🔥 KEDVEZMÉNY a szivattyúkra Több infó 00n 11ó 45p 29m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Cashback

Mi az a hűségrendszer és mi az oka?

A hűségprogramot azért hoztuk létre, hogy megjutalmazzuk rendszeres és visszatérő vásárlóinkat. Szeretnénk, ha ügyfeleink az akváriumok, terráriumok, teknős terráriumok vagy a kerti tavak felszerelésének vásárlásakor mindig hozzánk, az INVITAL-hoz fordulnának, és ezzel támogatni és megjutalmazni is szeretnénk őket.

Hogyan működik a hűségprogram (cashback)?

A kiválasztott, "cashback" ikonnal megjelölt tételeknél megtalálja az összeget, amit visszatérítünk Önnek a megvásárlásukért. 14 nappal a megrendelésének elküldése után ezeket az összegeket hozzáadjuk a számlájához, és a következő vásárlásakor ezt az összeget levonjuk a vásárlásának teljes összegéből (automatikusan).

A cashback terméket jelző ikon

A cashback minden termékre vonatkozik, és milyen összeget kapok érte vissza?

Csak az említett ikonnal jelölt termékekre vonatkozik. Azt, hogy melyik termékért (1 db termékért) mennyit kap vissza, a szállítási határidő alatt maga a termék mellett, valamint a kosárba helyezéskor vagy a kosár áttekintésében is feltüntetjük. A cashback összeadódik, így amennyiben több terméket helyez a kosarába, a kosarában lévő egyes termékek cashback összegei összeadódnak, és ez az összeg levonásra kerül a következő vásárláskor (automatikusan).

Miért nem adódik hozzá az árhoz a cashback összeg azonnal a vásárlás után?

A kedvezményt a következő vásárláshoz cashback formájában csak akkor tudjuk hozzáadni, amint az árut átvette, kifizette és nem küldte vissza. Ezért a cashback hűségprogram összege csak ezt követően érvényesíthető.

 A rendszeres vásárlás az INVITAL-ban kifizetődő