A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED II 45 cm WRB 15W vel Wifi LED Control

Termékkód Z03233

Sinkor LED kék és vörös spektrummal a halak és a növények színezésére. Teljes ismertetés

19 032 Ft
15 728,93 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Rendeljen ma 10:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut holnapután 09.29.

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

 • A rendelés kézbesítése 09.27.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 09.27.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 09.27.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 09.27.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 09.29.

  holnapután

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Sinkor LED

A legkeresettebb LED világítás új változatban!

A Sinkor világítás a legkeresettebb LED világítás az akvarisztika és a terarisztika kedvelői között, most új változatban, a WRB-ben is. A WRB rövidítés- Red White Blue, ami azt jelenti, hogy az új változatban nemcsak fehér LED diódák vannak, hanem vörösek és kékek is.

Milyen előnye van a színes LED diódáknak?

 
 
 

A szélesebb fény spektrum a növényeinek jobb színeződést, gyorsabb növést és jobb vitalitást biztosít. A kék és vörös összetevőkkel a szín spektrum színesebbé teszi a halait, élénkebb színűek lesznek.
Színes megvilágítás mellett tehát az akváriuma ismét egy szinttel feljebb lép, és tele lesz élénk színekkel!

A legjobb ár/ teljesítmény arány.  A legjobb ár/ teljesítmény arány.

Az akvárium feletti világítás kiválasztásakor az adott világítótest teljesítményéből kell kiindulni. A Sinkor lámpatestnél ez azonban számunkra valóban bonyolult, mivel ez a lámpatest kisebb teljesítmény mellett ugyanolyan fényerőt ér el, mint más, nagyobb teljesítménnyel rendelkező lámpatestek.

Hogyan lehetséges ez? A magyarázat egyszerű:

Egy lámpatest se éri el a 100% hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem a teljes teljesítmény van fénnyé alakítva. A lámpatestek esetében hő keletkezik, ami a mi esetünkben a legfőbb ellenségünk, mert fényt vesz el, ami nagyon fontos a növényeknek. Számos lámpatestgyártó, annak érdekében, hogy minél nagyobb teljesítményt nyújtson papíron, a nagyobb fogyasztású, de sokkal több hőt kibocsátó és ezért kisebb lámpatestű lámpatestek gyártását szorgalmazza.

Mivel a Sinkor lámpatest nagyszámú LED-del rendelkezik, mégpedig 232 db / 120 cm, és kiváló minőségű hűtéssel rendelkezik az alumínium test formájában, így nagyobb hatékonyságot ér el, ezért az egy lumenre ára lényegesen előnyösebb lesz, mint a versenytárs lámpatesteké. És ha nagyon fényigényes növényekkel rendelkezik és egy lámpatest teljesítménye kevés lenne, akkor anyagilag is jobban jár, ha két Sinkor lámpatestet szerel fel az akvárium fölé, mintha egy nagyobb teljesítményű lámpatestet.

Információ: A fényerősséget lumenben (lm) mérik, ez az a fénymennyiség, amelyet a lámpatest ténylegesen kibocsát, szemben a teljesítménnyel, ami arra utal, hogy mennyi elektromos áramot vesz fel az Ön lámpateste - de nem azt, hogy mennyire hatékonyan használja fel ezt az áramot.

A grafikonon jól láthatja, hogy a Sinkor lámpatest jobban kihasználja (jobb= a felvett elektromos teljesítmény nem hőre alakul át, hanem fénnyé) a felvett elektromos áramot 53%ákal jobban a LFL-CL, 27% jobban a Chihiros és 12% jobban, mint az Aquatlantis. Ennek eredményeként, lényegesen alacsonyabb ár esetében a Sinkor jobban világít, mint a többi említett lámpatest.

A teljesítmény részletes összehasonlítása, beleértve az árátalakítást, itt található.


Hogyan néz ki az akvárium a Sinkor WRB világítás alatt?

Alább a fényképeken láthatja azokat az akváriumokat, amelyek megvilágítása a Sinkor WRB lámpatesttel van megoldva.

A Sinkor WRB egy modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál.

 

A Sinkor WRB világítás előnyei:

 
Sinkor LED

A LED diódák nagy száma magasabb hatékonyságot és jobb fény elosztást biztosít A LED diódák egy irányba bocsátanak ki fényt és nem szóródnak szét olyan könnyen, mint más fényforrások fénye. A LED diódák nagy száma a fény egyenletes elosztását biztosítja. A legmodernebb LED diódák nagy darabszámának köszönhetően a fényerő és a fogyasztás aránya is jobb. A fény itt maximálisan hatékony.

 

Az ideális spektrum az akváriumi növények termesztésére és a halaink színeinek élénkebbé tételére Az akváriumi növényeknek a növéshez a fény kék összetevőjére van szükségük. A Sinkor WRB lámpatest éppen ezt az összetevőt bocsátja ki a legnagyobb mennyiségben. A spektrum tartalmaz vörös összetevőt is a halak és a vörös növények megszínesítésére. A WRB új verziójával a lehető legjobb eredmény van elérve a növények növekedése, vitalitásuk színezése és a halak színezése terén.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Állítható intenzitás a mellékelt dimmerrel (tartozék)A csomag tartalmaz egy kézi dimmert is. Ennek köszönhetően, olyan fény intenzítást állíthat be, amilyenre szüksége van. A fény eléggé erős, tehát a dimmer segítségével a megfelelő szintre állíthatja be, ha a gyengébb fényt részesíti előnyben, vagy ha ilyen fényre van szükség az akváriumi élővilágnak.

 

A lámpatest alumíniumból van készítve, tehát nem melegszik túl és hosszú élettartamúlA lámpatest anyagának kiválasztásakor az alumíniumra esett a választás. A hőmérsékleti tesztek azt mutatták, hogy a LED-ek hűtése a kellően széles alumínium darabbal a leghatékonyabb. Nem történik annyi meghibásodás sem.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Az energia a fényre van alkalmazva, és nem a hő kibocsátásraA fény megtervezésekor és tesztelésénél nagy hangsúlyt fektettek a világítás minden wattjának maximális kihasználására. A lámpatest megfelelő szerkezete korlátozza a melegedést és az összes felvett energia fényként, és nem hőként van kihasználva. A fényerősség/ teljesítmény arány az egyik legjobb a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki igyekszik nem pazarolni az energiát.

 

Hosszú világítási idő A LED diódák ebben a lámpatestben a normális üzemeltetés- 10-12 óra/nap- esetében hosszú éveken üzemképesek lesznek. Minden világítótesthez pótalkatrészt is kínálunk. Ha a lámpatesttel valami történne, nem kell kidobnia, mindig megjavítható.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Vékony lámpatest a szellős megjelenésértA lámpatest nagyon vékony, szinte hihetetlen, nem egész 9 mm. Ennek köszönhetően a lámpatest szinte észrevehetetlen és nem rontja az akvárium kinézetét.

 

Állítható tartók az akvárium feletti rögzítéshezA tartók szerkezete lehetővé teszi a lámpatest meghatározott távolságban való rögzítését az akváriumtól, az akvárium testén való mozgatással.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Megerősített vízzel szembeni ellenállásEgy továbbfejlesztett generációról van szó, amely a LED világítás belsejében lévő ellenállásnak megerősítésével járt együtt a nedvességgel és a kilövellő vízzel szemben. Ugyanakkor továbbra is bármely világítás behelyezését egy jól szellőző fedélbe ajánljuk vagy üvegfedél használatát javasoljuk a víz világításokon való kondenzációja ellen.

 

Műszaki paraméterek:
Méretek: 460 x 50 x 8.5 mm
Az akvárium max. hosszúsága: 45 cm
Teljesítmény: 15 W
A fehér összetevő színhőmérséklete: 6000K
A diódák aránya: 3:2:1 (W:R:B)
Fényerő: 2 780 lm

A csomag tartalma:
Lámpatest
Áramforrás és a szükséges vezetékek 
Dimmer
Tartók

Sinkor LEDSinkor LED

A Sinkor WRB az EU területén, konkrétan a Cseh Köztársaságban van gyártva.


PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

👉 A teszteredmények itt találhatók 👈Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Egy kis akváriumban 30 CM magassággal ez bőven elegendő az igénytelen növények számára. Kiválóan fejlődnek. Az igényesebbek számára azonban a fény gyengébb, ami a lumen-információval nem így tűnik. Megközelítőleg 1000-1200lumen körüli fényerőnek felel meg. Több melegíti az egyébként vékony profilt. Hozzáadtam egy hűtőbordát a bányász ilyen könnyű tuning rajta, és a hőmérséklet csökkent 6 st. Ami rendben is van. A fényerőszabályozás kézi vezérlésű, nem nagy ügy, de este a fényt minimálisra csökkentheti. Alternatívaként használhatja diszkóhoz a szobában, mivel képes a villódzást különböző ritmusban beállítani.

Nagy fénysűrűség
Vezérelhető alkalmazáson keresztül
Be-, kikapcsolási és fényerő-szabályozási időzítő opció
Könnyű rögzítés az akváriumhoz
A fény nagyon jól világít. Minden szükséges beállítás elvégezhető az alkalmazásban. Bekapcsolási idő, kikapcsolási idő és dimmer, hogy a fény fokozatosan és ne ugrásszerűen kapcsoljon be. Jól megmunkált fény, lássuk, meddig tart ki.

Tokaji S. 31.8.2022 a terméknél Sinkor LED II 60 cm WRB 20W vel Wifi LED Control

Használhatatlan. Csak ha kiiktatom WiFi vezérlést. Beállítottam az időzítőt rajta, de semmi. Fel sem kapcsol, ha felkapcsolom, pár perc után kikapcsol. CSALÓDÁS!!!

+A fény nagyszerű, szépen világít, elégedettség.
-Csak a Wifi vezetett vezérlés, katasztrófa, nem is indulhat el a visszaállítás után, És csak két napja van, ki kellett cserélnem ... Kézi fokozatú LED fényerőszabályzó

A 0,3 w/litert adó mosogató vagy wrb lámpák túl gyengék. Gyengébben világít, mint a süllyesztett vagy fehér, mivel a kék és a piros LED-ek PAR értéke alacsonyabb, mint a fehéré. A 0,4-0,5 w/liter jobb lenne.

a tartók teljesen szörnyűek, egyáltalán nem úgy néznek ki, mint a fotókon.

Szép napot kívánok. Szeretnék érdeklődni. hogy a Sinkor LED II 30 cm WRB 10W Wifi LED vezérléssel. 40 cm-es akvárium szélességre méretezhető. És hány lámpa szükséges egy 40x40x30-as méretű, 30L-es tiszta vízmennyiséghez. ha nem, akkor mi a megfelelő.

a wifi driverrel van a gond?

szuper könnyű

Kellemes estét kívánok.
Érdekel, van egy Rio 180-asom, és szeretnék odamenni. Néhány jobb világítás, de a helialux elég drága... Ajánlaná nekem az 1KS vagy 2 KS és KTIREHO SINKOR LED 2 WRB WiFi LED CONTROL-ral KÖSZÖNJÜK KÖSZÖNÖM SZÉPEN SOKKAL

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z03233
Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: WRB
Világítás növényekhez: igényes növényeknek
A világítás hossza: 31 cm -49 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED világítótestek
Világítás termékvonal: Sinkor WRB

Összesen már 1 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 30 cm WRB 10W vel Wifi LED Control 16.07.2021 12:59
INVITAL behúzható karika 30000-as tónyomásszűrőhöz UV-vel - ez ugyanaz, mint az INVITAL behúzható karika 10000-es tónyomásszűrőhöz UV-vel ? Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A termékek eltérőek, jelenleg nincs raktáron a 10000-es szűrőhöz való csere termékünk.


Érdekelheti Önt