Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Sinkor LED WRB 105 akvárium világítótest, 105cm 35W

Termékkód Z03237

Sinkor LED kék és vörös spektrummal a halak és a növények színezésére. Teljes ismertetés

29 143 Ft
24 085,12 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Rendeljen ma 10:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut holnapután 01.27.
 • A rendelés kézbesítése 01.25.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 01.25.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 01.25.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 01.25.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 01.27.

  holnapután

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Sinkor LED

A legkeresettebb LED világítás új változatban!

A Sinkor világítás a legkeresettebb LED világítás az akvarisztika és a terarisztika kedvelői között, most új változatban, a WRB-ben is. A WRB rövidítés- Red White Blue, ami azt jelenti, hogy az új változatban nemcsak fehér LED diódák vannak, hanem vörösek és kékek is.

Milyen előnye van a színes LED diódáknak?

 
 
 

A szélesebb fény spektrum a növényeinek jobb színeződést, gyorsabb növést és jobb vitalitást biztosít. A kék és vörös összetevőkkel a szín spektrum színesebbé teszi a halait, élénkebb színűek lesznek.
Színes megvilágítás mellett tehát az akváriuma ismét egy szinttel feljebb lép, és tele lesz élénk színekkel!

A legjobb ár/ teljesítmény arány.  A legjobb ár/ teljesítmény arány.

Az akvárium feletti világítás kiválasztásakor az adott világítótest teljesítményéből kell kiindulni. A Sinkor lámpatestnél ez azonban számunkra valóban bonyolult, mivel ez a lámpatest kisebb teljesítmény mellett ugyanolyan fényerőt ér el, mint más, nagyobb teljesítménnyel rendelkező lámpatestek.

Hogyan lehetséges ez? A magyarázat egyszerű:

Egy lámpatest se éri el a 100% hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem a teljes teljesítmény van fénnyé alakítva. A lámpatestek esetében hő keletkezik, ami a mi esetünkben a legfőbb ellenségünk, mert fényt vesz el, ami nagyon fontos a növényeknek. Számos lámpatestgyártó, annak érdekében, hogy minél nagyobb teljesítményt nyújtson papíron, a nagyobb fogyasztású, de sokkal több hőt kibocsátó és ezért kisebb lámpatestű lámpatestek gyártását szorgalmazza.

Mivel a Sinkor lámpatest nagyszámú LED-del rendelkezik, mégpedig 232 db / 120 cm, és kiváló minőségű hűtéssel rendelkezik az alumínium test formájában, így nagyobb hatékonyságot ér el, ezért az egy lumenre ára lényegesen előnyösebb lesz, mint a versenytárs lámpatesteké. És ha nagyon fényigényes növényekkel rendelkezik és egy lámpatest teljesítménye kevés lenne, akkor anyagilag is jobban jár, ha két Sinkor lámpatestet szerel fel az akvárium fölé, mintha egy nagyobb teljesítményű lámpatestet.

Információ: A fényerősséget lumenben (lm) mérik, ez az a fénymennyiség, amelyet a lámpatest ténylegesen kibocsát, szemben a teljesítménnyel, ami arra utal, hogy mennyi elektromos áramot vesz fel az Ön lámpateste - de nem azt, hogy mennyire hatékonyan használja fel ezt az áramot.

A grafikonon jól láthatja, hogy a Sinkor lámpatest jobban kihasználja (jobb= a felvett elektromos teljesítmény nem hőre alakul át, hanem fénnyé) a felvett elektromos áramot 53%ákal jobban a LFL-CL, 27% jobban a Chihiros és 12% jobban, mint az Aquatlantis. Ennek eredményeként, lényegesen alacsonyabb ár esetében a Sinkor jobban világít, mint a többi említett lámpatest.

A teljesítmény részletes összehasonlítása, beleértve az árátalakítást, itt található.


Hogyan néz ki az akvárium a Sinkor WRB világítás alatt?

Alább a fényképeken láthatja azokat az akváriumokat, amelyek megvilágítása a Sinkor WRB lámpatesttel van megoldva.

A Sinkor WRB egy modern akvárium LED világítótest. Az összes akváriumok, beleértve a növényes akváriumok megvilágítására szolgál.

 

A Sinkor WRB világítás előnyei:

 
Sinkor LED

A LED diódák nagy száma magasabb hatékonyságot és jobb fény elosztást biztosít A LED diódák egy irányba bocsátanak ki fényt és nem szóródnak szét olyan könnyen, mint más fényforrások fénye. A LED diódák nagy száma a fény egyenletes elosztását biztosítja. A legmodernebb LED diódák nagy darabszámának köszönhetően a fényerő és a fogyasztás aránya is jobb. A fény itt maximálisan hatékony.

 

Az ideális spektrum az akváriumi növények termesztésére és a halaink színeinek élénkebbé tételére Az akváriumi növényeknek a növéshez a fény kék összetevőjére van szükségük. A Sinkor WRB lámpatest éppen ezt az összetevőt bocsátja ki a legnagyobb mennyiségben. A spektrum tartalmaz vörös összetevőt is a halak és a vörös növények megszínesítésére. A WRB új verziójával a lehető legjobb eredmény van elérve a növények növekedése, vitalitásuk színezése és a halak színezése terén.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Állítható intenzitás a mellékelt dimmerrel (tartozék)A csomag tartalmaz egy kézi dimmert is. Ennek köszönhetően, olyan fény intenzítást állíthat be, amilyenre szüksége van. A fény eléggé erős, tehát a dimmer segítségével a megfelelő szintre állíthatja be, ha a gyengébb fényt részesíti előnyben, vagy ha ilyen fényre van szükség az akváriumi élővilágnak.

 

A lámpatest alumíniumból van készítve, tehát nem melegszik túl és hosszú élettartamúlA lámpatest anyagának kiválasztásakor az alumíniumra esett a választás. A hőmérsékleti tesztek azt mutatták, hogy a LED-ek hűtése a kellően széles alumínium darabbal a leghatékonyabb. Nem történik annyi meghibásodás sem.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Az energia a fényre van alkalmazva, és nem a hő kibocsátásraA fény megtervezésekor és tesztelésénél nagy hangsúlyt fektettek a világítás minden wattjának maximális kihasználására. A lámpatest megfelelő szerkezete korlátozza a melegedést és az összes felvett energia fényként, és nem hőként van kihasználva. A fényerősség/ teljesítmény arány az egyik legjobb a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki igyekszik nem pazarolni az energiát.

 

Hosszú világítási idő A LED diódák ebben a lámpatestben a normális üzemeltetés- 10-12 óra/nap- esetében hosszú éveken üzemképesek lesznek. Minden világítótesthez pótalkatrészt is kínálunk. Ha a lámpatesttel valami történne, nem kell kidobnia, mindig megjavítható.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Vékony lámpatest a szellős megjelenésértA lámpatest nagyon vékony, szinte hihetetlen, nem egész 9 mm. Ennek köszönhetően a lámpatest szinte észrevehetetlen és nem rontja az akvárium kinézetét.

 

Állítható tartók az akvárium feletti rögzítéshezA tartók szerkezete lehetővé teszi a lámpatest meghatározott távolságban való rögzítését az akváriumtól, az akvárium testén való mozgatással.

Sinkor LED

 

Sinkor LED

Megerősített vízzel szembeni ellenállásEgy továbbfejlesztett generációról van szó, amely a LED világítás belsejében lévő ellenállásnak megerősítésével járt együtt a nedvességgel és a kilövellő vízzel szemben. Ugyanakkor továbbra is bármely világítás behelyezését egy jól szellőző fedélbe ajánljuk vagy üvegfedél használatát javasoljuk a víz világításokon való kondenzációja ellen.

 

Műszaki paraméterek:
Méretek: 1060 x 50 x 8.5 mm
Az akvárium max. hosszúsága: 105 cm
Teljesítmény: 35 W
A fehér összetevő színhőmérséklete: 6000K
A diódák aránya: 3:2:1 (W:R:B)
Fényerő: 6 487 lm

A csomag tartalma:
Lámpatest
Áramforrás és a szükséges vezetékek 
Dimmer
Tartók

Sinkor LED Sinkor LED

A Sinkor WRB az EU területén, konkrétan a Cseh Köztársaságban van gyártva.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Név nélkül 23.1.2022 a terméknél Sinkor LED WRB 120 akvárium világítótest, 120cm 40W

GRZEGORZ Z. milyen sofőr volt? Azt javaslom, hogy a lámpa rendben van

Név nélkül 20.1.2022 a terméknél Sinkor LED WRB 90 akvárium világítótest, 90cm 30W

kicsi, szép
felesleges villogó üzemmód beállítások

Név nélkül 17.1.2022 a terméknél Sinkor LED WRB 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Elégedett vagyok a gerenda wrb Sinkor 60 Ez fényesen ragyog még túl sok, szerencsére lehet szabályozni, hogy egy egyszerű vezérlő, hogy benne van a készletben Az egyetlen mínusz, hogy nincsenek dedikált éjszakai / nappali vezérlők ehhez a gerenda a boltban, és hasznos lenne Találtam egy ilyen vezérlő egy másik boltban nem sok pénzért, és működik ez a gerenda szuper Most már van egy karbantartásmentes költségvetés jó világítás az én 60 literes aqua és ez rendben van Ajánlom ajánlom

Név nélkül 15.1.2022 a terméknél Sinkor LED WRB 120 akvárium világítótest, 120cm 40W

A fény gyönyörűen világít, betölti a célját, a növények és a halak színei kiemelkednek. Mindazonáltal szívesen fogadnék pontosabb használati utasításokat. Nem értettem a villogók célját és használatát. A használati utasításban semmi sem szerepel a használatukról. A középső gombot sem értem, mi a funkciója. Így nem tudom teljes mértékben kihasználni ezt az akváriumlámpát.

Név nélkül 14.1.2022 a terméknél Sinkor LED WRB 45 akvárium világítótest, 45cm 15W

A fény megfelelt az elvárásoknak

Név nélkül 12.1.2022 a terméknél Sinkor LED WRB 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Úgy tűnik, a növények elkezdtek virágozni.
Még semmi.

Név nélkül 26.12.2021 a terméknél Sinkor LED WRB 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Energiatakarékos LED-ek
Gyönyörű színek halak és növények
Fényerőszabályozás
Az ár első pillantásra magasabb, de a lámpa jó minőségű, jól néz ki, gazdaságos, és különösen a halak és a növények gyönyörű színűek. Abszolút összehasonlíthatatlan a klasszikus izzóval

Név nélkül 15.12.2021 a terméknél Sinkor LED WRB 60 akvárium világítótest, 60cm 20W

Tökéletes...

Név nélkül 12.12.2021 a terméknél Sinkor LED WRB 120 akvárium világítótest, 120cm 40W

Azok a konzolok el fognak repedni.

Név nélkül 8.12.2021 a terméknél Sinkor LED WRB 90 akvárium világítótest, 90cm 30W

Kicsomagolás után azonnal használatra kész, és a halak alatta gyönyörű színekkel rendelkeznek

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z03237
Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Vše od Sinkor
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: WRB
Világítás növényekhez: igényes növényeknek
A világítás hossza: 99 cm - 119 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED világítótestek
Világítás termékvonal: Sinkor WRB
1 termékkel kapcsolatos kérdés Sinkor LED WRB 105 akvárium világítótest, 105cm 35W:

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED WRB 30 akvárium világítótest, 30cm 10W 16.07.2021 12:59 INVITAL behúzható karika 30000-as tónyomásszűrőhöz UV-vel - ez ugyanaz, mint az INVITAL behúzható karika 10000-es tónyomásszűrőhöz UV-vel ? Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:

Jó napot,

A termékek eltérőek, jelenleg nincs raktáron a 10000-es szűrőhöz való csere termékünk.Érdekelheti Önt