🔥 KEDVEZMÉNY a szivattyúkra Több infó 00n 13ó 16p 56m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Kik vagyunk? Minden az INVITAL cégről

Örülünk, mi az INVITAL vagyunk

Mi vagyunk az egyik legnagyobb európai webáruház, amelyik akváriumi🐠,tavi🐟 és terráriumi🐍 növények forgalmazásával foglakozik. 👨‍👨‍👦‍👦 ügyfeleinknek, amelyek száma, hihetetlen, de valós 100 000 minden évben több százezer 😳 csomagot küldünk. Hatáskörünk Közép-Európa, először is a Cseh Köztársaság, a Szlovák Köztársaság, Lengeyelország és Magyarország, azonban, gyakran más Európai ország ügyfeleit is kiszolgáljuk.

A rendeléséről egy több, mint 50 emberből álló csapat gondoskodik, és természetesen szakmájukban a legjobba szakemberek🧐. Ezért nagyon gyorsan kezelhetjük kérdéseiket, vagy kezelhetjük az akváriummal kapcsolatos problémáit. Csak az elmúlt 3 évben több mint 200 000 megkeresést kezeltünk📩.

www.INVITALpet.hu

340 000

Az évente
elküldött csomagok
mennyisége

100 000

Ez a kiszolgált
ügyfeleink
mennyisége

240 000

Az utolsó 3 év
alatt kezelt kérdések
mennyisége

>80

Az Ön kényelméről
egy több, mint +80 főből
álló csapat gondoskodik

4

A célországok, ahová
csomagokat szállítunk,
mennyisége

Egy néhány fénykép📷 arról, hogy hogyan is néz ez ki nálunk

A zökkenőmentes szállítás garanciája - elég egy fotó, és mi ingyen újraküldjük az árut

A szállítással Európa-szerte akár ezer kilométeres távolságban rengeteg tapasztalatunk van, és naponta több ezer küldeményt szállítunk, köztük például törékeny akváriumokat is.

Garanciát vállalunk minden elküldött küldeményre és áru zökkenőmentes szállítására, de ha a biztonságos csomagolás ellenére is például sérült akváriumot kapna kézhez, elég fotót küldenie, és mi azonnal új árut küldünk vagy visszatérítjük a termék árát Önnek!

Garantáljuk, hogy minőségi növényt szállítunk Önnek, ellenkező esetben visszatérítjük Önnek a pénzt!

Nagy figyelmet szentelünk a növények ill. azok csomagolásának minőségére. Bizonyos növényeket professzionális holland termesztőktől importálunk, a többit pedig mi magunk termesztjük. A nálunk termesztett növények minőségéről ezután egy automata rendszer gondoskodik, amely érzékelőkkel ellenőrzi és irányítja az egész folyamatot, hogy megőrizhessük a 100%-os minőséget.

 

Ezért garantálni tudjuk a növények zökkenőmentes szállítását, nem kell többé aggódnia a weben való vásárlás miatt. Már több, mint 10 éven át nagyon sok megrendelés érkezik be hozzánk naponta, ezért nagy tapasztalatunk van a növények szállításával kapcsolatban. Ha a növények nem érkeznek meg rendben, akkor csak küldjön nekünk egy fényképeket e-mailben, és mi azonnal visszatérítjük a pénzt az Ön számlájára! Nem fogunk az időjárásra sem a szállításra hivatkozni, mi garanciát vállalunk a problémamentes szállításra!