Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Sinkor LED WRB 75 akvárium világítótest, 75cm 25W

Termékkód Z03235

Sinkor LED kék és vörös spektrummal a halak és a növények színezésére. Teljes ismertetés

24 986 Ft
20 649,59 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 12.10.
 • A rendelés kézbesítése 12.07.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  pátek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Sinkor LED

A legkeresettebb LED világítás új változatban!

A Sinkor világítás a legkeresettebb LED világítás az akvarisztika és a terarisztika kedvelői között, most új változatban, a WRB-ben is. A WRB rövidítés- Red White Blue, ami azt jelenti, hogy az új változatban nemcsak fehér LED diódák vannak, hanem vörösek és kékek is.

Milyen előnye van a színes LED diódáknak?

 
 
 

A szélesebb fény spektrum a növényeinek jobb színeződést, gyorsabb növést és jobb vitalitást biztosít. A kék és vörös összetevőkkel a szín spektrum színesebbé teszi a halait, élénkebb színűek lesznek.
Színes megvilágítás mellett tehát az akváriuma ismét egy szinttel feljebb lép, és tele lesz élénk színekkel!

A legjobb ár/ teljesítmény arány.  A legjobb ár/ teljesítmény arány.

Az akvárium feletti világítás kiválasztásakor az adott világítótest teljesítményéből kell kiindulni. A Sinkor lámpatestnél ez azonban számunkra valóban bonyolult, mivel ez a lámpatest kisebb teljesítmény mellett ugyanolyan fényerőt ér el, mint más, nagyobb teljesítménnyel rendelkező lámpatestek.

Hogyan lehetséges ez? A magyarázat egyszerű:

Egy lámpatest se éri el a 100% hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem a teljes teljesítmény van fénnyé alakítva. A lámpatestek esetében hő keletkezik, ami a mi esetünkben a legfőbb ellenségünk, mert fényt vesz el, ami nagyon fontos a növényeknek. Számos lámpatestgyártó, annak érdekében, hogy minél nagyobb teljesítményt nyújtson papíron, a nagyobb fogyasztású, de sokkal több hőt kibocsátó és ezért kisebb lámpatestű lámpatestek gyártását szorgalmazza.

Mivel a Sinkor lámpatest nagyszámú LED-del rendelkezik, mégpedig 232 db / 120 cm, és kiváló minőségű hűtéssel rendelkezik az alumínium test formájában, így nagyobb hatékonyságot ér el, ezért az egy lumenre ára lényegesen előnyösebb lesz, mint a versenytárs lámpatesteké. És ha nagyon fényigényes növényekkel rendelkezik és egy lámpatest teljesítménye kevés lenne, akkor anyagilag is jobban jár, ha két Sinkor lámpatestet szerel fel az akvárium fölé, mintha egy nagyobb teljesítményű lámpatestet.

Információ: A fényerősséget lumenben (lm) mérik, ez az a fénymennyiség, amelyet a lámpatest ténylegesen kibocsát, szemben a teljesítménnyel, ami arra utal, hogy mennyi elektromos áramot vesz fel az Ön lámpateste - de nem azt, hogy mennyire hatékonyan használja fel ezt az áramot.

A grafikonon jól láthatja, hogy a Sinkor lámpatest jobban kihasználja (jobb= a felvett elektromos teljesítmény nem hőre alakul át, hanem fénnyé) a felvett elektromos áramot 53%ákal jobban a LFL-CL, 27% jobban a Chihiros és 12% jobban, mint az Aquatlantis. Ennek eredményeként, lényegesen alacsonyabb ár esetében a Sinkor jobban világít, mint a többi említett lámpatest.

A teljesítmény részletes összehasonlítása, beleértve az árátalakítást, itt található.

Hogyan néz ki az akvárium a Sinkor WRB világítás alatt?

Alább a fényképeken láthatja azokat az akváriumokat, amelyek megvilágítása a Sinkor WRB lámpatesttel van megoldva.

A Sinkor WRB egy modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál.

 

A Sinkor WRB világítás előnyei:

 
Sinkor LED

A LED diódák nagy száma magasabb hatékonyságot és jobb fény elosztást biztosít A LED diódák egy irányba bocsátanak ki fényt és nem szóródnak szét olyan könnyen, mint más fényforrások fénye. A LED diódák nagy száma a fény egyenletes elosztását biztosítja. A legmodernebb LED diódák nagy darabszámának köszönhetően a fényerő és a fogyasztás aránya is jobb. A fény itt maximálisan hatékony.

 

Az ideális spektrum az akváriumi növények termesztésére és a halaink színeinek élénkebbé tételére Az akváriumi növényeknek a növéshez a fény kék összetevőjére van szükségük. A Sinkor WRB lámpatest éppen ezt az összetevőt bocsátja ki a legnagyobb mennyiségben. A spektrum tartalmaz vörös összetevőt is a halak és a vörös növények megszínesítésére. A WRB új verziójával a lehető legjobb eredmény van elérve a növények növekedése, vitalitásuk színezése és a halak színezése terén.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Állítható intenzitás a mellékelt dimmerrel (tartozék)A csomag tartalmaz egy kézi dimmert is. Ennek köszönhetően, olyan fény intenzítást állíthat be, amilyenre szüksége van. A fény eléggé erős, tehát a dimmer segítségével a megfelelő szintre állíthatja be, ha a gyengébb fényt részesíti előnyben, vagy ha ilyen fényre van szükség az akváriumi élővilágnak.

 

A lámpatest alumíniumból van készítve, tehát nem melegszik túl és hosszú élettartamúlA lámpatest anyagának kiválasztásakor az alumíniumra esett a választás. A hőmérsékleti tesztek azt mutatták, hogy a LED-ek hűtése a kellően széles alumínium darabbal a leghatékonyabb. Nem történik annyi meghibásodás sem.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Az energia a fényre van alkalmazva, és nem a hő kibocsátásraA fény megtervezésekor és tesztelésénél nagy hangsúlyt fektettek a világítás minden wattjának maximális kihasználására. A lámpatest megfelelő szerkezete korlátozza a melegedést és az összes felvett energia fényként, és nem hőként van kihasználva. A fényerősség/ teljesítmény arány az egyik legjobb a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki igyekszik nem pazarolni az energiát.

 

Hosszú világítási idő A LED diódák ebben a lámpatestben a normális üzemeltetés- 10-12 óra/nap- esetében hosszú éveken üzemképesek lesznek. Minden világítótesthez pótalkatrészt is kínálunk. Ha a lámpatesttel valami történne, nem kell kidobnia, mindig megjavítható.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Vékony lámpatest a szellős megjelenésértA lámpatest nagyon vékony, szinte hihetetlen, nem egész 9 mm. Ennek köszönhetően a lámpatest szinte észrevehetetlen és nem rontja az akvárium kinézetét.

 

Állítható tartók az akvárium feletti rögzítéshezA tartók szerkezete lehetővé teszi a lámpatest meghatározott távolságban való rögzítését az akváriumtól, az akvárium testén való mozgatással.

Sinkor LED

 

Műszaki paraméterek:
Méretek: 760 x 50 x 8.5 mm
Az akvárium max. hosszúsága: 75 cm
Teljesítmény: 25 W
A fehér összetevő színhőmérséklete: 6000K
A diódák aránya: 3:2:1 (W:R:B)
Fényerő: 4 633 lm

 

A csomag tartalma:
Lámpatest
Áramforrás és a szükséges vezetékek 
Dimmer
Tartók

Sinkor LED Sinkor LED

A Sinkor WRB az EU területén, konkrétan a Cseh Köztársaságban van gyártva.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Név nélkül nap 14. 9. 2021 a terméknél Sinkor LED WRB 45 akvárium világítótest, 45cm 15W

+ gyors és problémamentes szállítás
+ a legjobb termék az ár/minőség kategóriában
+ ennek a fénynek köszönhetően a növények alacsonyabb vízszint mellett is jól fejlődnek.

Név nélkül nap 16. 5. 2021 a terméknél Sinkor LED WRB 90 akvárium világítótest, 90cm 30W

Nagyszerű fény, kivéve a konzolokat. Repednek, mint a semmi, ha nem lenne, akkor is nagyszerű fény.

Név nélkül nap 25. 1. 2021 a terméknél Sinkor LED WRB 75 akvárium világítótest, 75cm 25W

+ A fény nagyon szépen meg van csinálva, azt kell mondanom, hogy a fény képei elriasztottak a megvásárlástól, mivel olyan szürkének tűnt. A valóságban a fény valóban nagyon szép, szilárd és elegánsnak tűnik. A lámpa vékonyabb, mint amilyennek látszik.
+ Nekem egy 40 cm magas aqua van, ha levonjuk az aljzatot, akkor kb. 35 cm+-ről beszélünk, a sarkokat kellően megvilágította.
+ Én a 75 cm-es változatot választottam a 75 cm-es akváriumomhoz, úgy illeszkedik, mint egy kesztyű.
+ A termékleírásban azzal büszkélkednek, hogy nem melegszik túl. Azt kell mondanom, hogy a különböző konkurens lámpákhoz képest, amelyeket sikerült kipróbálnom, ez a fény a legkevésbé meleg, és nem igazán ég (sem a LED-oldal, sem a felső oldal). A fény természetesen meleg, de ez valójában csak a szükséges hőmérséklet.
+ Egy fényerőszabályozó kapcsoló, amellyel a fény erősségét lehet szabályozni. Az én esetemben egy nem használt dolog.
- A mínuszok számomra a lábak és a fény általános rögzítése az akváriumhoz. Persze a célnak megfelelnek, de az egész borzasztóan instabilnak tűnik. Ráadásul az egyik láb átlátszó volt (ahogy annak lennie kell), a másik pedig kék (?). Emiatt a jövőben feleslegesen fogok vásárolni egy csomag pótlást.
- Mínusznak tartom magát a dimmer-t, ami a fentieknek ugyan pluszt adott, de csak a nevében hordozott funkcióért, tehát a dimmer-ért. A dimmernek köszönhetően a fényt például egy partin stroboszkópként is használhatja, mivel ez az üzemmód is elérhető ebben a dimmerben. Itt csak az a kérdés, hogy miért vannak ilyen értelmetlen opciók ebben a készülékben, vagy tényleg van valaki, aki egy stroboszkópot egy akvárium fölé helyezne, és hagyná, hogy napi 8 órán keresztül villogjon? Nem lenne egyszerűbb otthagyni 1 praktikusan használható módot a nem is tudom, hány másik 8 mellett, amit soha senki nem fog használni? Vagy ez csak marketing, hogy azzal dicsekedjen, hogy ezen az árcédulán egy XX üzemmóddal rendelkező dimmer is van, CSAK!

Név nélkül nap 17. 7. 2020 a terméknél Sinkor LED WRB 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

Volt egy 100x45x50cm-es akváriumom, és bosszantott, hogy a fény mindkét oldalon átfedésben volt. Nem értem, hogy miért találta ki valaki a 105cm-es méretet. végül kicseréltem egy chihiros A 901-esre, és jól van.

Név nélkül nap 17. 7. 2020 a terméknél Sinkor LED WRB 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

Volt egy 100x45x50cm-es akváriumom, és bosszantott, hogy a fény mindkét oldalon átfedésben volt. Nem értem, hogy miért találta ki valaki a 105cm-es méretet. végül kicseréltem egy chihiros A 901-esre, és jól van.

Név nélkül nap 27. 5. 2020 a terméknél Sinkor LED WRB 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

Teljes elégedettség.

Név nélkül nap 27. 5. 2020 a terméknél Sinkor LED WRB 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

Teljes elégedettség.

Név nélkül nap 28. 4. 2020 a terméknél Sinkor LED WRB 90 akvárium világítótest, 90cm 30W

Szuper könnyű. A halak gyönyörű színűek.

Név nélkül nap 28. 4. 2020 a terméknél Sinkor LED WRB 90 akvárium világítótest, 90cm 30W

Szuper könnyű. A halak gyönyörű színűek.

Név nélkül nap 13. 4. 2020 a terméknél Sinkor LED WRB 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

Szépen néz ki, és nagyszerű fénykibocsátást biztosít. A legjobb, ha a fényerősséget a fényerőszabályzóval állítjuk be, ahogyan szükséges vagy ahogyan szeretnénk. Egy CZ termékhez képest minden tekintetben felülmúlta az elvárásaimat.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z03235
Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Vše od Sinkor
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: WRB
Világítás növényekhez: igényes növényeknek
A világítás hossza: 69 cm - 99 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED világítótestek
Világítás termékvonal: Sinkor WRB


Érdekelheti Önt