🔥 KEDVEZMÉNY a szivattyúkra Több infó 00n 12ó 06p 05m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel

Termékkód Z01985
26 758 Ft
22 114,05 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 200 db

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 669 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

A szett fontos előnye a biofilter, amely tisztábban működik az akváriumban, mint a hagyományos szűrők. Nagyobb szűrési kapacitással rendelkezik, és a fűtőelemet elrejti a csomagolásában.

Ennek az akváriumkészletnek a csomagolása mindent tartalmaz, amire szükség van egy közösségi akvárium létrehozásához. Az akváriumkészlet beépített LED világítást, szűrőt tartalmaz az akvárium vizének tisztántartására, valamint egy fűtőtestet. Az akvárium alsó kerettel van felszerelve, ezért nem szükséges alátétet használni.

Az akvárium méretei a fedéllel együtt: 
610 (hosszúság) x 310 (szélesség) x 350 (magasság) mm (magasság 395 mm fedéllel együtt)

Akvárium térfogata: 60 liter

https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/32863-1908383544.png

A szett nagy előnye a biofilter, amely tisztábban működik az akváriumban, mint a hagyományos szűrők, nagyobb szűrési kapacitással rendelkezik, és lehetővé teszi a fűtőelem elrejtését a csomagolásában.

Ennek az akváriumkészletnek a csomagolása mindent tartalmaz, amire szükség van egy közösségi akvárium létrehozásához. Az akváriumkészlet beépített LED világítást, szűrőt tartalmaz az akváriumban lévő víz teljes tisztaságának fenntartására, valamint egy fűtőtestet. Az akvárium alsó kerettel van felszerelve, és az akvárium alatt nem szükséges betétet használni.

Kényelmes működés

A burkolatban található praktikus zárásoknak köszönhetően könnyen megoldható a halak etetése vagy elvégezhető minden szükséges tevékenység az akvárium körül.

https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/32838-1308186927.png

Keret az akvárium alján

Az akvárium alján lévő keretnek köszönhetően nem szükséges alátétet használni az akváriumhoz. Maga a keret lehetővé teszi a  biztonságos elhelyezést.

https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/32843-1308343425.jpg

Modern és gazdaságos LED világítás

Az akváriumon található egy akváriumfedél, amely modern, energiatakarékos LED világítást tartalmaz 7W teljesítménnyel. A fénycsövekhez és az izzólámpákhoz képest a LED-világítás 2-3-szor nagyobb fényerővel rendelkezik, így az akvárium intenzívebben világít, mint a fénycsövek használata esetén, és emellett energiatakarékos.

https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/32847-1408344705.jpeg

Szűrő szűrőpatronokkal együtt

A csomag tartalmaz egy kifinomult biofiltert is, amely lényegesen nagyobb szűrési kapacitással rendelkezik, mint a hagyományos belső szűrők, mivel több szűrőanyagot képes befogadni, még laza, nagyon porózus anyagokat is, amelyek lényegesen nagyobb hatást fejtenek ki, mint a hagyományos szivacsok. (INVITAL SP-230 210l/h 1,7W)

További előny, hogy a biofilterbe fűtőtest is elhelyezhető. Egyrészt a fűtőberendezés nem csorbítja az akvárium hangulatát, mivel el van rejtve, ráadásul felmelegíti az átáramló vizet, ami egyenletesebb vízhőmérsékletet biztosít az akváriumon.

A biofilter már tartalmaz gyári szűrőanyagokat - kerámia gyűrűket, aktív szenet, biomolitokat és vattát. A biofiltert egy szivattyú működteti, amely a biofilter belsejében található.

https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/32839-1308286647.png

Szabályozható vízmelegítő, mint a trópusokon

Az igényesebb vagy termofilebb halfajok bizonyosan értékelni fogják, hogy a készlet állítható fűtőtestet tartalmaz. Csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítania, és szükség esetén a fűtés automatikusan elindul. (INVITAL Heater 100W)

https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/32848-1408329073.jpg

TIPP! Hogyan kell megfelelően kialakítani az akváriumot

Szubsztrát

A növények termesztésére az INVITAL Japanese Soil ajánljuk, ez a legmegfelelőbb a növényeknek. Ha olcsóbb alternatívát keres, akkor válassza az Unisoil.

Díszítő elemek

Javasoljuk természetes parafa, a halak úgy fogják érezni magukat, mint az eredeti, természetes közegben. Most, kb. 1/4 -ig töltse meg vízzel és beültetheti a növényeket. Több növényt használ, annál kisebb a kockázata az algák megjelenésének. Egy 50 l akváriumba 6-7 kosár ideális. JHogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő növényeket a követklező cikkünkben olvashat Ösztönzés és tippek a növény kiválasztáshoz. Az akvárium mérete szerint a növény kategóriák részlegben válassza ki a szükséges növényeket.

Most már tele töltheti az akváriumot és bekapcsolhatja a szűrőt. A szűrőbaktériumok állandó oxigénellátásának fenntartása érdekében soha ne kapcsolja ki a szűrőt. Kapcsolja be a fényt a kapcsolóórán, és az algásodás megelőzése érdekében legfeljebb 8 órát állítson be.
A vízhez adjon hozzá szűrő baktériumok. A növényeket hetente egyszer tápoldattal táplálja, hogy szépen gyarapodjanak komplex táp.

A víz 1/3 -t 7-14 nap alatt rendszeresen cserélje.
A halakat az akvárium indításától számított 3-ik héten engedje be. A szűrőben meg kell, hogy jelenjenek a szűrő baktériumok. 1 cm hal 1 liter vízhez szabály szerint telepítse őket. Tehát, az 50 l akváriumba 13 db 4 cm halat lehet beengedni. Szerezzen be néhány algafogyasztó halat, csigát vagy garnélarákot. Sokat segítenek majd az algák elleni harcban.

Egyéb elemek, amelyek szintén szükségesek lesznek:

  • Levegőztető szivattyú - ha az akváriumban növények is vannak, amelyek oxigént termelnek, akkor nem szükséges.
  • Fűtőtest - ha az akvárium 22 fokos hőmérsékletű szobában van, aakor nem szükséges.
  • Folyékony szén-dioxid - ha az akváriumban növények is vannak, és szeretné a fejlődésüket fokozni, használjon folyékony szén- dioxidot. A növények szépek lesznek, és kevesebb alga lesz.
  • Táp - a halak méretétől és fajtájuktól függően válassza ki a megfelelő tápot.
  • Csapvíz kezelés - ideális a csapvíz klórszintjének csökkentésére.
  • Kiegészítők– a következő tételekre a víz cseréjekor lesz szüksége: Iszaplopó, algakaparó, hőmérőady.

Problémamentes kézbesítés garancia

Nagy tapasztalatunk van az akváriumok szállításában, és naponta több tucat akváriumot küldünk el szállítmányozókon keresztül. Ráadásul problémamentes szállítási garanciát kínálunk, így ha mégis sérült akváriumot kap, csak küldjön fényképeket, és mi küldünk Önnek egy új akváriumot, vagy visszatérítjük a vételárát!

Pótalkatrészek

Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Tökéletes az akvárium. Nagyon szeretjük

Teljes mértékben elégedett vagyok a rendelt termékkel kapcsolatban.

Minden rendben volt a szállítással,

Az akvárium 2 hét után ereszteni kezdett és rohamosan csökkent benne a vízsztint, minden ázott, ezért újra ragasztottuk, azóta működik rendesen.

Kifogástalanul működik. Még plusz funkciója is van. :)

Tökéletesen működik minden

A felhasználó nem adott hozzá semmilyen értékelést

Maga az akvárium szépen van szilikonozva, a műanyagok sem gagyik. A gyári világítást érdemes upgradelni ha növényes akvát szeretne az ember. A biofilter box ötletes és megfelelően ellátja a feladatát, viszont a tölteten mindneképp érdemes változtatni (az aktív szén például teljes mértékben felesleges).

Invital led akvárium szett 60 l, biofilterrel és fűtéssel. Tudok e 2 az 1 ben nappali éjszakai led fénycsövet beletenni? Ha igen kérhetnék egy linket? Köszönöm előre is!

Segítség szeretnék kérni a biofilter használatához kell- e a kerámia gyűrűket ill vattátt kimosni és a szűrő mehet a víz alá teljesen vagy fel kell csavarozni??

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z01985
Gyártó: Akváriumszettek 36-tól 65 literig INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akváriumszettek 36-tól 65 literig
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 59- 99 literig
Akvárium űrtartama: 60l
Alak: egyenes
Akvárium méretei: 60x30
Fedél: LED világítással
Termékvonal: INVITAL LED

Összesen már 17 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 13.06.2021 13:18
Üdvözlöm! Az üveg vastagságáról érdeklődnék. Üdv, Szilvia

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az üveg vastagsága 4 mm. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 12.06.2021 14:48
Jó napot kívánok! Érdeklődnék hogy mennyi aljzat kell egy 60l akváriumhoz és mennyi növény ajánlott hozzá?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az akváriumba kb. 10 kg / L aljzat ajánlott. A növények mennyisége korlátlan. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 06.05.2021 19:00
Szép napot! Ennél típusnál szükség még pluszba levegőztetőre? Invital 60 liter bio fillterrel?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, külön levegőztetés nem szükséges, kizárólag túl sok akváriumi hal esetén.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 14.01.2022 21:44
Jó napot! A fenti ledes cső műszaki adatait szeretném megkérdezni a fényáram több mint 100 lumen/1Watt a színes (üvegnövény) fénynél. míg a fehér +- 63 lumen/1Watt ... ami lényegesen kevesebb általában azonban a fehér ledes csövek fényereje 1W-onként mindig magasabb Ezért szeretném megkérdezni a gyártó által megadott műszaki adatok megbízhatóságát. aquastel, és hogyan látja ezeket az ellentmondásos műszaki adatokat? Köszönöm. michal
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,a gyártó nem említi a kosarak térfogatát, én 1,5-2l-re becsülöm egy kosár térfogatát. Én személy szerint alulról raknám össze a szűrőt a következőképpen: 1)hab, 2)Seachem Matrix, 3)Seachem Matrix, 4) szűrőgyapot + Seachem Purigen + SZAT. A szűrőanyagot szükség szerint tisztítják, amint a szűrési teljesítmény csökken. A Matrix élettartama néhány év, a hab kb. egy év, a Purigen és a SZAT az akvárium paramétereitől és szennyezettségétől függően.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.12.2021 09:59
Helló, és azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e egy kézi fokozatú dimmerrel megvilágítani egy 90cm-24w-os üveg növényt. Köszönöm.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
a lépcsős dimmer vagy vezérlő használata lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.10.2021 07:20
Hello Azt akartam kérdezni, hogy milyen erős a tápegység szükséges 3 led csövek összesen 60W, ha szükséges, küldjön egy linket néhány konkrét az Ön ajánlatában ? És ha egy hubon keresztül tudom őket csatlakoztatni a Chihiros Commander 1 Bluetooth ? Köszönöm szépen
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
3 lámpa működtetéséhez 12V-os 8A tápegységre van szükség. Ilyen erős tápegységet azonban nem kínálunk.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.05.2021 06:40
Hello,milyen ledes lámpát ajánlanál a 100cm x 50cm-es akváriumburkolatomhoz. sinkor ledet néztem. De nem tudom, hogy lehet-e a burkolatban. Köszönöm
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A következő lámpák alkalmasak a burkolathoz:  https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/led-osvetleni-akvaria?p33=205&v=aquastel%2Cdiversa Válassza ki a hosszúságot a burkolatban lévő helynek megfelelően.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 19.04.2021 17:25
Hello, hány ilyen csőre van szükség egy 300l-es akvárium megfelelő megvilágításához? akvárium méretei : d 120, b 50, d 50 növények, főleg Echinodorus.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, 3 testet ajánlok.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 14.03.2021 18:58
Hello, mennyi az élettartama ennek a lámpatestnek?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, körülbelül 30000 óra.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.03.2021 17:16
Hello, a Juwel eredeti Multilux LED-hez 2 cső világítás elegendő az igényesebb növényekhez? Köszönöm a választ
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, ez megteszi.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 21.02.2021 15:37
Hello, egy 120 cm hosszú akváriumra van egy alumínium borításom, 2x led világítással a Diversa-tól. Az egyik cső elkezdett világítani körülbelül 1/3-mal kevesebbet, és a növények mutatják.,Milyen más ledes világítási lehetőségek vannak az ilyen típusú burkolathoz. Köszönöm
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Az Aquastel vagy a Diversa LED Expert világítást ajánlom. Ezeket a csöveket szekrénybe való beépítésre tervezték.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 18.02.2021 16:40
Hello. Van egy akváriumom 100x50x50 cm és eredeti fénycsöves világítás 2x T5 39w. Kicseréltem egy Sinkor WRB 90 cm-es 30 wattos led lámpára,de a fényerő alacsony. Fontolgatom, hogy veszek egy másik led csövet Aquastel glas plant color 90 cm 24w. Elégséges lesz ez a kombináció? Örülök minden véleménynek és tanácsnak. Köszönöm válaszát, és további szép napot kívánok. Pavlík Jiří
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ezért a kötetért legalább 2x Sinkor ledet ajánlok. Egy lámpa nagyon kevés. Én 1x klasszikus és 1 WRB kombinációját javaslom (vagy 2x klasszikus és 1x WRB szőnyeg és vörös növények esetén)

2x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.02.2021 18:06
Egy 100x45x55-ös tartályhoz a 90 cm-es vagy a 105 cm-es változatot ajánlanád, és egy darabot vagy inkább kettőt.Nincs fedelem, és két tapadókoronggal való rögzítéssel számolok a fedőüvegre.Köszönöm Ales
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, határozottan 90cm, vagy javaslom, hogy válassza a Sinkor LED világítást 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 15.01.2021 14:50
Hello, van egy 120x40, cm-es, domború SELECTO DIVERSA akváriumburkolatom, azonban a meglévő fénycsöveket LED-es világításra szeretném cserélni. Kérem, adjon tanácsot, hogy milyen méretet (hossz) rendeljek, hogy minden illeszkedjen. Köszönöm a tanácsot.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, El kell távolítania az előtétet a burkolatról, és helyette a LED-es lámpa csomagjából származó klipszeket kell ragasztania, pl. pillanatragasztóval https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/led-osvetleni-akvaria/aquastel-led-osvetleni-glass-plant-30w-105cm

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 07.12.2020 13:53
Hello, eredetileg egy 1x 30w-90cm fénycső volt a 120l-es akváriumomban. Mi lenne jobb csere?Aquastel LED Glass Plant 24W 90cm vagy Diversa LED Expert Color 24W 90cm. Az én akváriumomban növények nélküli gobik vannak. Illetve milyen lámpát ajánlanátok a műanyag burkolathoz? Köszönöm.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, jobb lesz a Diversa LED Expert színek miatt

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, biofilterrel és fűtéssel 06.12.2020 01:30
Jó napot, lehetséges-e változtatni a fényerősségét ennek a Led lámpának, ha igen, mit kell vásárolni, vagy mi a kapcsolási rajz köszönöm
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Vásárlás után https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/osvetleni-akvaria/manualni-krokovy-led-stmivac az intenzitás megváltoztatható. A bekötés egyszerű, hím x nőstény típus.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL LED akvárium szett 60 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.12.2021 09:59
Helló, és azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e egy kézi fokozatú dimmerrel megvilágítani egy 90cm-24w-os üveg növényt. Köszönöm.
SK

Ezt a kérdést egy szlovákiai felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
a lépcsős dimmer vagy vezérlő használata lehetséges.

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
75 645 Ft
7%
70 145 Ft

EHEIM Professionel 4+ 350 …

13 629 Ft
8%
12 500 Ft

Eheim Thermocontrol e300 W

2 242 Ft
20%
1 794 Ft

INVITAL CO2 special indicator…

11 274 Ft
5%
10 710 Ft

Eheim Thermocontrol e125 W

31 758 Ft
9%
28 871 Ft

SUNSUN HW-303A külső szűrő

10 145 Ft
8%
9 290 Ft

Eheim Thermocontrol e25 W

36 113 Ft
8%
33 145 Ft

Eheim automata etető…

12 661 Ft
8%
11 661 Ft

Eheim Air Pump 200…

6 919 Ft
20%
5 535 Ft

75 GPD Vontron membrán

9 500 Ft
20%
7 600 Ft

INVITAL szivattyú alsó…

11 694 Ft
8%
10 710 Ft

Eheim Thermocontrol e100 W

62 468 Ft
5%
59 258 Ft

EHEIM reeflex UV 800

156 435 Ft
10%
140 790 Ft

Eheim 2076 Professionel 5e…

14 661 Ft
9%
13 323 Ft

Eheim Air Pump 400…

9 790 Ft
5%
9 290 Ft

Eheim Thermocontrol e75 W

12 823 Ft
9%
11 710 Ft

EHEIM pick up 200 (2012020)

41 435 Ft
8%
38 000 Ft

EHEIM reeflex UV 350

169 339 Ft
10%
152 274 Ft

Eheim 2078 Professionel 5e…

36 935 Ft
4%
35 323 Ft

SUNSUN HW-702B külső szűrő UV…

13 629 Ft
8%
12 484 Ft

Eheim Thermocontrol e250 W