A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED II 90 cm fehér 30W vel Wifi LED Control

Termékkód 3674
26 400 Ft
21 818,18 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 02.08.
 • A rendelés kézbesítése 02.05.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.06.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.06.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.06.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

A Sinkor LED egy modern LED akváriumvilágítás. Minden halakat és növényeket tartalmazó társas akvárium számára megfelel. A minőségi ultravékony szerkezet és a kiváló minőségű csipek használata ideális választás minden akvarista számára.

A Sinkor LED világítás előnyei

Ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséhez 🌿

Az akváriumi növények növekedéséhez elsősorban kék spektrumösszetevő szükséges. A Sinkor LED éppen ezt az összetevőt tartalmazza legnagyobb mennyiségben. Kisebb mennyiségben azonban zöld és piros összetevővel is rendelkezik a halak és a zöld és vörös növények színezetéhez. A színhőmérséklet 6000K, az emberi szemnek a diódákból származó fény fehérnek tűnik.    


A Sinkor LED Wifi Control a csomagolás részét képezi! – Már semmiféle hirtelen sokkhatás nem éri a halakat 🐟🐠

A Sinkor LED Wifi Control nagyon egyszerűen teszi lehetővé a fény beállítását mobiltelefon segítségével. A következőket állíthatja be:

 • fokozatos sötétedés és világosodás
 • a bekapcsolás/világosodás és kikapcsolás/sötétedés rendszeres időpontja
 • tetszőleges fényerősség a nap folyamán

A mobil applikációban egyszerűen beállítható a rendszeres időpont, mikor kell bekapcsolnia a világításnak 1%-ra, majd megemelni a teljesítményt akár 100%-ig. Ugyanígy a fokozatos sötétedés is beállítható. A halak jól fogják érezni magukat az akváriumában! A sötétedés és a világosodás hossza szintén tetszőleges ideig tarthat. Fél vagy akár két órán át, csak Öntől függ.


  Tetszőleges fényintenzitás bármikor napközben

  A világítás tetszőleges erőssége beállítható. Amennyiben sok alga növekszik akváriumában, beállíthatja, hogy a világítás pl. csak 75%-on működjön. Ha este tompább fényt részesít előnyben, a nap nagy részében 100%-ra beállítható, majd este az előre beállított időben a fény 30%-ra tompítható, aztán fokozatosan 0%-os sötétedésre válthat. Az ötleteknek semmi sem szab határt!

  A Sinkor LED Wifi Controlt a világítás kábeléhez erősíti, majd a rajta lévő QR kód leolvasásával letölti az applikációt vagy a mellékelt kinyomtatott használati útmutató alapján. Ezután már csak követnie kell az applikáció vagy a használati útmutató utasításait.


  A LED diódák nagy száma jobb hatékonyságot és fényszórást biztosít

  A LED világítások fénye egy irányba sugárzik és nem szóródik szét olyan könnyen, mint más fényforrások esetében. A LED diódák nagy mennyisége egyenletes fényszórást biztosít az egész akváriumban. A legmodernebb LED diódák nagy darabszáma ezenkívül a fényerő és a fogyasztás jobb arányát éri el. A fény tehát maximálisan hatékony.


  Fokozott vízállóság 💧

  Egy továbbfejlesztett generációról van szó, amely során a világítótest belsejében megnövelték a LED ellenállását a nedvességgel és a fröccsenő vízzel szemben. Ennek ellenére is javasoljuk, hogy bármely világítást jól szellőző fedélben helyezzünk el, vagy használjunk fedőüveget a páralecsapódás ellen a világításon.

  A burkolat nem hevül túl és hosszú élettartamú

  A világítás szerkezetének létrehozásakor alumíniumot használtak. Hőmérsékletvizsgálatok kimutatták, hogy a LED hűtése egy kellően széles alumíniumburkolattal a leghatékonyabb. Így nem romlik az elektronika.


  Az energia csak a fényerősségre használt, nem a hőre

  A világítás tervezéskor és tesztelésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a világítás teljesítményének minden wattja maximálisan ki legyen használva. A világítás megfelelő szerkezete megakadályozza a túlmelegedést, és minden felhasznált energia a világításra használt, nem a hőre. A fényerősség-teljesítmény arány egyike a legjobbaknak a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki nem szeretne energiát pazarolni.

  Hosszú élettartamú fényerősség 🌞⏰

  A LED diódák ebben a világításban 10-12 óra/napos szokásos működtetés mellett hosszú évekig kitartanak. Mindazonáltal minden világításhoz pótalkatrészeket is kínálunk. Ha a világítással a jövőben történne valami, nem szükséges megválni tőle, mindig javítható.


  Vékony világításburkolat a könnyed megjelenésért

  A világítás nagyon vékony, hihetetlen módon csupán 9 mm. Ennek köszönhetően a világítás rendkívül észrevétlen, nem zavarja meg az akvárium megjelenését.

  Állítható tartók az akváriumra való rögzítéshez

  A tartók kialakítása lehetővé teszi, hogy a világítást az akváriumra csúsztatva bizonyos mértékig az akvárium fölé rögzítsük.


  Az EU-ban készült

  A Sinkor lámpatesteket az Európai Unióban, pontosabban a Cseh Köztársaságban gyártják. A Sinkor márka kizárólag az akvaristáknak szánt termékekre specializálódott, és termékeit akvaristák fejlesztették ki.


  Egyszerű szerkezet = minimális meghibásodás

  A Sinkor termékek megkülönböztető jellemzője, hogy a hangsúlyt a lehető legegyszerűbb terméktervezésre helyezik = a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a termékeket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a meghibásodás lehetősége, vagy meghibásodás esetén a javítás valóban nagyon egyszerű legyen, miközben a termékek a lehető leghasznosabbak legyenek az akvaristák számára.


  A piacon lévő lámpák egyikeként a Sinkor lámpákat valójában Európában szerelik össze és gyártják, nem Ázsiában. Ez biztosítja számunkra a maximális ellenőrzést a gyártás minősége felett.

  Maximális intenzitás meglepően alacsony fogyasztás mellett 🏆

  Az akvárium feletti világítás kiválasztásának alapszabályát a világítás teljesítményének megválasztása határozza meg. A Sinkor világításnál azonban ez a szabály bonyolultabb, hiszen kisebb teljesítményen ugyanazt a fényerősséget éri el, mint az erősebb világítások.

  Hogyan lehetséges ez? 🤔 a magyarázat egyszerű:
  Semmilyen világítás nem ér el 100%-os hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem az egész teljesítmény alakul át fénnyé. A világítótestek esetében hő keletkezik, amely a legnagyobb ellenség, ugyanis elvon a fényerőből, ami fontos a növényeknek. Sok világítóstest-gyártó a lehető legnagyobb papíralapú teljesítmény elérése érdekében olyan világítótestek gyártását szorgalmazza, amelyek bár nagyobb fogyasztásúak, sokkal több hőt bocsátanak ki, ezért kisebb a világítótestük.

  Azzal, hogy a Sinkor világítás nagy mennyiségű LED diódát tartalmaz, konkrétan 432 darabot 120 cm-enként, valamint az alumíniumháznak hála minőségi hűtéssel rendelkezik, nagyobb hatékonyságot ér el, ezért egy lumen ára jóval alacsonyabban jön ki, mint a konkurens világítások esetében. Ha nagy fényigényű növényeket tart, és mindezek ellenére nem lenne elég a teljesítmény, anyagilag még mindig megfelelőbb két Sinkor világítást elhelyezni az akváriuma fölött, mint más, erősebb világítást beszerezni.

  🤓 Infó: A fényerőt lumenekben (lm) mérjük, ami a fény mennyisége, amit a világítás kibocsát a wattban mérhető teljesítménnyel szemben, ami csupán az az adat, amely világításának energiafogyasztását jelzi – nem pedig azt, mennyire hatékonyan használja fel.

  Különbségek hatékonyságban 📈

  Az ábrán láthatja, hogy a Sinkor világítás képes 53%-kal jobban (jobban = a fogyasztott elektromos teljesítmény nem hőre, hanem fényre alakul át) felhasználni az elektromos áramot, mint az LFL-CL, 27%-kal jobban, mint a Chihiros és 12%-kal jobban, mint az Aquatlantis. Ennek eredményeképp tehát jelentősen alacsonyabb összegért világít a Sinkor, mint a többi említett világítótest.

  Az alábbiakban Sinkor lámpákkal megvilágított akváriumokat talál ügyfeleinktől. Ezekben az akváriumokban Sinkor világítást alkalmaztak, amelyek két változatban - fehér és WRB - nagy számú LED-et biztosítanak, így biztosítva a nagyobb hatásfokot és a jobb fényeloszlást. Ideális választékot kínál akváriumi növények termesztéséhez és halszín megjelenítést.

  👉 További vásárlói akváriumok megtekintése 👈

  Műszaki paraméterek 👷‍♀️👷‍♂️

  Méretek: Az akvárium max. hosszúsága: Teljesítmény: Színhőmérséklet: Fényerősség:
  91 cm / 5 cm / 0.85cm 90 cm 30W 6000 K 8 424 lm

  A csomag tartalma: Lámpatest, áramforrás és a szükséges vezetékek, Sinkor LED Wifi Control, tartók

  PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

  A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

  👉 A teszteredmények itt találhatók 👈

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

  gyönyörű, alacsony profil, időzítő wifin keresztül

  Olcsó
  Erős fény
  Elegáns design
  Tökéletes hossz 80cm-es akváriumhoz
  Csak maga a wifi vezérlő igényelhető
  A legkülső 3 dióda mindkét végén műszaki címkével ellátott szalaggal van ellátva.
  A konnektor az adapterbe van beépítve, és mindig legalább 2 aljzatot foglal el a hosszabbító kábelben.
  A WIFI VEZÉRLŐ 3 NAP HASZNÁLAT UTÁN ELROMLOTT NÁLAM. Maga a vezérlő teljesen rosszul van megtervezve. Mi szükség van egy alkalmazásra, egy fiók létrehozására és wifire való csatlakozásra csak azért, hogy szabályozni lehessen egy streamet? A készülék újraindítása megoldható a készülék gyors leválasztásával a hálózatról (mert egy RESET feliratú gomb hozzáadása valószínűleg már így is túl bonyolult volt). Nagyra értékelném, ha ezt a készüléket nem a lámpával együtt árulnák.
  Light jó, de a Wifi vezérlőt nem ajánlom senkinek.

  *****

  Teljes elégedettség eddig úgy működik, ahogy kell..

  számomra jobban világít, mint az azonos márkájú lámpák színes LED-jei, amelyek mindent rózsaszínnel takarnak el......

  Nem tesztelt

  Azt mondják, bízz, de ellenőrizd. Ezért ellenőriztem a Sikkor II 15 wattos lámpa energiafogyasztását. Teljes fényerősségnél a teljes energiafogyasztás 17,4 W (cos fi 0,53 és 32 VA), és az esetleges mérőhiba figyelembevételével a fogyasztás 16,5 W. Kellemesen meglepett, hogy az energiafogyasztás többé-kevésbé megegyezik a feltüntetett értékkel, ez nem túl gyakori a ledes lámpáknál:)

  Szuper.

  Sinkor LED II 60 cm fehér 20W Wifi LED vezérléssel
  Termékkód 3672
  Azzal kapcsolatban, hogy szeretnék vásárolni ezt a lámpát van egy kérdésem, hogy ez a lámpa lehet-e telepíteni egy házban körülbelül 7 cm-re a vízfelszín felett , van egy sarok akvárium és a nagyon gyenge növekedés miatt a növények és és szeretném megpróbálni a változás a világítás . A régi lámpák 59 cm-esek , és talán azt is meg kellene kérdeznem, hogy ez a lámpa meg fogja-e világítani a tartályom alját, ami 60 cm mélyen van.

  Kellemesen meglepett a fényerő.

  Hiba jelentés /
  információ kitöltés

  Kategóriákból a weboldalon

  Rendelési szám: 3674
  Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
  Kategória: Akváriumi LED világítás
  Elérhetőség: Azonnali küldésre
  LED világítás színe: fehér
  Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
  A világítás hossza: 69 cm - 99 cm
  A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
  Világítás típusa: LED világítótestek
  Világítás termékvonal: Sinkor fehér

  Összesen már 9 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 105 cm fehér 35W vel Wifi LED Control 07.06.2021 12:39
  Üdvözlöm! 150x 50x 55 cm akváriumra készítenek e led világítást? Mi alapján készül, hogy megfeleljen mind a halak, és mind a növények számára? És természetesen milyen árban lenne ha készítenek? Köszönöm válaszukat! Üdv.: Norbert

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, csak a honlapon található termékek vásárolhatók meg. Nem gyártunk egyedi világítótesteket. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control 04.06.2021 08:03
  Kedves Invital! Érdeklődöm, hogy a tápegység benne van-e az árban, vagy azt külön kell megvenni? Azt is kérdezném, hogy hány volton üzemel ez a világítótest? És még egy kérdés: a hozzá mellékelt dimmer ki-majd bekapcsolás után megtartja-e a beállított fényerő értéket?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, a tápegység benne van az árban. A világítótest üzemeltetése: 24V 2A
  A fényerő értéket megtartja. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 01.06.2021 18:50
  Üdv! 110cm széles akváriumra melyik sinkor led világítás tehető fel? A 105 vagy a 120cm-es?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, a 120 cm-es világítótestet ajánljuk. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 75 cm fehér 25W vel Wifi LED Control 21.05.2021 02:50
  A sinkor led 75-ös akvárium viládgìtás a 80-cm -es akvára jó???

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napotm, igen, ez a termék 80 cm-es akváriumra is jó.

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 18.05.2021 11:47
  Üdvözletem! Sinkor LED akvárium világítótestet nem lehet rendelni 140cm - es aquariumhoz? Köszönöm a választ! Tibi

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 120 cm fehér 40W vel Wifi LED Control 09.05.2021 22:42
  Üdvözletem! Sinkor led 120-al kapcsolatban lennének kérdéseim: A világítás tényleg 11 ezer lumen körüli? Mi a maximális vastagsága az akvárium üvegnek amire még felhelyezhető a tartóláb? A led diódáknak mennyi az élettartamuk gyári adat szerint? Ha egy pár dióda tönkremegy, attól még a maradékok világítani fognak? Nagyon köszönöm a válaszokat!

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, igen a világítás valóban 11 232 lumenes. A termék max. 10 mm vastagságű üvegfalra helyezhető fel. Amennyiben egy dióda tönkremegy, a többi tovább világít. Élettartamukat a gyártó nem tünteti fel, de kb. 5-7 év. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 60 cm fehér 20W vel Wifi LED Control 14.04.2021 19:56
  Kedves invital! Szeretnék erdeklődni egy standard 72 l-es akváriumra 60×30×40cm es méretre, low tech vonalon elég e ez a lámpa? Alacsony és közepes fényigényű növények mellé,amit majd szintén önöktől rendelnék:) Mert a lámpa lumen/liter aránya elvileg picit túl is tudja világítani ezt a méretű akváriumot. Köszönöm válaszát előre is!

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Ez a 20W tökéletes a 72l akváriumhoz. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 90 cm fehér 30W vel Wifi LED Control 13.04.2021 10:58
  Tisztelt Invital! Egy 100 cm akváriumra feltehető-e a 90-es lámpatest? A képek alapján ez beleférhet még vagy a 105 javasolt?

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Ebben az esetben inkább a 105. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 30 cm fehér 10W vel Wifi LED Control 22.03.2021 08:24
  Kedves Invital! 30 cm-nél kisebb akváriumra felhelyezhető a lámpa? Egy 29 cm-es akváriumra szeretném feltenni. Köszönettel: Tibi

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Igen, természetesen. 

  Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?  Érdekelheti Önt