A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Hsbao Retrofit LED 25W 141cm távirányítóval

Termékkód Z04859

A termék már nem elérhető / a gyártása megszűnt

A kiválasztott termék gyártása megszűnt, vagy újabb, modernebb típussal váltotta fel a gyártó.

Az új típus a webáruházunk megfelelő kategóriájában található.

A lámpák a hagyományos és elavult T8 fénycső korszerű helyettesítői lehetnek vagy kiegészítő megvilágításként működhetnek.

A LED Hsbao világítás vezeték nélkül, távirányítóval működtetett, és számos választható színnel rendelkezik az akvárium megvilágításához.

Mi a retró kialakítású LED-lámpa?

A retro-fit fénycsövek kiváló termékek a fénycsöveken alapuló elavult világítási rendszer pótlására. A Power-Led LED diódákkal ellátott fénycsövek messze túllépik a hagyományos fénycsövek minőségét, sokkal több fényt biztosítanak, hosszú élettartamúak, energiatakarékosak, és elősegítik a növények jóval gyorsabb és erőteljesebb növekedését.

                                                              https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38247-1401428460_v.jpg

A klasszikus vagy a LED-fénycsövek jobbak?

 • A Led diódák akár 78%-os energiamegtakarítást biztosítanak a fénycsövekkel összehasonlítva, és ami a legfontosabb, sokkal több fényt állítanak elő, amely lefelé irányul, nem a fénycső körül alakul ki.
 • A retro-fit Hsbao fénycsövek használata jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.
 • A retro-fit fénycsövek további nagy előnye az élettartamuk. A világítás hatékonyan világít akár 12 évig paraméterei megváltozása nélkül. A T8 hagyományos fénycsövekkel összehasonlítva, amelyeket minden 6 – 9 hónapban cserélnie kell, jól látható, hogy a LED-világítás használata minden tekintetben gazdaságos és kielégítő.
 • Említésre méltó az is, hogy a LED-világítás nem termel hőt, amit minden bizonnyal értékelni fog a forró nyári időszakban.

                                                           https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38248-1401431857_v.jpg

Jobb a Hsbao retro-fit a többi ilyen típusú LED-hez képest?

A Hsbao retro-fit egyértelműen az első helyen áll a többi termékkel összehasonlítva:

 • Először is, a Hsbao egyike azon kevés világításnak, amely fényszínek egész sorát kínálja. A fehér színt különböző tónusú világos színek keverékéből nyeri. Jelentősen javítja a növények fejlődését, és fokozza az akvárium összes természetes színét.
 • Másik fontos és vonzó előny, hogy a fény – intenzitása és színe – teljes mértékben távirányító segítségével működtethető.
 • Ezenkívül a LED-lámpa üvegcsőben van elhelyezve, amely a lehető legnagyobb mértékben ellenáll a víznek és a nedvességnek, aminek köszönhetően élettartamának egész ideje alatt fényállandóságot biztosít.

                                                    https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38254-1401344189_v.jpg

Mit nyújt a lámpa?

Hsbao retro-fit édesvízi akváriumhoz:

 • a lámpa akár 6 színkeveréket kínál, amelyek támogatják a fotoszintézist. A piros és fehér árnyalatú fények színkeveréke különböző típusokban jelenik meg. A színkombinációk létrehozásához a lámpa 3000K, 4200K, 5500K, 6500K, 7500K és 8500K színhőmérsékletű fényt használ. A lámpa által sugárzott fény az egyes színek közötti kombinációt hozza létre (pl. 3000K + 6500K + 8500K).
 • a lámpa támogathatja a növények és halak színeződését további 5 szín által. A lámpa világoskék árnyalatú fényt bocsát ki, ami kiemeli a fényes halak, pl. a neonhalak színét. Használhat zöld színt is, hogy a növények vagy dekorációk (gyökerek, kövek stb.) látványát frissítse vagy színeit kiemelje.
 • a lámpa négy színnel ellátott éjszakai fényt is kínál: A kék színek a hold különböző fázisainak fényét utánozzák. A fény erősítésének és tompításának lehetősége lehetővé teszi az éjszakai fény beállítását is a felhasználó és az akvárium szükségletei szerint.

Hsbao retro-fit a Malawi típusú akváriumokhoz:

 • A kék és a fehér és kék árnyalatai fényvisszaverő hatást nyújtanak, hangsúlyozzák a fehér vagy világos homokot, és erősen kiemelik a halak különféle színeit. A nagy mennyiségű színhasználatnak hála a lehető legjobb megvilágítást állíthat be az akváriumban élő halfajtáknak megfelelően.

Hsbao retro-fit tengeri akváriumokhoz:

használat a fő tartályban: A világítást be lehet állítani tipikus aktinikus vagy tengeri fényre. Az elérhető világoskék (aktinikus kék), rózsaszín (INT rózsaszín) vagy a világoskék és fehér (sekély víz) árnyalatok lehetővé teszik a tengeri akváriumok színeinek kiemelését. Ezenkívül a többszínű fény kedvez a különféle korallok színeinek is. A sokféle szín közül pl. választhatja azt, amely a legmegfelelőbb a különböző korallok színének kihangsúlyozásához.

a lámpa négy színnel rendelkező éjszakai fényt is kínál: A kék színek a hold különböző fázisainak fényét utánozzák. A fény erősítésének és tompításának lehetősége lehetővé teszi az éjszakai fény beállítását is a felhasználó és az akvárium szükségletei szerint. 

                https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38256-1401362158_v.jpg  https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38255-1401358184_v.jpg

Milyen funkciók állnak rendelkezésre a távirányítóval?

A KIKAPCSOLÁS / BEKAPCSOLÁS funkción kívül több mint egy tucat színt állíthat be a világításhoz, amivel elérhető a lehető legjobban megválasztott szín az akváriumi növények és halak színezéséhez. A távirányítós működtetés fénytompítási és fényerősítési funkcióval is ellátott. Ez a funkció lehetővé teszi a fényenergia és a fénymennyiség kiválasztását a tartály speciális igényeihez mérten, ráadásul lehetővé teszi a retro-fit Hsbao használatát nappali vagy éjszakai világításként is.

                                                                         https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38258-0601227901_v.jpg

Milyen LED diódákkal rendelkezik a Hsbao LED-világítás?

A diódák Power-Led technológián alapulnak. A lámpa különféle színű fényforrást tartalmaz. A más-más színű fények a különféle diódákból származó világos színek kombinációjának eredménye. Ez a megoldás minden szükséges színű fénnyel ellátja az akváriumot, ami jelentősen befolyásolja a halak, a növények és a kiegészítők színeit.   

                                                      https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38257-1401366664_v.jpg

Hogyan szereljük fel a LED-világítást?

A Hsbao retro-fit vastagsága azonos a hagyományos T8 fénycsővel. A lámpa felszerelhető a régi fénycső helyére rögzítők segítségével, amelyeket a műanyag burkolatra kell rögzíteni. A termék további kapcsolóval és vezérlővel ellátott saját tápegységgel rendelkezik.

Műszaki adatok:

 • teljesítmény: 25 W
 • színskála: 400 - 700 nm
 • fénymennyiség: 1508 lm
 • a lámpa hossza: 141 cm
 • a kábel hossza: 1,5 m

PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

👉 A teszteredmények itt találhatók 👈

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Molnár A. 13.7.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 16W 69cm távirányítóval

Jól működik, érdekesek az effektek. A halak nem díjazzák a színjátékot...

Tamás B. 6.6.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

Tökéletes termék, nagyon gyors, pontos és biztonságos kiszállítás. Köszönöm!

Séfel B. 21.5.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 16W 69cm távirányítóval

Profi gyors felszerelés.

📝 12.9.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

A fény színintenzitás széles skálája.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 19.8.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 12W 53cm távirányítóval

Kiváló minőségű fény akváriumokba, ahol a fény intenzitása és színe igény szerint változtatható. Ajánlott.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

gyönyörűen színezi a növényeket és a halakat

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Rendben van, de rosszul működik az órán a bilincs néha kézzel kell bekapcsolnom a vezérlőn.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 26.7.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 12W 53cm távirányítóval

A vezérlés és a színspektrum nagyszerű.
A tapadókorongok, amelyeknek a csövet kellene tartaniuk, nem sokat tartanak.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 26.7.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 12W 53cm távirányítóval

Precíziós kivitelezés, amely soha nem hagyott cserben
A kivitelezés minősége és megbízhatósága miatt erősen ajánlott

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 23.7.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

Je ro super

SK

Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z04859
Gyártó: LED akvárium világítás Hsbao | Minden ....-tól/től Hsbao
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: RGB
Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
A világítás hossza: 119 cm nagyobb
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED fénycsövek
Világítás termékvonal: Hsbao LED Retrofit

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
6 210 Ft
20%
4 968 Ft

INVITAL ProfiVac…

3 532 Ft
20%
2 826 Ft

Dragon stone L (2-4 kg)

3 371 Ft
20%
2 697 Ft

SUNSUN fűtő 200W

8 903 Ft
10%
8 016 Ft

EHEIM pick up 60 (2008020)

63 403 Ft
10%
57 113 Ft

Eheim CompactON 5000 szivattyú

1 919 Ft
20%
1 535 Ft

INVITAL Kali 250 ml

20 145 Ft
18%
16 519 Ft

Sinkor LED II 60 cm WRB 20W…

7 903 Ft
20%
6 322 Ft

Sinkor LED Wifi Control

11 274 Ft
10%
10 145 Ft

Eheim Thermocontrol e150 W

1 677 Ft
20%
1 342 Ft

UP Aqua üreges akvárium…

6 387 Ft
10%
5 742 Ft

Eheim vízpumpa - CompactON 300

30 629 Ft
23%
23 694 Ft

Haqos EXPRO-1000 Plus…

37 887 Ft
23%
29 016 Ft

Haqos EXPRO-1500 Plus…

65 968 Ft
10%
59 371 Ft

EHEIM Professionel 4+ 250 …

79 016 Ft
10%
71 113 Ft

EHEIM Professionel 4+ 350 …

16 919 Ft
20%
13 535 Ft

INVITAL Carbon 5 liter

1 758 Ft
20%
1 406 Ft

INVITAL Aquahum 100 ml

37 629 Ft
10%
33 871 Ft

Eheim compactON 3000 szivattyú

20 984 Ft
10%
18 887 Ft

Eheim iszapfogó

12 726 Ft
20%
10 181 Ft

Controsoil 10l Powder japán…