A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel

Termékkód Z01985

A szett fontos előnye a biofilter, amely tisztábban működik az akváriumban, mint a hagyományos szűrők. Nagyobb szűrési kapacitással rendelkezik, és a… Teljes ismertetés

27 258 Ft
22 527,27 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 06.01.
 • A rendelés kézbesítése 05.29.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 05.29.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 05.29.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 05.29.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.01.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

A szett fontos előnye a biofilter, amely tisztábban működik az akváriumban, mint a hagyományos szűrők. Nagyobb szűrési kapacitással rendelkezik, és a fűtőelemet elrejti a csomagolásában.

Ennek az akváriumkészletnek a csomagolása mindent tartalmaz, amire szükség van egy közösségi akvárium létrehozásához. Az akváriumkészlet beépített LED világítást, szűrőt tartalmaz az akvárium vizének tisztántartására, valamint egy fűtőtestet. Az akvárium alsó kerettel van felszerelve, ezért nem szükséges alátétet használni.

Az akvárium méretei a fedéllel együtt: 
610 (hosszúság) x 310 (szélesség) x 350 (magasság) mm (magasság 395 mm fedéllel együtt)

Akvárium térfogata: 60 liter

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32863-1908383544.png

A szett nagy előnye a biofilter, amely tisztábban működik az akváriumban, mint a hagyományos szűrők, nagyobb szűrési kapacitással rendelkezik, és lehetővé teszi a fűtőelem elrejtését a csomagolásában.

Ennek az akváriumkészletnek a csomagolása mindent tartalmaz, amire szükség van egy közösségi akvárium létrehozásához. Az akváriumkészlet beépített LED világítást, szűrőt tartalmaz az akváriumban lévő víz teljes tisztaságának fenntartására, valamint egy fűtőtestet. Az akvárium alsó kerettel van felszerelve, és az akvárium alatt nem szükséges betétet használni.

Kényelmes működés

A burkolatban található praktikus zárásoknak köszönhetően könnyen megoldható a halak etetése vagy elvégezhető minden szükséges tevékenység az akvárium körül.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32838-1308186927.png

Keret az akvárium alján

Az akvárium alján lévő keretnek köszönhetően nem szükséges alátétet használni az akváriumhoz. Maga a keret lehetővé teszi a  biztonságos elhelyezést.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32843-1308343425.jpg

Modern és gazdaságos LED világítás

Az akváriumon található egy akváriumfedél, amely modern, energiatakarékos LED világítást tartalmaz 7W teljesítménnyel. A fénycsövekhez és az izzólámpákhoz képest a LED-világítás 2-3-szor nagyobb fényerővel rendelkezik, így az akvárium intenzívebben világít, mint a fénycsövek használata esetén, és emellett energiatakarékos.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32847-1408344705.jpeg

Szűrő szűrőpatronokkal együtt

A csomag tartalmaz egy kifinomult biofiltert is, amely lényegesen nagyobb szűrési kapacitással rendelkezik, mint a hagyományos belső szűrők, mivel több szűrőanyagot képes befogadni, még laza, nagyon porózus anyagokat is, amelyek lényegesen nagyobb hatást fejtenek ki, mint a hagyományos szivacsok.

További előny, hogy a biofilterbe fűtőtest is elhelyezhető. Egyrészt a fűtőberendezés nem csorbítja az akvárium hangulatát, mivel el van rejtve, ráadásul felmelegíti az átáramló vizet, ami egyenletesebb vízhőmérsékletet biztosít az akváriumon.

A biofilter már tartalmaz gyári szűrőanyagokat - kerámia gyűrűket, aktív szenet, biomolitokat és vattát. A biofiltert egy szivattyú működteti, amely a biofilter belsejében található.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32839-1308286647.png

Szabályozható vízmelegítő, mint a trópusokon

Az igényesebb vagy termofilebb halfajok bizonyosan értékelni fogják, hogy a készlet állítható fűtőtestet tartalmaz. Csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítania, és szükség esetén a fűtés automatikusan elindul.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32848-1408329073.jpg

TIPP: Az EasyTank helyes beállítása

Aljzat

Első lépésben át kellene gondolni, hogy valójában hogyan képzeljük el az akvárium arculatát. Megfelelő aljazatot választunk, és mivel az akváriumban termesztett növények meglehetősen igénytelenek, ezért az UNISOIL porózus szubsztrátumot választjuk. Ha az aljazatot valamilyen más színben kézpeli el, vagy "a természet útján halad", válassza az akváriumi homok egyikét. Növények számára 1-3 mm-es kvarchomokot, vagy 2-4 mm-es akváriumi homokot válasszon, vagy fekete, vagy akár fehér színben. Dekorációs célokra finomabb frakciójú homokot választunk, ideális esetben 0,8-1,2 mm. Kalkulátorunkban könnyen kiszámíthatja az aljazat és a homok mennyiségét az aljzatok és homok kategóriában.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/substrat.jpg

Dekoráció

Miután elkészítettük az aljazatot, elhelyezzük a dekorációt az akváriumban. Kövek és gyökerek közül választhatunk, többnyire M és S méretben. A választás teljes mértékben az Ön fantáziáján múlik! A gyökerek kínálatából említésre méltó a Moor Wood, más néven Amano wood, amely elágazásaival az akvárium dominans részét képezi. A Light Wood és a Dark Wood gyökerei kevésbé elágazók, ámde együtt szépen elrendezhető növények. A kövek kategóriájából is akad választék, mégpedig a Seiryu Stone, a Dragon Stone és az újonnan kínált egzotikus Elephant Stone. A vegyes kombinációk nem zárják ki egymást, ez teljesen az Ön ízlésének függvénye.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/dekorace.jpg

Növények

Miután elrendeztük az aljazatot és végeztünk a dekorációval, hozzáláthatunk a növények ültetéséhez. Mint említettük, ez az akváriumkészlet igénytelen növények termesztésére alkalmas. Ilyenek például a Vallisneria, Limnophila, Egeria és Hygrophila nemzetségek növényei. Az ültetéshez kiválóan alkalmas eszköz a csipesz, amellyel gyönyörűen beszúrhatjuk a növények gyökereit a talajba. A kisebb növényzetű Anubias és a Microsoria ideális a dekorációra, az Akváriumi mohák kategóriájából pedig az összes kínálat felhasználható. Ezeknek a növényeknek a legegyszerűbb rögzítési módja a Seachem Flourish Glue segítségével ajánlatos. A növényeket egy hónapig trágyázzuk Seachem Flourish magasan koncentrált műtrágyával.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/rostlina.jpg

Az akvárium működtetése és a halak betelepítése

A szűrés fontos része nemcsak mechanikus módon lehetséges, - a piszkos részecskék eltávolítása stb., hanem a biológiai úton is történhet. Ezek hasznos baktériumok használatát jelenti, amelyek elpusztítják a káros anyagokat, például az ammóniát és másokat. Ezek a hasznos baktériumok a mellékelt Seachem Matrix szűrőjében telepednek le, ezért az első naptól kezdve folyamatosan működtetni kell a szűrést! Körülbelül 4-5 hét múlva telepítjük be a halakat az akváriumba. Ezt az időt lerövidíthetjük a Seachem Stability szűrőbaktérium fogantyújának használatával, ahol megfelelő adagolással már 2,5-3 hét alatt beengedhetjük a halakat az akváriumba.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/fish-large.png

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Segítség szeretnék kérni a biofilter használatához kell- e a kerámia gyűrűket ill vattátt kimosni és a szűrő mehet a víz alá teljesen vagy fel kell csavarozni??

Kellemesen meglepődtem,nagyon tisztességes

Nagyon szép akvárium közepes méretben
Kiváló LED fény, amely gyönyörűen megvilágítja az egész teret
Szűrő és fűtőberendezés ehhez a mérethez
A felső fedél nem csuklós, így nehezebb kezelni nyitáskor, valahol meg kell fogni vagy támasztani, de megoldható.
Szép akvárium verhetetlen áron (nem gyenge minőségű ócskaság), teljesen felszerelt, beleértve a LED világítást is. Csak tapétát kellett vennem a hátsó falra (a 60x30 cm-es méret pontosan illik oda).
Két típus között kellett döntenem, és örülök, hogy ezt választottam.

Ma vettük át a terméket és be is szerettük volna üzemelni, de törötten érkezett. Remélem sikerül megoldást találni, mert a kisfiam nagyon szomorú volt.

Az első akváriumomhoz vettem, és elégedett vagyok. Néhány hét után azonban kicseréltem a szűrőt egy másikra, mert a készletben lévő szűrő túl gyengének tűnt, azonban egy nem igényes embernek megfelelő lesz. Hozzáadtam egy második ledes lámpát is.
Általában nagyon jó kivitelezés. Ami az első akváriumot illeti, ajánlom.
Jól csomagolva érkezett, semmi sem sérült meg.
Kár, hogy nincs lehetőség egy ugyanilyen akvárium megvásárlására, csak nagyobb literes méretben.

viszonylag jó minőségű anyagok az árkategóriát figyelembe véve
teljes felszerelés (ideális alap egy kezdő számára )
tisztességes ár / nem egy szemét benyomás (mint néhány más olcsóbb gyártó)
tisztességes led világítás a teljesítményéhez képest - jól világít
szükség van a fény pótlására. Nem rendelkezik elegendő diffúzióval az akvárium teljes mélységéhez - a ház mindkét pozícióját el kell foglalnia.
SP230 szivattyú a szűrőcsomagban, áramlási sebesség 210l/h
zajosabb szűrőszivattyú (nem igazán a hálószobába való)
Egy második jól megvilágított fény hozzáadása után(igénytelen növényekhez)- 2x van pozíció a házban. Én ugyanazt ajánlom, ami a házban van - vettem egy második lámpát, ami erősebb (papíron), sokkal drágább, és egy kicsit csalódott voltam az eredeti lámpához képest(az eredeti passzol oda módosítások nélkül, és most csak kb. 350Kč-ba kerül - verhetetlen ár/teljesítmény).

Lehetséges-e más ürítőszivattyút tenni a szűrőbe és melyik illene bele?

Egy hozzám hasonló kezdő számára ez egy tökéletesen megfelelő akváriumkészlet. Eddig nem bántam meg. Az akvárium kivitelezése jobb, mint a készlet, amit egy másik eladótól vásároltam 6 évvel ezelőtt.
A szűrő vízáramlás-szabályozással rendelkezik. A régebbi készletben a szűrő jó minőségű volt, de ez nem volt meg. Ez nagyszerű. Azonnal éltem is vele :-).
A világítás szép, erős és egyenletes, szerintem egy kicsit igényesebb vízinövényeknek is megfelel.
Összességében nagyon elégedett vagyok, és tervezem, hogy többször is vásárolok ebből a webáruházból.
A szűrőn és a fűtőberendezésen látszik, hogy valószínűleg Kínából importálták - a szűrőcsatlakozók egy kicsit lazábbak, mint amilyenek korábban voltak, de ez nem befolyásolja a funkciót, és igénytelen alkalmi akváriumi tartásra szerintem teljesen rendben van.
Szükségem volt egy akváriumkészletre gyorsan, elfogadható áron, és miután elolvastam a véleményeket, ez mellett döntöttem, és nem bántam meg.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z01985
Gyártó: Akváriumszettek 36-tól 65 literig INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akváriumszettek 36-tól 65 literig
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 59- 99 literig
Nagyság és ár szerint: készletek
Akvárium űrtartama: 60l
Alak: egyenes
Cél szerint: halaknak
Akvárium méretei: 60x30
Fedél: LED világítással
Termékvonal: INVITAL LED

Összesen már 17 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 14.01.2022 21:44
Jó napot! A fenti ledes cső műszaki adatait szeretném megkérdezni a fényáram több mint 100 lumen/1Watt a színes (üvegnövény) fénynél. míg a fehér +- 63 lumen/1Watt ... ami lényegesen kevesebb általában azonban a fehér ledes csövek fényereje 1W-onként mindig magasabb Ezért szeretném megkérdezni a gyártó által megadott műszaki adatok megbízhatóságát. aquastel, és hogyan látja ezeket az ellentmondásos műszaki adatokat? Köszönöm. michal

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,a gyártó nem említi a kosarak térfogatát, én 1,5-2l-re becsülöm egy kosár térfogatát. Én személy szerint alulról raknám össze a szűrőt a következőképpen: 1)hab, 2)Seachem Matrix, 3)Seachem Matrix, 4) szűrőgyapot + Seachem Purigen + SZAT. A szűrőanyagot szükség szerint tisztítják, amint a szűrési teljesítmény csökken. A Matrix élettartama néhány év, a hab kb. egy év, a Purigen és a SZAT az akvárium paramétereitől és szennyezettségétől függően.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.12.2021 09:59
Helló, és azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e egy kézi fokozatú dimmerrel megvilágítani egy 90cm-24w-os üveg növényt. Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
a lépcsős dimmer vagy vezérlő használata lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.12.2021 09:59
Helló, és azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e egy kézi fokozatú dimmerrel megvilágítani egy 90cm-24w-os üveg növényt. Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
a lépcsős dimmer vagy vezérlő használata lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.10.2021 07:20
Hello Azt akartam kérdezni, hogy milyen erős a tápegység szükséges 3 led csövek összesen 60W, ha szükséges, küldjön egy linket néhány konkrét az Ön ajánlatában ? És ha egy hubon keresztül tudom őket csatlakoztatni a Chihiros Commander 1 Bluetooth ? Köszönöm szépen

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
3 lámpa működtetéséhez 12V-os 8A tápegységre van szükség. Ilyen erős tápegységet azonban nem kínálunk.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 13.06.2021 13:18
Üdvözlöm! Az üveg vastagságáról érdeklődnék. Üdv, Szilvia

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az üveg vastagsága 4 mm. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 12.06.2021 14:48
Jó napot kívánok! Érdeklődnék hogy mennyi aljzat kell egy 60l akváriumhoz és mennyi növény ajánlott hozzá?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az akváriumba kb. 10 kg / L aljzat ajánlott. A növények mennyisége korlátlan. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.05.2021 06:40
Hello,milyen ledes lámpát ajánlanál a 100cm x 50cm-es akváriumburkolatomhoz. sinkor ledet néztem. De nem tudom, hogy lehet-e a burkolatban. Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A következő lámpák alkalmasak a burkolathoz:  https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/led-osvetleni-akvaria?p33=205&v=aquastel%2Cdiversa Válassza ki a hosszúságot a burkolatban lévő helynek megfelelően.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 06.05.2021 19:00
Szép napot! Ennél típusnál szükség még pluszba levegőztetőre? Invital 60 liter bio fillterrel?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, külön levegőztetés nem szükséges, kizárólag túl sok akváriumi hal esetén.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 19.04.2021 17:25
Hello, hány ilyen csőre van szükség egy 300l-es akvárium megfelelő megvilágításához? akvárium méretei : d 120, b 50, d 50 növények, főleg Echinodorus.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, 3 testet ajánlok.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 14.03.2021 18:58
Hello, mennyi az élettartama ennek a lámpatestnek?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, körülbelül 30000 óra.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.03.2021 17:16
Hello, a Juwel eredeti Multilux LED-hez 2 cső világítás elegendő az igényesebb növényekhez? Köszönöm a választ

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, ez megteszi.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 21.02.2021 15:37
Hello, egy 120 cm hosszú akváriumra van egy alumínium borításom, 2x led világítással a Diversa-tól. Az egyik cső elkezdett világítani körülbelül 1/3-mal kevesebbet, és a növények mutatják.,Milyen más ledes világítási lehetőségek vannak az ilyen típusú burkolathoz. Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Az Aquastel vagy a Diversa LED Expert világítást ajánlom. Ezeket a csöveket szekrénybe való beépítésre tervezték.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 18.02.2021 16:40
Hello. Van egy akváriumom 100x50x50 cm és eredeti fénycsöves világítás 2x T5 39w. Kicseréltem egy Sinkor WRB 90 cm-es 30 wattos led lámpára,de a fényerő alacsony. Fontolgatom, hogy veszek egy másik led csövet Aquastel glas plant color 90 cm 24w. Elégséges lesz ez a kombináció? Örülök minden véleménynek és tanácsnak. Köszönöm válaszát, és további szép napot kívánok. Pavlík Jiří

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ezért a kötetért legalább 2x Sinkor ledet ajánlok. Egy lámpa nagyon kevés. Én 1x klasszikus és 1 WRB kombinációját javaslom (vagy 2x klasszikus és 1x WRB szőnyeg és vörös növények esetén)

2x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.02.2021 18:06
Egy 100x45x55-ös tartályhoz a 90 cm-es vagy a 105 cm-es változatot ajánlanád, és egy darabot vagy inkább kettőt.Nincs fedelem, és két tapadókoronggal való rögzítéssel számolok a fedőüvegre.Köszönöm Ales

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, határozottan 90cm, vagy javaslom, hogy válassza a Sinkor LED világítást 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 15.01.2021 14:50
Hello, van egy 120x40, cm-es, domború SELECTO DIVERSA akváriumburkolatom, azonban a meglévő fénycsöveket LED-es világításra szeretném cserélni. Kérem, adjon tanácsot, hogy milyen méretet (hossz) rendeljek, hogy minden illeszkedjen. Köszönöm a tanácsot.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, El kell távolítania az előtétet a burkolatról, és helyette a LED-es lámpa csomagjából származó klipszeket kell ragasztania, pl. pillanatragasztóval https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/led-osvetleni-akvaria/aquastel-led-osvetleni-glass-plant-30w-105cm

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.12.2020 13:53
Hello, eredetileg egy 1x 30w-90cm fénycső volt a 120l-es akváriumomban. Mi lenne jobb csere?Aquastel LED Glass Plant 24W 90cm vagy Diversa LED Expert Color 24W 90cm. Az én akváriumomban növények nélküli gobik vannak. Illetve milyen lámpát ajánlanátok a műanyag burkolathoz? Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, jobb lesz a Diversa LED Expert színek miatt

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 06.12.2020 01:30
Jó napot, lehetséges-e változtatni a fényerősségét ennek a Led lámpának, ha igen, mit kell vásárolni, vagy mi a kapcsolási rajz köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Vásárlás után https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/osvetleni-akvaria/manualni-krokovy-led-stmivac az intenzitás megváltoztatható. A bekötés egyszerű, hím x nőstény típus.


Érdekelheti Önt