🔥 KEDVEZMÉNY a szivattyúkra Több infó 00n 02ó 57p 11m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Garancia - miért vásároljon nálunk?

A zökkenőmentes szállítás garanciája - elég egy fotó, és mi ingyen újraküldjük az árut

A szállítással Európa-szerte akár ezer kilométeres távolságban rengeteg tapasztalatunk van, és naponta több ezer küldeményt szállítunk, köztük például törékeny akváriumokat is.

Garanciát vállalunk minden elküldött küldeményre és áru zökkenőmentes szállítására, de ha a biztonságos csomagolás ellenére is például sérült akváriumot kapna kézhez, elég fotót küldenie, és mi azonnal új árut küldünk vagy visszatérítjük a termék árát Önnek!

Garantáljuk, hogy minőségi növényt szállítunk Önnek, ellenkező esetben visszatérítjük Önnek a pénzt!

Nagy figyelmet szentelünk a növények ill. azok csomagolásának minőségére. Bizonyos növényeket professzionális holland termesztőktől importálunk, a többit pedig mi magunk termesztjük. A nálunk termesztett növények minőségéről ezután egy automata rendszer gondoskodik, amely érzékelőkkel ellenőrzi és irányítja az egész folyamatot, hogy megőrizhessük a 100%-os minőséget.

 

Ezért garantálni tudjuk a növények zökkenőmentes szállítását, nem kell többé aggódnia a weben való vásárlás miatt. Már több, mint 10 éven át nagyon sok megrendelés érkezik be hozzánk naponta, ezért nagy tapasztalatunk van a növények szállításával kapcsolatban. Ha a növények nem érkeznek meg rendben, akkor csak küldjön nekünk egy fényképeket e-mailben, és mi azonnal visszatérítjük a pénzt az Ön számlájára! Nem fogunk az időjárásra sem a szállításra hivatkozni, mi garanciát vállalunk a problémamentes szállításra!


Miért is érdemes tőlünk vásárolni 👇👇

Kíváncsi, miért is érdemes tőlünk vásárolnia? Az alábbiakban felsorolunk néhány előnyt, amiért érdemes tőlünk vásárolnia!

1️⃣ Mi vagyunk Közép-Európa egyik legnagyobb akvárium- és kerti tó szaküzlete 
A vásárlóinknak köszönhetően mi lettünk messze a legnagyobb akvarisztikai webáruház a Csehországban és Szlovákiában. 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy nálunk találja meg a legszélesebb kínálatot, a legjobb árakat, a legjobb szolgáltatást, és azonnal szállítjuk az árut. A legjobb ajánlat megtalálásával megtakarított idejét, most pihenéssel töltheti az akváriumánál vagy kerti tavánál.

2️⃣ Villámgyorsan szállítunk
Az árukat raktáron tartjuk, és amint megkapjuk a megrendelést, elkezdjük előkészíteni az árukat a kiszállításhoz. A teljes szállítási folyamat automatizált, szoftver által vezérelt és sok ember részvételével zajlik. Nem ritka, hogy egy hétköznapi megrendelés a beérkezést követően 10 perccel már csomagolva és szállításra készen áll. Minden nap végén egy szállítmányozó cég érkezik a raktárunkba, hogy előkészítse a küldeményeket a másnap reggeli kiszállításhoz.

3️⃣ Professzionális ügyfélszolgálat
Ügyfeleink az ügyfélszolgálatunk gyorsaságát és professzionalizmusát emelik ki, mint az egyik legnagyobb értékünket. Kérdéseire tapasztalt akvaristák válaszolnak. Hétköznapokon a megkeresés beérkezésétől számított egy órán belül választ kap. Kérdéseket például a termékek alatt láthat, de e-mailben és telefonon is válaszolunk. És hány kérdést válaszoltunk már meg? Elképesztő 240 000!

4️⃣ Ingyenes szállítás
Az ingyenes szállítás többféleképpen érhető el, vagy vásároljon egy terméket ingyenes szállítással, vagy vásároljon egy olyan terméket, amelynek összértéke szerepel az ingyenes szállításhoz, amely itt található. 

5️⃣ Amit ígérünk, azt be is tartjuk
Minden egyes terméknél és a kosár összefoglalójában láthatja a várható szállítási határidőt. Sajnos nem tudunk felelőséget vállalni a futárszolgálatért, de számíthat ránk, hogy az oldalon feltüntetett időn belül átadjuk az árut.

6️⃣ Több mint 5000 m2-es raktár fejlett rendszerrel
Gyors ütemben növekszünk és ez megköveteli, hogy nagy terekkel rendelkezzünk nagy mennyiségű áru tárolására, még most is, amikor ezt olvassa, egy kicsit nagyobb területre bővültünk :-). Úgy is mondhatnánk, hogy az egész raktár a benne lévő emberekkel együtt egyfajta kibővített hangyaboly, így természetesen van egy kifinomult szoftverrendszer, amely az egész raktárszervezést irányítja, és mindenki pontosan tudja, hogy mit kell tennie.

7️⃣ Tapasztalt szakértői csapat
Ez nem egy egyszemélyes show, az egész üzlet mögött egy tucatnyi emberből álló széles csapat áll, akik különböző szakterületek köré csoportosulnak, legyenek azok szerkesztők, ügyfélszolgálati operátorok, programozók, vevők, termesztők, raktárosok... Tökéletesen kiegészítjük egymást, és megbízható csapatot alkotunk.

8️⃣ Szolgáltatásainkat már több mint 100 000 ügyfél vette igénybe
Ami a legboldogabbá tesz minket, hogy ügyfeleink ajánlanak minket barátaiknak és ismerőseiknek. A legtöbb új ügyfelünk nem reklámokból, internetes keresőkből vagy a Facebookról érkezik, hanem elégedett ügyfeleink ajánlásaiból. A 100 000 már most is nagy szám, ami azt jelenti, hogy ha ismer egy akvaristát, az valószínűleg már hallott rólunk vagy járt a weboldalunkon.

9️⃣ Együttműködünk a gyártókkal
Méretünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a gyártók gyáraitól vásároljunk a világ minden tájáról. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobb árakat, szélesebb termékválasztékot és gyorsabb beszerzést biztosítsunk.

🔟 Számos márka nagykereskedelmi és hivatalos forgalmazója vagyunk
Miért vásárolna máshol, amikor közvetlenül a forrástól vásárolhat? Nagyra fogja értékelni ezt az előnyt, ha az áruval kapcsolatban kellemetlenség adódik, és gyorsan akar reklamálni. Ahelyett, hogy elküldené az árut a kiskereskedőnek, aki aztán késedelmesen elküldi nekünk, közvetlenül nekünk küldheti el az árut, és mi sokkal gyorsabban, az Ön megelégedésére orvosoljuk a problémát. Természetesen nagykereskedőként és forgalmazóként jobb árakat is tudunk ajánlani Önnek.

1️⃣1️⃣ Nem engedünk a standardból
Számunkra fontos az értékesítés növekedése, azonban soha nem azon az áron, hogy ne tudjuk fenntartani az általunk kínált szolgáltatások minőségét és a szállítási sebességét. Legyen szó szezonról vagy a szokásosnál magasabb vásárlási számról, mi mindig megoldjuk az adott helyzetet és az Ön küldeménye időben megérkezik.

1️⃣2️⃣ Folyamatosan újítunk
A legfontosabb, hogy ne pihenjünk a babérjainkon, és folyamatosan jobb szolgáltatásokat, jobb termékeket, jobb árakat tudjunk kínálni Önnek. Mindig az internet legnagyobb és legjobb üzleteivel hasonlítsuk össze magunkat (még világviszonylatban is), és bár nem érjük el a multinacionális óriáscégek méretét, hiszünk abban, hogy ugyanilyen, ha nem kényelmesebb vásárlást tudunk biztosítani a vásárlóknak.