Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Sinkor LED 30 akvárium világítótest, 30cm 10W

Termékkód 3670

A Sinkor LED modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál. Teljes ismertetés

12 129 Ft
10 023,97 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 12.10.

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

 • A rendelés kézbesítése 12.07.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  pátek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Sinkor LED

A legjobb ár/ teljesítmény arány.JAVASOLJUK

Az akvárium feletti világítás kiválasztásakor az adott világítótest teljesítményéből kell kiindulni. A Sinkor lámpatestnél ez azonban számunkra valóban bonyolult, mivel ez a lámpatest kisebb teljesítmény mellett ugyanolyan fényerőt ér el, mint más, nagyobb teljesítménnyel rendelkező lámpatestek.

Hogyan lehetséges ez? A magyarázat egyszerű:

Egy lámpatest se éri el a 100% hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem a teljes teljesítmény van fénnyé alakítva. A lámpatestek esetében hő keletkezik, ami a mi esetünkben a legfőbb ellenségünk, mert fényt vesz el, ami nagyon fontos a növényeknek. Számos lámpatestgyártó, annak érdekében, hogy minél nagyobb teljesítményt nyújtson papíron, a nagyobb fogyasztású, de sokkal több hőt kibocsátó és ezért kisebb ltestű lámpatestek gyártását szorgalmazza.

Mivel a Sinkor lámpatest nagyszámú LED-del rendelkezik, mégpedig 432 db / 120 cm, és kiváló minőségű hűtéssel rendelkezik az alumínium test formájában, így nagyobb hatékonyságot ér el, ezért az egy lumenre ára lényegesen előnyösebb lesz, mint a versenytárs lámpatesteké. És ha nagyon fényigényes növényekkel rendelkezik és egy lámpatest teljesítménye kevés lenne, akkor anyagilag is jobban jár, ha két Sinkor lámpatestet szerel fel az akvárium fölé, mintha egy nagyobb teljesítményű lámpatestet.

Információ: A fényerősséget lumenben (lm) mérik, ez az a fénymennyiség, amelyet a lámpatest ténylegesen kibocsát, szemben a teljesítménnyel, ami arra utal, hogy mennyi elektromos áramot vesz fel az Ön lámpateste - de nem azt, hogy mennyire hatékonyan használja fel ezt az áramot.

ddd (lépe = odebraný elektrický výkon se nepřemění na teplo ale světlo) odebranou elektřinu o 53% než LFL-CL, 27% než Chihiros a 12% než Aquatlantis. Ve výsledku tedy za výrazně nižší částku dokáže Sinkor svítit lépe než ostatní uvedená svddd.

A teljesítmény részletes összehasonlítása, beleértve az árátalakítást, itt található.

 

A Sinkor LED modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál.

A Sinkor LED világítás előnyei:

Sinkor LED

A LED diódák nagy száma magasabb hatékonyságot és jobb fény elosztást biztosít A LED diódák egy irányba bocsátanak ki fényt és nem szóródnak szét olyan könnyen, mint más fényforrások fénye. A LED diódák nagy száma a fény egyenletes elosztását biztosítja.
A legmodernebb LED diódák nagy darabszámának köszönhetően a fényerő és a fogyasztás aránya is jobb. A fény itt maximálisan hatékony.

 

Az ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséreAz akváriumi növényeknek a növéshez a fény kék összetevőjére van szükségük. A Sinkor LED lámpatest éppen ezt az összetevőt bocsátja ki a legnagyobb mennyiségben. A spektrum tartalmaz zöld és vörös összetevőt is a halak és a zöld illetve a vörös növények megszínesítésére.
A színhőmérséklet 6000K, és az emberi szem számára a diódák fénye fehérnek tűnik.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Állítható intenzitás a mellékelt dimmerrel (tartozék)A csomag tartalmaz egy kézi dimmert is. Ennek köszönhetően, olyan fény intenzítást állíthat be, amilyenre szüksége van. A fény eléggé erős, tehát a dimmer segítségével a megfelelő szintre állíthatja be, ha a gyengébb fényt részesíti előnyben, vagy ha ilyen fényre van szükség az akváriumi élővilágnak.

 

A lámpatest alumíniumból van készítve, tehát nem melegszik túl és hosszú élettartammal rendelkezik A lámpatest anyagának kiválasztásakor az alumíniumra esett a választás. A hőmérsékleti tesztek azt mutatták, hogy a LED-ek hűtése a kellően széles alumínium darabbal a leghatékonyabb. Nem történik annyi meghibásodás sem.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Az energia a fényre van alkalmazva, és nem a hőkibocsátásraA fény megtervezésekor és tesztelésénél nagy hangsúlyt fektettek a világítás minden wattjának maximális kihasználására. A lámpatest megfelelő szerkezete korlátozza a melegedést és az összes felvett energia fényként, és nem hőként van kihasználva. A fényerősség/ teljesítmény arány az egyik legjobb a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki igyekszik nem pazarolni az energiát.

 

Hosszú világítási idő A LED diódák ebben a lámpatestben a normális üzemeltetés- 10-12 óra/nap- esetében hosszú éveken üzemképesek lesznek. Minden világítótesthez pótalkatrészt is kínálunk. Ha a lámpatesttel valami történne, nem kell kidobnia, mindig megjavítható.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Vékony lámpatest a szellős megjelenésért A lámpatest nagyon vékony, szinte hihetetlen, nem egész 9 mm. Ennek köszönhetően a lámpatest szinte észrevehetetlen és nem rontja az akvárium kinézetét.

 

Állítható tartók az akvárium feletti rögzítéshezA tartók szerkezete lehetővé teszi a lámpatest meghatározott távolságban való rögzítését az akváriumtól, az akvárium testén való mozgatással.

Sinkor LED

 

Műszaki paraméterek:
Méretek: 310 x 50 x 8.5 mm
Az akvárium max. hosszúsága:  30 cm
Teljesítmény: 10 W
Színhőmérséklet: 6000K
Fényerősség: 2 808 lm

A csomag tartalma:
Lámpatest
Áramforrás és a szükséges vezetékek
Dimmer
Tartók

Sinkor LED Sinkor LED

A Sinkor LED az EU területén,
konkrétan a Cseh Köztársaságban van gyártva.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Név nélkül nap 9. 10. 2021 a terméknél Sinkor LED 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Kiváló világítás, nem lehet összehasonlítani az olcsóval, hagyja szép tiszta fényt és határozottan erős erőteljes. A növények szépen nőnek. És még mindig van egy wrb színű mosogatóm 75cm a halak és a növények színezésére.

Név nélkül nap 30. 3. 2021 a terméknél Sinkor LED 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

Nagyon szépen néz ki, de egy kicsit csalódtam a világítás intenzitásában. Voltak már korábban fénycsöveim, amelyeknek önmagukban alacsonyabb az intenzitásuk (plusz a kor és a szórás miatti veszteségek a használt reflektorok ellenére), de szubjektíven úgy érzem, hogy jobban ragyogtak, és a növények jobban fejlődtek. Tehát egy másik lámpatestet kell rendelnem. Kár, hogy nem gyártanak pontosan 100 cm-t - így az 5 cm kihasználatlan marad.

Név nélkül nap 13. 2. 2021 a terméknél Sinkor LED 75 akvárium világítótest, 75cm 25W

Finom és hatékony! Egy 112 literes akváriumhoz egy is elég.

Név nélkül nap 16. 1. 2021 a terméknél Sinkor LED 45 akvárium világítótest, 45cm 15W

Az lfl-cl-hez képest ez a fény őrült ???????? az árért véleményem szerint ez a csúcs, a fényerő irreális, meglepett ???? ajánlom

Név nélkül nap 30. 10. 2020 a terméknél Sinkor LED 45 akvárium világítótest, 45cm 15W

A gyártó/eladó állításának pontosítása érdekében "az összes felhasznált energiát így a világításra használják fel". Ez a kifejezés képtelenség. Ebben az esetben a terméknek nem lenne szüksége alumíniumszerkezetre a hűtéshez. Ezért vegyük az információkat fenntartással és ésszel.Ami számít, az a felhasznált LED-ek típusa, nem pedig a kialakítás.

Név nélkül nap 7. 5. 2020 a terméknél Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W

+ Szép dizájn feldolgozás
Elég erős 60cm magassághoz
- Túlmelegedés kapcsoló
+ Minőségi fény néhány € jó választás, különösen kezdőknek, de 60cm magasságban legalább 2 db nem szükséges a növények szép neveléséhez.

Név nélkül nap 4. 5. 2020 a terméknél Sinkor LED 75 akvárium világítótest, 75cm 25W

+ Eddig a LED-es világítás megfelel a célnak, a fényerőszabályzó működik, a növények növekedtek.

Név nélkül nap 26. 4. 2020 a terméknél Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W

+ egyszerű működés

Név nélkül nap 16. 4. 2020 a terméknél Sinkor LED 45 akvárium világítótest, 45cm 15W

Nekem van kb. 2 hete, amikor csatlakoztattam a dimmer, így emormne felmelegedett, egyenesen elment... a fény is felmelegszik, azt mondanám, 60-C körül egyébként, a növények nőnek alatta, nagyobb, mint az akvárium, így nem félek, hogy beleesnék, a tartók nagyon furcsa... egyébként a célját teljesíti, és szépen is néz ki.

Név nélkül nap 16. 4. 2020 a terméknél Sinkor LED 45 akvárium világítótest, 45cm 15W

Nekem van kb. 2 hete, amikor csatlakoztattam a dimmer, így emormne felmelegedett, egyenesen elment... a fény is felmelegszik, azt mondanám, 60-C körül egyébként, a növények nőnek alatta, nagyobb, mint az akvárium, így nem félek, hogy beleesnék, a tartók nagyon furcsa... egyébként a célját teljesíti, és szépen is néz ki.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: 3670
Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Vše od Sinkor
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: fehér
Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
A világítás hossza: 31 cm-ig
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED világítótestek
Világítás termékvonal: Sinkor fehér
9 termékkel kapcsolatos kérdés Sinkor LED 30 akvárium világítótest, 30cm 10W:

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 105 akvárium világítótest, 105cm 35W 07.06.2021 12:39

Üdvözlöm! 150x 50x 55 cm akváriumra készítenek e led világítást? Mi alapján készül, hogy megfeleljen mind a halak, és mind a növények számára? És természetesen milyen árban lenne ha készítenek? Köszönöm válaszukat! Üdv.: Norbert

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot, csak a honlapon található termékek vásárolhatók meg. Nem gyártunk egyedi világítótesteket. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 75 akvárium világítótest, 75cm 25W 04.06.2021 08:03

Kedves Invital! Érdeklődöm, hogy a tápegység benne van-e az árban, vagy azt külön kell megvenni? Azt is kérdezném, hogy hány volton üzemel ez a világítótest? És még egy kérdés: a hozzá mellékelt dimmer ki-majd bekapcsolás után megtartja-e a beállított fényerő értéket?

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot, a tápegység benne van az árban. A világítótest üzemeltetése: 24V 2A

A fényerő értéket megtartja. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W 01.06.2021 18:50

Üdv! 110cm széles akváriumra melyik sinkor led világítás tehető fel? A 105 vagy a 120cm-es?

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot, a 120 cm-es világítótestet ajánljuk. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 75 akvárium világítótest, 75cm 25W 21.05.2021 02:50

A sinkor led 75-ös akvárium viládgìtás a 80-cm -es akvára jó???

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napotm, igen, ez a termék 80 cm-es akváriumra is jó.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W 18.05.2021 11:47

Üdvözletem! Sinkor LED akvárium világítótestet nem lehet rendelni 140cm - es aquariumhoz? Köszönöm a választ! Tibi

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 120 akvárium világítótest, 120cm 40W 09.05.2021 22:42

Üdvözletem! Sinkor led 120-al kapcsolatban lennének kérdéseim: A világítás tényleg 11 ezer lumen körüli? Mi a maximális vastagsága az akvárium üvegnek amire még felhelyezhető a tartóláb? A led diódáknak mennyi az élettartamuk gyári adat szerint? Ha egy pár dióda tönkremegy, attól még a maradékok világítani fognak? Nagyon köszönöm a válaszokat!

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot, igen a világítás valóban 11 232 lumenes. A termék max. 10 mm vastagságű üvegfalra helyezhető fel. Amennyiben egy dióda tönkremegy, a többi tovább világít. Élettartamukat a gyártó nem tünteti fel, de kb. 5-7 év. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 60 akvárium világítótest, 60cm 20W 14.04.2021 19:56

Kedves invital! Szeretnék erdeklődni egy standard 72 l-es akváriumra 60×30×40cm es méretre, low tech vonalon elég e ez a lámpa? Alacsony és közepes fényigényű növények mellé,amit majd szintén önöktől rendelnék:) Mert a lámpa lumen/liter aránya elvileg picit túl is tudja világítani ezt a méretű akváriumot. Köszönöm válaszát előre is!

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Ez a 20W tökéletes a 72l akváriumhoz. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 90 akvárium világítótest, 90cm 30W 13.04.2021 10:58

Tisztelt Invital! Egy 100 cm akváriumra feltehető-e a 90-es lámpatest? A képek alapján ez beleférhet még vagy a 105 javasolt?

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Ebben az esetben inkább a 105. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED 30 akvárium világítótest, 30cm 10W 22.03.2021 08:24

Kedves Invital! 30 cm-nél kisebb akváriumra felhelyezhető a lámpa? Egy 29 cm-es akváriumra szeretném feltenni. Köszönettel: Tibi

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Igen, természetesen. Érdekelheti Önt