A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED II 105 cm WRB 35W vel Wifi LED Control

Termékkód Z03237
34 750 Ft
28 719,01 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük csütörtökön 12.08.
 • A rendelés kézbesítése 12.05.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.06.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.06.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.06.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  csütörtök

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

A Sinkor LED egy modern LED akváriumvilágítás. Minden halakat és növényeket tartalmazó társas akvárium számára megfelel. A minőségi ultravékony szerkezet és a kiváló minőségű csipek használata ideális választás minden akvarista számára.

A Sinkor világítótest a legkeresettebb LED világítás akvarisztika + terrarisztika számára, és most új WRB változat jelent meg. A WRB rövidítés jelentése White Red Blue, ezért az új változatú világítás már nem tartalmaz csak fehér LED diódákat, hanem újabban pirosat és kéket is.

Miért előnyös, ha színes LED diódákkal rendelkezünk? ✨🤔

A szélesebb fényspektrum a növényeinek jobb színezetet, gyorsabb növekedést és jobb vitalitást biztosít. A kék és piros összetevővel rendelkező színspektrum ugyanakkor szebben színezi meg a halait, amelyek élénk színezetűek lesznek. A színes megvilágítás egy szinttel fokozza akváriumát, amely élénk színekben gazdaggá válik!

A Sinkor LED világítás előnyei

Ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséhez 🌿

Az akváriumi növények növekedéséhez elsősorban kék spektrumösszetevő szükséges. A Sinkor LED éppen ezt az összetevőt tartalmazza legnagyobb mennyiségben. Kisebb mennyiségben azonban zöld és piros összetevővel is rendelkezik a halak és a zöld és vörös növények színezetéhez. A színhőmérséklet 6000K, az emberi szemnek a diódákból származó fény fehérnek tűnik.    


A Sinkor LED Wifi Control a csomagolás részét képezi! – Már semmiféle hirtelen sokkhatás nem éri a halakat 🐟🐠

A Sinkor LED Wifi Control nagyon egyszerűen teszi lehetővé a fény beállítását mobiltelefon segítségével. A következőket állíthatja be:

 • fokozatos sötétedés és világosodás
 • a bekapcsolás/világosodás és kikapcsolás/sötétedés rendszeres időpontja
 • tetszőleges fényerősség a nap folyamán

A mobil applikációban egyszerűen beállítható a rendszeres időpont, mikor kell bekapcsolnia a világításnak 1%-ra, majd megemelni a teljesítményt akár 100%-ig. Ugyanígy a fokozatos sötétedés is beállítható. A halak jól fogják érezni magukat az akváriumában! A sötétedés és a világosodás hossza szintén tetszőleges ideig tarthat. Fél vagy akár két órán át, csak Öntől függ.


  Tetszőleges fényintenzitás bármikor napközben

  A világítás tetszőleges erőssége beállítható. Amennyiben sok alga növekszik akváriumában, beállíthatja, hogy a világítás pl. csak 75%-on működjön. Ha este tompább fényt részesít előnyben, a nap nagy részében 100%-ra beállítható, majd este az előre beállított időben a fény 30%-ra tompítható, aztán fokozatosan 0%-os sötétedésre válthat. Az ötleteknek semmi sem szab határt!

  A Sinkor LED Wifi Controlt a világítás kábeléhez erősíti, majd a rajta lévő QR kód leolvasásával letölti az applikációt vagy a mellékelt kinyomtatott használati útmutató alapján. Ezután már csak követnie kell az applikáció vagy a használati útmutató utasításait.


  A LED diódák nagy száma jobb hatékonyságot és fényszórást biztosít

  A LED világítások fénye egy irányba sugárzik és nem szóródik szét olyan könnyen, mint más fényforrások esetében. A LED diódák nagy mennyisége egyenletes fényszórást biztosít az egész akváriumban. A legmodernebb LED diódák nagy darabszáma ezenkívül a fényerő és a fogyasztás jobb arányát éri el. A fény tehát maximálisan hatékony.


  Fokozott vízállóság 💧

  Egy továbbfejlesztett generációról van szó, amely során a világítótest belsejében megnövelték a LED ellenállását a nedvességgel és a fröccsenő vízzel szemben. Ennek ellenére is javasoljuk, hogy bármely világítást jól szellőző fedélben helyezzünk el, vagy használjunk fedőüveget a páralecsapódás ellen a világításon.

  A burkolat nem hevül túl és hosszú élettartamú

  A világítás szerkezetének létrehozásakor alumíniumot használtak. Hőmérsékletvizsgálatok kimutatták, hogy a LED hűtése egy kellően széles alumíniumburkolattal a leghatékonyabb. Így nem romlik az elektronika.


  Az energia csak a fényerősségre használt, nem a hőre

  A világítás tervezéskor és tesztelésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a világítás teljesítményének minden wattja maximálisan ki legyen használva. A világítás megfelelő szerkezete megakadályozza a túlmelegedést, és minden felhasznált energia a világításra használt, nem a hőre. A fényerősség-teljesítmény arány egyike a legjobbaknak a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki nem szeretne energiát pazarolni.

  Hosszú élettartamú fényerősség 🌞⏰

  A LED diódák ebben a világításban 10-12 óra/napos szokásos működtetés mellett hosszú évekig kitartanak. Mindazonáltal minden világításhoz pótalkatrészeket is kínálunk. Ha a világítással a jövőben történne valami, nem szükséges megválni tőle, mindig javítható.


  Vékony világításburkolat a könnyed megjelenésért

  A világítás nagyon vékony, hihetetlen módon csupán 9 mm. Ennek köszönhetően a világítás rendkívül észrevétlen, nem zavarja meg az akvárium megjelenését.

  Állítható tartók az akváriumra való rögzítéshez

  A tartók kialakítása lehetővé teszi, hogy a világítást az akváriumra csúsztatva bizonyos mértékig az akvárium fölé rögzítsük.


  Az EU-ban készült

  A Sinkor lámpatesteket az Európai Unióban, pontosabban a Cseh Köztársaságban gyártják. A Sinkor márka kizárólag az akvaristáknak szánt termékekre specializálódott, és termékeit akvaristák fejlesztették ki.


  Egyszerű szerkezet = minimális meghibásodás

  A Sinkor termékek megkülönböztető jellemzője, hogy a hangsúlyt a lehető legegyszerűbb terméktervezésre helyezik = a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a termékeket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a meghibásodás lehetősége, vagy meghibásodás esetén a javítás valóban nagyon egyszerű legyen, miközben a termékek a lehető leghasznosabbak legyenek az akvaristák számára.


  A piacon lévő lámpák egyikeként a Sinkor lámpákat valójában Európában szerelik össze és gyártják, nem Ázsiában. Ez biztosítja számunkra a maximális ellenőrzést a gyártás minősége felett.

  Maximális intenzitás meglepően alacsony fogyasztás mellett 🏆

  Az akvárium feletti világítás kiválasztásának alapszabályát a világítás teljesítményének megválasztása határozza meg. A Sinkor világításnál azonban ez a szabály bonyolultabb, hiszen kisebb teljesítményen ugyanazt a fényerősséget éri el, mint az erősebb világítások.

  Hogyan lehetséges ez? 🤔 a magyarázat egyszerű:
  Semmilyen világítás nem ér el 100%-os hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem az egész teljesítmény alakul át fénnyé. A világítótestek esetében hő keletkezik, amely a legnagyobb ellenség, ugyanis elvon a fényerőből, ami fontos a növényeknek. Sok világítóstest-gyártó a lehető legnagyobb papíralapú teljesítmény elérése érdekében olyan világítótestek gyártását szorgalmazza, amelyek bár nagyobb fogyasztásúak, sokkal több hőt bocsátanak ki, ezért kisebb a világítótestük.

  Azzal, hogy a Sinkor világítás nagy mennyiségű LED diódát tartalmaz, konkrétan 432 darabot 120 cm-enként, valamint az alumíniumháznak hála minőségi hűtéssel rendelkezik, nagyobb hatékonyságot ér el, ezért egy lumen ára jóval alacsonyabban jön ki, mint a konkurens világítások esetében. Ha nagy fényigényű növényeket tart, és mindezek ellenére nem lenne elég a teljesítmény, anyagilag még mindig megfelelőbb két Sinkor világítást elhelyezni az akváriuma fölött, mint más, erősebb világítást beszerezni.

  🤓 Infó: A fényerőt lumenekben (lm) mérjük, ami a fény mennyisége, amit a világítás kibocsát a wattban mérhető teljesítménnyel szemben, ami csupán az az adat, amely világításának energiafogyasztását jelzi – nem pedig azt, mennyire hatékonyan használja fel.

  Különbségek hatékonyságban 📈

  Az ábrán láthatja, hogy a Sinkor világítás képes 53%-kal jobban (jobban = a fogyasztott elektromos teljesítmény nem hőre, hanem fényre alakul át) felhasználni az elektromos áramot, mint az LFL-CL, 27%-kal jobban, mint a Chihiros és 12%-kal jobban, mint az Aquatlantis. Ennek eredményeképp tehát jelentősen alacsonyabb összegért világít a Sinkor, mint a többi említett világítótest.

  A WRB világítás jobb a növények fejlődéséhez? 🌿🤔

  Határozottan igen. A fény spektrumból áll, amely nagyon egyszerűen felosztható 🔴pirosra, 🔵kékre, 👢zöldre és ⚪️fehérre. A növények🌿 fejlődéséhez és színeződéséhez a legjobb 🔴piros és 🔵kék spektrum, amelyet növények a legjobban tudják felhasználni = összehasonlíthatjuk étellel, például édességekkel🧁🍰 jól lakunk, de ha egészségesek szeretnénk maradni és szeretnénk magunkat jól érezni, akkor jobb lesz pl. zöldséget 🥦 és húst 🥩 fogyasztani. A növények ugyanígy vannak ezzel. ⚪️ A fehér spektrum a 🔴vörös spektrum és a 🔵kék spektrum kombinációja. 🟢 A növények🌿 a zöld spektrumot tudják a legnehezebben felhasználni.

  A színes diódákkal ellátott lámpák 💡 egyformák? 🤔

  Nem azok. Az emberi szem látja, hogy az egyik fény erősebben világít💪, mint a másik, de a növények ennek ellenkezőjét is érzékelhetik🤓. Az emberek másképp érzékelik/látják 👀a fényt, mint a növények. 🔴A piros és a 🔵kék a legjobb a növények növekedéséhez, de az emberi szem 👀 ezt érzékeli a leggyengébbnek. Ezért legyen körültekintő a világítás kiválasztásakor💡, hogy a világítás milyen arányban tartalmaz színes diódákat.

  Akkor miért nem csak 🔴piros és 🔵kék diódákat használnak a gyártók a lámpákban💡?

  Mert akkor nem tetszenének túlságosan az akváriumaink🐠🌿😒. Ellenkezőleg, a növénytermesztő helyiségek fotóin látható, hogy rózsaszínben vannak megvilágítva (kék és piros kombinációja), mert ott nem a megjelenés számít, csak az, hogy a növények fejlődjenek🌿🤓.

  Hogy áll a SINKOR WRB?💡🤔

  A Sinkor WRB-t azért hoztuk létre, hogy az akvárium jól nézzen ki👌 és a növényeknek🌿 a legjobb feltételek legyenek😊. Más márkákhoz képest, például a gyakran összehasonlított Twinstarhoz képest nagyobb arányban 🔴piros és 🔵kék diódák vannak benne, így a növények🌿 a SINKOR WRB lámpa alatt jobban nőnek és színeződnek🤘. Ezen kívül teljesen kiadtuk a 🟢zöld diódákat, amelyek a legnehezebben használható fényt a növények számára🌿, ti. fentebb, amivel például a már említett Twinstar rendelkezik. 


  Ezért nyugodt lelkiismerettel😇 tudjuk ajánlani a SINKOR WRB-t👌😊.

  Az alábbiakban Sinkor lámpákkal megvilágított akváriumokat talál ügyfeleinktől. Ezekben az akváriumokban Sinkor világítást alkalmaztak, amelyek két változatban - fehér és WRB - nagy számú LED-et biztosítanak, így biztosítva a nagyobb hatásfokot és a jobb fényeloszlást. Ideális választékot kínál akváriumi növények termesztéséhez és halszín megjelenítést.

  👉 További vásárlói akváriumok megtekintése 👈

  Műszaki paraméterek 👷‍♀️👷‍♂️

  Méretek: Az akvárium max. hosszúsága: Teljesítmény: Színhőmérséklet: Fényerősség (a diódák aránya W:R:B):
  106 cm / 5 cm / 0.85cm 105 cm 35W 6000 K 6487 lm (3:2:1)

  A csomag tartalma: Lámpatest, áramforrás és a szükséges vezetékek, Sinkor LED Wifi Control, tartók

  PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

  A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

  👉 A teszteredmények itt találhatók 👈

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

  140 l-es akvárium szépen világít. Könnyen beállítható. Elégedettség

  szép design
  szép színezés
  120cm hosszúságnál a fény kissé meghajlik
  számomra elégedettség, szép fény

  Világítási beállítások
  A termékhez időzítő tartozik, amellyel beállítható az intenzitás és a bekapcsolási idő.

  📝 20.11.2022 a terméknél Sinkor LED II 90 cm WRB 30W vel Wifi LED Control

  Színárnyalat
  Wifi modul
  A fénytartó nem használható, ha az akvárium közel van a szekrényhez.

  📝 17.11.2022 a terméknél Sinkor LED II 75 cm WRB 25W vel Wifi LED Control

  Ez egy nagyszerű lámpa. Ideális ár

  📝 15.11.2022 a terméknél Sinkor LED II 90 cm WRB 30W vel Wifi LED Control

  Szép vékony kialakítás
  Szépen világít Tartalmazza a wifi vezérlőt
  A wifi vezérlő sajnos magától kikapcsol, reklámozni fogom. Van egy második lámpám is, amely minden probléma nélkül működik. Tehát valószínűleg a darab hibája.

  📝 13.11.2022 a terméknél Sinkor LED II 75 cm WRB 25W vel Wifi LED Control

  Minőségi, színkiegyensúlyozott világítás nagyobb akváriumok számára.
  Könnyű telepítés.
  Kissé bonyolult világítási beállítások, ha napközben változtatni szeretné a teljesítményét.
  Minőségi, könnyű termék. Egy 350 literes, 120 cm széles akvárium világítását választottam. A fénykibocsátás egy 75 cm széles lámpával hatalmas, én ennek 5%-át használom. Tehát egy ilyen akváriumhoz nyugodtan elég a fele méret.

  -

  nagyszerű fény, tökéletesen megvilágítja az akváriumot, a halak jobban láthatóak - neon, wifi vezérlővel teljesen nagyszerű, hajnal - alkonyat, minden úgy működik, ahogy kell

  Van egy rövid ideig, eddig olyan jó

  Hiba jelentés /
  információ kitöltés

  Kategóriákból a weboldalon

  Rendelési szám: Z03237
  Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
  Kategória: Akváriumi LED világítás
  Elérhetőség: Azonnali küldésre
  LED világítás színe: WRB
  Világítás növényekhez: igényes növényeknek
  A világítás hossza: 99 cm - 119 cm
  A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
  Világítás típusa: LED világítótestek
  Világítás termékvonal: Sinkor WRB

  Összesen már 1 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 30 cm WRB 10W vel Wifi LED Control 16.07.2021 12:59
  INVITAL behúzható karika 30000-as tónyomásszűrőhöz UV-vel - ez ugyanaz, mint az INVITAL behúzható karika 10000-es tónyomásszűrőhöz UV-vel ? Köszönöm

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, A termékek eltérőek, jelenleg nincs raktáron a 10000-es szűrőhöz való csere termékünk.

  Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?  Érdekelheti Önt