A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

SUNSUN elektromos akváriumi aljzattisztító HXS

Termékkód Z00964
8 317 Ft
6 873,55 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 12.14.
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.14.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Vízelszívás:

Gyors vízcserélő rendszer. Ez lehetővé teszi a víz egyszerű elszívását az akváriumból a beépített szivattyúnak hála. 12/16 mm-es tömlő megvásárlása szükséges hozzá.

Szennyeződések elszívása:

Zárt körű vízkeringési rendszer. Az aljzattisztító hatékonyan szívja fel az akvárium aljzatáról az összes szennyeződést, és a szűrőzsák segítségével felfogja ezeket. A továbbiakban a tiszta vizet visszajuttatja az akváriumba.

A szűrőzsák könnyen levehető és kitisztítható. 

A teleszkópos dizájnnak hála az aljzattisztító 20-tól 76 cm-ig terjedő mélységű sokféle akváriumban használható, így az akvaristák zömének követelményeit teljesíti.

A beépített szivattyú az elektromos hálózathoz 280 cm-es tápkábellel csatlakoztatható. Ez a használat nem tartalmaz korlátozásokat, nem igényel drága, gyorsan lemerülő elemeket.

A nagy szívókosár biztosítja az összes nemkívánatos szennyeződés megfelelő elszívását. Végül minden összegyűjtött szennyeződést a szűrőkosárban gyűjt össze.

Az aljzattisztító szivattyúként is működhet vízcseréhez. A vízelszívó rendszer segítségével a víz egyszerűen kiszivattyúzható, ugyanakkor a szivattyú a vízfeltöltést is lehetővé teszi. 

A berendezés szíve egy nagy teljesítményű, alacsony energiafogyasztású kis szivattyú. A rotor rozsdamentes acélból és titánból készült, aminek köszönhetően az aljzattisztító édesvízi és tengeri akvarisztikára is alkalmas.

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 350 l / óra

Energiafogyasztás: 6 W

20-tól 76 cm-ig terjedő mélységű tartályokhoz felel meg

Az aljzattisztító hossza: 70 cm

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

a háló túl vékony, beengedi az apró szennyeződéseket

Szuper

Nagyon elégedett vagyok ezzel a lakklemosóval, úgy működik, ahogy kell. Tisztításkor jobb, ha a tömlőn keresztül ürítjük ki, különben az iszap részben a szűrőn keresztül visszajut az akváriumba.

Kényelmes

Csendes
Jó lépés.
Sokoldalúság - szűrés/szívás
Nagyon gyenge szűrő
Ahogy más véleményekben is szerepel - maga a termék jó és funkcionális. Sajnos a szűrés nagyon gyenge, ezért a "porszívózás" végén az akváriumot teljesen beborítja a finom iszapból álló köd. Nekem az az előnye, hogy nagyobb mélységből szívom ki az iszapot és a szennyeződéseket, ezek részben a szűrőben rekednek, a többi pedig a felszínen ül. Mivel a szivattyú és a víznyomás még a viszonylag szilárd iszapot iszappá alakítja, az iszap visszamosásának mennyisége valóban sok. Miután leülepedett, aztán klasszikusan kiszívom a vízzel együtt, és a tartály nagyobb mélységből tisztább lesz. Ha csak a szűrőn hagyom, és nem szívom ki a vízzel együtt, az eredmény tragikus...

Jó, szilárd "harang". Hosszú, jól állítható. Levehető, 1/2"-os tömlőcsatlakozó.
Haszontalan szűrőszűrő, szivárogtatja a törmeléket. Könnyen kihúzható azonban, és be lehet csomagolni szövetből vagy valami hasonlóval, ami sűrűbb.

Praktikus segítő,
Tényleg elég hosszú kábel
Könnyen kezelhető
Könnyen tisztítható
Csere szűrő a csomag részeként
Nagyon elégedett vagyok,pontosan ezt kerestem.
Én is használom a szabadban a gyerekek medence, amely nincs szűrés. Tényleg olyan, mint egy porszívó. Nem szív, nem zúg, nem mos, még a teknősöknek sincs vele problémájuk.

Betölti a célt

Szépen szív, de csak akkor használható, ha a vizet közvetlenül a vödörbe cseréli. Csak a szűrőn keresztül szörnyű rendetlenséget csinál az akváriumban. Nem fogja fel a finom részecskéket. Próbáltam már nem szőtt anyagot is betenni, de nem sokat segített.

Szuper termék.
Nem
Kipróbált és tesztelt, teljesen elégedett a termékkel.Érdekelheti Önt