kizárólag az akvaristáknak szánt termékekre specializálódott, és termékeit akvaristák fejlesztették ki.


  Egyszerű szerkezet = minimális meghibásodás

  A Sinkor termékek megkülönböztető jellemzője, hogy a hangsúlyt a lehető legegyszerűbb terméktervezésre helyezik = a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a termékeket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a meghibásodás lehetősége, vagy meghibásodás esetén a javítás valóban nagyon egyszerű legyen, miközben a termékek a lehető leghasznosabbak legyenek az akvaristák számára.


  A piacon lévő lámpák egyikeként a Sinkor lámpákat valójában Európában szerelik össze és gyártják, nem Ázsiában. Ez biztosítja számunkra a maximális ellenőrzést a gyártás minősége felett.

  Maximális intenzitás meglepően alacsony fogyasztás mellett 🏆

  Az akvárium feletti világítás kiválasztásának alapszabályát a világítás teljesítményének megválasztása határozza meg. A Sinkor világításnál azonban ez a szabály bonyolultabb, hiszen kisebb teljesítményen ugyanazt a fényerősséget éri el, mint az erősebb világítások.

  Hogyan lehetséges ez? 🤔 a magyarázat egyszerű:
  Semmilyen világítás nem ér el 100%-os hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem az egész teljesítmény alakul át fénnyé. A világítótestek esetében hő keletkezik, amely a legnagyobb ellenség, ugyanis elvon a fényerőből, ami fontos a növényeknek. Sok világítóstest-gyártó a lehető legnagyobb papíralapú teljesítmény elérése érdekében olyan világítótestek gyártását szorgalmazza, amelyek bár nagyobb fogyasztásúak, sokkal több hőt bocsátanak ki, ezért kisebb a világítótestük.

  Azzal, hogy a Sinkor világítás nagy mennyiségű LED diódát tartalmaz, konkrétan 432 darabot 120 cm-enként, valamint az alumíniumháznak hála minőségi hűtéssel rendelkezik, nagyobb hatékonyságot ér el, ezért egy lumen ára jóval alacsonyabban jön ki, mint a konkurens világítások esetében. Ha nagy fényigényű növényeket tart, és mindezek ellenére nem lenne elég a teljesítmény, anyagilag még mindig megfelelőbb két Sinkor világítást elhelyezni az akváriuma fölött, mint más, erősebb világítást beszerezni.

  🤓 Infó: A fényerőt lumenekben (lm) mérjük, ami a fény mennyisége, amit a világítás kibocsát a wattban mérhető teljesítménnyel szemben, ami csupán az az adat, amely világításának energiafogyasztását jelzi – nem pedig azt, mennyire hatékonyan használja fel.

  Különbségek hatékonyságban 📈

  Az ábrán láthatja, hogy a Sinkor világítás képes 53%-kal jobban (jobban = a fogyasztott elektromos teljesítmény nem hőre, hanem fényre alakul át) felhasználni az elektromos áramot, mint az LFL-CL, 27%-kal jobban, , mint az Aquatlantis. Ennek eredményeképp tehát jelentősen alacsonyabb összegért világít a Sinkor, mint a többi említett világítótest.

  Az alábbiakban Sinkor lámpákkal megvilágított akváriumokat talál ügyfeleinktől. Ezekben az akváriumokban Sinkor világítást alkalmaztak, amelyek két változatban - fehér és WRB - nagy számú LED-et biztosítanak, így biztosítva a nagyobb hatásfokot és a jobb fényeloszlást. Ideális választékot kínál akváriumi növények termesztéséhez és halszín megjelenítést.

  👉 További vásárlói akváriumok megtekintése 👈

  Műszaki paraméterek 👷‍♀️👷‍♂️

  Méretek: Az akvárium max. hosszúsága: Teljesítmény: Színhőmérséklet: Fényerősség:
  121 cm / 5 cm / 0.85cm 120 cm 40W 6000 K 11 232 lm

  A csomag tartalma: Lámpatest, áramforrás és a szükséges vezetékek, Sinkor LED Wifi Control, tartók

  PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

  A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

  👉 A teszteredmények itt találhatók 👈

  Pótalkatrészek

  Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

  Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

  Rating

  Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

  Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

  Tökéletes termék!(volt amíg a szolgáltató ki nem cserélte a wi-fi routert, azóta nem lehet összehangolni és ezáltal nem igazán tölti be a funkcióját )

  Végh Á. 29.7.2023 a terméknél Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control

  Erős fény. Vékony kivitel

  Győri T. 13.6.2023 a terméknél Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control

  Több mint 1 éve megvan, tökéletesen működik, nagyon jól szabályozható, csak ajánlani tudom.

  Turóczi Z. 4.6.2023 a terméknél Sinkor LED II 90 cm fehér 30W vel Wifi LED Control

  Tökéletes

  Bodzási L. 28.5.2023 a terméknél Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control

  Nagyon jól működő, praktikus lámpa. A wifi segítségével teljesen automatikusan működik.

  Ugray F. 22.5.2023 a terméknél Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control

  kiváló termék

  Németh L. 13.5.2023 a terméknél Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control

  Ár/érték arány megfelelő, a fénye tompán színezi az akvárium élőlényeit.

  Nagy-Sik N. 13.4.2023 a terméknél Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control

  Idén Február 11-én indult ~260 literes akváriumhoz használom ( 119x 48.5x 45 cm) Mivel nem túl magas az akvárium, igy a Pogostemon Helferi, Echinodorus Magdalensis is elegendő fényt kap, bár a Helferi kissé lassan indult be alatta, de 3 hét után erősen bokrosodni kezdett. A Siamensisek, green Lotus, Microsorum Pteropus, Cryptocoryne willisii ,Hydrocotyle tripartita sp. Japan kiválóan fejlődik alatta. Tehát jól látszik, hogy közepes fényigényű növények mellé kielégítő fénye van, de ennél többet nem tud. Ekkora akvárium méret mellé fényigényes növények mellé kell még egy ugyanilyen WRB verzió és a kettő már elegendő lesz.
  Jelenleg 85%-on használom és az indításkor rengeteg barna alga jelent meg, eleve az üvegből, talajból és a nagy mennyiségű vulkanikus kövekből rengeteg szilikát oldódott a vízbe.
  Habár elégedett vagyok a teljesítményével, mégis kapott maga mellé egy : INVITAL LED WRGB világítás 19,2W 115cm. A 6. fokozaton használom és 10 órát megy együtt a kettő.
  Nagyon kiváncsian várom mit tud majd a kettő együtt! :)

  Dienes Z. 19.10.2022 a terméknél Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control

  Nagyon jó termék.

  Egyszerűen felhejezhető az akváriumra, nagyon szép fényt ad, a növények imádják
  Kezelési útmutató magyar/angol nyelvű hiánya

  Hiba jelentés /
  információ kitöltés

  Kategóriákból a weboldalon

  Rendelési szám: 3676
  Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
  Kategória: Akváriumi LED világítás
  Elérhetőség: Azonnali küldésre
  LED világítás színe: fehér
  Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
  A világítás hossza: 119 cm nagyobb
  A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
  Világítás típusa: LED világítótestek
  Világítás termékvonal: Sinkor fehér

  Összesen már 9 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 105 cm fehér 35W vel Wifi LED Control 07.06.2021 12:39
  Üdvözlöm! 150x 50x 55 cm akváriumra készítenek e led világítást? Mi alapján készül, hogy megfeleljen mind a halak, és mind a növények számára? És természetesen milyen árban lenne ha készítenek? Köszönöm válaszukat! Üdv.: Norbert

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, csak a honlapon található termékek vásárolhatók meg. Nem gyártunk egyedi világítótesteket. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control 04.06.2021 08:03
  Kedves Invital! Érdeklődöm, hogy a tápegység benne van-e az árban, vagy azt külön kell megvenni? Azt is kérdezném, hogy hány volton üzemel ez a világítótest? És még egy kérdés: a hozzá mellékelt dimmer ki-majd bekapcsolás után megtartja-e a beállított fényerő értéket?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, a tápegység benne van az árban. A világítótest üzemeltetése: 24V 2A
  A fényerő értéket megtartja. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 01.06.2021 18:50
  Üdv! 110cm széles akváriumra melyik sinkor led világítás tehető fel? A 105 vagy a 120cm-es?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, a 120 cm-es világítótestet ajánljuk. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control 21.05.2021 02:50
  A sinkor led 75-ös akvárium viládgìtás a 80-cm -es akvára jó???

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napotm, igen, ez a termék 80 cm-es akváriumra is jó.

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 18.05.2021 11:47
  Üdvözletem! Sinkor LED akvárium világítótestet nem lehet rendelni 140cm - es aquariumhoz? Köszönöm a választ! Tibi

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 09.05.2021 22:42
  Üdvözletem! Sinkor led 120-al kapcsolatban lennének kérdéseim: A világítás tényleg 11 ezer lumen körüli? Mi a maximális vastagsága az akvárium üvegnek amire még felhelyezhető a tartóláb? A led diódáknak mennyi az élettartamuk gyári adat szerint? Ha egy pár dióda tönkremegy, attól még a maradékok világítani fognak? Nagyon köszönöm a válaszokat!

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, igen a világítás valóban 11 232 lumenes. A termék max. 10 mm vastagságű üvegfalra helyezhető fel. Amennyiben egy dióda tönkremegy, a többi tovább világít. Élettartamukat a gyártó nem tünteti fel, de kb. 5-7 év. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control 14.04.2021 19:56
  Kedves invital! Szeretnék erdeklődni egy standard 72 l-es akváriumra 60×30×40cm es méretre, low tech vonalon elég e ez a lámpa? Alacsony és közepes fényigényű növények mellé,amit majd szintén önöktől rendelnék:) Mert a lámpa lumen/liter aránya elvileg picit túl is tudja világítani ezt a méretű akváriumot. Köszönöm válaszát előre is!

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Ez a 20W tökéletes a 72l akváriumhoz. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 90 cm fehér 30W vel Wifi LED Control 13.04.2021 10:58
  Tisztelt Invital! Egy 100 cm akváriumra feltehető-e a 90-es lámpatest? A képek alapján ez beleférhet még vagy a 105 javasolt?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Ebben az esetben inkább a 105. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 30 cm fehér 10W vel Wifi LED Control 22.03.2021 08:24
  Kedves Invital! 30 cm-nél kisebb akváriumra felhelyezhető a lámpa? Egy 29 cm-es akváriumra szeretném feltenni. Köszönettel: Tibi

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Igen, természetesen. 

  Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?  Érdekelheti Önt

  Termékek betöltése

  Érdekelheti Önt


  Ne hagyja ki az e heti akciókat
  10 565 Ft
  5%
  10 000 Ft

  Eheim Air Pump 100…

  26 758 Ft
  16%
  22 419 Ft

  INVITAL EXPRO-1000

  141 113 Ft
  6%
  132 565 Ft

  EHEIM Professionel 4+ 350T …

  10 565 Ft
  20%
  8 452 Ft

  INVITAL LED levegőztető…

  13 629 Ft
  8%
  12 500 Ft

  Eheim Thermocontrol e300 W

  11 694 Ft
  8%
  10 710 Ft

  Eheim Thermocontrol e100 W

  6 919 Ft
  20%
  5 535 Ft

  75 GPD Vontron membrán

  14 661 Ft
  9%
  13 323 Ft

  Eheim Air Pump 400…

  887 Ft
  20%
  710 Ft

  Bioszűrő XY-2863 álló

  10 065 Ft
  5%
  9 548 Ft

  EHEIM pick up 160 (2010020)

  4 016 Ft
  20%
  3 213 Ft

  INVITAL Algae Scraper Pro

  14 177 Ft
  23%
  10 952 Ft

  LED lámpa MA06-A6 5W…

  39 500 Ft
  15%
  33 575 Ft

  Chihiros Doctor III 3v1…

  6 435 Ft
  20%
  5 148 Ft

  Hajlított wave 25 cm olló

  532 Ft
  20%
  426 Ft

  Akvárium szilikon 8 ml fekete

  11 694 Ft
  9%
  10 694 Ft

  Eheim Thermocontrol e150 W

  9 500 Ft
  20%
  7 600 Ft

  INVITAL szivattyú alsó…

  9 177 Ft
  8%
  8 452 Ft

  EHEIM pick up 60 (2008020)

  11 274 Ft
  5%
  10 710 Ft

  Eheim Thermocontrol e125 W

  59 016 Ft
  3%
  57 403 Ft

  EHEIM Professionel 4+ 250 …