A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Hogyan csomagoljuk és szállítjuk a növényeket

Manapság az akváriumi növények postai úton történő küldése egyáltalán nem jelent problémát. A növények 3-4 napot sötét, nedves edényben károsodás nélkül is túlélhetnek. A tőlünk származó növények azonban, általában már másnap megérkeznek, ami nincs hatással a minőségükre. Már 10 éve küldünk naponta növénycsomagokat ügyfeleinknek, ami lehetővé tette számunkra egy megbízható csomagolási rendszer kifejlesztését, amely biztosítja, hogy a növények nyáron és télen egyaránt tökéletes állapotban érkezzenek meg a növények Önhöz.

A fő előny, hogy a termesztő helyiség a raktár része. Ez biztosítja, hogy a növények a termesztőkádból való kiemelését követő perceken belül szállításra készen legyenek. A fejlett csomagolási rendszer lehetővé teszi, hogy a növényeket egy csomagban küldjük az akváriumi berendezésekkel és egyéb tartozékokkal együtt.

🚚 Hogyan biztosítjuk a biztonságos szállítást az ügyfélhez

A növényeket kiváló minőségű, erős anyagból készült zsákokba csomagoljuk, amelyek megakadályozzák a növények sérülését, deformálódását. Szállítás előtt a zsákokat speciálisan lezárják, hogy a növénynek megfelelő páratartalom és természetes légkör álljon rendelkezésre.

A dobozok 70%-ban FSC kartonból (fenntarthatóan kezelt erdőkből származó termék), a fennmaradó 30% pedig újrahasznosított anyagokból készül.

 A kartondobozok nagyon erősek, így extra védelmet nyújtanak a szállítás során, és megakadályozzák a növények további károsodását. A növények könnyű kicsomagolását lehetővé tevő nyitópánttal is fel vannak szerelve.

🌿 Minden növényhez tartozik egy címke a nevével, így a megfelelő helyre helyezheti az akváriumban. Az ár az online áruházban az IN-VITRO változat esetében mindig kosaranként vagy dobozonként van feltüntetve.

🤓 Fontos tudnivaló

Amikor otthon kinyitja a csomagot, ellenőrizze, hogy a növények rendben vannak-e. Ha véletlenül a szállítási idő meghosszabbodik, vagy egyéb probléma merül fel, egyszerűen készítsen fényképet a növényekről a mobiltelefonjával, és küldje el az e-mail címünkre. Munkatársaink azonnal elvégeznek egy expressz reklamációs eljárást az Ön megelégedésére, ami azt jelenti, hogy új növényeket küldenek Önnek, vagy visszatérítik a vételárat. Természetesen a legtöbb esetben már az is elegendő, ha kivesszük a növényeket a kosárból vagy a csészéből, folyó víz alatt leöblítjük őket, és beültetjük az akváriumba.

🎬 Fénykép és videó galéria

Szerezzen előnyöket

Csatlakozzon a Facebook-oldalunkhoz, és jusson hozzá kedvezményekhez, tájékoztatásokhoz cikkekről és használati utasításokról, praktikus tippekhez és sok más egyébhez

Itt csatlakozhat

Az INSTAGRAMON is megtalálhatóak vagyunk

Instagramunkon, napi rendszerességgel adunk közzé érdekes tartalmakat, mint a kedvezmények, tippek, videók és más egyebek. Csatlakozzon Instagram-oldalunkhoz, és semmiről nem marad le.

Itt csatlakozhat