A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel

Termékkód Z01984
23 817 Ft
19 683,47 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Rendeljen ma 10:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut hétfőn 03.27.
 • A rendelés kézbesítése 03.23.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.23.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.23.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.23.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.27.

  hétfő

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Akvárium szett belső fűtéssel és LED világítással.

Tulajdonságok:

Az akvárium méretei a fedéllel együtt:

610 (hosszúság) x 310 (szélesség) x 350 (magasság) mm (magasság 395 mm fedéllel együtt)

Akvárium térfogata: 60 liter

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32863-1908383544.png

Ennek az akváriumkészletnek a csomagolása mindent tartalmaz, amire szükség van egy közösségi akvárium létrehozásához. Az akváriumkészlet beépített LED világítást, szűrőt tartalmaz az akváriumban lévő víz teljes tisztaságának fenntartására, valamint egy fűtőtestet. Az akvárium alsó kerettel van felszerelve, és az akvárium alatt nem szükséges betétet használni.

Kényelmes működés

A burkolatban található praktikus zárásoknak köszönhetően könnyen megoldható a halak etetése vagy elvégezhető minden szükséges tevékenység az akvárium körül.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32838-1308186927.png

Keret az akvárium alján

Az akvárium alján lévő keretnek köszönhetően nem szükséges alátétet használni az akváriumhoz. Maga a keret lehetővé teszi a  biztonságos elhelyezést.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32843-1308343425.jpg

Modern és gazdaságos LED világítás

Az akváriumon található egy akváriumfedél, amely modern, energiatakarékos LED világítást tartalmaz 7W teljesítménnyel. A fénycsövekhez és az izzólámpákhoz képest a LED-világítás 2-3-szor nagyobb fényerővel rendelkezik, így az akvárium intenzívebben világít, mint a fénycsövek használata esetén, és emellett energiatakarékos.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32847-1408344705.jpeg

Szűrő szűrőpatronokkal együtt

A csomag tartalmaz egy belső szűrőt, beleértve a szűrőanyagot is. Csak annyit kell tennie, hogy mindenféle bonyolult telepítés nélkül csatlakoztatja a konvektorba. A szűrő lehetővé teszi a levegőztető csatlakoztatását. Az átfolyó a zárt permetező rámpához is csatlakoztatható.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32839-1308286647.png

Szabályozható vízmelegítő, mint a trópusokon

Az igényesebb vagy termofilebb halfajok bizonyosan értékelni fogják, hogy a készlet állítható fűtőtestet tartalmaz. Csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítania, és szükség esetén a fűtés automatikusan elindul.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32848-1408329073.jpg

TIPP! Hogyan kell megfelelően kialakítani az akváriumot

Szubsztrát

A növények termesztésére az INVITAL Japanese Soil ajánljuk, ez a legmegfelelőbb a növényeknek. Ha olcsóbb alternatívát keres, akkor válassza az Unisoil.

Díszítő elemek

Javasoljuk természetes parafa, a halak úgy fogják érezni magukat, mint az eredeti, természetes közegben. Most, kb. 1/4 -ig töltse meg vízzel és beültetheti a növényeket. Több növényt használ, annál kisebb a kockázata az algák megjelenésének. Egy 50 l akváriumba 6-7 kosár ideális. JHogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő növényeket a követklező cikkünkben olvashat Ösztönzés és tippek a növény kiválasztáshoz. Az akvárium mérete szerint a növény kategóriák részlegben válassza ki a szükséges növényeket.

Most már tele töltheti az akváriumot és bekapcsolhatja a szűrőt. A szűrőbaktériumok állandó oxigénellátásának fenntartása érdekében soha ne kapcsolja ki a szűrőt. Kapcsolja be a fényt a kapcsolóórán, és az algásodás megelőzése érdekében legfeljebb 8 órát állítson be.
A vízhez adjon hozzá szűrő baktériumok. A növényeket hetente egyszer tápoldattal táplálja, hogy szépen gyarapodjanak komplex táp.

A víz 1/3 -t 7-14 nap alatt rendszeresen cserélje.
A halakat az akvárium indításától számított 3-ik héten engedje be. A szűrőben meg kell, hogy jelenjenek a szűrő baktériumok. 1 cm hal 1 liter vízhez szabály szerint telepítse őket. Tehát, az 50 l akváriumba 13 db 4 cm halat lehet beengedni. Szerezzen be néhány algafogyasztó halat, csigát vagy garnélarákot. Sokat segítenek majd az algák elleni harcban.

Egyéb elemek, amelyek szintén szükségesek lesznek:

 • Levegőztető szivattyú - ha az akváriumban növények is vannak, amelyek oxigént termelnek, akkor nem szükséges.
 • Fűtőtest - ha az akvárium 22 fokos hőmérsékletű szobában van, aakor nem szükséges.
 • Folyékony szén-dioxid - ha az akváriumban növények is vannak, és szeretné a fejlődésüket fokozni, használjon folyékony szén- dioxidot. A növények szépek lesznek, és kevesebb alga lesz.
 • Táp - a halak méretétől és fajtájuktól függően válassza ki a megfelelő tápot.
 • Csapvíz kezelés - ideális a csapvíz klórszintjének csökkentésére.
 • Kiegészítők– a következő tételekre a víz cseréjekor lesz szüksége: Iszaplopó, algakaparó, hőmérőady.

Problémamentes kézbesítés garancia

Nagy tapasztalatunk van az akváriumok szállításában, és naponta több tucat akváriumot küldünk el szállítmányozókon keresztül. Ráadásul problémamentes szállítási garanciát kínálunk, így ha mégis sérült akváriumot kap, csak küldjön fényképeket, és mi küldünk Önnek egy új akváriumot, vagy visszatérítjük a vételárát!

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni:

Bejelentkezés

Invital led akvárium szett 60 l, biofilterrel és fűtéssel. Tudok e 2 az 1 ben nappali éjszakai led fénycsövet beletenni? Ha igen kérhetnék egy linket? Köszönöm előre is!

Segítség szeretnék kérni a biofilter használatához kell- e a kerámia gyűrűket ill vattátt kimosni és a szűrő mehet a víz alá teljesen vagy fel kell csavarozni??

szép napot! Az lenne a kérdésem hogy külön levegőztető kell a szűrő mellé?

Dankaházi (ifj) I. 8.2.2022 a terméknél INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel

magyar útmutató (2022.02.08)
https://drive.google.com/file/d/1N_3xNsqE0O943xCjXoc4ZWBK-CTDnCaD/view?usp=sharing

Tetszetős az egész kivitelezés, a szűrő összeszerelése kicsit problémás (mivel két töltőanyag is szövetzsákban és műanyag zacskóban van:) Ezt az egyet kivéve pontosan mindennek megvan helye. Az hogy a tető nem zsanéros nem zavar, elfordítom a tetején és kész (legalább van így is világítás). A szűrő összeszereléséről legalább az interneten lehetne fényképes/ rajzos anyag. A lényeg hogy olyan halk a szűrő hogy a hálószobában sem hallható.
Saját okosságom miatt a tetőn lévő automata etető nyílás tetejét azonnal, az első percen bejátszottam a beépített szekrény mögé:) Sosem fog előkerülni. Viszont pont bank kártya méretű. Ha lehet utánarendelni azt megköszönném. A 80-as években kapható akváriumához képest ez egy igazi csúcsmodell.

INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel.
Nagyon szép és gyorsan megérkezett.
A gond csak az, hogy nem kaptunk használati utasítást ( neten sincs) , hogy a szűrőbe mit hova kell tenni , hogy kell összerakni.

Nagyon szép és egyszerű összerakni.

Ez nagyszerű !!!nem hagy ki semmit!!!a szűrő olyan egyszerű dobozkának tűnik, de a funkciója, a teljesítménye várakozáson felüli!!!Biztosan újra fogom venni
A szűrőnek finomabb a teste,nagyon óvatosan kell vele bánni
Teljes megelégedettség!!!várakozáson felüli!!!szuper termék!!!nagyon precízen csomagolva is!!!várom az egész család!:))))top

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Összességében elégedett
Az akvárium felállítása folyamatban van, így még nem tudom teljes mértékben értékelni, de első pillantásra elégedett vagyok.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Szállítási sebesség

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z01984
Gyártó: Akváriumszettek 36-tól 65 literig INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akváriumszettek 36-tól 65 literig
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 59- 99 literig
Nagyság és ár szerint: kicsi
Akvárium űrtartama: 60l
Alak: egyenes
Cél szerint: halaknak
Akvárium méretei: 60x30
Fedél: LED világítással
Termékvonal: INVITAL LED

Összesen már 17 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 14.01.2022 21:44
Jó napot! A fenti ledes cső műszaki adatait szeretném megkérdezni a fényáram több mint 100 lumen/1Watt a színes (üvegnövény) fénynél. míg a fehér +- 63 lumen/1Watt ... ami lényegesen kevesebb általában azonban a fehér ledes csövek fényereje 1W-onként mindig magasabb Ezért szeretném megkérdezni a gyártó által megadott műszaki adatok megbízhatóságát. aquastel, és hogyan látja ezeket az ellentmondásos műszaki adatokat? Köszönöm. michal

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,a gyártó nem említi a kosarak térfogatát, én 1,5-2l-re becsülöm egy kosár térfogatát. Én személy szerint alulról raknám össze a szűrőt a következőképpen: 1)hab, 2)Seachem Matrix, 3)Seachem Matrix, 4) szűrőgyapot + Seachem Purigen + SZAT. A szűrőanyagot szükség szerint tisztítják, amint a szűrési teljesítmény csökken. A Matrix élettartama néhány év, a hab kb. egy év, a Purigen és a SZAT az akvárium paramétereitől és szennyezettségétől függően.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.12.2021 09:59
Helló, és azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e egy kézi fokozatú dimmerrel megvilágítani egy 90cm-24w-os üveg növényt. Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
a lépcsős dimmer vagy vezérlő használata lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.12.2021 09:59
Helló, és azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e egy kézi fokozatú dimmerrel megvilágítani egy 90cm-24w-os üveg növényt. Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
a lépcsős dimmer vagy vezérlő használata lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.10.2021 07:20
Hello Azt akartam kérdezni, hogy milyen erős a tápegység szükséges 3 led csövek összesen 60W, ha szükséges, küldjön egy linket néhány konkrét az Ön ajánlatában ? És ha egy hubon keresztül tudom őket csatlakoztatni a Chihiros Commander 1 Bluetooth ? Köszönöm szépen

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
3 lámpa működtetéséhez 12V-os 8A tápegységre van szükség. Ilyen erős tápegységet azonban nem kínálunk.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 13.06.2021 13:18
Üdvözlöm! Az üveg vastagságáról érdeklődnék. Üdv, Szilvia

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az üveg vastagsága 4 mm. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 12.06.2021 14:48
Jó napot kívánok! Érdeklődnék hogy mennyi aljzat kell egy 60l akváriumhoz és mennyi növény ajánlott hozzá?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az akváriumba kb. 10 kg / L aljzat ajánlott. A növények mennyisége korlátlan. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.05.2021 06:40
Hello,milyen ledes lámpát ajánlanál a 100cm x 50cm-es akváriumburkolatomhoz. sinkor ledet néztem. De nem tudom, hogy lehet-e a burkolatban. Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A következő lámpák alkalmasak a burkolathoz:  https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/led-osvetleni-akvaria?p33=205&v=aquastel%2Cdiversa Válassza ki a hosszúságot a burkolatban lévő helynek megfelelően.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 06.05.2021 19:00
Szép napot! Ennél típusnál szükség még pluszba levegőztetőre? Invital 60 liter bio fillterrel?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, külön levegőztetés nem szükséges, kizárólag túl sok akváriumi hal esetén.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 19.04.2021 17:25
Hello, hány ilyen csőre van szükség egy 300l-es akvárium megfelelő megvilágításához? akvárium méretei : d 120, b 50, d 50 növények, főleg Echinodorus.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, 3 testet ajánlok.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 14.03.2021 18:58
Hello, mennyi az élettartama ennek a lámpatestnek?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, körülbelül 30000 óra.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.03.2021 17:16
Hello, a Juwel eredeti Multilux LED-hez 2 cső világítás elegendő az igényesebb növényekhez? Köszönöm a választ

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, ez megteszi.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 21.02.2021 15:37
Hello, egy 120 cm hosszú akváriumra van egy alumínium borításom, 2x led világítással a Diversa-tól. Az egyik cső elkezdett világítani körülbelül 1/3-mal kevesebbet, és a növények mutatják.,Milyen más ledes világítási lehetőségek vannak az ilyen típusú burkolathoz. Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Az Aquastel vagy a Diversa LED Expert világítást ajánlom. Ezeket a csöveket szekrénybe való beépítésre tervezték.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 18.02.2021 16:40
Hello. Van egy akváriumom 100x50x50 cm és eredeti fénycsöves világítás 2x T5 39w. Kicseréltem egy Sinkor WRB 90 cm-es 30 wattos led lámpára,de a fényerő alacsony. Fontolgatom, hogy veszek egy másik led csövet Aquastel glas plant color 90 cm 24w. Elégséges lesz ez a kombináció? Örülök minden véleménynek és tanácsnak. Köszönöm válaszát, és további szép napot kívánok. Pavlík Jiří

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ezért a kötetért legalább 2x Sinkor ledet ajánlok. Egy lámpa nagyon kevés. Én 1x klasszikus és 1 WRB kombinációját javaslom (vagy 2x klasszikus és 1x WRB szőnyeg és vörös növények esetén)

2x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.02.2021 18:06
Egy 100x45x55-ös tartályhoz a 90 cm-es vagy a 105 cm-es változatot ajánlanád, és egy darabot vagy inkább kettőt.Nincs fedelem, és két tapadókoronggal való rögzítéssel számolok a fedőüvegre.Köszönöm Ales

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, határozottan 90cm, vagy javaslom, hogy válassza a Sinkor LED világítást 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 15.01.2021 14:50
Hello, van egy 120x40, cm-es, domború SELECTO DIVERSA akváriumburkolatom, azonban a meglévő fénycsöveket LED-es világításra szeretném cserélni. Kérem, adjon tanácsot, hogy milyen méretet (hossz) rendeljek, hogy minden illeszkedjen. Köszönöm a tanácsot.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, El kell távolítania az előtétet a burkolatról, és helyette a LED-es lámpa csomagjából származó klipszeket kell ragasztania, pl. pillanatragasztóval https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/led-osvetleni-akvaria/aquastel-led-osvetleni-glass-plant-30w-105cm

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.12.2020 13:53
Hello, eredetileg egy 1x 30w-90cm fénycső volt a 120l-es akváriumomban. Mi lenne jobb csere?Aquastel LED Glass Plant 24W 90cm vagy Diversa LED Expert Color 24W 90cm. Az én akváriumomban növények nélküli gobik vannak. Illetve milyen lámpát ajánlanátok a műanyag burkolathoz? Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, jobb lesz a Diversa LED Expert színek miatt

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 06.12.2020 01:30
Jó napot, lehetséges-e változtatni a fényerősségét ennek a Led lámpának, ha igen, mit kell vásárolni, vagy mi a kapcsolási rajz köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Vásárlás után https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/osvetleni-akvaria/manualni-krokovy-led-stmivac az intenzitás megváltoztatható. A bekötés egyszerű, hím x nőstény típus.

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt