Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Hsbao Retrofit LED 22W 109cm távirányítóval

Termékkód Z04756

Professzionális LED-lámpák sorozata a hagyományos T8 fénycső alakjával és vastagságával. Teljes ismertetés

16 129 Ft
13 329,75 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 12.10.
 • A rendelés kézbesítése 12.07.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  pátek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

A lámpák a hagyományos és elavult T8 fénycső korszerű helyettesítői lehetnek vagy kiegészítő megvilágításként működhetnek.

A LED Hsbao világítás vezeték nélkül, távirányítóval működtetett, és számos választható színnel rendelkezik az akvárium megvilágításához.

Mi a retró kialakítású LED-lámpa?

A retro-fit fénycsövek kiváló termékek a fénycsöveken alapuló elavult világítási rendszer pótlására. A Power-Led LED diódákkal ellátott fénycsövek messze túllépik a hagyományos fénycsövek minőségét, sokkal több fényt biztosítanak, hosszú élettartamúak, energiatakarékosak, és elősegítik a növények jóval gyorsabb és erőteljesebb növekedését.

                                                              https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38247-1401428460_v.jpg

A klasszikus vagy a LED-fénycsövek jobbak?

 • A Led diódák akár 78%-os energiamegtakarítást biztosítanak a fénycsövekkel összehasonlítva, és ami a legfontosabb, sokkal több fényt állítanak elő, amely lefelé irányul, nem a fénycső körül alakul ki.
 • A retro-fit Hsbao fénycsövek használata jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.
 • A retro-fit fénycsövek további nagy előnye az élettartamuk. A világítás hatékonyan világít akár 12 évig paraméterei megváltozása nélkül. A T8 hagyományos fénycsövekkel összehasonlítva, amelyeket minden 6 – 9 hónapban cserélnie kell, jól látható, hogy a LED-világítás használata minden tekintetben gazdaságos és kielégítő.
 • Említésre méltó az is, hogy a LED-világítás nem termel hőt, amit minden bizonnyal értékelni fog a forró nyári időszakban.

                                                           https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38248-1401431857_v.jpg

Jobb a Hsbao retro-fit a többi ilyen típusú LED-hez képest?

A Hsbao retro-fit egyértelműen az első helyen áll a többi termékkel összehasonlítva:

 • Először is, a Hsbao egyike azon kevés világításnak, amely fényszínek egész sorát kínálja. A fehér színt különböző tónusú világos színek keverékéből nyeri. Jelentősen javítja a növények fejlődését, és fokozza az akvárium összes természetes színét.
 • Másik fontos és vonzó előny, hogy a fény – intenzitása és színe – teljes mértékben távirányító segítségével működtethető.
 • Ezenkívül a LED-lámpa üvegcsőben van elhelyezve, amely a lehető legnagyobb mértékben ellenáll a víznek és a nedvességnek, aminek köszönhetően élettartamának egész ideje alatt fényállandóságot biztosít.

                                                    https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38254-1401344189_v.jpg

Mit nyújt a lámpa?

Hsbao retro-fit édesvízi akváriumhoz:

 • a lámpa akár 6 színkeveréket kínál, amelyek támogatják a fotoszintézist. A piros és fehér árnyalatú fények színkeveréke különböző típusokban jelenik meg. A színkombinációk létrehozásához a lámpa 3000K, 4200K, 5500K, 6500K, 7500K és 8500K színhőmérsékletű fényt használ. A lámpa által sugárzott fény az egyes színek közötti kombinációt hozza létre (pl. 3000K + 6500K + 8500K).
 • a lámpa támogathatja a növények és halak színeződését további 5 szín által. A lámpa világoskék árnyalatú fényt bocsát ki, ami kiemeli a fényes halak, pl. a neonhalak színét. Használhat zöld színt is, hogy a növények vagy dekorációk (gyökerek, kövek stb.) látványát frissítse vagy színeit kiemelje.
 • a lámpa négy színnel ellátott éjszakai fényt is kínál: A kék színek a hold különböző fázisainak fényét utánozzák. A fény erősítésének és tompításának lehetősége lehetővé teszi az éjszakai fény beállítását is a felhasználó és az akvárium szükségletei szerint.

Hsbao retro-fit a Malawi típusú akváriumokhoz:

 • A kék és a fehér és kék árnyalatai fényvisszaverő hatást nyújtanak, hangsúlyozzák a fehér vagy világos homokot, és erősen kiemelik a halak különféle színeit. A nagy mennyiségű színhasználatnak hála a lehető legjobb megvilágítást állíthat be az akváriumban élő halfajtáknak megfelelően.

Hsbao retro-fit tengeri akváriumokhoz:

használat a fő tartályban: A világítást be lehet állítani tipikus aktinikus vagy tengeri fényre. Az elérhető világoskék (aktinikus kék), rózsaszín (INT rózsaszín) vagy a világoskék és fehér (sekély víz) árnyalatok lehetővé teszik a tengeri akváriumok színeinek kiemelését. Ezenkívül a többszínű fény kedvez a különféle korallok színeinek is. A sokféle szín közül pl. választhatja azt, amely a legmegfelelőbb a különböző korallok színének kihangsúlyozásához.

a lámpa négy színnel rendelkező éjszakai fényt is kínál: A kék színek a hold különböző fázisainak fényét utánozzák. A fény erősítésének és tompításának lehetősége lehetővé teszi az éjszakai fény beállítását is a felhasználó és az akvárium szükségletei szerint. 

                https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38256-1401362158_v.jpg  https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38255-1401358184_v.jpg

Milyen funkciók állnak rendelkezésre a távirányítóval?

A KIKAPCSOLÁS / BEKAPCSOLÁS funkción kívül több mint egy tucat színt állíthat be a világításhoz, amivel elérhető a lehető legjobban megválasztott szín az akváriumi növények és halak színezéséhez. A távirányítós működtetés fénytompítási és fényerősítési funkcióval is ellátott. Ez a funkció lehetővé teszi a fényenergia és a fénymennyiség kiválasztását a tartály speciális igényeihez mérten, ráadásul lehetővé teszi a retro-fit Hsbao használatát nappali vagy éjszakai világításként is.

                                                                         https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38258-0601227901_v.jpg

Milyen LED diódákkal rendelkezik a Hsbao LED-világítás?

A diódák Power-Led technológián alapulnak. A lámpa különféle színű fényforrást tartalmaz. A más-más színű fények a különféle diódákból származó világos színek kombinációjának eredménye. Ez a megoldás minden szükséges színű fénnyel ellátja az akváriumot, ami jelentősen befolyásolja a halak, a növények és a kiegészítők színeit.   

                                                      https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38257-1401366664_v.jpg

Hogyan szereljük fel a LED-világítást?

A Hsbao retro-fit vastagsága azonos a hagyományos T8 fénycsővel. A lámpa felszerelhető a régi fénycső helyére rögzítők segítségével, amelyeket a műanyag burkolatra kell rögzíteni. A termék további kapcsolóval és vezérlővel ellátott saját tápegységgel rendelkezik.

Műszaki adatok:

 • teljesítmény: 22 W
 • színskála: 400 - 700 nm
 • fénymennyiség: 1153 lm
 • a lámpa hossza: 109 cm
 • a kábel hossza: 1,5 m
Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Név nélkül nap 2. 9. 2021 a terméknél Hsbao Retrofit LED 25W 141cm távirányítóval

Jó, kivéve a MODE beállítást :)

Név nélkül nap 7. 4. 2021 a terméknél Hsbao Retrofit LED 19W 93cm távirányítóval

Szép világítás. Először nem működött nálam, nem tudtam bekapcsolni. Ha valakivel ez történik, ellenőrizze a transzformátor és a kábel közötti csavart érintkezőben, hogy a belső érintkező jól tömít-e. Ez az apróság először kellemetlen helyzetbe hozott. Ezután tökéletesen működik, és csak ajánlani tudom.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z04756
Gyártó: LED akvárium világítás Hsbao | Vše od Hsbao
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: RGB
Világítás növényekhez: igénytelen növényeknek
A világítás hossza: 99 cm - 119 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED fénycsövek
Világítás termékvonal: Hsbao LED Retrofit


Érdekelheti Önt