Víz megtakarító készlet a 150 GPD fordított ozmózishoz

Termékkód S3278

Készlet a jelenlegi FO-hoz való csatlakozáshoz. Szinte megduplázza a tiszta víz termelését, és a felére csökkenti a szennyvíz mennyiségét (a... Teljes ismertetés

9 857 Ft
8 146,28 Ft ÁFA nélkül
db
Több db van raktáron
Termék Önnek kézbesítjük holnapután 14.04.
 • A rendelés kézbesítése 12.04.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 13.04.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 13.04.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 13.04.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.04.

  holnapután

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Készlet a jelenlegi FO-hoz való csatlakozáshoz. Szinte megduplázza a tiszta víz termelését, és a felére csökkenti a szennyvíz mennyiségét (a bemeneti nyomás szerint). Ezt a készletet bármelyik fordított ozmózishoz lehet csatlakoztatni. Megflel a három- illetve a négylépcsős ozmózisakhoz is.

Min javít ez a készlet?

1) Alapvetően megjavítja a tiszta víz arányát a szennyvízhez. Ezzel  a készlettel az 1:1 arány elérése sem lehetetlen. Nagyban függ a bemeneti nyomástól és a víz hőmérsékletétől. Minden háztartásban az arány eltérhető lehet. A készlet alapvetően mindeig javít ezen az arányon.

2)A víz sokkal hamarabb lesz elkészítve. Ha jelenleg 75GPD fordított ozmózisa van és felszereli ezt a készletet, amely még egy 75GPD membránnal rendelkezik, akkor egy óra 2x annyi vízet fog előkészíteni, mint eddig. Nagyon megfelel, ha hirtelen ki kell cserélnie az akvárium vizét és nem akar hosszasan várakozni.

Mit tartalmaz a akészlet:

1 db 75 GPD Vontron membránt

1 db membrán házat

1 db gyors csatlakozót a készlet rögzítésére a meglévő ozmózishoz

2x idomot a tömlő csatlakoztatására a membrán házához

1x Idomot a visszacsapő szeleppel a tisztí víz leengedésére

1 db T idomot

2 m tömlőt

A FO háztartásban való használatához a víz elzáró készlettel együtt Úszókészlet/ Konyhai készlet/ Szivattyú készlet) szükség lesz a visszacsapó szelep megvásárlása is (ez csak a 2019/03 előtt vásárolt FO érvényes

Használati feltételek és követelmények:

A kapott víz lényegében ugyanolyan minőségű lesz, mint a készlet használata nélkül, de az elhanyagolható 1-5 ppm-es egységekkel növelhető a TDS.

Bemeneti víz - ideális, ha a bemeneten lévő víz TDS értéke nem magasabb 300 ppm-től. Ha ez így lenne, akkor az előkészített víz TDS-e nem lesz alacsony. Azonban, akkor sem lesz gond, ha a vízvezetékből jövő vízzel keveri össze. Probléma a tengeri akváriumoknál lenne, ahol a legalacsonyabb TDS szint szükséges.

Hogyan kell csatlakoztatni:

1) Készítse elő a FO-ját és vegye ki a szennyvíz tömlőt valamint a szűkítőt (fehér színű henger)

2) Vágjon le egy darab (50 cm) tömlőt és csatlkaoztassa a szennyvíz tömlő helyére

3)Készítse elő az új készletet. Megfogjuk a membrán házát és a cső könyök idomára helyezzük - a bemeneten és a tiszta víz kimenetén közönséges könyökök vannak, a tiszta víz kimenetén a visszacsapó szeleppel ellátott könyök van felszerelve (rózsaszínű gyűrű van rajta).  Most kivesszük a membránból a vákuum házát és behelyezzük a membrán házába. Össze nyomjuk, hogy a membrán jól helyezkedjen el a házban és bezárjuk a membrán házat. A membrán ház a membránnal együtt a gyorsrögzítővel hozzá rögzítjük az eredeti membránhoz.

4) Az újonnan rögzített tömlőt csatlakoztassa az új membrán bemenetére (a zárban)

5) Az új membrán másik oldalán két kimenetet talál. Az egyikre csatlakoztatja a szűkítővel ellátott szennyvíz tömlőt - ez lesz az egyetlen szennyvíz kimenet. A mindkét membránból származó szennyvíz itt fog kifolyni.

6) A másik kimenethez csatlakoztasson egy darab tömlőt. Ez lesz a tiszta víz második kimenete (a második membránból). Bizonyára észrevette, hogy az első membránból is van tiszta vizet kivezető tömlő. Ha két vödör vizet enged meg, most ezt egyszerre teheti. Esetleg, egy T idommal csatlakoztathatja ezt a két tömlőt és így csak egy kimenete lesz, amely az első membránból folyó illetve a második membránból kifolyó tiszta víz keveréke lesz.

Ezt a készletet mindenkinek  nagyon ajánljuk  - jelentős mértékben víztakarékos és a tiszta víz gyorsabban lesz elkészítve

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Műszaki paraméterek

Rendelési szám: S3278
Gyártó: Bővítőkészletek szettekhez INVITAL | allFrom INVITAL
Kategória: Bővítőkészletek szettekhez
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt