🔥 KEDVEZMÉNY a szivattyúkra Több infó 00n 11ó 46p 08m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Örülünk, mi az INVITAL vagyunk

Mi vagyunk az egyik legnagyobb európai webáruház, amelyik akváriumi?,tavi? és terráriumi? növények forgalmazásával foglakozik. ?‍?‍?‍? ügyfeleinknek, amelyek száma, hihetetlen, de valós 100 000 minden évben több százezer ? csomagot küldünk. Hatáskörünk Közép-Európa, először is a Cseh Köztársaság, a Szlovák Köztársaság, Lengeyelország és Magyarország, azonban, gyakran más Európai ország ügyfeleit is kiszolgáljuk.

A rendeléséről egy több, mint 50 emberből álló csapat gondoskodik, és természetesen szakmájukban a legjobba szakemberek?. Ezért nagyon gyorsan kezelhetjük kérdéseiket, vagy kezelhetjük az akváriummal kapcsolatos problémáit. Csak az elmúlt 3 évben több mint 200 000 megkeresést kezeltünk?.

www.INVITALpet.hu

220 000

Az évente
elküldött csomagok
mennyisége

100 000

Ez a kiszolgált
ügyfeleink
mennyisége

200 000

Az utolsó 3 év
alatt kezelt kérdések
mennyisége

>50

Az Ön kényelméről
egy több, mint 50 főből
álló csapat gondoskodik

4

A célországok, ahová
csomagokat szállítunk,
mennyisége

Egy néhány fénykép? arról, hogy hogyan is néz ez ki nálunk

Garantáljuk, hogy minőségi növényt szállítunk Önnek, ellenkező esetben visszatérítjük Önnek a pénzt!

Nagy figyelmet szentelünk a növények ill. azok csomagolásának minőségére. Bizonyos növényeket professzionális holland termesztőktől importálunk, a többit pedig mi magunk termesztjük. A nálunk termesztett növények minőségéről ezután egy automata rendszer gondoskodik, amely érzékelőkkel ellenőrzi és irányítja az egész folyamatot, hogy megőrizhessük a 100%-os minőséget.

 

Ezért garantálni tudjuk a növények zökkenőmentes szállítását, nem kell többé aggódnia a weben való vásárlás miatt. Már több, mint 10 éven át nagyon sok megrendelés érkezik be hozzánk naponta, ezért nagy tapasztalatunk van a növények szállításával kapcsolatban. Ha a növények nem érkeznek meg rendben, akkor csak küldjön nekünk egy fényképeket e-mailben, és mi azonnal visszatérítjük a pénzt az Ön számlájára! Nem fogunk az időjárásra sem a szállításra hivatkozni, mi garanciát vállalunk a problémamentes szállításra!