🔥 KEDVEZMÉNY a szivattyúkra Több infó 00n 11ó 49p 38m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Hsbao Retrofit LED 12W 53cm távirányítóval

Termékkód Z03668
10 468 Ft
8 651,24 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 100 db

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 262 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

A lámpák a hagyományos és elavult T8 fénycső korszerű helyettesítői lehetnek vagy kiegészítő megvilágításként működhetnek.

A LED Hsbao világítás vezeték nélkül, távirányítóval működtetett, és számos választható színnel rendelkezik az akvárium megvilágításához.

Mi a retró kialakítású LED-lámpa?

A retro-fit fénycsövek kiváló termékek a fénycsöveken alapuló elavult világítási rendszer pótlására. A Power-Led LED diódákkal ellátott fénycsövek messze túllépik a hagyományos fénycsövek minőségét, sokkal több fényt biztosítanak, hosszú élettartamúak, energiatakarékosak, és elősegítik a növények jóval gyorsabb és erőteljesebb növekedését.

                                                              https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/38247-1401428460_v.jpg

A klasszikus vagy a LED-fénycsövek jobbak?

 • A Led diódák akár 78%-os energiamegtakarítást biztosítanak a fénycsövekkel összehasonlítva, és ami a legfontosabb, sokkal több fényt állítanak elő, amely lefelé irányul, nem a fénycső körül alakul ki.
 • A retro-fit Hsbao fénycsövek használata jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.
 • A retro-fit fénycsövek további nagy előnye az élettartamuk. A világítás hatékonyan világít akár 12 évig paraméterei megváltozása nélkül. A T8 hagyományos fénycsövekkel összehasonlítva, amelyeket minden 6 – 9 hónapban cserélnie kell, jól látható, hogy a LED-világítás használata minden tekintetben gazdaságos és kielégítő.
 • Említésre méltó az is, hogy a LED-világítás nem termel hőt, amit minden bizonnyal értékelni fog a forró nyári időszakban.

                                                           https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/38248-1401431857_v.jpg

Jobb a Hsbao retro-fit a többi ilyen típusú LED-hez képest?

A Hsbao retro-fit egyértelműen az első helyen áll a többi termékkel összehasonlítva:

 • Először is, a Hsbao egyike azon kevés világításnak, amely fényszínek egész sorát kínálja. A fehér színt különböző tónusú világos színek keverékéből nyeri. Jelentősen javítja a növények fejlődését, és fokozza az akvárium összes természetes színét.
 • Másik fontos és vonzó előny, hogy a fény – intenzitása és színe – teljes mértékben távirányító segítségével működtethető.
 • Ezenkívül a LED-lámpa üvegcsőben van elhelyezve, amely a lehető legnagyobb mértékben ellenáll a víznek és a nedvességnek, aminek köszönhetően élettartamának egész ideje alatt fényállandóságot biztosít.

                                                    https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/38254-1401344189_v.jpg

Mit nyújt a lámpa?

Hsbao retro-fit édesvízi akváriumhoz:

 • a lámpa akár 6 színkeveréket kínál, amelyek támogatják a fotoszintézist. A piros és fehér árnyalatú fények színkeveréke különböző típusokban jelenik meg. A színkombinációk létrehozásához a lámpa 3000K, 4200K, 5500K, 6500K, 7500K és 8500K színhőmérsékletű fényt használ. A lámpa által sugárzott fény az egyes színek közötti kombinációt hozza létre (pl. 3000K + 6500K + 8500K).
 • a lámpa támogathatja a növények és halak színeződését további 5 szín által. A lámpa világoskék árnyalatú fényt bocsát ki, ami kiemeli a fényes halak, pl. a neonhalak színét. Használhat zöld színt is, hogy a növények vagy dekorációk (gyökerek, kövek stb.) látványát frissítse vagy színeit kiemelje.
 • a lámpa négy színnel ellátott éjszakai fényt is kínál: A kék színek a hold különböző fázisainak fényét utánozzák. A fény erősítésének és tompításának lehetősége lehetővé teszi az éjszakai fény beállítását is a felhasználó és az akvárium szükségletei szerint.

Hsbao retro-fit a Malawi típusú akváriumokhoz:

 • A kék és a fehér és kék árnyalatai fényvisszaverő hatást nyújtanak, hangsúlyozzák a fehér vagy világos homokot, és erősen kiemelik a halak különféle színeit. A nagy mennyiségű színhasználatnak hála a lehető legjobb megvilágítást állíthat be az akváriumban élő halfajtáknak megfelelően.

Hsbao retro-fit tengeri akváriumokhoz:

használat a fő tartályban: A világítást be lehet állítani tipikus aktinikus vagy tengeri fényre. Az elérhető világoskék (aktinikus kék), rózsaszín (INT rózsaszín) vagy a világoskék és fehér (sekély víz) árnyalatok lehetővé teszik a tengeri akváriumok színeinek kiemelését. Ezenkívül a többszínű fény kedvez a különféle korallok színeinek is. A sokféle szín közül pl. választhatja azt, amely a legmegfelelőbb a különböző korallok színének kihangsúlyozásához.

a lámpa négy színnel rendelkező éjszakai fényt is kínál: A kék színek a hold különböző fázisainak fényét utánozzák. A fény erősítésének és tompításának lehetősége lehetővé teszi az éjszakai fény beállítását is a felhasználó és az akvárium szükségletei szerint. 

                https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/38256-1401362158_v.jpg  https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/38255-1401358184_v.jpg

Milyen funkciók állnak rendelkezésre a távirányítóval?

A KIKAPCSOLÁS / BEKAPCSOLÁS funkción kívül több mint egy tucat színt állíthat be a világításhoz, amivel elérhető a lehető legjobban megválasztott szín az akváriumi növények és halak színezéséhez. A távirányítós működtetés fénytompítási és fényerősítési funkcióval is ellátott. Ez a funkció lehetővé teszi a fényenergia és a fénymennyiség kiválasztását a tartály speciális igényeihez mérten, ráadásul lehetővé teszi a retro-fit Hsbao használatát nappali vagy éjszakai világításként is.

                                                                         https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/38258-0601227901_v.jpg

Milyen LED diódákkal rendelkezik a Hsbao LED-világítás?

A diódák Power-Led technológián alapulnak. A lámpa különféle színű fényforrást tartalmaz. A más-más színű fények a különféle diódákból származó világos színek kombinációjának eredménye. Ez a megoldás minden szükséges színű fénnyel ellátja az akváriumot, ami jelentősen befolyásolja a halak, a növények és a kiegészítők színeit.   

                                                      https://cdn.rostlinna-akvaria.cz/upload/38257-1401366664_v.jpg

Hogyan szereljük fel a LED-világítást?

A Hsbao retro-fit vastagsága azonos a hagyományos T8 fénycsővel. A lámpa felszerelhető a régi fénycső helyére rögzítők segítségével, amelyeket a műanyag burkolatra kell rögzíteni. A termék további kapcsolóval és vezérlővel ellátott saját tápegységgel rendelkezik.

Műszaki adatok:

 • teljesítmény: 12 W
 • színskála: 400 - 700 nm
 • fénymennyiség: 532 lm
 • a lámpa hossza: 53 cm
 • a kábel hossza: 1,5 m

PAR és Lux méterrel mértük a piac legvásároltabb LED világítótesteit! 📈

A világítás kiválasztása kihívást jelent minden kezdő- 🤓 és haladó 😎 akvarista számára. Senki nem akar áldozatává válni a gyártók trükkjeinek vagy hamis paramétereinek. Emiatt a legnagyobb LED világítás összehasonlítást 📈 készítettük el Önöknek fényerő, fogyasztás és minőség tekintetében. A piac összes legkelendőbb világítása 💡 bekerült a tesztbe.

👉 A teszteredmények itt találhatók 👈

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Molnár A. 13.7.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 16W 69cm távirányítóval

Jól működik, érdekesek az effektek. A halak nem díjazzák a színjátékot...

Tamás B. 6.6.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

Tökéletes termék, nagyon gyors, pontos és biztonságos kiszállítás. Köszönöm!

Séfel B. 21.5.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 16W 69cm távirányítóval

Profi gyors felszerelés.

📝 3.12.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

Elég könnyű. Egy távirányító vezérli az összes lámpát a hatótávolságon belül.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 2.11.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

Feltételeztem, hogy egy kicsit nagyobb fényerősséggel

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 7.10.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

a fény kiváló, és szeretünk színeket váltani

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 12.9.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

A fény színintenzitás széles skálája.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 19.8.2023 a terméknél Hsbao Retrofit LED 12W 53cm távirányítóval

Kiváló minőségű fény akváriumokba, ahol a fény intenzitása és színe igény szerint változtatható. Ajánlott.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

gyönyörűen színezi a növényeket és a halakat

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Rendben van, de rosszul működik az órán a bilincs néha kézzel kell bekapcsolnom a vezérlőn.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z03668
Gyártó: LED akvárium világítás Hsbao | Minden ....-tól/től Hsbao
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: WRGB/RGB
Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
A világítás hossza: 49 cm - 69 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED fénycsövek
Világítás termékvonal: Hsbao LED Retrofit

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
10 065 Ft
5%
9 548 Ft

EHEIM pick up 160 (2010020)

30 484 Ft
5%
28 871 Ft

SUNSUN HW-702A

4 823 Ft
13%
4 177 Ft

Digitális pH-mérő

12 661 Ft
8%
11 661 Ft

Eheim Air Pump 200…

96 613 Ft
8%
88 548 Ft

EHEIM Professionel 4+ 600 …

12 823 Ft
9%
11 710 Ft

EHEIM pick up 200 (2012020)

169 339 Ft
10%
152 274 Ft

Eheim 2078 Professionel 5e…

39 500 Ft
15%
33 575 Ft

Chihiros Doctor III 3v1…

887 Ft
20%
710 Ft

Bioszűrő XY-2863 álló

13 629 Ft
8%
12 500 Ft

Eheim Thermocontrol e200 W

10 565 Ft
5%
10 000 Ft

Eheim Air Pump 100…

24 177 Ft
5%
22 887 Ft

SUNSUN HW-302A külső szűrő

31 758 Ft
9%
28 871 Ft

SUNSUN HW-303A külső szűrő

6 919 Ft
20%
5 535 Ft

75 GPD Vontron membrán

532 Ft
20%
426 Ft

Akvárium szilikon 8 ml fekete

37 887 Ft
23%
29 016 Ft

Haqos EXPRO-1500 Plus…

156 435 Ft
10%
140 790 Ft

Eheim 2076 Professionel 5e…

4 661 Ft
20%
3 729 Ft

Úszókészlet az ozmózis…

484 Ft
20%
387 Ft

Rozsdamentes tömlőrögzítő…

32 242 Ft
23%
24 919 Ft

Haqos EXPRO-1200 Plus…