A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

MINI akvárium szett 4,9l hátsó szűrővel

Termékkód Z09824
9 177 Ft
7 584,30 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 50 db

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 229 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

A dekoratív Haqos miniszett egyértelműen a piacon kínált legkisebb🤩 akváriumokhoz tartozik. Kis méretei, minőségi szűrője és a különböző világítási üzemmódú világítása által ideális dekoráció lehet az Ön íróasztalán, vagy bárhol, ahol a természet egy kis darabját szeretné létrehozni.🌿🐠

Az egész szettet egy USB-C kábel táplálja, ami különféle energiaellátási ⚡lehetőségeket tesz lehetővé – klasszikus USB adapterrel a konnektorba (mint a telefontöltés), powerbankkal vagy más műszaki eszközhöz csatlakoztatva (pl. laptophoz).

⚠ Az akváriumszett USB adapter nélkül forgalmazott! Az emberek zömének van otthon nem használt adaptere pl. régi mobiltöltő formájában. Amennyiben nem rendelkezik ilyennel, univerzális USB adaptert akváriumhoz vagy más berendezéshez 5 V-ig itt kínálunk👈


Fő jellemzők ✨

A Haqos mini akváriumszett alapvető paramétere a mérete – mindössze 18 cm-es hosszúsága tartálymagassága által a legkisebb kínált szettek közé tartozik a növényes akvarisztikához. A sikeresen működő akváriumhoz minőségi felszerelés is tartozik – ezeket a következő pontokban foglaljuk össze:

Minőségi hátsó kamrás szűrő -  az elegendő tér a tartály alatt lehetővé teszi, hogy a szűrőanyagokat saját elképzelései szerint helyezze el.

Nagy teljesítményű, szabályozható szivattyú – a 120l/óra teljesítményű minőségi szivattyú tökéletes áramlást és zökkenőmentes működést biztosít.

Világítás sok üzemmóddal – a beépített LED világítás több világítási üzemmódot tesz lehetővé a fehér⚪, kék🔵 és lila🟣 diódáknak hála.

Ellenálló akváriumfedél – a tartály fedele nemcsak teljes védelmet biztosít a por és szennyeződések ellen, hanem egy szabad USB csatlakozót is az esetleges más műszaki eszköz csatlakoztatásához

😉 Tipp minden akvaristának: Ha nincs ideje vagy lehetősége fordított ozmózis segítségével minőségi akváriumvizet létrehoznia, a jól bevált INVITAL AquaFresh termékünk használatát javasoljuk, amely a szokványos csapvizet pillanatok alatt akváriumvízzé varázsolja.


A telepítés rövid leírása 👨‍🔧

Első pillantásra a szett használata nagyon egyszerűnek tűnik – egy kezdő akvaristának azonban az ilyen típusú szett beállítása problémát jelenthet, és egy hiba az egész akvárium átrendezését vagy újratelepítését jelentheti. 😣 Az alábbiakban rövid útmutatót készítettünk Önnek arról, hogyan telepítse az akváriumot lépésről lépésre 👇

1. A kicsomagolás után minden részt alaposan öblítsen le🧼

2. A szűrőkamrát töltse ki a megfelelő szűrőközeggel (he nem rendelkezik mással, használja a csomagolásban mellékelt szivacsot és vattát), majd töltse fel vízzel az oldalán lévő jelöléseknek megfelelően.

3. Csatlakoztassa a szivattyút az elforgatható fúvókához egy szilikontömlő segítségével (ügyeljen, hogy a szivattyú USB kábele a szűrőkamra hátulján lévő kis résen át legyen kivezetve, és ne szoruljon be)

4. Rendezze el a főtartályt saját elképzelései szerint, majd töltse fel vízzel 💧

5. Húzza le a kupakot a fedél tetejéről, és a szivattyú tápegységét helyezze az egyik szabad USB csatlakozóba

6. Most már elég csupán energiaforráshoz⚡ csatlakoztatni az akváriumot a USB-C kábel segítségével és a konnektorba való USB adapterrel (nem képezi a csomagolás részét), vagy más eszközhöz.


Műszaki paraméterek 🔧

Méretek (a szűrőtartály szélessége) Akvárium színeVilágítási teljesítménySzűrési teljesítményFeszültség
18 x 13,5 (10) x 20,5 cm Fekete 1,5W 120l/ó DC 5V

📦 A csomagolás tartalma: Akváriumszett szűrőkamrával és LED világítással ellátott fedéllel, 1x 120 l/óra teljesítményű szivattyú szabályozóval és elforgatható fúvókával, 1x durva szűrőszivacs, 1x szűrővatta és 1x USB-C kábel


TIPP! Hogyan kell megfelelően kialakítani az akváriumot

Szubsztrát

A növények termesztésére az INVITAL Japanese Soil ajánljuk, ez a legmegfelelőbb a növényeknek. Ha olcsóbb alternatívát keres, akkor válassza az Unisoil.

Díszítő elemek

Javasoljuk természetes parafa, a halak úgy fogják érezni magukat, mint az eredeti, természetes közegben. Most, kb. 1/4 -ig töltse meg vízzel és beültetheti a növényeket. Több növényt használ, annál kisebb a kockázata az algák megjelenésének. Egy 50 l akváriumba 6-7 kosár ideális. JHogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő növényeket a követklező cikkünkben olvashat Ösztönzés és tippek a növény kiválasztáshoz. Az akvárium mérete szerint a növény kategóriák részlegben válassza ki a szükséges növényeket.

Most már tele töltheti az akváriumot és bekapcsolhatja a szűrőt. A szűrőbaktériumok állandó oxigénellátásának fenntartása érdekében soha ne kapcsolja ki a szűrőt. Kapcsolja be a fényt a kapcsolóórán, és az algásodás megelőzése érdekében legfeljebb 8 órát állítson be.
A vízhez adjon hozzá szűrő baktériumok. A növényeket hetente egyszer tápoldattal táplálja, hogy szépen gyarapodjanak komplex táp.

A víz 1/3 -t 7-14 nap alatt rendszeresen cserélje.
A halakat az akvárium indításától számított 3-ik héten engedje be. A szűrőben meg kell, hogy jelenjenek a szűrő baktériumok. 1 cm hal 1 liter vízhez szabály szerint telepítse őket. Tehát, az 50 l akváriumba 13 db 4 cm halat lehet beengedni. Szerezzen be néhány algafogyasztó halat, csigát vagy garnélarákot. Sokat segítenek majd az algák elleni harcban.

Egyéb elemek, amelyek szintén szükségesek lesznek:

  • Levegőztető szivattyú - ha az akváriumban növények is vannak, amelyek oxigént termelnek, akkor nem szükséges.
  • Fűtőtest - ha az akvárium 22 fokos hőmérsékletű szobában van, aakor nem szükséges.
  • Folyékony szén-dioxid - ha az akváriumban növények is vannak, és szeretné a fejlődésüket fokozni, használjon folyékony szén- dioxidot. A növények szépek lesznek, és kevesebb alga lesz.
  • Táp - a halak méretétől és fajtájuktól függően válassza ki a megfelelő tápot.
  • Csapvíz kezelés - ideális a csapvíz klórszintjének csökkentésére.
  • Kiegészítők– a következő tételekre a víz cseréjekor lesz szüksége: Iszaplopó, algakaparó, hőmérőady.

Problémamentes kézbesítés garancia

Nagy tapasztalatunk van az akváriumok szállításában, és naponta több tucat akváriumot küldünk el szállítmányozókon keresztül. Ráadásul problémamentes szállítási garanciát kínálunk, így ha mégis sérült akváriumot kap, csak küldjön fényképeket, és mi küldünk Önnek egy új akváriumot, vagy visszatérítjük a vételárát!

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Bodor C. 4.11.2023 a terméknél MINI akvárium szett 4,9l hátsó szűrővel

Megvagyok elégedve.
Nincs semmiben kifogásom

Haraszti E. 11.9.2023 a terméknél MINI akvárium szett 4,9l hátsó szűrővel

Nagyon aranyos kos akvárium, feldobja a helységet, és a kedvem.is.

Dr Nagy B. 9.9.2023 a terméknél MINI akvárium szett 4,9l hátsó szűrővel

Kettő hibája van. A kisebbik gond hogy a láma nagyon gyenge és nem időzíthető. Ez tulajdonképpen még bele is fér. A nagyobbik gond az az, hogy alapból nem lehet a befolyó ágat úgy elhelyezni, hogy az ne csobogjon. Egyetlen megoldás, hogy teljesen tele kell tölteni. Gondolom nem kell részleteznem, hogy ez miért nem jó. Egy apró lökés és ázik minden.

📝 29.2.2024 a terméknél MINI akvárium szett 4,9l hátsó szűrővel

Könnyűsúly.
Nagy szűrő.
Hosszú kábel.
Süllyesztett csatlakozók.
5 világítási mód (színek).
Könnyen karcolható.
Nem rendelkezik fényidőzítővel.
Teljesen felülmúlja az elvárásaimat. Az egész akvárium műanyag, így még a motorral együtt is nagyon könnyű a súlya, és nem kell külön alapot készíteni (habszivacs párna, stb - kis "lábai" vannak). Viszont óvatosnak kell lenni az akvárium körül, illetve a benne lévő dekorációk (különösen a kövek) kezelésénél. Az "üveg" könnyen megkarcolódik. A motor tapadókorongokkal rendelkezik, így megfelelően rögzíthető a fenékhez, és nem zajos. Természetesen hallható, de határozottan nem olyan, mintha egy mobiltelefon rezegne az asztalán. A szűrés elég nagy, így a mellékelt habszivacshoz és vattához könnyen hozzáadhat kerámia gyűrűket, és az 1. kamrát továbbra is szabadon tarthatja, ahogyan azt az utasítások ajánlják. A kivezetés szépen tisztítja a teljes felületet. A lámpa 3 színnel rendelkezik, és a kapcsolással 5 világítási mód + kikapcsolás közül választhat. A mellékelt kábel elég hosszú és az USB csatlakozók szépen süllyesztve vannak, így az akvárium gyakorlatilag a kábel átmérőjéig távolítható a faltól. A gyártó láthatóan gondosan átgondolta a tervezést.
A teljes tökéletességhez talán csak egy világítási időzítő hiányzik, vagy legalábbis az a mód, ami néhány karácsonyi világításnál van, ahol bekapcsoláskor 12 órán át világítanak, majd kikapcsolnak. Ha hagyományos időzített foglalatot akarsz használni, akkor nem fog sikerülni, mert az kikapcsolja az egész akvárium áramellátását, beleértve a szűrést is. A szűrőt ekkor egy másik USB tápegységhez kellene csatlakoztatni, így ez azt jelenti, hogy 2 adaptert kell 2 aljzatba helyezni, a világításhoz használtat időzíteni kell. Tehát ez megoldható.
Rosszabb a helyzet az akváriumon belüli munkával, akár a beállítással, akár a karbantartással. De ezt nem számítom az akvárium hátrányának. Inkább adónak tartom, hogy valamiért ilyen kis akváriumot kaptam.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 17.8.2023 a terméknél MINI akvárium szett 4,9l hátsó szűrővel

Csodálatos kis akvárium, amely alkalmas pl. az asztalon egy pár garnélarák otthonául.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első
1

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?

2

A válasz nem volt elegendő?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
8 048 Ft
20%
6 438 Ft

INVITAL 2db.-os akvakertész…

3 745 Ft
20%
2 996 Ft

Ibuki Grower 3 mm 3 l (1320 g)

13 629 Ft
7%
12 726 Ft

Eheim Thermocontrol e200 W

18 048 Ft
6%
16 919 Ft

EHEIM biopower 160 (2411020)

5 863 Ft
20%
4 690 Ft

Ibuki Sturgeon 6 mm 3 l (2220…

2 242 Ft
20%
1 794 Ft

Femanga Wurzel Aktiv csigák…

952 Ft
20%
762 Ft

Bioszűrő XY-2830 egykaros

57 403 Ft
7%
53 210 Ft

EHEIM eXperience 250 (2424020)

31 435 Ft
18%
25 777 Ft

INVITAL Nano LED tengeri…

36 113 Ft
8%
33 145 Ft

Eheim automata etető…

24 177 Ft
7%
22 565 Ft

EHEIM biopower 240 (2413020)

134 990 Ft
15%
114 742 Ft

Chihiros LED WRGB II PRO 80…

14 177 Ft
6%
13 371 Ft

EHEIM aquaball 60 (2401020)

16 048 Ft
7%
14 984 Ft

EHEIM aquaball 130 (2402020)

67 403 Ft
9%
61 274 Ft

EHEIM eXperience 350 (2426020)

10 145 Ft
7%
9 403 Ft

Eheim Thermocontrol e50 W

13 629 Ft
7%
12 726 Ft

Eheim Thermocontrol e250 W

18 790 Ft
10%
16 839 Ft

EHEIM automatikus adagoló

5 629 Ft
20%
4 503 Ft

INVITAL Pond Bacter 1000 ml

2 765 Ft
20%
2 212 Ft

INVITAL Bottom tablets 250 ml