A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED II 30 cm fehér 10W vel Wifi LED Control

Termékkód 3670
13 532 Ft
11 183,47 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 30 db

A kézbesítési dátum betöltése

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 271 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

A Sinkor LED egy modern LED akváriumvilágítás. Minden halakat és növényeket tartalmazó társas akvárium számára megfelel. A minőségi ultravékony szerkezet és a kiváló minőségű csipek használata ideális választás minden akvarista számára.

A Sinkor LED világítás előnyei

Ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséhez 🌿

Az akváriumi növények növekedéséhez elsősorban kék spektrumösszetevő szükséges. A Sinkor LED éppen ezt az összetevőt tartalmazza legnagyobb mennyiségben. Kisebb mennyiségben azonban zöld és piros összetevővel is rendelkezik a halak és a zöld és vörös növények színezetéhez. A színhőmérséklet 6000K, az emberi szemnek a diódákból származó fény fehérnek tűnik.    


A Sinkor LED Wifi Control a csomagolás részét képezi! – Már semmiféle hirtelen sokkhatás nem éri a halakat 🐟🐠

A Sinkor LED Wifi Control nagyon egyszerűen teszi lehetővé a fény beállítását mobiltelefon segítségével. A következőket állíthatja be:

 • fokozatos sötétedés és világosodás
 • a bekapcsolás/világosodás és kikapcsolás/sötétedés rendszeres időpontja
 • tetszőleges fényerősség a nap folyamán

A mobil applikációban egyszerűen beállítható a rendszeres időpont, mikor kell bekapcsolnia a világításnak 1%-ra, majd megemelni a teljesítményt akár 100%-ig. Ugyanígy a fokozatos sötétedés is beállítható. A halak jól fogják érezni magukat az akváriumában! A sötétedés és a világosodás hossza szintén tetszőleges ideig tarthat. Fél vagy akár két órán át, csak Öntől függ.


  Tetszőleges fényintenzitás bármikor napközben

  A világítás tetszőleges erőssége beállítható. Amennyiben sok alga növekszik akváriumában, beállíthatja, hogy a világítás pl. csak 75%-on működjön. Ha este tompább fényt részesít előnyben, a nap nagy részében 100%-ra beállítható, majd este az előre beállított időben a fény 30%-ra tompítható, aztán fokozatosan 0%-os sötétedésre válthat. Az ötleteknek semmi sem szab határt!

  A Sinkor LED Wifi Controlt a világítás kábeléhez erősíti, majd a rajta lévő QR kód leolvasásával letölti az applikációt vagy a mellékelt kinyomtatott használati útmutató alapján. Ezután már csak követnie kell az applikáció vagy a használati útmutató utasításait.


  A LED diódák nagy száma jobb hatékonyságot és fényszórást biztosít

  A LED világítások fénye egy irányba sugárzik és nem szóródik szét olyan könnyen, mint más fényforrások esetében. A LED diódák nagy mennyisége egyenletes fényszórást biztosít az egész akváriumban. A legmodernebb LED diódák nagy darabszáma ezenkívül a fényerő és a fogyasztás jobb arányát éri el. A fény tehát maximálisan hatékony.


  Fokozott vízállóság 💧

  Egy továbbfejlesztett generációról van szó, amely során a világítótest belsejében megnövelték a LED ellenállását a nedvességgel és a fröccsenő vízzel szemben. Ennek ellenére is javasoljuk, hogy bármely világítást jól szellőző fedélben helyezzünk el, vagy használjunk fedőüveget a páralecsapódás ellen a világításon.

  A burkolat nem hevül túl és hosszú élettartamú

  A világítás szerkezetének létrehozásakor alumíniumot használtak. Hőmérsékletvizsgálatok kimutatták, hogy a LED hűtése egy kellően széles alumíniumburkolattal a leghatékonyabb. Így nem romlik az elektronika.


  Az energia csak a fényerősségre használt, nem a hőre

  A világítás tervezéskor és tesztelésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a világítás teljesítményének minden wattja maximálisan ki legyen használva. A világítás megfelelő szerkezete megakadályozza a túlmelegedést, és minden felhasznált energia a világításra használt, nem a hőre. A fényerősség-teljesítmény arány egyike a legjobbaknak a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki nem szeretne energiát pazarolni.

  Hosszú élettartamú fényerősség 🌞⏰

  A LED diódák ebben a világításban 10-12 óra/napos szokásos működtetés mellett hosszú évekig kitartanak. Mindazonáltal minden világításhoz pótalkatrészeket is kínálunk. Ha a világítással a jövőben történne valami, nem szükséges megválni tőle, mindig javítható.


  Vékony világításburkolat a könnyed megjelenésért

  A világítás nagyon vékony, hihetetlen módon csupán 9 mm. Ennek köszönhetően a világítás rendkívül észrevétlen, nem zavarja meg az akvárium megjelenését.

  Állítható tartók az akváriumra való rögzítéshez

  A tartók kialakítása lehetővé teszi, hogy a világítást az akváriumra csúsztatva bizonyos mértékig az akvárium fölé rögzítsük.


  Az EU-ban készült

  A Sinkor lámpatesteket az Európai Unióban, pontosabban a Cseh Köztársaságban gyártják. A Sinkor márka kizárólag az akvaristáknak szánt termékekre specializálódott, és termékeit akvaristák fejlesztették ki.


  Egyszerű szerkezet = minimális meghibásodás

  A Sinkor termékek megkülönböztető jellemzője, hogy a hangsúlyt a lehető legegyszerűbb terméktervezésre helyezik = a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a termékeket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a meghibásodás lehetősége, vagy meghibásodás esetén a javítás valóban nagyon egyszerű legyen, miközben a termékek a lehető leghasznosabbak legyenek az akvaristák számára.


  Elegáns megoldás korlátok nélkül ✅

  Különösen az utóbbi években egyre több akvarista telepíti a világítást az akvárium fölé felfüggesztve. Ráadásul a telepítés ezen módja nem korlátozott, mint az akvárium peremén elhelyezett klasszikus állványok estében, ahol a világítást úgy kell megválasztani, hogy a tartó pontosan illeszkedjen az akvárium méreteihez.

  Felfüggesztéskor ezzel nem kell törődnie, a világítótestet egyszerűen felfüggeszti, akár a mennyezetről, akár az akvárium fölötti polcról, így nem lesz korlátozva az akvárium hossza által.

  A felfüggesztőkészletet itt találja 📍


  Állítható magasságú állványunk is van

  Ha előnyben részesíti az akvárium peremére történő telepítést, de a 2.0 világítótesttel szokványosan forgalmazott állványok nem felelnek meg Önnek, akkor van megoldásunk az Ön számára. Egy állítható magasságú és hosszúságú állványról van szó.

  Az állítható magasságú készletet itt találja 📍


  A piacon lévő lámpák egyikeként a Sinkor lámpákat valójában Európában szerelik össze és gyártják, nem Ázsiában. Ez biztosítja számunkra a maximális ellenőrzést a gyártás minősége felett.

  Maximális intenzitás meglepően alacsony fogyasztás mellett 🏆

  Az akvárium feletti világítás kiválasztásának alapszabályát a világítás teljesítményének megválasztása határozza meg. A Sinkor világításnál azonban ez a szabály bonyolultabb, hiszen kisebb teljesítményen ugyanazt a fényerősséget éri el, mint az erősebb világítások.

  Hogyan lehetséges ez? 🤔 a magyarázat egyszerű:
  Semmilyen világítás nem ér el 100%-os hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem az egész teljesítmény alakul át fénnyé. A világítótestek esetében hő keletkezik, amely a legnagyobb ellenség, ugyanis elvon a fényerőből, ami fontos a növényeknek. Sok világítóstest-gyártó a lehető legnagyobb papíralapú teljesítmény elérése érdekében olyan világítótestek gyártását szorgalmazza, amelyek bár nagyobb fogyasztásúak, sokkal több hőt bocsátanak ki, ezért kisebb a világítótestük.

  Azzal, hogy a Sinkor világítás nagy mennyiségű LED diódát tartalmaz, konkrétan 432 darabot 120 cm-enként, valamint az alumíniumháznak hála minőségi hűtéssel rendelkezik, nagyobb hatékonyságot ér el, ezért egy lumen ára jóval alacsonyabban jön ki, mint a konkurens világítások esetében. Ha nagy fényigényű növényeket tart, és mindezek ellenére nem lenne elég a teljesítmény, anyagilag még mindig megfelelőbb két Sinkor világítást elhelyezni az akváriuma fölött, mint más, erősebb világítást beszerezni.

  🤓 Infó: A fényerőt lumenekben (lm) mérjük, ami a fény mennyisége, amit a világítás kibocsát a wattban mérhető teljesítménnyel szemben, ami csupán az az adat, amely világításának energiafogyasztását jelzi – nem pedig azt, mennyire hatékonyan használja fel.

  Különbségek hatékonyságban 📈

  Az ábrán láthatja, hogy a Sinkor világítás képes 53%-kal jobban (jobban = a fogyasztott elektromos teljesítmény nem hőre, hanem fényre alakul át) felhasználni az elektromos áramot, mint az LFL-CL, 27%-kal jobban, , mint az Aquatlantis. Ennek eredményeképp tehát jelentősen alacsonyabb összegért világít a Sinkor, mint a többi említett világítótest.

  Az alábbiakban Sinkor lámpákkal megvilágított akváriumokat talál ügyfeleinktől. Ezekben az akváriumokban Sinkor világítást alkalmaztak, amelyek két változatban - fehér és WRB - nagy számú LED-et biztosítanak, így biztosítva a nagyobb hatásfokot és a jobb fényeloszlást. Ideális választékot kínál akváriumi növények termesztéséhez és halszín megjelenítést.

  👉 További vásárlói akváriumok megtekintése 👈

  Műszaki paraméterek 👷‍♀️👷‍♂️

  Méretek: Az akvárium max. hosszúsága: Teljesítmény: Színhőmérséklet: Fényerősség:
  31cm / 5cm / 0.85cm 30 cm 10W 6000 K 2 808 lm

  A csomag tartalma: Lámpatest, áramforrás és a szükséges vezetékek, Sinkor LED Wifi Control, tartók

  PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

  A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

  👉 A teszteredmények itt találhatók 👈

  Pótalkatrészek

  Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

  Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

  Rating

  Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

  Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

  Németh K. 9.4.2024 a terméknél Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control

  Rendben van.

  Hegyi I. 8.4.2024 a terméknél Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control

  Jól működik . Szuper hogy nem kell ki be kapcsolni . Beállítottam és magától kapcsol be és ki .

  Balázsa Á. 28.3.2024 a terméknél Sinkor LED II 105 cm fehér 35W vel Wifi LED Control

  Jól működik, könnyen vezérelhető.

  Fehér A. 10.3.2024 a terméknél Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control

  Nagyon jó

  Tökéletesen működik

  Göntér P. 12.12.2023 a terméknél Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control

  Kiváló termék, egy WRB-vel együtt használva nagyon szép világítást ad egy 100 literes akváriumban.

  Tökéletes termék!(volt amíg a szolgáltató ki nem cserélte a wi-fi routert, azóta nem lehet összehangolni és ezáltal nem igazán tölti be a funkcióját )

  Végh Á. 29.7.2023 a terméknél Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control

  Erős fény. Vékony kivitel

  Győri T. 13.6.2023 a terméknél Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control

  Több mint 1 éve megvan, tökéletesen működik, nagyon jól szabályozható, csak ajánlani tudom.

  Turóczi Z. 4.6.2023 a terméknél Sinkor LED II 90 cm fehér 30W vel Wifi LED Control

  Tökéletes

  Hiba jelentés /
  információ kitöltés

  Kategóriákból a weboldalon

  Rendelési szám: 3670
  Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
  Kategória: Akváriumi LED világítás
  Elérhetőség: Azonnali küldésre
  LED világítás színe: fehér
  Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
  A világítás hossza: 31 cm-ig
  A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
  Világítás termékvonal: Sinkor fehér
  Világítás típusa: LED világítótestek

  Összesen már 9 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 105 cm fehér 35W vel Wifi LED Control 07.06.2021 12:39
  Üdvözlöm! 150x 50x 55 cm akváriumra készítenek e led világítást? Mi alapján készül, hogy megfeleljen mind a halak, és mind a növények számára? És természetesen milyen árban lenne ha készítenek? Köszönöm válaszukat! Üdv.: Norbert

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, csak a honlapon található termékek vásárolhatók meg. Nem gyártunk egyedi világítótesteket. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control 04.06.2021 08:03
  Kedves Invital! Érdeklődöm, hogy a tápegység benne van-e az árban, vagy azt külön kell megvenni? Azt is kérdezném, hogy hány volton üzemel ez a világítótest? És még egy kérdés: a hozzá mellékelt dimmer ki-majd bekapcsolás után megtartja-e a beállított fényerő értéket?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, a tápegység benne van az árban. A világítótest üzemeltetése: 24V 2A
  A fényerő értéket megtartja. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 01.06.2021 18:50
  Üdv! 110cm széles akváriumra melyik sinkor led világítás tehető fel? A 105 vagy a 120cm-es?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, a 120 cm-es világítótestet ajánljuk. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control 21.05.2021 02:50
  A sinkor led 75-ös akvárium viládgìtás a 80-cm -es akvára jó???

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napotm, igen, ez a termék 80 cm-es akváriumra is jó.

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 18.05.2021 11:47
  Üdvözletem! Sinkor LED akvárium világítótestet nem lehet rendelni 140cm - es aquariumhoz? Köszönöm a választ! Tibi

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 09.05.2021 22:42
  Üdvözletem! Sinkor led 120-al kapcsolatban lennének kérdéseim: A világítás tényleg 11 ezer lumen körüli? Mi a maximális vastagsága az akvárium üvegnek amire még felhelyezhető a tartóláb? A led diódáknak mennyi az élettartamuk gyári adat szerint? Ha egy pár dióda tönkremegy, attól még a maradékok világítani fognak? Nagyon köszönöm a válaszokat!

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, igen a világítás valóban 11 232 lumenes. A termék max. 10 mm vastagságű üvegfalra helyezhető fel. Amennyiben egy dióda tönkremegy, a többi tovább világít. Élettartamukat a gyártó nem tünteti fel, de kb. 5-7 év. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control 14.04.2021 19:56
  Kedves invital! Szeretnék erdeklődni egy standard 72 l-es akváriumra 60×30×40cm es méretre, low tech vonalon elég e ez a lámpa? Alacsony és közepes fényigényű növények mellé,amit majd szintén önöktől rendelnék:) Mert a lámpa lumen/liter aránya elvileg picit túl is tudja világítani ezt a méretű akváriumot. Köszönöm válaszát előre is!

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Ez a 20W tökéletes a 72l akváriumhoz. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 90 cm fehér 30W vel Wifi LED Control 13.04.2021 10:58
  Tisztelt Invital! Egy 100 cm akváriumra feltehető-e a 90-es lámpatest? A képek alapján ez beleférhet még vagy a 105 javasolt?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Ebben az esetben inkább a 105. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 30 cm fehér 10W vel Wifi LED Control 22.03.2021 08:24
  Kedves Invital! 30 cm-nél kisebb akváriumra felhelyezhető a lámpa? Egy 29 cm-es akváriumra szeretném feltenni. Köszönettel: Tibi

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Igen, természetesen. 

  Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?  Érdekelheti Önt

  Termékek betöltése

  Érdekelheti Önt


  Ne hagyja ki az e heti akciókat
  10 145 Ft
  7%
  9 403 Ft

  Eheim Thermocontrol e25 W

  13 629 Ft
  7%
  12 726 Ft

  Eheim Thermocontrol e300 W

  2 742 Ft
  20%
  2 194 Ft

  UP Aqua műanyag üzem a…

  15 565 Ft
  20%
  12 452 Ft

  INVITAL Lumium WRGB80 70 cm…

  18 048 Ft
  6%
  16 919 Ft

  EHEIM biopower 160 (2411020)

  15 490 Ft
  20%
  12 392 Ft

  Neo Flow M műanyag készlet

  134 990 Ft
  15%
  114 742 Ft

  Chihiros LED WRGB II PRO 80…

  11 694 Ft
  6%
  10 952 Ft

  Eheim Thermocontrol e100 W

  36 113 Ft
  8%
  33 145 Ft

  Eheim automata etető…

  3 745 Ft
  20%
  2 996 Ft

  Ibuki Grower 3 mm 3 l (1320 g)

  4 823 Ft
  20%
  3 858 Ft

  Seiryu stone L (2-4 kg)

  9 661 Ft
  20%
  7 729 Ft

  Bonsai Driftwood 15 x 12 x 13…

  20 790 Ft
  7%
  19 339 Ft

  EHEIM biopower 200 (2412020)

  8 048 Ft
  20%
  6 438 Ft

  INVITAL 2db.-os akvakertész…

  952 Ft
  20%
  762 Ft

  Bioszűrő XY-2830 egykaros

  29 823 Ft
  18%
  24 455 Ft

  CO2 szett Standard DUO…

  10 306 Ft
  3%
  9 984 Ft

  Eheim Thermopreset 200…

  17 984 Ft
  6%
  16 919 Ft

  EHEIM aquaball 180 (2403020)

  9 790 Ft
  4%
  9 403 Ft

  Eheim Thermocontrol e75 W

  31 435 Ft
  18%
  25 777 Ft

  INVITAL Nano LED tengeri…