A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED II 90 cm WRB 30W vel Wifi LED Control

Termékkód Z03236
27 048 Ft
22 353,72 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 200 db

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 541 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

A Sinkor LED egy modern LED akváriumvilágítás. Minden halakat és növényeket tartalmazó társas akvárium számára megfelel. A minőségi ultravékony szerkezet és a kiváló minőségű csipek használata ideális választás minden akvarista számára.

A Sinkor világítótest a legkeresettebb LED világítás akvarisztika + terrarisztika számára, és most új WRB változat jelent meg. A WRB rövidítés jelentése White Red Blue, ezért az új változatú világítás már nem tartalmaz csak fehér LED diódákat, hanem újabban pirosat és kéket is.

Miért előnyös, ha színes LED diódákkal rendelkezünk? ✨🤔

A szélesebb fényspektrum a növényeinek jobb színezetet, gyorsabb növekedést és jobb vitalitást biztosít. A kék és piros összetevővel rendelkező színspektrum ugyanakkor szebben színezi meg a halait, amelyek élénk színezetűek lesznek. A színes megvilágítás egy szinttel fokozza akváriumát, amely élénk színekben gazdaggá válik!

A Sinkor LED világítás előnyei

Ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséhez 🌿

Az akváriumi növények növekedéséhez elsősorban kék spektrumösszetevő szükséges. A Sinkor LED éppen ezt az összetevőt tartalmazza legnagyobb mennyiségben. Kisebb mennyiségben azonban zöld és piros összetevővel is rendelkezik a halak és a zöld és vörös növények színezetéhez. A színhőmérséklet 6000K, az emberi szemnek a diódákból származó fény fehérnek tűnik.    


A Sinkor LED Wifi Control a csomagolás részét képezi! – Már semmiféle hirtelen sokkhatás nem éri a halakat 🐟🐠

A Sinkor LED Wifi Control nagyon egyszerűen teszi lehetővé a fény beállítását mobiltelefon segítségével. A következőket állíthatja be:

 • fokozatos sötétedés és világosodás
 • a bekapcsolás/világosodás és kikapcsolás/sötétedés rendszeres időpontja
 • tetszőleges fényerősség a nap folyamán

A mobil applikációban egyszerűen beállítható a rendszeres időpont, mikor kell bekapcsolnia a világításnak 1%-ra, majd megemelni a teljesítményt akár 100%-ig. Ugyanígy a fokozatos sötétedés is beállítható. A halak jól fogják érezni magukat az akváriumában! A sötétedés és a világosodás hossza szintén tetszőleges ideig tarthat. Fél vagy akár két órán át, csak Öntől függ.


  Tetszőleges fényintenzitás bármikor napközben

  A világítás tetszőleges erőssége beállítható. Amennyiben sok alga növekszik akváriumában, beállíthatja, hogy a világítás pl. csak 75%-on működjön. Ha este tompább fényt részesít előnyben, a nap nagy részében 100%-ra beállítható, majd este az előre beállított időben a fény 30%-ra tompítható, aztán fokozatosan 0%-os sötétedésre válthat. Az ötleteknek semmi sem szab határt!

  A Sinkor LED Wifi Controlt a világítás kábeléhez erősíti, majd a rajta lévő QR kód leolvasásával letölti az applikációt vagy a mellékelt kinyomtatott használati útmutató alapján. Ezután már csak követnie kell az applikáció vagy a használati útmutató utasításait.


  A LED diódák nagy száma jobb hatékonyságot és fényszórást biztosít

  A LED világítások fénye egy irányba sugárzik és nem szóródik szét olyan könnyen, mint más fényforrások esetében. A LED diódák nagy mennyisége egyenletes fényszórást biztosít az egész akváriumban. A legmodernebb LED diódák nagy darabszáma ezenkívül a fényerő és a fogyasztás jobb arányát éri el. A fény tehát maximálisan hatékony.


  Fokozott vízállóság 💧

  Egy továbbfejlesztett generációról van szó, amely során a világítótest belsejében megnövelték a LED ellenállását a nedvességgel és a fröccsenő vízzel szemben. Ennek ellenére is javasoljuk, hogy bármely világítást jól szellőző fedélben helyezzünk el, vagy használjunk fedőüveget a páralecsapódás ellen a világításon.

  A burkolat nem hevül túl és hosszú élettartamú

  A világítás szerkezetének létrehozásakor alumíniumot használtak. Hőmérsékletvizsgálatok kimutatták, hogy a LED hűtése egy kellően széles alumíniumburkolattal a leghatékonyabb. Így nem romlik az elektronika.


  Az energia csak a fényerősségre használt, nem a hőre

  A világítás tervezéskor és tesztelésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a világítás teljesítményének minden wattja maximálisan ki legyen használva. A világítás megfelelő szerkezete megakadályozza a túlmelegedést, és minden felhasznált energia a világításra használt, nem a hőre. A fényerősség-teljesítmény arány egyike a legjobbaknak a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki nem szeretne energiát pazarolni.

  Hosszú élettartamú fényerősség 🌞⏰

  A LED diódák ebben a világításban 10-12 óra/napos szokásos működtetés mellett hosszú évekig kitartanak. Mindazonáltal minden világításhoz pótalkatrészeket is kínálunk. Ha a világítással a jövőben történne valami, nem szükséges megválni tőle, mindig javítható.


  Vékony világításburkolat a könnyed megjelenésért

  A világítás nagyon vékony, hihetetlen módon csupán 9 mm. Ennek köszönhetően a világítás rendkívül észrevétlen, nem zavarja meg az akvárium megjelenését.

  Állítható tartók az akváriumra való rögzítéshez

  A tartók kialakítása lehetővé teszi, hogy a világítást az akváriumra csúsztatva bizonyos mértékig az akvárium fölé rögzítsük.


  Az EU-ban készült

  A Sinkor lámpatesteket az Európai Unióban, pontosabban a Cseh Köztársaságban gyártják. A Sinkor márka kizárólag az akvaristáknak szánt termékekre specializálódott, és termékeit akvaristák fejlesztették ki.


  Egyszerű szerkezet = minimális meghibásodás

  A Sinkor termékek megkülönböztető jellemzője, hogy a hangsúlyt a lehető legegyszerűbb terméktervezésre helyezik = a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a termékeket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a meghibásodás lehetősége, vagy meghibásodás esetén a javítás valóban nagyon egyszerű legyen, miközben a termékek a lehető leghasznosabbak legyenek az akvaristák számára.


  Elegáns megoldás korlátok nélkül ✅

  Különösen az utóbbi években egyre több akvarista telepíti a világítást az akvárium fölé felfüggesztve. Ráadásul a telepítés ezen módja nem korlátozott, mint az akvárium peremén elhelyezett klasszikus állványok estében, ahol a világítást úgy kell megválasztani, hogy a tartó pontosan illeszkedjen az akvárium méreteihez.

  Felfüggesztéskor ezzel nem kell törődnie, a világítótestet egyszerűen felfüggeszti, akár a mennyezetről, akár az akvárium fölötti polcról, így nem lesz korlátozva az akvárium hossza által.

  A felfüggesztőkészletet itt találja 📍


  Állítható magasságú állványunk is van

  Ha előnyben részesíti az akvárium peremére történő telepítést, de a 2.0 világítótesttel szokványosan forgalmazott állványok nem felelnek meg Önnek, akkor van megoldásunk az Ön számára. Egy állítható magasságú és hosszúságú állványról van szó.

  Az állítható magasságú készletet itt találja 📍


  A piacon lévő lámpák egyikeként a Sinkor lámpákat valójában Európában szerelik össze és gyártják, nem Ázsiában. Ez biztosítja számunkra a maximális ellenőrzést a gyártás minősége felett.

  Maximális intenzitás meglepően alacsony fogyasztás mellett 🏆

  Az akvárium feletti világítás kiválasztásának alapszabályát a világítás teljesítményének megválasztása határozza meg. A Sinkor világításnál azonban ez a szabály bonyolultabb, hiszen kisebb teljesítményen ugyanazt a fényerősséget éri el, mint az erősebb világítások.

  Hogyan lehetséges ez? 🤔 a magyarázat egyszerű:
  Semmilyen világítás nem ér el 100%-os hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem az egész teljesítmény alakul át fénnyé. A világítótestek esetében hő keletkezik, amely a legnagyobb ellenség, ugyanis elvon a fényerőből, ami fontos a növényeknek. Sok világítóstest-gyártó a lehető legnagyobb papíralapú teljesítmény elérése érdekében olyan világítótestek gyártását szorgalmazza, amelyek bár nagyobb fogyasztásúak, sokkal több hőt bocsátanak ki, ezért kisebb a világítótestük.

  Azzal, hogy a Sinkor világítás nagy mennyiségű LED diódát tartalmaz, konkrétan 432 darabot 120 cm-enként, valamint az alumíniumháznak hála minőségi hűtéssel rendelkezik, nagyobb hatékonyságot ér el, ezért egy lumen ára jóval alacsonyabban jön ki, mint a konkurens világítások esetében. Ha nagy fényigényű növényeket tart, és mindezek ellenére nem lenne elég a teljesítmény, anyagilag még mindig megfelelőbb két Sinkor világítást elhelyezni az akváriuma fölött, mint más, erősebb világítást beszerezni.

  🤓 Infó: A fényerőt lumenekben (lm) mérjük, ami a fény mennyisége, amit a világítás kibocsát a wattban mérhető teljesítménnyel szemben, ami csupán az az adat, amely világításának energiafogyasztását jelzi – nem pedig azt, mennyire hatékonyan használja fel.

  Különbségek hatékonyságban 📈

  Az ábrán láthatja, hogy a Sinkor világítás képes 53%-kal jobban (jobban = a fogyasztott elektromos teljesítmény nem hőre, hanem fényre alakul át) felhasználni az elektromos áramot, mint az LFL-CL, 27%-kal jobban, mint az Aquatlantis. Ennek eredményeképp tehát jelentősen alacsonyabb összegért világít a Sinkor, mint a többi említett világítótest.

  A WRB világítás jobb a növények fejlődéséhez? 🌿🤔

  Határozottan igen. A fény spektrumból áll, amely nagyon egyszerűen felosztható 🔴pirosra, 🔵kékre, 👢zöldre és ⚪️fehérre. A növények🌿 fejlődéséhez és színeződéséhez a legjobb 🔴piros és 🔵kék spektrum, amelyet növények a legjobban tudják felhasználni = összehasonlíthatjuk étellel, például édességekkel🧁🍰 jól lakunk, de ha egészségesek szeretnénk maradni és szeretnénk magunkat jól érezni, akkor jobb lesz pl. zöldséget 🥦 és húst 🥩 fogyasztani. A növények ugyanígy vannak ezzel. ⚪️ A fehér spektrum a 🔴vörös spektrum és a 🔵kék spektrum kombinációja. 🟢 A növények🌿 a zöld spektrumot tudják a legnehezebben felhasználni.

  A színes diódákkal ellátott lámpák 💡 egyformák? 🤔

  Nem azok. Az emberi szem látja, hogy az egyik fény erősebben világít💪, mint a másik, de a növények ennek ellenkezőjét is érzékelhetik🤓. Az emberek másképp érzékelik/látják 👀a fényt, mint a növények. 🔴A piros és a 🔵kék a legjobb a növények növekedéséhez, de az emberi szem 👀 ezt érzékeli a leggyengébbnek. Ezért legyen körültekintő a világítás kiválasztásakor💡, hogy a világítás milyen arányban tartalmaz színes diódákat.

  Akkor miért nem csak 🔴piros és 🔵kék diódákat használnak a gyártók a lámpákban💡?

  Mert akkor nem tetszenének túlságosan az akváriumaink🐠🌿😒. Ellenkezőleg, a növénytermesztő helyiségek fotóin látható, hogy rózsaszínben vannak megvilágítva (kék és piros kombinációja), mert ott nem a megjelenés számít, csak az, hogy a növények fejlődjenek🌿🤓.

  Hogy áll a SINKOR WRB?💡🤔

  A Sinkor WRB-t azért hoztuk létre, hogy az akvárium jól nézzen ki👌 és a növényeknek🌿 a legjobb feltételek legyenek😊. Más márkákhoz képest, például a gyakran összehasonlított Twinstarhoz képest nagyobb arányban 🔴piros és 🔵kék diódák vannak benne, így a növények🌿 a SINKOR WRB lámpa alatt jobban nőnek és színeződnek🤘. Ezen kívül teljesen kiadtuk a 🟢zöld diódákat, amelyek a legnehezebben használható fényt a növények számára🌿, ti. fentebb, amivel például a már említett Twinstar rendelkezik. 


  Ezért nyugodt lelkiismerettel😇 tudjuk ajánlani a SINKOR WRB-t👌😊.

  Az alábbiakban Sinkor lámpákkal megvilágított akváriumokat talál ügyfeleinktől. Ezekben az akváriumokban Sinkor világítást alkalmaztak, amelyek két változatban - fehér és WRB - nagy számú LED-et biztosítanak, így biztosítva a nagyobb hatásfokot és a jobb fényeloszlást. Ideális választékot kínál akváriumi növények termesztéséhez és halszín megjelenítést.

  👉 További vásárlói akváriumok megtekintése 👈

  Műszaki paraméterek 👷‍♀️👷‍♂️

  Méretek: Az akvárium max. hosszúsága: Teljesítmény: Színhőmérséklet: Fényerősség (a diódák aránya W:R:B):
  96 cm / 5 cm / 0.85cm 95 cm 30W 6000 K 5 560 lm (3:2:1)

  A csomag tartalma: Lámpatest, áramforrás és a szükséges vezetékek, Sinkor LED Wifi Control, tartók

  PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

  A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

  👉 A teszteredmények itt találhatók 👈

  Pótalkatrészek

  Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

  Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

  Rating

  Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

  Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

  orosháza 2.4.2024 a terméknél Sinkor LED II 60 cm WRB 20W vel Wifi LED Control

  nagyon elégedet vagyok vele

  Demeter S. 18.3.2024 a terméknél Sinkor LED II 30 cm WRB 10W vel Wifi LED Control

  Minden rendben volt az áruval

  Tószegi F. 13.3.2024 a terméknél Sinkor LED II 75 cm WRB 25W vel Wifi LED Control

  Tökéletesen működik

  Takács G. 29.2.2024 a terméknél Sinkor LED II 45 cm WRB 15W vel Wifi LED Control

  Ár érték arányban nagyon jó termék. Könnyen kezelhető és a növények is jól fejlődnek a fényétől.

  Zsák L. 28.2.2024 a terméknél Sinkor LED II 90 cm WRB 30W vel Wifi LED Control

  Gyönyörű fénye van.

  Fodor K. 18.2.2024 a terméknél Sinkor LED II 75 cm WRB 25W vel Wifi LED Control

  Szuper!
  Meg vagyok elégedve a termékkel!

  Botos Krisztina NAV KMBI 17.2.2024 a terméknél Sinkor LED II 120 cm WRB 40W vel Wifi LED Control

  Hibátlan!

  Mészáros Z. 10.1.2024 a terméknél Sinkor LED II 105 cm WRB 35W vel Wifi LED Control

  Szerintem kicsit kevés a fénye, kiegészítésnek használom a fénycsövek mellé a napkelte, napnyugta effekt miatt.

  Bakó A. 9.1.2024 a terméknél Sinkor LED II 75 cm WRB 25W vel Wifi LED Control

  Ár érték arányosan jó a termék, azt nyújtja amit vártam.

  Greff I. 8.1.2024 a terméknél Sinkor LED II 120 cm WRB 40W vel Wifi LED Control

  Növényeim nagyon szeretik.

  Hiba jelentés /
  információ kitöltés

  Kategóriákból a weboldalon

  Rendelési szám: Z03236
  Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
  Kategória: Akváriumi LED világítás
  Elérhetőség: Azonnali küldésre
  LED világítás színe: WRB
  Világítás növényekhez: igényes növényeknek
  A világítás hossza: 69 cm - 99 cm
  A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
  Világítás típusa: LED világítótestek
  Világítás termékvonal: Sinkor WRB

  Összesen már 1 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 30 cm WRB 10W vel Wifi LED Control 16.07.2021 12:59
  INVITAL behúzható karika 30000-as tónyomásszűrőhöz UV-vel - ez ugyanaz, mint az INVITAL behúzható karika 10000-es tónyomásszűrőhöz UV-vel ? Köszönöm
  CZ

  Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, A termékek eltérőek, jelenleg nincs raktáron a 10000-es szűrőhöz való csere termékünk.

  Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?  Érdekelheti Önt

  Termékek betöltése

  Érdekelheti Önt


  Ne hagyja ki az e heti akciókat
  14 500 Ft
  20%
  11 600 Ft

  Lily pipes szett szkimmer 16…

  25 081 Ft
  11%
  22 258 Ft

  Eheim Twin automata haletető …

  17 984 Ft
  6%
  16 919 Ft

  EHEIM aquaball 180 (2403020)

  37 990 Ft
  18%
  31 152 Ft

  Chihiros talp mágneses LED…

  3 210 Ft
  20%
  2 568 Ft

  Hsbao FHSB-650…

  14 177 Ft
  6%
  13 371 Ft

  EHEIM aquaball 60 (2401020)

  2 242 Ft
  20%
  1 794 Ft

  Femanga Algen Stop General…

  156 435 Ft
  10%
  140 790 Ft

  Eheim 2076 Professionel 5e…

  13 629 Ft
  7%
  12 726 Ft

  Eheim Thermocontrol e200 W

  1 952 Ft
  20%
  1 562 Ft

  UP Aqua műanyag akvárium…

  13 855 Ft
  3%
  13 387 Ft

  EHEIM Aqua 200 belső szűrő

  38 548 Ft
  18%
  31 609 Ft

  WRGB LED világítás MA03…

  20 790 Ft
  7%
  19 339 Ft

  EHEIM biopower 200 (2412020)

  1 435 Ft
  20%
  1 148 Ft

  INVITAL átlátszó acetát…

  18 790 Ft
  10%
  16 839 Ft

  EHEIM automatikus adagoló

  11 274 Ft
  3%
  10 952 Ft

  Eheim Thermocontrol e125 W

  10 468 Ft
  20%
  8 374 Ft

  Hsbao Retrofit LED 12W 53cm…

  7 661 Ft
  4%
  7 371 Ft

  EHEIM pick up 45 (2006020)

  10 306 Ft
  3%
  9 984 Ft

  Eheim Thermopreset 200…

  96 613 Ft
  5%
  91 774 Ft

  EHEIM Professionel 4+ 600 …