A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

SUNSUN HW-704B külső szűrő UV lámpával

Termékkód S2959
69 167 Ft
57 162,81 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük csütörtökön 12.08.
 • A rendelés kézbesítése 12.05.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.06.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.06.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.06.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  csütörtök

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

https://www.rostlinna-akvaria.cz/vupload/880546977.png

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

📝 28.11.2022 a terméknél SUNSUN HW-703B külső szűrő UV lámpával

Csend
Végrehajtó
Maximális elégedettség

📝 24.11.2022 a terméknél SUNSUN HW-702B külső szűrő UV lámpával

Maximális elégedettség

📝 22.11.2022 a terméknél SUNSUN HW-703B külső szűrő UV lámpával

A szűrővel elégedett vagyok, de sok más felhasználóhoz hasonlóan én is a kínaiak rossz minőségű munkájának áldozatává váltam, és az UV lámpám nem világított, ami a szűrőfej szétszerelését, a szilikonágyból a biztosíték kilyukasztását, javítását és a szűrő teljes újbóli összeszerelését jelentette. A kereskedőnek valószínűleg utána kellene néznie ennek, és át kellene vizsgálnia a szűrőket, mielőtt eladná őket. A neten található visszajelzések szerint ez nem egyedi.

📝 20.11.2022 a terméknél SUNSUN HW-702B külső szűrő UV lámpával

Csend
Végrehajtó

📝 18.11.2022 a terméknél SUNSUN HW-602B

Csendes működés, nagyszerű 30l-es akváriumhoz

Koscielny K. 15.11.2022 a terméknél SUNSUN HW-702B külső szűrő UV lámpával

Az UV lámpa nem működik.

📝 31.10.2022 a terméknél SUNSUN HW-703B külső szűrő UV lámpával

feldolgozási minőség

📝 14.9.2022 a terméknél SUNSUN HW-702B külső szűrő UV lámpával

hatékony szűrés
ultra lámpa
elég csendes
könnyű szétszerelés és a belső tér tisztítása
levehető tömlőcsatlakozás biztonságos vízkörzárással (a tömlők eltávolításakor nem szivárog ki víz)
egy hónapos használat után azt mondhatom, hogy tényleg minőségileg tisztítja a vizet.
25W körüli fogyasztás UV bekapcsolt állapotban is rendben van (manapság minden wattot elköltünk ;) )
rezgések megoldatlanok
a szűrő csendes, de rezeg, és úgy gondolom, hogy a rezgések a szekrényen keresztül az akváriumba jutnak, a rezgések zörgőek lehetnek a halak számára, fáradságos rezgésszigetelésre van szükség, ezt a gyártó jobban megoldhatná pl. a lábakon lévő csendes blokkokkal.
minden tisztítás után, még ha elárasztott tömlők és szűrő is van, az első indítás valóban aktív pumpálást igényel ;) ami a szekrényben lévő szűrő esetében (a tömlők nem túl hosszúak és elég rugalmatlanok) nem biztos, hogy kellemes élmény, nem tudom miért nem tud a szivattyú jobban "fogni", valahogy jobban ki kellett volna simítaniuk (pl. szellőztetéssel).
az én darabomon az első bekapcsolástól kezdve az UV-lámpa nem működött. A tudásom azonban könnyen kiderítette, hogy a termikus biztosíték megsérült, és már ki volt ütve. hogy a rossz darab, hogy a kínai néni a forrasztással megsérült-e a termikus biztosíték, nem tudom, de ez azt mutatja, hogy a kínai gyártó valószínűleg nem rendelkezik jó minőségbiztosítási ellenőrzéssel. De sikerült kijavítanom a hibát, azóta a szűrő nagyon jól működik, a víz valóban tiszta, a készlet tartalmaz mindent, ami szükséges, és jól illeszkedik a könnyű összeszereléshez.

📝 27.8.2022 a terméknél SUNSUN HW-703B külső szűrő UV lámpával

Minőségi termék

📝 11.8.2022 a terméknél SUNSUN HW-702B külső szűrő UV lámpával

A szűrőt 2019.5.9-én vásároltam, és itt az értékelésem három év működés után. Van egy 100 literes nettó térfogatú akváriumom - D 85 x H 35 x H 45 cm .
A tartály és a szűrőkosarak kiváló minőségű műanyagból készülnek, általános minőségi és robusztus kivitelezés, egyszerű és biztonságos szelepcsatlakozó rendszer tömlőkkel. A szűrőkosaraknak van tartója / fogantyúja , szépen illeszkednek egymáshoz . Az alsó kosár alatt van még kb 1,5 cm hely , amit kerámiának használtam , hogy a durva szennyeződéseket felfogja és megtörje az áramlást . Két évig a szűrővel szállított görgők tartottak benne , most egy Eheim Mech van benne . Kisebb és nem morzsolódik .
A tömlők mind a szelephez, mind a be- és kimenethez túlfolyóanyákkal csatlakoznak , ami különösen a tömlők tisztításakor lesz hasznos. A tömlők elég hosszúak a kényelmes csatlakozáshoz, és még mindig van néhány maradék. Nem kemény és nem puha.
Valószínűleg az egyik utolsó, amit megvettem , én is megvettem a szívócsövet a szkimmerrel. A műanyag szívókosár helyett bio szivacsom van, és kristálytiszta felületet kaptam a szkimmereknek köszönhetően. A gázok cseréje így akadálytalan, és az akvárium egyértelműen profitál belőle. Egy ilyen kis műanyagdarab, és milyen sok zenét csinál. Rajta tartom a szemem.
A szűrő teljesítménye elegendő a 100 literes akváriumomhoz. A növények finoman mozognak és a halak sem panaszkodnak. A gyártó 1000 literes vízmennyiséget deklarál az akváriumomban, de a valóságban fogság után és teli szűrőkosarakkal kb. 400 liter, ami éppen megfelelő. Sem medence, sem állóvíz .
Megvettem a HW 702 B változatát, ma már az A változatot venném. Nem tudom megítélni az UV lámpa hasznát , egy idő után a patron egyik csatlakozója kiégett és azóta ki van kapcsolva . Nem vettem észre a vízminőségen . Még az algák is az akváriumhoz tartoznak és nem kell őket lámpával irtani . Miután az UV lámpa kiégett vettem egy csere fejet a HW-702 A szűrőhöz , csak a biztonság kedvéért . Nem tudom, hogy ez fordítva is igaz-e .
Természetesen nem húztam az időt és a szűrőt wattmérőhöz csatlakoztattam és megmértem a tényleges vízáramlást ( a kosarak megtöltve és a szivacsot a szívócsövön; 5 liter folyt 50 másodperc alatt ) . Nem tudom, honnan vette a gyártó a 15 W-os értéket. Bármit is csinálok, az A és a B fej is átlagosan 10,5 W-ot vesz fel. Ami a zajt illeti, szubjektíven az A fejet zajosabbnak találom. Megpróbáltam mérni a zajt egy mobiltelefonos alkalmazással, 43-46 dB-t mutatott a szűrő és 39 dB-t a szekrényajtó becsukása után. Ha mellette ülök a nappaliban , nem tudom , hogy működik-e bármilyen szűrő . Véleményem szerint a szűrő csendes , akkor csap hangot , ha szellőztet , és ha ellenállást fejt ki a szívórotoron . Tehát érdemes rendszeresen tisztítani a szívótömlőt , főleg a szívórúd könyökét . A tömlők zöldek, és ha barnának tűnnek nekem, megtisztítom őket egy kefével .
A szűrőt rendszeresen tisztítom havonta egyszer.Természetesen megkenem a fejtömítéseket, a szelepek gyűrűit és a szűrő tartály tömítését. A rotorokat is megtisztítom. Én csak mosom és törölgetem a propellert, nem kenem.
Következtetés:
Rendkívül elégedett vagyok a szűrővel. A 10,5 W bemeneti teljesítmény, a 400 literes teljesítmény teljes szűrővel és az A változat 1990 CZK-s ára miatt nincs hasonló szűrő a piacon. Évente egyszer egy megrendeléssel 96 CZK-ért veszek egy tartalék légcsavart, van tartalék fejtömítésem 85 CZK-ért és tartalék szelepek jelenleg 109 CZK-ért. . És ez egy másik előnye a SunSun szűrőknek - néhány koronáért bármilyen pótalkatrészt beszerezhet . Számomra nagyszerű . Ha veszek egy HW-702 A-t pótalkatrészként , akkor néhány koronáért örökre gondoskodom róla . Nem látok semmi okot arra, hogy túlárazott, úgynevezett "made in Germany" termékeket vásároljak, mint a JBL, Tetra vagy Eheim . Talán csak az én benyomásom, de a Tetra valószínűleg a SunSun Németországban, csak a fehér műanyag antracitszürke, de egyébként nagyon hasonlóak. Mindenki válassza ki a saját márkáját és dolgozzon vele . És amikor ír egy véleményt, hadd tegye kemény adatokat az asztalra . Vélemények, mint " Még nem csomagoltam ki , de azt hiszem, hogy ez egy jó / rossz szűrő " nem igazán lesz hasznára mindannyiunknak a felhasználók .
A fenti a személyes tapasztalatom a SunSun szűrővel három év használat után.Minden szó / ábra ebben a felülvizsgálatban konkrét tapasztalattal vagy méréssel alátámasztott. Igen, bárki találkozhat egy hibás darabbal a gyárból bármelyik márkánál.De a legtöbb problémát általában a felhasználók maguk okozzák. Például a gyártó utasításainak be nem tartásával, a tárolók túltöltésével, a karbantartás elhanyagolásával stb.
Hello Zdeněk .

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: S2959
Gyártó: Külső akváriumszűrők SUNSUN | Minden ....-tól/től SUNSUN
Kategória: Külső akváriumszűrők
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akváriumi szűrő (űrtart.): 300 l nagyobb
Áramlás szerinti akvárium szűrők: 1600 l/ órától nagyobb
Szűrők UV lámpával: UV lámpával
A szűrőbe beépített fűtőelem: fűtőtest nélkül
Akvárium szűrők termékvonala: Sunsun HW-7
Akvárium szűrő: 300 l-es akváriumba

Összesen már 44 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 15.10.2022 12:49
kérem, milyen méretű tömlőt használnak itt? 8/11 vagy 4/6 mm?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
Ez egy klasszikus 4/6 mm-es légtömlő.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 26.08.2022 08:29
Sziasztok, a motort az akvárium alá helyezném a szekrényben (hosszabb tömlőre lenne szükségem) és célszerű-e visszacsapó szelepet is beépíteni, vagy felesleges ?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
ha a motor a szint alatt lesz, akkor visszacsapószelep használata szükséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 03.12.2021 18:39
Sziasztok, ez a motor húzza a szűrőbuborék fújót ? Köszönöm :)

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
egy kis buborékfúvóval meghúzza a motort.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 03.12.2021 18:39
Sziasztok, ez a motor húzza a szűrőbuborék fújót ? Köszönöm :)

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
egy kis buborékfúvóval meghúzza a motort.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 25.11.2021 02:28
Sziasztok, első akváriumom 40x20cm és érdekelne, hogy ehhez a légszűrőhöz csatlakoztathatok-e egy kis sarok Bio szűrőt (ami ideális lenne egy ilyen kis litereshez) és egy levegő lapot egy csatlakozóval, ha bírja a teljesítményt. Köszönöm szépen.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
a motor nem alkalmas a bioszűrő meghajtására, gyenge erre a célra.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 16.10.2021 22:38
Helló. Ez a motor az enyém, de észrevettem, hogy kevés buborékot csinál (mindig csak egyet egyszerre), kipróbáltam a légkamra nélkül, és még mindig ugyanez a helyzet. Ennek így kell lennie, vagy valami probléma van?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
itt láthatja a készüléket működés közben, ez egy ügyfelünk videója: https://youtu.be/XjStpyvz9yk?t=273

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 28.09.2021 18:07
Helló, ez a motor meghajtja a szűrést?? Köszönöm válaszát.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot,
egy kis akváriumban ez lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 21.09.2021 13:20
Helló, Van egy 200l-es Diversa Comfort akváriumkészletem, és szeretném megvásárolni ezt a légmotort, mert az akvárium oldalára rögzíthető. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem lesz elegendő ehhez a mérethez, azt tervezem, hogy kettőt veszek. Van más lehetőség, motortípus ezzel a tartozékkal?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
Nem ismerek más motorkerékpárt ezzel a tartóval. A szűrőnek azonban képesnek kell lennie arra, hogy a vízfelszín kavargásával kellően oxigénnel lássa el a vizet, a motorra általában nincs szükség.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 12.09.2021 11:03
Jó napot! Valahol meg lehet tudni, hogy milyen frekvencián működik a rendszer?Van itthon 2 kutyám és egy macskám a halaimon kívül.Attól tartok, hogy nem hallom a "motort", de ők nyugtalansággal reagálhatnak.A beszerzési költség nem a legalacsonyabb, és szeretném elkerülni a használt termék visszavételét.Köszönöm!LB

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a gyártó nem adja meg ezt az információt.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 03.09.2021 09:07
Hello, illik a habszűrő csatlakoztatása? Vagy mi lenne megfelelő egy 60 literes akváriumban, ahol néhány hal, növény és garnélarák van. Főleg azért, hogy nyugodt legyen, az akvárium a gyerekszobában van. Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Elhelyezkedjünk inkább egy saját motorral rendelkező szűrőre: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/akvarijni-filtry/aquael-turbo-filter-500

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 19.08.2021 10:33
Hello, azt szeretném megkérdezni, hogy milyen hosszú a motor tápkábele és vízbe meríthető-e? Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ez a motor nem vízben való használatra készült. A tápkábel hossza 100 cm. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 05.08.2021 18:58
Jó napot. szeretném tudni, hogy ez a motor csatlakoztatható-e egy kis szűrőhöz (buborékos)? Nem a víz szűrésére szeretném használni (erre van egy külső szűrőm), hanem kíméletes szellőztetésre és habosításra, mint büfé a garnélák számára. És ezért szeretném megkérdezni, hogy a motor nem fog-e megégni vagy károsodni attól, hogy a buborékfúvóhoz csatlakoztatom. köszönöm a választ

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A használat lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 03.08.2021 13:38
Hello, a Zidee Piezoelektromos miniatűr légmotor kis akváriumhoz való. Ha 400 literes (50 cm-es vízoszlop), akkor több motorra vagy nagyobb teljesítményűre van szükségem? Köszönöm :-)

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, valószínűleg egy erősebb motor, például: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/vzduchovani/eheim-air-pump-400-l-h-3704

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 03.08.2021 12:59
Jó napot. Lehetséges egy oen szűrőt csatlakoztatni ehhez a motorkerékpárhoz? Úgynevezett buborékfújó. Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ez lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 03.08.2021 11:11
Hello, milyen motort ajánlanál egy 300 literes akváriumhoz ? Zidee valószínűleg nem alkalmas , igaz ? Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, igen, ez teljesen alkalmatlan, ezt a terméket ajánlom: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/vzduchovani/eheim-air-pump-400-l-h-3704

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 23.07.2021 12:13
Kérem, adjon tanácsot, hogy milyen légmotor vásároljon 240l-es akváriumhoz, köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, mindent 180 l/h-tól.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 15.07.2021 09:50
Hello, a Zidee Piezoelektromos légmotor csatlakoztatható az Aqua Nova NSF-60L belső habszűrőhöz?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello, nem látok problémát a használatával.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 10.07.2021 15:13
Köszönöm, hogy ez a motor használható-e 80x35x50 cm-es akváriumhoz, köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A használat lehetséges, de egy erősebb motort javaslok.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 16.06.2021 13:37
Hello kb. 2 hete vettem ezt a légmotort.Nagyon csendesen futott, de pár napja elkezdett zúgni egy kicsit, aztán leáll, majd újra zúg, tudod mi lehet?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, sajnos nem tudok tanácsot adni, ez a motor az egyik legcsendesebbnek kell lennie, és nincs panaszunk erre a problémára.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 05.06.2021 14:19
Hello, megpróbáltam 6 légkeveréses tűzhelyet 6 főzőedényhez csatlakoztatni Bettákkal. Furcsa módon ez a szellőzőmotor annak ellenére, hogy gyengének számít, mind a 6-ot finom buborékokkal megfeszíti. Szeretném tudni, hogy ez a jövőben is megállja-e a helyét, vagy idővel csökkenteni kell néhány követ?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, nem kellene, hogy szükséges legyen.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-702B külső szűrő UV lámpával 25.05.2021 09:26
Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék hogy lehet-e külön kapni kerámia rotort a sunsun hw 702b szűrőhöz és mennyibe kerül? Tisztelettel.: Kiss Tibor

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, igen, lehetséges rotort vásárolni a termékhez, viszont az jelenleg csak a csehországi oldalunkon található. SUNSUN rotor pro HW-702A, HW-702B | INVITAL Rostlinna-akvaria.cz Amennyiben szeretné megrendelni, kérem írjon e-mailt. Az ára kb. 1319 forint. Köszönjük.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 20.05.2021 12:26
Üdvözletem! Kérdésem, hogy 10 literes akváriumhoz használható-e vagy túl nagy áramlást okoz? A hozzá kapott szűrőanyag élettartama mennyi időre van tervezve, illetve ehhez a készülékhez létezik-e csere szűrőanyag?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a szűrő nem alkalmas ilyen kis akváriumba. A szőrőanyag a csomag részét képezi és kb. 2-3 évente kell cserélni. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 07.05.2021 16:19
Hello, egy új 119 literes akváriumot állítok be BioBox 2 szűrővel. És a kérdés az, hogy használhatom-e ezt a szellőztetést ezzel a szűréssel egyidejűleg? Nem fogok többet ártani, mint használni? Még nem tervezek CO2-t használni, nehogy algák és egyéb olyan élőlények kerüljenek a vízbe, amiket nem akarok. Köszönöm szépen a választ. Veronica

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Hacsak nincs túlzsúfolt akváriuma, nincs szükség szellőztetésre. A motor egyébként szűréssel együtt is használható.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 28.04.2021 08:09
Szép napot, az egyik ilyen motor működni fog, miután a tömlőt 2 útvonalra osztottam, hogy két 20L-es nano akváriumban két légszűrőt tudjak meghajtani ? (felület magassága 25cm) Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, nem teszteltük, hogy a motor elégséges-e két akváriumhoz. Egy külön motort ajánlok minden egyes akváriumhoz.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 24.04.2021 20:53
Kellemes napot kívánok Lehetséges ezt a motort aqua-nova C40L biomolyt szűrőként használni ? Egy 20 literes akváriumhoz.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, ez egy megfelelő megoldás.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 21.04.2021 09:16
Hello, lehetséges-e ezt a motort nanoakváriumok szellőztetésére is használni? konkrétan a 20 cm-es LED világítású légfüggönnyel kombinálva. Köszönöm a tanácsodat H.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, körülbelül 60 literes akváriumokhoz elegendő.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 16.04.2021 15:32
Hello. Használható-e habszűrő meghajtására?Akvárium 40l.Köszönöm válaszát.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ezért a mennyiségért egy erősebb motort ajánlok. kb. 100 l/h.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 07.04.2021 13:15
Üdvözletem! Kérdésem az lenne hogy van-e szűrő betét a géphez? Tisztelettel :Bolvári lászló

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Igen. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 06.04.2021 11:25
Hello, azt szeretném megkérdezni, hogy ez a motor csatlakoztatható-e egy 20 cm hosszú világító légfüggönyhöz. Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, lehetséges. Az áramlás nem lesz olyan erős, de a funkcionalitáshoz megteszi.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: SUNSUN HW-602B 06.04.2021 08:00
Hello, ez a motor a https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/akvarijni-filtry/biofiltr-xy-2831-dvouramenny szűrőt is húzza, vagy nem elég erős hozzá? Köszönöm a választ

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Egy legalább 100 l/h teljesítményű motort javasolnék. Pl. egy nagyon jó minőségű és csendes

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt