A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED II 90 cm WRB 30W vel Wifi LED Control

Termékkód Z03236
27 048 Ft
22 353,72 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 30 db

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 541 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

A Sinkor LED egy modern LED akváriumvilágítás. Minden halakat és növényeket tartalmazó társas akvárium számára megfelel. A minőségi ultravékony szerkezet és a kiváló minőségű csipek használata ideális választás minden akvarista számára.

A Sinkor világítótest a legkeresettebb LED világítás akvarisztika + terrarisztika számára, és most új WRB változat jelent meg. A WRB rövidítés jelentése White Red Blue, ezért az új változatú világítás már nem tartalmaz csak fehér LED diódákat, hanem újabban pirosat és kéket is.

Miért előnyös, ha színes LED diódákkal rendelkezünk? ✨🤔

A szélesebb fényspektrum a növényeinek jobb színezetet, gyorsabb növekedést és jobb vitalitást biztosít. A kék és piros összetevővel rendelkező színspektrum ugyanakkor szebben színezi meg a halait, amelyek élénk színezetűek lesznek. A színes megvilágítás egy szinttel fokozza akváriumát, amely élénk színekben gazdaggá válik!

A Sinkor LED világítás előnyei

Ideális spektrum az akváriumi növények termesztéséhez 🌿

Az akváriumi növények növekedéséhez elsősorban kék spektrumösszetevő szükséges. A Sinkor LED éppen ezt az összetevőt tartalmazza legnagyobb mennyiségben. Kisebb mennyiségben azonban zöld és piros összetevővel is rendelkezik a halak és a zöld és vörös növények színezetéhez. A színhőmérséklet 6000K, az emberi szemnek a diódákból származó fény fehérnek tűnik.    


A Sinkor LED Wifi Control a csomagolás részét képezi! – Már semmiféle hirtelen sokkhatás nem éri a halakat 🐟🐠

A Sinkor LED Wifi Control nagyon egyszerűen teszi lehetővé a fény beállítását mobiltelefon segítségével. A következőket állíthatja be:

 • fokozatos sötétedés és világosodás
 • a bekapcsolás/világosodás és kikapcsolás/sötétedés rendszeres időpontja
 • tetszőleges fényerősség a nap folyamán

A mobil applikációban egyszerűen beállítható a rendszeres időpont, mikor kell bekapcsolnia a világításnak 1%-ra, majd megemelni a teljesítményt akár 100%-ig. Ugyanígy a fokozatos sötétedés is beállítható. A halak jól fogják érezni magukat az akváriumában! A sötétedés és a világosodás hossza szintén tetszőleges ideig tarthat. Fél vagy akár két órán át, csak Öntől függ.


  Tetszőleges fényintenzitás bármikor napközben

  A világítás tetszőleges erőssége beállítható. Amennyiben sok alga növekszik akváriumában, beállíthatja, hogy a világítás pl. csak 75%-on működjön. Ha este tompább fényt részesít előnyben, a nap nagy részében 100%-ra beállítható, majd este az előre beállított időben a fény 30%-ra tompítható, aztán fokozatosan 0%-os sötétedésre válthat. Az ötleteknek semmi sem szab határt!

  A Sinkor LED Wifi Controlt a világítás kábeléhez erősíti, majd a rajta lévő QR kód leolvasásával letölti az applikációt vagy a mellékelt kinyomtatott használati útmutató alapján. Ezután már csak követnie kell az applikáció vagy a használati útmutató utasításait.


  A LED diódák nagy száma jobb hatékonyságot és fényszórást biztosít

  A LED világítások fénye egy irányba sugárzik és nem szóródik szét olyan könnyen, mint más fényforrások esetében. A LED diódák nagy mennyisége egyenletes fényszórást biztosít az egész akváriumban. A legmodernebb LED diódák nagy darabszáma ezenkívül a fényerő és a fogyasztás jobb arányát éri el. A fény tehát maximálisan hatékony.


  Fokozott vízállóság 💧

  Egy továbbfejlesztett generációról van szó, amely során a világítótest belsejében megnövelték a LED ellenállását a nedvességgel és a fröccsenő vízzel szemben. Ennek ellenére is javasoljuk, hogy bármely világítást jól szellőző fedélben helyezzünk el, vagy használjunk fedőüveget a páralecsapódás ellen a világításon.

  A burkolat nem hevül túl és hosszú élettartamú

  A világítás szerkezetének létrehozásakor alumíniumot használtak. Hőmérsékletvizsgálatok kimutatták, hogy a LED hűtése egy kellően széles alumíniumburkolattal a leghatékonyabb. Így nem romlik az elektronika.


  Az energia csak a fényerősségre használt, nem a hőre

  A világítás tervezéskor és tesztelésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a világítás teljesítményének minden wattja maximálisan ki legyen használva. A világítás megfelelő szerkezete megakadályozza a túlmelegedést, és minden felhasznált energia a világításra használt, nem a hőre. A fényerősség-teljesítmény arány egyike a legjobbaknak a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki nem szeretne energiát pazarolni.

  Hosszú élettartamú fényerősség 🌞⏰

  A LED diódák ebben a világításban 10-12 óra/napos szokásos működtetés mellett hosszú évekig kitartanak. Mindazonáltal minden világításhoz pótalkatrészeket is kínálunk. Ha a világítással a jövőben történne valami, nem szükséges megválni tőle, mindig javítható.


  Vékony világításburkolat a könnyed megjelenésért

  A világítás nagyon vékony, hihetetlen módon csupán 9 mm. Ennek köszönhetően a világítás rendkívül észrevétlen, nem zavarja meg az akvárium megjelenését.

  Állítható tartók az akváriumra való rögzítéshez

  A tartók kialakítása lehetővé teszi, hogy a világítást az akváriumra csúsztatva bizonyos mértékig az akvárium fölé rögzítsük.


  Az EU-ban készült

  A Sinkor lámpatesteket az Európai Unióban, pontosabban a Cseh Köztársaságban gyártják. A Sinkor márka kizárólag az akvaristáknak szánt termékekre specializálódott, és termékeit akvaristák fejlesztették ki.


  Egyszerű szerkezet = minimális meghibásodás

  A Sinkor termékek megkülönböztető jellemzője, hogy a hangsúlyt a lehető legegyszerűbb terméktervezésre helyezik = a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a termékeket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a meghibásodás lehetősége, vagy meghibásodás esetén a javítás valóban nagyon egyszerű legyen, miközben a termékek a lehető leghasznosabbak legyenek az akvaristák számára.


  A piacon lévő lámpák egyikeként a Sinkor lámpákat valójában Európában szerelik össze és gyártják, nem Ázsiában. Ez biztosítja számunkra a maximális ellenőrzést a gyártás minősége felett.

  Maximális intenzitás meglepően alacsony fogyasztás mellett 🏆

  Az akvárium feletti világítás kiválasztásának alapszabályát a világítás teljesítményének megválasztása határozza meg. A Sinkor világításnál azonban ez a szabály bonyolultabb, hiszen kisebb teljesítményen ugyanazt a fényerősséget éri el, mint az erősebb világítások.

  Hogyan lehetséges ez? 🤔 a magyarázat egyszerű:
  Semmilyen világítás nem ér el 100%-os hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem az egész teljesítmény alakul át fénnyé. A világítótestek esetében hő keletkezik, amely a legnagyobb ellenség, ugyanis elvon a fényerőből, ami fontos a növényeknek. Sok világítóstest-gyártó a lehető legnagyobb papíralapú teljesítmény elérése érdekében olyan világítótestek gyártását szorgalmazza, amelyek bár nagyobb fogyasztásúak, sokkal több hőt bocsátanak ki, ezért kisebb a világítótestük.

  Azzal, hogy a Sinkor világítás nagy mennyiségű LED diódát tartalmaz, konkrétan 432 darabot 120 cm-enként, valamint az alumíniumháznak hála minőségi hűtéssel rendelkezik, nagyobb hatékonyságot ér el, ezért egy lumen ára jóval alacsonyabban jön ki, mint a konkurens világítások esetében. Ha nagy fényigényű növényeket tart, és mindezek ellenére nem lenne elég a teljesítmény, anyagilag még mindig megfelelőbb két Sinkor világítást elhelyezni az akváriuma fölött, mint más, erősebb világítást beszerezni.

  🤓 Infó: A fényerőt lumenekben (lm) mérjük, ami a fény mennyisége, amit a világítás kibocsát a wattban mérhető teljesítménnyel szemben, ami csupán az az adat, amely világításának energiafogyasztását jelzi – nem pedig azt, mennyire hatékonyan használja fel.

  Különbségek hatékonyságban 📈

  Az ábrán láthatja, hogy a Sinkor világítás képes 53%-kal jobban (jobban = a fogyasztott elektromos teljesítmény nem hőre, hanem fényre alakul át) felhasználni az elektromos áramot, mint az LFL-CL, 27%-kal jobban, mint a Chihiros és 12%-kal jobban, mint az Aquatlantis. Ennek eredményeképp tehát jelentősen alacsonyabb összegért világít a Sinkor, mint a többi említett világítótest.

  A WRB világítás jobb a növények fejlődéséhez? 🌿🤔

  Határozottan igen. A fény spektrumból áll, amely nagyon egyszerűen felosztható 🔴pirosra, 🔵kékre, 👢zöldre és ⚪️fehérre. A növények🌿 fejlődéséhez és színeződéséhez a legjobb 🔴piros és 🔵kék spektrum, amelyet növények a legjobban tudják felhasználni = összehasonlíthatjuk étellel, például édességekkel🧁🍰 jól lakunk, de ha egészségesek szeretnénk maradni és szeretnénk magunkat jól érezni, akkor jobb lesz pl. zöldséget 🥦 és húst 🥩 fogyasztani. A növények ugyanígy vannak ezzel. ⚪️ A fehér spektrum a 🔴vörös spektrum és a 🔵kék spektrum kombinációja. 🟢 A növények🌿 a zöld spektrumot tudják a legnehezebben felhasználni.

  A színes diódákkal ellátott lámpák 💡 egyformák? 🤔

  Nem azok. Az emberi szem látja, hogy az egyik fény erősebben világít💪, mint a másik, de a növények ennek ellenkezőjét is érzékelhetik🤓. Az emberek másképp érzékelik/látják 👀a fényt, mint a növények. 🔴A piros és a 🔵kék a legjobb a növények növekedéséhez, de az emberi szem 👀 ezt érzékeli a leggyengébbnek. Ezért legyen körültekintő a világítás kiválasztásakor💡, hogy a világítás milyen arányban tartalmaz színes diódákat.

  Akkor miért nem csak 🔴piros és 🔵kék diódákat használnak a gyártók a lámpákban💡?

  Mert akkor nem tetszenének túlságosan az akváriumaink🐠🌿😒. Ellenkezőleg, a növénytermesztő helyiségek fotóin látható, hogy rózsaszínben vannak megvilágítva (kék és piros kombinációja), mert ott nem a megjelenés számít, csak az, hogy a növények fejlődjenek🌿🤓.

  Hogy áll a SINKOR WRB?💡🤔

  A Sinkor WRB-t azért hoztuk létre, hogy az akvárium jól nézzen ki👌 és a növényeknek🌿 a legjobb feltételek legyenek😊. Más márkákhoz képest, például a gyakran összehasonlított Twinstarhoz képest nagyobb arányban 🔴piros és 🔵kék diódák vannak benne, így a növények🌿 a SINKOR WRB lámpa alatt jobban nőnek és színeződnek🤘. Ezen kívül teljesen kiadtuk a 🟢zöld diódákat, amelyek a legnehezebben használható fényt a növények számára🌿, ti. fentebb, amivel például a már említett Twinstar rendelkezik. 


  Ezért nyugodt lelkiismerettel😇 tudjuk ajánlani a SINKOR WRB-t👌😊.

  Az alábbiakban Sinkor lámpákkal megvilágított akváriumokat talál ügyfeleinktől. Ezekben az akváriumokban Sinkor világítást alkalmaztak, amelyek két változatban - fehér és WRB - nagy számú LED-et biztosítanak, így biztosítva a nagyobb hatásfokot és a jobb fényeloszlást. Ideális választékot kínál akváriumi növények termesztéséhez és halszín megjelenítést.

  👉 További vásárlói akváriumok megtekintése 👈

  Műszaki paraméterek 👷‍♀️👷‍♂️

  Méretek: Az akvárium max. hosszúsága: Teljesítmény: Színhőmérséklet: Fényerősség (a diódák aránya W:R:B):
  96 cm / 5 cm / 0.85cm 95 cm 30W 6000 K 5 560 lm (3:2:1)

  A csomag tartalma: Lámpatest, áramforrás és a szükséges vezetékek, Sinkor LED Wifi Control, tartók

  PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

  A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

  👉 A teszteredmények itt találhatók 👈

  Pótalkatrészek

  Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

  Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

  Rating

  Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

  Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

  Dávid L. 2.10.2023 a terméknél Sinkor LED II 120 cm WRB 40W vel Wifi LED Control

  Minőségi termék, kedvező ár!

  Fazekas B. 18.9.2023 a terméknél Sinkor LED II 120 cm WRB 40W vel Wifi LED Control

  minden a leírtak szerint, remek fényerő, jó app a távoli szabályozáshoz. a műnyag alátámasztó lehetne kicsit stabilabban felhelyezhetó, de így is használható azért. meglátjuk a LED-ek majd meddig bírják.

  Felföldi J. 4.9.2023 a terméknél Sinkor LED II 105 cm WRB 35W vel Wifi LED Control

  Maximálisan meg vagyok elégedve a világítással, csak ajánlani tudom.

  Szinyova I. 24.8.2023 a terméknél Sinkor LED II 60 cm WRB 20W vel Wifi LED Control

  Minden rendben, szépen működik!

  Takács H. 6.8.2023 a terméknél Sinkor LED II 105 cm WRB 35W vel Wifi LED Control

  Bevált. Jó a növényeknek is

  Végh Á. 29.7.2023 a terméknél Sinkor LED II 45 cm WRB 15W vel Wifi LED Control

  Jól működő lámpa

  Jenei A. 28.7.2023 a terméknél Sinkor LED II 60 cm WRB 20W vel Wifi LED Control

  Kiváló növényes akváriumokhoz. csak ajánlani tudom.

  Füzesi T. 13.7.2023 a terméknél Sinkor LED II 105 cm WRB 35W vel Wifi LED Control

  Minden rendben, jó minőség, teszi a dolgát

  Fekecs A. 30.5.2023 a terméknél Sinkor LED II 90 cm WRB 30W vel Wifi LED Control

  Jó kis világitás,de szerintem még jobbá lehetne tenni ha a kék és a piros szineket kűlön is lehetne szabájozni.A wifi szabályozás az szerintem nem az igazi,de összeségében ennyi pénzért mindenképpen megéri,ajánlom mindenkinek.!

  Németh L. 13.5.2023 a terméknél Sinkor LED II 60 cm WRB 20W vel Wifi LED Control

  Ár/érték arány jó, a fénye gyenge színeket eredményez

  Hiba jelentés /
  információ kitöltés

  Kategóriákból a weboldalon

  Rendelési szám: Z03236
  Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
  Kategória: Akváriumi LED világítás
  Elérhetőség: Azonnali küldésre
  LED világítás színe: WRB
  Világítás növényekhez: igényes növényeknek
  A világítás hossza: 69 cm - 99 cm
  A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
  Világítás típusa: LED világítótestek
  Világítás termékvonal: Sinkor WRB

  Összesen már 1 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Sinkor LED II 30 cm WRB 10W vel Wifi LED Control 16.07.2021 12:59
  INVITAL behúzható karika 30000-as tónyomásszűrőhöz UV-vel - ez ugyanaz, mint az INVITAL behúzható karika 10000-es tónyomásszűrőhöz UV-vel ? Köszönöm
  CZ

  Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, A termékek eltérőek, jelenleg nincs raktáron a 10000-es szűrőhöz való csere termékünk.

  Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?  Érdekelheti Önt

  Termékek betöltése

  Érdekelheti Önt


  Ne hagyja ki az e heti akciókat
  45 000 Ft
  4%
  43 387 Ft

  CO2 szet Standard éjszakai…

  10 145 Ft
  13%
  8 806 Ft

  Eheim Thermocontrol e25 W

  141 113 Ft
  12%
  124 694 Ft

  EHEIM Professionel 4+ 350T …

  9 177 Ft
  13%
  8 016 Ft

  EHEIM pick up 60 (2008020)

  37 887 Ft
  23%
  29 016 Ft

  Haqos EXPRO-1500 Plus…

  48 226 Ft
  7%
  45 000 Ft

  CO2 szett Standard éjszakai…

  20 790 Ft
  10%
  18 710 Ft

  EHEIM biopower 200 (2412020)

  3 532 Ft
  20%
  2 826 Ft

  Dragon stone L (2-4 kg)

  19 016 Ft
  20%
  15 213 Ft

  UV-lámpa 11 W

  7 661 Ft
  13%
  6 629 Ft

  EHEIM pick up 45 (2006020)

  12 823 Ft
  13%
  11 113 Ft

  EHEIM pick up 200 (2012020)

  25 081 Ft
  13%
  21 823 Ft

  Eheim Twin automata haletető …

  3 855 Ft
  20%
  3 084 Ft

  SUNSUN vízfelszín tisztító B

  9 500 Ft
  20%
  7 600 Ft

  Kerámiagyűrű 5kg

  27 403 Ft
  4%
  26 274 Ft

  CO2 szett Standard éjszakai…

  46 758 Ft
  10%
  42 081 Ft

  EHEIM eXperience 150 (2422020)

  18 048 Ft
  10%
  16 242 Ft

  EHEIM biopower 160 (2411020)

  6 210 Ft
  20%
  4 968 Ft

  INVITAL ProfiVac…

  1 677 Ft
  20%
  1 342 Ft

  UP Aqua üreges akvárium…

  40 161 Ft
  4%
  38 548 Ft

  CO2 szett Standard éjszakai…