A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL LED tengeri akvárium 39l szűrővel és habzásgátlóval

Termékkód Z08214
36 500 Ft
30 165,29 Ft ÁFA nélkül
Mikor lesz raktáron?

Nincs raktáron

Hamarosan készleten lesz, hagyja meg Figyelmeztetés elküldése.

 • A rendelés kézbesítése

  A termék nincs raktáron?

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  Tudja meg egy pillanaton belül a raktárra kerülés idejét

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  Válaszlevélben értesítjük Önt a határidőről

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  A készletbe kerülés után e-mailen keresztül figyelmeztetjük Önt

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  Ezután elvégezheti a vásárlást

 • A raktárra kerülés idejét ITT tudhatja meg

Korszerű dizájn

Az INVITAL szett a klasszikus akváriumokkal szemben domború elülső üveggel rendelkezik, amely egy részből áll. Ez a tulajdonság hozzájárul a modernebb dizájnhoz, az oldalak tökéletesen egyenesek, így optikailag nem torzítják a halak / növények megjelenését. A szett emellett minőségi kidolgozottságú, 60 l/órás teljesítményű habzásgátlót is tartalmaz, amely minden bizonnyal elősegíti a megfelelő szűrést.

Hatékony bioszűrés

Minden akvárium elengedhetetlen része a szűrőrendszer. Ezért minden akvárium kifinomult, 435 l/órás szivattyúval ellátott bioszűrővel rendelkezik, amely az akvárium hátulsó üvege mögé rejtett, ez eltávolítja az akváriumból a szennyeződéseket és a halürüléket. A szokványos szűrőktől eltérően a bioszűrők nagyobb szűrőfelületet biztosítanak, valamint a szűrőközegek többféleségét. A bioszűrő ebben a szettben már szűrőanyagokat tartalmaz, de annyira nagy méretű, hogy a szűrő tulajdonságát más közeggel is ildomos támogatni.

❌ Az akvárium világítása nem része a csomagolásnak. A megfelelő világítást széles kínálatunkból választhatja ki.

Műszaki adatok

Méretek:
48 x 30 x 28 cm
A szűrő átfolyása:
435 l/óra
A habzásgátló teljesítménye:
60 l/óra

TIPP! Hogyan kell megfelelően kialakítani az akváriumot

Szubsztrát

A növények termesztésére az INVITAL Japanese Soil ajánljuk, ez a legmegfelelőbb a növényeknek. Ha olcsóbb alternatívát keres, akkor válassza az Unisoil.

Díszítő elemek

Javasoljuk természetes parafa, a halak úgy fogják érezni magukat, mint az eredeti, természetes közegben. Most, kb. 1/4 -ig töltse meg vízzel és beültetheti a növényeket. Több növényt használ, annál kisebb a kockázata az algák megjelenésének. Egy 50 l akváriumba 6-7 kosár ideális. JHogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő növényeket a követklező cikkünkben olvashat Ösztönzés és tippek a növény kiválasztáshoz. Az akvárium mérete szerint a növény kategóriák részlegben válassza ki a szükséges növényeket.

Most már tele töltheti az akváriumot és bekapcsolhatja a szűrőt. A szűrőbaktériumok állandó oxigénellátásának fenntartása érdekében soha ne kapcsolja ki a szűrőt. Kapcsolja be a fényt a kapcsolóórán, és az algásodás megelőzése érdekében legfeljebb 8 órát állítson be.
A vízhez adjon hozzá szűrő baktériumok. A növényeket hetente egyszer tápoldattal táplálja, hogy szépen gyarapodjanak komplex táp.

A víz 1/3 -t 7-14 nap alatt rendszeresen cserélje.
A halakat az akvárium indításától számított 3-ik héten engedje be. A szűrőben meg kell, hogy jelenjenek a szűrő baktériumok. 1 cm hal 1 liter vízhez szabály szerint telepítse őket. Tehát, az 50 l akváriumba 13 db 4 cm halat lehet beengedni. Szerezzen be néhány algafogyasztó halat, csigát vagy garnélarákot. Sokat segítenek majd az algák elleni harcban.

Egyéb elemek, amelyek szintén szükségesek lesznek:

 • Levegőztető szivattyú - ha az akváriumban növények is vannak, amelyek oxigént termelnek, akkor nem szükséges.
 • Fűtőtest - ha az akvárium 22 fokos hőmérsékletű szobában van, aakor nem szükséges.
 • Folyékony szén-dioxid - ha az akváriumban növények is vannak, és szeretné a fejlődésüket fokozni, használjon folyékony szén- dioxidot. A növények szépek lesznek, és kevesebb alga lesz.
 • Táp - a halak méretétől és fajtájuktól függően válassza ki a megfelelő tápot.
 • Csapvíz kezelés - ideális a csapvíz klórszintjének csökkentésére.
 • Kiegészítők– a következő tételekre a víz cseréjekor lesz szüksége: Iszaplopó, algakaparó, hőmérőady.

Problémamentes kézbesítés garancia

Nagy tapasztalatunk van az akváriumok szállításában, és naponta több tucat akváriumot küldünk el szállítmányozókon keresztül. Ráadásul problémamentes szállítási garanciát kínálunk, így ha mégis sérült akváriumot kap, csak küldjön fényképeket, és mi küldünk Önnek egy új akváriumot, vagy visszatérítjük a vételárát!

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Szépen elkészített akvárium, beleértve a szkimmer, szűrők, szivattyú
Kár, hogy nem volt fedőüveg, mini fűtés stb.
Jól elkészített akvárium elfogadható áron

Összességében egy erős közepes konstrukció. A felnyomópumpát cseréltem egy 900l/órásra, a szűrőanyagot pedig tripláztam, ezután egy gyönyörű nano tengeri akvarium lett belőle ami kis méretéhez képest nagyon stabil. Javaslom hogy legyen elérhető hozzá erossebb szivattyú. A skimmer szépen teszi a dolgát.

Rendkívül gyenge konstrukció. A felnyomó pumpa tengeri akváriumhoz nagyon gyenge. A lehabzó motorja pedig 5 perc működés után megállt és nem indult újra.

Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első
1

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?

2

A válasz nem volt elegendő?Érdekelheti Önt