A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Áru visszaküldés:

Ha az áruk nem felelnek meg Önnek, indoklás nélkül, 14 napon belül, az áru visszaküldését lehet kérni. A visszaküldött áruk teljes összegének visszatérítése érdekében az szükséges, hogy az áruk eredeti csomagolásban legyenek és ne legyenek sérültek. Bizonyos tételek esetében a Cseh Köztársaság törvényei szerint a visszatérítés okának megnevezése nélkül nem lehet visszaküldeni a terméket. Azokról a termékekről van szó, amelyek a felhasználás után vesztettek a funkciójukból és nem lehet őket újból 100 % használatba venni. Ezek például a szűrőanyagok, amelyek használat után elszennyeződnek és már nem tisztíthatók ki.

Ha nem biztos az áru visszaküldésével kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba az e-mailen keresztül: eshop@invitalpet.hu

 

Az áru visszaküldése előtt, győződjön meg arról, hogy még nem telt le a 14 napos ok nélkül visszaküldési idő. Ez az idő az áru átvétele utáni naptól számítódik. A szerződéstől való elállástól az áru átvétele utáni 14 napon belül kell minket értesíteni. Az árut a szerződéstől való elállást követő 14 napon belül kell visszaküldeni.


2 Először is nyomtassa ki és töltse ki az űrlapot. Ha nincs nyomtatója, akkor a kézzel írott jelentésben adja meg az összes információt, amelyet a következő hivatkozás alatt található űrlapon van hivatkozás  alatt található űrlapon.


3 Mihelyst az űrlapot kitöltötte, az árut gondosan csomagolja be az eredeti csomagolásba, hogy szállítás közben ne sérüljön. Ne feledje, hogy csak a szállítótól átvett termékre vállalunk felelősséget. Tehát, ha a csomag a szállítás közben sérül meg, mi Önnek visszaküldjük, és Ön a szállító felé kell, hogy reklamáljon.


4 A csomagot a következő címre küldje vissza:

FIGYELEM! Nagyon fontos, hogy milyen címre küldi vissza nekünk a csomagot. Ha a Magyar Postán keresztül küldi a visszárut, küldje el a következő címre:
Frogman s.r.o. / 692
East Gate Business park B1 - Magyar Posta
Budapest
1958

Ha más futárcéggel küldi (GLS, stb.), küldje el a csomagot a következő címre:

Frogman s.r.o. / 692
East Gate Business park B1 - Magyar Posta
Fót
2151


5 A csomag átvétele, a benne lévő termék ellenőrzése után, legkésőbb 14 napon belül, az űrlapon megadott bankszámlára, visszatérítjük Önnek a termék árát.