Hogyan csomagoljuk és szállítjuk a növényeket

Az akváriumi növények postán történő küldésekor ma már semmilyen probléma nem merül fel. A növények a sötétben és nedvességben gondozás nélkül is 3-4 napot is kibírnak. Általában a megrendelt növény az ügyfélhez egy nap alatt is megérkezik, ami a minőségüket egyáltalán nem befolyásolja. Az eltelt 10 év alatt, amikor is minden nap csomagokat küldünk az ügyfeleinknek, kidolgoztunk egy rendszert a növényeink csomagolására, amelyik biztosítja, hogy a növények kiváló kondícióban érkezzenek meg az ügyfélhez, legyen az nyár vagy tél.

A fő előny abban rejlik, hogy az üvegházunk a raktárhelyiség része. A növények a termesztő kádból való kivétel után, egynéhány perc alatt a szállítórészlegre kerülnek. A kidolgozott csomagolási rendszerünk lehetővé teszi a növényeket az akváriumi technikával vagy egyéb felszereléssel egy csomagban szállítani.

Az alábbi fényképeken láthatja a csomagolási módot, amelynek köszönhetően a növény sérülés nélkül kerül kézbesítésre. A tasakok a növényeket megfelelő nedvességben tartják és ezzel együtt légáteresztőséget is biztosítanak, a buborékos fólia megakadályozza, hogy egymást összenyomják és a kemény doboz pedig megvédi a növényeket a csomagban lévő többi tárgytól, ami lehet szűrő, tápanyag vagy bármi. A vonalkód biztosítja, hogy a becsomagolt növény a megfelelő csomagba kerüljön a megrendelt felszerelésekkel együtt.

 

Hogyan biztosítjuk a biztonságos szállítást Önökhöz

A növényeket kiváló minőségű tasakokba csomagolják, amelyek erős anyagból készülnek, és így megakadályozzák a növények deformációját. 

A tasakok a szállítás előtt speciális módon be vannak forrasztva, amivel is biztosítva van, hogy a növény elegendő nedvességgel és természetes atmoszférával rendelkezzen.

 

A dobozok 70% FSC kartonból állnak (a fenntarthatóan kezelt erdők terméke), a fennmaradó 30% pedig újrahasznosított anyagból készül.

A dobozok nagyon szilárdak, amivel a növények további védelme valamint a sérülések megakadályozása van biztosítva. Ugyanakkor felnyitható szalaggal vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a növények egyszerű kicsomagolását.

  

Minden növény címkével van ellátva, amely tartalmazza anevét, hogy az akváriumban a megfelelő helyre kerüljön. Az e- üzletünkben az egy kosárra vagy in vitro növény esetében, egy csészére vonatkozó árat találja.

 

Mihelyst otthon a csomagot kinyitja, ellenőrizze, hogy a növények rendben érkeztek-e meg Önhöz. Ha bármilyen is probléma történne, hosszadalmas lenne a kézbesítési idő vagy egyéb probléma merülne fel, kérjük, fényképezze le a kézbesített csomagot és a növényt, majd a fényképet küldje el az e-mail címünkre. Munkatársaink haladéktalanul elindítják a reklamáció folyamatát, új növényeket küldenek, vagy visszatérítik a pénzt az Ön elégedettségére. Természetesen, az esetek többségében elegendő kivenni a növényeket a kosárból vagy a csészéből, és folyó víz alatt leöblíteni őket és beültetni az akváriumba.