Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Sinkor LED 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

Termékkód 3675

A Sinkor LED modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál. Teljes ismertetés

23 557 Ft
19 468,60 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Rendeljen ma 10:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut kedden 02.01.
 • A rendelés kézbesítése 01.28.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 01.28.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 01.28.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 01.28.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.01.

  úterý

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Sinkor LED

A legjobb ár/ teljesítmény arány.JAVASOLJUK

Az akvárium feletti világítás kiválasztásakor az adott világítótest teljesítményéből kell kiindulni. A Sinkor lámpatestnél ez azonban számunkra valóban bonyolult, mivel ez a lámpatest kisebb teljesítmény mellett ugyanolyan fényerőt ér el, mint más, nagyobb teljesítménnyel rendelkező lámpatestek.

Hogyan lehetséges ez? A magyarázat egyszerű:

Egy lámpatest se éri el a 100% hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem a teljes teljesítmény van fénnyé alakítva. A lámpatestek esetében hő keletkezik, ami a mi esetünkben a legfőbb ellenségünk, mert fényt vesz el, ami nagyon fontos a növényeknek. Számos lámpatestgyártó, annak érdekében, hogy minél nagyobb teljesítményt nyújtson papíron, a nagyobb fogyasztású, de sokkal több hőt kibocsátó és ezért kisebb ltestű lámpatestek gyártását szorgalmazza.

Mivel a Sinkor lámpatest nagyszámú LED-del rendelkezik, mégpedig 432 db / 120 cm, és kiváló minőségű hűtéssel rendelkezik az alumínium test formájában, így nagyobb hatékonyságot ér el, ezért az egy lumenre ára lényegesen előnyösebb lesz, mint a versenytárs lámpatesteké. És ha nagyon fényigényes növényekkel rendelkezik és egy lámpatest teljesítménye kevés lenne, akkor anyagilag is jobban jár, ha két Sinkor lámpatestet szerel fel az akvárium fölé, mintha egy nagyobb teljesítményű lámpatestet.

Információ: A fényerősséget lumenben (lm) mérik, ez az a fénymennyiség, amelyet a lámpatest ténylegesen kibocsát, szemben a teljesítménnyel, ami arra utal, hogy mennyi elektromos áramot vesz fel az Ön lámpateste - de nem azt, hogy mennyire hatékonyan használja fel ezt az áramot.

ddd (lépe = odebraný elektrický výkon se nepřemění na teplo ale světlo) odebranou elektřinu o 53% než LFL-CL, 27% než Chihiros a 12% než Aquatlantis. Ve výsledku tedy za výrazně nižší částku dokáže Sinkor svítit lépe než ostatní uvedená svddd.

A teljesítmény részletes összehasonlítása, beleértve az árátalakítást, itt található.

 

A Sinkor LED modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál.

A Sinkor LED világítás előnyei:

Sinkor LED

A LED diódák nagy száma magasabb hatékonyságot és jobb fény elosztást biztosít A LED diódák egy irányba bocsátanak ki fényt és nem szóródnak szét olyan könnyen, mint más fényforrások fénye. A LED diódák nagy száma a fény egyenletes elosztását biztosítja.
A legmodernebb LED diódák nagy darabszámának köszönhetően a fényerő és a fogyasztás aránya is jobb. A fény itt maximálisan hatékony.

 

Az ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséreAz akváriumi növényeknek a növéshez a fény kék összetevőjére van szükségük. A Sinkor LED lámpatest éppen ezt az összetevőt bocsátja ki a legnagyobb mennyiségben. A spektrum tartalmaz zöld és vörös összetevőt is a halak és a zöld illetve a vörös növények megszínesítésére.
A színhőmérséklet 6000K, és az emberi szem számára a diódák fénye fehérnek tűnik.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Állítható intenzitás a mellékelt dimmerrel (tartozék)A csomag tartalmaz egy kézi dimmert is. Ennek köszönhetően, olyan fény intenzítást állíthat be, amilyenre szüksége van. A fény eléggé erős, tehát a dimmer segítségével a megfelelő szintre állíthatja be, ha a gyengébb fényt részesíti előnyben, vagy ha ilyen fényre van szükség az akváriumi élővilágnak.

 

A lámpatest alumíniumból van készítve, tehát nem melegszik túl és hosszú élettartammal rendelkezik A lámpatest anyagának kiválasztásakor az alumíniumra esett a választás. A hőmérsékleti tesztek azt mutatták, hogy a LED-ek hűtése a kellően széles alumínium darabbal a leghatékonyabb. Nem történik annyi meghibásodás sem.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Az energia a fényre van alkalmazva, és nem a hőkibocsátásraA fény megtervezésekor és tesztelésénél nagy hangsúlyt fektettek a világítás minden wattjának maximális kihasználására. A lámpatest megfelelő szerkezete korlátozza a melegedést és az összes felvett energia fényként, és nem hőként van kihasználva. A fényerősség/ teljesítmény arány az egyik legjobb a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki igyekszik nem pazarolni az energiát.

 

Hosszú világítási idő A LED diódák ebben a lámpatestben a normális üzemeltetés- 10-12 óra/nap- esetében hosszú éveken üzemképesek lesznek. Minden világítótesthez pótalkatrészt is kínálunk. Ha a lámpatesttel valami történne, nem kell kidobnia, mindig megjavítható.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Vékony lámpatest a szellős megjelenésért A lámpatest nagyon vékony, szinte hihetetlen, nem egész 9 mm. Ennek köszönhetően a lámpatest szinte észrevehetetlen és nem rontja az akvárium kinézetét.

 

Állítható tartók az akvárium feletti rögzítéshezA tartók szerkezete lehetővé teszi a lámpatest meghatározott távolságban való rögzítését az akváriumtól, az akvárium testén való mozgatással.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Megerősített vízzel szembeni ellenállásEgy továbbfejlesztett generációról van szó, amely a LED világítás belsejében lévő ellenállásnak megerősítésével járt együtt a nedvességgel és a kilövellő vízzel szemben. Ugyanakkor továbbra is bármely világítás behelyezését egy jól szellőző fedélbe ajánljuk vagy üvegfedél használatát javasoljuk a víz világításokon való kondenzációja ellen.

 

Műszaki paraméterek:
Méretek: 1060 x 50 x 8.5 mm
Az akvárium max. hosszúsága:  105 cm
Teljesítmény: 35 W
Színhőmérséklet: 6000K
Fényerősség: 9 828 lm

A csomag tartalma:
Lámpatest
Áramforrás és a szükséges vezetékek
Dimmer
Tartók

Sinkor LED Sinkor LED

A Sinkor LED az EU területén,
konkrétan a Cseh Köztársaságban van gyártva.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Név nélkül 24.1.2022 a terméknél Sinkor LED 75 akvárium világítótest, 75cm 25W

állítható fényerősség

Név nélkül 17.1.2022 a terméknél Sinkor LED 75 akvárium világítótest, 75cm 25W

Elégedettség eddig, az utasítások szlovák nyelven voltak...
Jól megpakolva. Gyorsan felszerelt.

Név nélkül 9.1.2022 a terméknél Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W

Elegendően megvilágítja az egész akváriumot
Teljesen haszontalan villogás,teljesen haszontalan a halak számára,csak stresszelte őket a hangoláskor.

Név nélkül 8.1.2022 a terméknél Sinkor LED 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Elégedett vagyok a ledes világítással.

Név nélkül 2.1.2022 a terméknél Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W

Cena

Név nélkül 30.12.2021 a terméknél Sinkor LED 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

ez pont olyan, amilyenre szükségem volt.

Név nélkül 9.12.2021 a terméknél Sinkor LED 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Egyszerűen felhejezhető az akváriumra, nagyon szép fényt ad, a növények imádják
Kezelési útmutató magyar/angol nyelvű hiánya

Név nélkül 7.12.2021 a terméknél Sinkor LED 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Kiváló megvilágítás, nem hasonlítható össze az olcsóval, hagyja szép fényes fényt és határozottan erős. A növények szépen fejlődnek. És még mindig van egy 75cm-es wrb színű mosogatóm, hogy színezzem a halakat és a növényeket.

Név nélkül 3.12.2021 a terméknél Sinkor LED 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Dimmelhető, nagyon erős fénye van, növényes akváriumra is megfelelő lehet.

Név nélkül 26.11.2021 a terméknél Sinkor LED 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Világítás minősége

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: 3675
Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Vše od Sinkor
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: fehér
Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
A világítás hossza: 99 cm - 119 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED világítótestek
Világítás termékvonal: Sinkor fehér
9 termékkel kapcsolatos kérdés Sinkor LED 105 akvárium világítótest, 105cm 35W:

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 105 akvárium világítótest, 105cm 35W 07.06.2021 12:39 Üdvözlöm! 150x 50x 55 cm akváriumra készítenek e led világítást? Mi alapján készül, hogy megfeleljen mind a halak, és mind a növények számára? És természetesen milyen árban lenne ha készítenek? Köszönöm válaszukat! Üdv.: Norbert

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot, csak a honlapon található termékek vásárolhatók meg. Nem gyártunk egyedi világítótesteket. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 75 akvárium világítótest, 75cm 25W 04.06.2021 08:03 Kedves Invital! Érdeklődöm, hogy a tápegység benne van-e az árban, vagy azt külön kell megvenni? Azt is kérdezném, hogy hány volton üzemel ez a világítótest? És még egy kérdés: a hozzá mellékelt dimmer ki-majd bekapcsolás után megtartja-e a beállított fényerő értéket?

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot, a tápegység benne van az árban. A világítótest üzemeltetése: 24V 2A

A fényerő értéket megtartja. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W 01.06.2021 18:50 Üdv! 110cm széles akváriumra melyik sinkor led világítás tehető fel? A 105 vagy a 120cm-es?

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot, a 120 cm-es világítótestet ajánljuk. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 75 akvárium világítótest, 75cm 25W 21.05.2021 02:50 A sinkor led 75-ös akvárium viládgìtás a 80-cm -es akvára jó???

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napotm, igen, ez a termék 80 cm-es akváriumra is jó.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W 18.05.2021 11:47 Üdvözletem! Sinkor LED akvárium világítótestet nem lehet rendelni 140cm - es aquariumhoz? Köszönöm a választ! Tibi

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W 09.05.2021 22:42 Üdvözletem! Sinkor led 120-al kapcsolatban lennének kérdéseim: A világítás tényleg 11 ezer lumen körüli? Mi a maximális vastagsága az akvárium üvegnek amire még felhelyezhető a tartóláb? A led diódáknak mennyi az élettartamuk gyári adat szerint? Ha egy pár dióda tönkremegy, attól még a maradékok világítani fognak? Nagyon köszönöm a válaszokat!

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot, igen a világítás valóban 11 232 lumenes. A termék max. 10 mm vastagságű üvegfalra helyezhető fel. Amennyiben egy dióda tönkremegy, a többi tovább világít. Élettartamukat a gyártó nem tünteti fel, de kb. 5-7 év. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 60 akvárium világítótest, 60cm 20W 14.04.2021 19:56 Kedves invital! Szeretnék erdeklődni egy standard 72 l-es akváriumra 60×30×40cm es méretre, low tech vonalon elég e ez a lámpa? Alacsony és közepes fényigényű növények mellé,amit majd szintén önöktől rendelnék:) Mert a lámpa lumen/liter aránya elvileg picit túl is tudja világítani ezt a méretű akváriumot. Köszönöm válaszát előre is!

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Ez a 20W tökéletes a 72l akváriumhoz. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 90 akvárium világítótest, 90cm 30W 13.04.2021 10:58 Tisztelt Invital! Egy 100 cm akváriumra feltehető-e a 90-es lámpatest? A képek alapján ez beleférhet még vagy a 105 javasolt?

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Ebben az esetben inkább a 105. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 30 akvárium világítótest, 30cm 10W 22.03.2021 08:24 Kedves Invital! 30 cm-nél kisebb akváriumra felhelyezhető a lámpa? Egy 29 cm-es akváriumra szeretném feltenni. Köszönettel: Tibi

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Igen, természetesen. Érdekelheti Önt