🔥 KEDVEZMÉNY a szivattyúkra Több infó 00n 12ó 22p 34m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

12 ok, hogy miért érdemes nálünk vásárolni

 Érdekli Önt, hogy miért nálunk kellene vásárolnia? Alább 12 okból álló listát talál, miért érdemes nálunk vásárolni!

1Közép-Európa egyik legnagyonbb aváriumi és tavi növényeket árusító webáruháza vagyunk!

Önöknek köszönhetjük, hogy Közép-Európa legnagyobb akváriumi és tavi növényeket árusító webáruháza vagyunk. 100% -osan hisszük, hogy a legszélesebb ajánlatot, a legjobb árakat, a legjobb szolgáltatásokat nálunk találja, emellett villámgyorsan szállítjuk a megrendelt árukat. A kereséssel megtakarított idejét az akváriumja vagy a tava melletti relaxálással töltheti el.

2 Villámgyorsan szállítunk

A termékeket raktáron tartjuk és a rendelés kézhezvétele után elkezdjük a termékek előkészítését. A szállítási folyamat teljesen automatizált, szoftver által van vezérelve és több emberre van felosztva. Nem ritka, hogy a megrendelést az átvétel után 10 perccel már csomagolják és készen áll a szállításra. Minden munkanap végén a szállító vállalat megérkezik raktárunkba az előkészített szállítmányokért, hogy az áruk azonnal eljussanak Önhöz!

3 Kitünő ügyfélszolgálat

Ügyfeleink az ügyféltámogatás gyorsaságát és szakértelmét emelik ki, mint az egyik legnagyobb erősséget. Tapasztalt akvaristák válaszolnak a kérdéseikre, és van belőlük :-). Hétköznaponként a kérdés kézhezvétele után legkésőbb egy órán belül választ kap. A kérdéseket például a termékek alatt láthatja, de e-mailben és telefonon is válaszolunk. És hány kérdésre válaszoltunk már? Hihetetlen 200 000!

4 Amit ígérünk, azt be is tartjuk

Minden növénynél + a kosárban láthatja az előrelátható szállítási határidőt. A szállítási társaságért, sajnos, mi nem vállalhatunk felelőséget, csak arra támaszkodhat, hogy a web oldalon megadott időben a szállító átveszi a terméket.

5 3000 m2 feletti raktárterület, kifinomult rendszerrel

Villámgyorsan növekszünk és ez a fejlődés azt kívánja, hogy elegendő felülettel rendelkezzünk a nagy mennyiségű terméke tárolására, és most, miközben ezt a szöveget olvassa, még egy kicsit nagyobb területtel bővültünk :-). Mondhatni, hogy az egész raktár, benne az összes emberrel, egy ilyen kibővített hangyaboly, ezért magától értetődik a kifinomult szoftverrendszer megléte, amely a raktár egész szervezetét irányítja, és mindenki pontosan tudja, mit kell tennie.

6 Szakemberekből álló csapat

Semmilyen oneman show, az egész üzlet mögött egy több tucat emberből álló, sokféle szakterületre összpontosító csapat áll, akár szerkesztők, ügyfélszolgálati operátorok, programozók, beszerzők, termelők, raktári dolgozók ... Tökéletesen kiegészítjük egymást és megbízható csapatot alkotunk.

7 Több mint 100 000 ügyfél használta már a mi szolgáltatásunkat

És legjobban az örvendeztet minket, hogy az ügyfeleink az isemrőseiknek és kollégájuknak is minket ajánlanak. A legtöbb új ügyfelünk nem a Facebookról, vagy a reklámoknak köszönhetően kerül hozzánk, hanem az elégedett ügyfeleinken keresztül, aki rendszeresen vásárolnak nálunk. 100 000 ez eléggé nagy szám, és nagyon valószínű, hogy ha ismer valakit, aki akvarisztikával foglakozik, több mint valószínű, hogy hallott rólunk, vagy már meglátogatta a web oldalunkat.

8 Együttműködünk a gyártókkal

A méretünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a gyártótól vásároljunk. Ezért jobb árat, szélesebb kínálatot és gyors raktárra szállítást biztosítunk.

9 Nagybani kereskedők és több márka hivatalos képviselői vagyunk

Miért vásroljon máhol, ha közvetlenül a forrásból vásárolhat? Ezt az előnyt akkor fogja értékelni, ha valamilyen kellemetlenség történik és gyors reklamáció benyújtásra illetve kezelésre lesz szüksége. Ahelyett, hogy a kereskedőnek küldené el az árut, ő meg nekünk, Ön az árut közvetlen nekünk küldheti és a reklamációt jelentősen gyorsabban oldjuk meg. Természetesen, mint egy nagybani kereskedő és forgalmazó a legjobb árat is ajánljuk Önnek.

10 Nem kötünk kompromisszumot a szabványokkal kapcsolatban

Az eladás növekedése fontos számunkra, de soha sem a kínált szolgáltatások és a szállítás gyorsaságának csökkenése révén. Legyen akár szezonális vagy a normálisnál nagyobb vásárlás, mindig foglalkozunk vele és a szállítmány időben érkezik meg Önhöz.

11 Folytonosan fejlesztünk és innoválunk

A legfontosabb az, hogy ne nyugodjunk meg az elértekkel, és folyamatosan jobb szolgáltatásokat, jobb termékeket, jobb árakat, jobb mindent kínáljunk. Mindig összehasonlítjuk magunkat az internet legnagyobb és legjobb üzleteivel (akár globális szinten is), és bár nem érjük el a multinacionális óriások méretét, úgy gondoljuk, hogy egyforma, és kényelmesebb vásárlási módot tudunk biztosítani.

12 A kiszállított termék garanciája rendben van

Sok ügyfél fél attól, hogy akváriumokat és növényeket rendeljen az internetről, de nálunk nem kell félnie. Sajnos néha valóban előfordul, hogy a fuvarozó összetöri az akváriumot vagy más árut, vagy késlelteti a szállítást, és a növények ezt megsínylik, de mi garantáljuk az áruk rendeltetésszerű leszállítását! Tehát, ha sérült árut kap, küldje el nekünk fényképeit e-mailben, és mi új küldeményt küldünk, vagy visszatérítjük a pénzét!
Mindezek mellett lehetősége van arra, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje a nem megfelelően megvásárolt árut, és a teljes összeget visszatérítjük bankszámlájára.