Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Örülünk, mi az INVITAL vagyunk

Mi vagyunk az egyik legnagyobb európai webáruház, amelyik akváriumi?,tavi? és terráriumi? növények forgalmazásával foglakozik. ?‍?‍?‍? ügyfeleinknek, amelyek száma, hihetetlen, de valós 100 000 minden évben több százezer ? csomagot küldünk. Hatáskörünk Közép-Európa, először is a Cseh Köztársaság, a Szlovák Köztársaság, Lengeyelország és Magyarország, azonban, gyakran más Európai ország ügyfeleit is kiszolgáljuk.

A rendeléséről egy több, mint 50 emberből álló csapat gondoskodik, és természetesen szakmájukban a legjobba szakemberek?. Ezért nagyon gyorsan kezelhetjük kérdéseiket, vagy kezelhetjük az akváriummal kapcsolatos problémáit. Csak az elmúlt 3 évben több mint 200 000 megkeresést kezeltünk?.

www.INVITALpet.hu

220 000

Az évente
elküldött csomagok
mennyisége

100 000

Ez a kiszolgált
ügyfeleink
mennyisége

200 000

Az utolsó 3 év
alatt kezelt kérdések
mennyisége

>50

Az Ön kényelméről
egy több, mint 50 főből
álló csapat gondoskodik

4

A célországok, ahová
csomagokat szállítunk,
mennyisége

Egy néhány fénykép? arról, hogy hogyan is néz ez ki nálunk

Garantáljuk, hogy minőségi növényt szállítunk Önnek, ellenkező esetben visszatérítjük Önnek a pénzt!

Nagy figyelmet szentelünk a növények ill. azok csomagolásának minőségére. Bizonyos növényeket professzionális holland termesztőktől importálunk, a többit pedig mi magunk termesztjük. A nálunk termesztett növények minőségéről ezután egy automata rendszer gondoskodik, amely érzékelőkkel ellenőrzi és irányítja az egész folyamatot, hogy megőrizhessük a 100%-os minőséget.

 

Ezért garantálni tudjuk a növények zökkenőmentes szállítását, nem kell többé aggódnia a weben való vásárlás miatt. Már több, mint 10 éven át nagyon sok megrendelés érkezik be hozzánk naponta, ezért nagy tapasztalatunk van a növények szállításával kapcsolatban. Ha a növények nem érkeznek meg rendben, akkor csak küldjön nekünk egy fényképeket e-mailben, és mi azonnal visszatérítjük a pénzt az Ön számlájára! Nem fogunk az időjárásra sem a szállításra hivatkozni, mi garanciát vállalunk a problémamentes szállításra!