A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED 45 akvárium világítótest, 45cm 15W

Termékkód 3671

A Sinkor LED modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál. Teljes ismertetés

14 227 Ft
11 757,85 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük csütörtökön 06.30.

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

 • A rendelés kézbesítése 06.27.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.28.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.28.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.28.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.30.

  csütörtök

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Sinkor LED

A legjobb ár/ teljesítmény arány.JAVASOLJUK

Az akvárium feletti világítás kiválasztásakor az adott világítótest teljesítményéből kell kiindulni. A Sinkor lámpatestnél ez azonban számunkra valóban bonyolult, mivel ez a lámpatest kisebb teljesítmény mellett ugyanolyan fényerőt ér el, mint más, nagyobb teljesítménnyel rendelkező lámpatestek.

Hogyan lehetséges ez? A magyarázat egyszerű:

Egy lámpatest se éri el a 100% hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem a teljes teljesítmény van fénnyé alakítva. A lámpatestek esetében hő keletkezik, ami a mi esetünkben a legfőbb ellenségünk, mert fényt vesz el, ami nagyon fontos a növényeknek. Számos lámpatestgyártó, annak érdekében, hogy minél nagyobb teljesítményt nyújtson papíron, a nagyobb fogyasztású, de sokkal több hőt kibocsátó és ezért kisebb ltestű lámpatestek gyártását szorgalmazza.

Mivel a Sinkor lámpatest nagyszámú LED-del rendelkezik, mégpedig 432 db / 120 cm, és kiváló minőségű hűtéssel rendelkezik az alumínium test formájában, így nagyobb hatékonyságot ér el, ezért az egy lumenre ára lényegesen előnyösebb lesz, mint a versenytárs lámpatesteké. És ha nagyon fényigényes növényekkel rendelkezik és egy lámpatest teljesítménye kevés lenne, akkor anyagilag is jobban jár, ha két Sinkor lámpatestet szerel fel az akvárium fölé, mintha egy nagyobb teljesítményű lámpatestet.

Információ: A fényerősséget lumenben (lm) mérik, ez az a fénymennyiség, amelyet a lámpatest ténylegesen kibocsát, szemben a teljesítménnyel, ami arra utal, hogy mennyi elektromos áramot vesz fel az Ön lámpateste - de nem azt, hogy mennyire hatékonyan használja fel ezt az áramot.

ddd (lépe = odebraný elektrický výkon se nepřemění na teplo ale světlo) odebranou elektřinu o 53% než LFL-CL, 27% než Chihiros a 12% než Aquatlantis. Ve výsledku tedy za výrazně nižší částku dokáže Sinkor svítit lépe než ostatní uvedená svddd.

A teljesítmény részletes összehasonlítása, beleértve az árátalakítást, itt található.

 

A Sinkor LED modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál.

A Sinkor LED világítás előnyei:

Sinkor LED

A LED diódák nagy száma magasabb hatékonyságot és jobb fény elosztást biztosít A LED diódák egy irányba bocsátanak ki fényt és nem szóródnak szét olyan könnyen, mint más fényforrások fénye. A LED diódák nagy száma a fény egyenletes elosztását biztosítja.
A legmodernebb LED diódák nagy darabszámának köszönhetően a fényerő és a fogyasztás aránya is jobb. A fény itt maximálisan hatékony.

 

Az ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséreAz akváriumi növényeknek a növéshez a fény kék összetevőjére van szükségük. A Sinkor LED lámpatest éppen ezt az összetevőt bocsátja ki a legnagyobb mennyiségben. A spektrum tartalmaz zöld és vörös összetevőt is a halak és a zöld illetve a vörös növények megszínesítésére.
A színhőmérséklet 6000K, és az emberi szem számára a diódák fénye fehérnek tűnik.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Állítható intenzitás a mellékelt dimmerrel (tartozék)A csomag tartalmaz egy kézi dimmert is. Ennek köszönhetően, olyan fény intenzítást állíthat be, amilyenre szüksége van. A fény eléggé erős, tehát a dimmer segítségével a megfelelő szintre állíthatja be, ha a gyengébb fényt részesíti előnyben, vagy ha ilyen fényre van szükség az akváriumi élővilágnak.

 

A lámpatest alumíniumból van készítve, tehát nem melegszik túl és hosszú élettartammal rendelkezik A lámpatest anyagának kiválasztásakor az alumíniumra esett a választás. A hőmérsékleti tesztek azt mutatták, hogy a LED-ek hűtése a kellően széles alumínium darabbal a leghatékonyabb. Nem történik annyi meghibásodás sem.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Az energia a fényre van alkalmazva, és nem a hőkibocsátásraA fény megtervezésekor és tesztelésénél nagy hangsúlyt fektettek a világítás minden wattjának maximális kihasználására. A lámpatest megfelelő szerkezete korlátozza a melegedést és az összes felvett energia fényként, és nem hőként van kihasználva. A fényerősség/ teljesítmény arány az egyik legjobb a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki igyekszik nem pazarolni az energiát.

 

Hosszú világítási idő A LED diódák ebben a lámpatestben a normális üzemeltetés- 10-12 óra/nap- esetében hosszú éveken üzemképesek lesznek. Minden világítótesthez pótalkatrészt is kínálunk. Ha a lámpatesttel valami történne, nem kell kidobnia, mindig megjavítható.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Vékony lámpatest a szellős megjelenésért A lámpatest nagyon vékony, szinte hihetetlen, nem egész 9 mm. Ennek köszönhetően a lámpatest szinte észrevehetetlen és nem rontja az akvárium kinézetét.

 

Állítható tartók az akvárium feletti rögzítéshezA tartók szerkezete lehetővé teszi a lámpatest meghatározott távolságban való rögzítését az akváriumtól, az akvárium testén való mozgatással.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Megerősített vízzel szembeni ellenállásEgy továbbfejlesztett generációról van szó, amely a LED világítás belsejében lévő ellenállásnak megerősítésével járt együtt a nedvességgel és a kilövellő vízzel szemben. Ugyanakkor továbbra is bármely világítás behelyezését egy jól szellőző fedélbe ajánljuk vagy üvegfedél használatát javasoljuk a víz világításokon való kondenzációja ellen.

 

Műszaki paraméterek:
Méretek: 460 x 50 x 8.5 mm
Az akvárium max. hosszúsága:  45 cm
Teljesítmény: 15 W
Színhőmérséklet: 6000K
Fényerősség: 4 212 lm

A csomag tartalma:
Lámpatest
Áramforrás és a szükséges vezetékek
Dimmer
Tartók

Sinkor LEDSinkor LED

A Sinkor LED az EU területén,
konkrétan a Cseh Köztársaságban van gyártva.Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Gyönyörűen megvilágított akvárium

gyönyörűen megvilágított akvárium
nincs

minimalista megjelenés
jó fényerő
Többet még nem tudok értékelni, rövid tapasztalat.

Könnyen használható

A növények jók, nőnek.

Megfelelt az elvárásoknak
Nagyszerű megközelítés a panasz megoldására

az ár, szuper fények.... jobb kombinációja három Sinkor fények, mint egy profi fény 4x a pénzt, plusz cseh gyártó...ajánlom a kombináció két fehér és egy RWB egység, 120 cm 120 wattos kombináció, van még a valóban profi fények ....kiváló androidos alkalmazás a fények vezérlésére, indukálhat természet-szerű nappali fényviszonyok a trópusi zónákban is
Várnék egy ajánlatot a cégtől vagy az eladótól, hogy vásároljon egy tápegységet legfeljebb négy ilyen lámpához, azaz több tartozékot a lámpákhoz...

Megfizethető fény...high-tech akváriumokhoz önmagában nem elegendő, de ajánljuk 2 x Sinkor 120 LED bila és egy 120 Sinkor RWB kombinációját...és még így is, a végső kombináció jóval a konkurens márkák ára alatt van, és valóban elegendő teljesítményt nyújt az igényes növényekhez.....
az ár kissé tükröződik az általános feldolgozásban...de még mindig nagyszerű fények nagyszerű pénzért ...

Még rövid idő van az értékelésre, ígéretesnek tűnik, kivéve a kék színű műanyag tartókat, amelyek nem voltak sikeresek.De úgy tűnik, hogy megfelel a növényeknek, és ez a fontos dolog.

Szép vékony kialakítás. Érdekes tisztességes fogantyúk. Szépen világít. Szép intenzitás beállítás. Csak ezeknél a színes lámpáknál csak azt a színt (piros, kék) kell önállóan tompítanom. Nem használható egyedüliként, és csak fehérre van szükség, de akkor az már túl sok fény. De a többihez képest az árért akár 3-at is vásárolhat, és akkor kombinálhatja.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: 3671
Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: fehér
Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
A világítás hossza: 31 cm -49 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED világítótestek
Világítás termékvonal: Sinkor fehér

Összesen már 9 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 105 cm fehér 35W vel Wifi LED Control 07.06.2021 12:39
Üdvözlöm! 150x 50x 55 cm akváriumra készítenek e led világítást? Mi alapján készül, hogy megfeleljen mind a halak, és mind a növények számára? És természetesen milyen árban lenne ha készítenek? Köszönöm válaszukat! Üdv.: Norbert

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, csak a honlapon található termékek vásárolhatók meg. Nem gyártunk egyedi világítótesteket. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control 04.06.2021 08:03
Kedves Invital! Érdeklődöm, hogy a tápegység benne van-e az árban, vagy azt külön kell megvenni? Azt is kérdezném, hogy hány volton üzemel ez a világítótest? És még egy kérdés: a hozzá mellékelt dimmer ki-majd bekapcsolás után megtartja-e a beállított fényerő értéket?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a tápegység benne van az árban. A világítótest üzemeltetése: 24V 2A
A fényerő értéket megtartja. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 01.06.2021 18:50
Üdv! 110cm széles akváriumra melyik sinkor led világítás tehető fel? A 105 vagy a 120cm-es?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a 120 cm-es világítótestet ajánljuk. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control 21.05.2021 02:50
A sinkor led 75-ös akvárium viládgìtás a 80-cm -es akvára jó???

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napotm, igen, ez a termék 80 cm-es akváriumra is jó.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 18.05.2021 11:47
Üdvözletem! Sinkor LED akvárium világítótestet nem lehet rendelni 140cm - es aquariumhoz? Köszönöm a választ! Tibi

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 09.05.2021 22:42
Üdvözletem! Sinkor led 120-al kapcsolatban lennének kérdéseim: A világítás tényleg 11 ezer lumen körüli? Mi a maximális vastagsága az akvárium üvegnek amire még felhelyezhető a tartóláb? A led diódáknak mennyi az élettartamuk gyári adat szerint? Ha egy pár dióda tönkremegy, attól még a maradékok világítani fognak? Nagyon köszönöm a válaszokat!

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, igen a világítás valóban 11 232 lumenes. A termék max. 10 mm vastagságű üvegfalra helyezhető fel. Amennyiben egy dióda tönkremegy, a többi tovább világít. Élettartamukat a gyártó nem tünteti fel, de kb. 5-7 év. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control 14.04.2021 19:56
Kedves invital! Szeretnék erdeklődni egy standard 72 l-es akváriumra 60×30×40cm es méretre, low tech vonalon elég e ez a lámpa? Alacsony és közepes fényigényű növények mellé,amit majd szintén önöktől rendelnék:) Mert a lámpa lumen/liter aránya elvileg picit túl is tudja világítani ezt a méretű akváriumot. Köszönöm válaszát előre is!

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Ez a 20W tökéletes a 72l akváriumhoz. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 90 cm fehér 30W vel Wifi LED Control 13.04.2021 10:58
Tisztelt Invital! Egy 100 cm akváriumra feltehető-e a 90-es lámpatest? A képek alapján ez beleférhet még vagy a 105 javasolt?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Ebben az esetben inkább a 105. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 30 cm fehér 10W vel Wifi LED Control 22.03.2021 08:24
Kedves Invital! 30 cm-nél kisebb akváriumra felhelyezhető a lámpa? Egy 29 cm-es akváriumra szeretném feltenni. Köszönettel: Tibi

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Igen, természetesen. 


Érdekelheti Önt