A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor LED Maister 30 cm WRGB 30W + Wifi LED Control

Termékkód Z10366 Újdonság a kínálatban
45 000 Ft
37 190,08 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 20 db

A kézbesítési dátum betöltése

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 1 125 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

Világítótest a legigényesebbek számára verhetetlen áron ✅

Európa legnagyobb akvarisztikai webáruházaként azt a célt tűztük ki, hogy csúcsminőségű 👌 akváriumi világítást gyártsunk akvaristák számára, méghozzá a legjobb áron. 😎 Ezért 2 éves fejlesztés és tesztelés után a leányvállalatunk gyártócégén keresztül bemutatjuk a Sinkor Maister világítótestet, amely a legigényesebb akvaristáknak is megfelel.

Így ügyfeleinknek olyan csúcsminőségű akváriumi világítótestet kínálunk, amely közvetlenül a gyártásból érkezik, amely Európában, konkrétan a Cseh Köztársaságban zajlik. Ennek a rövidített gyártási láncnak köszönhetően ráadásul a világítótestet a piacon verhetetlen áron tudjuk kínálni.

Összehangolt színek, teljesítmény és hűtés, akár egy F1 motor 💪

A Sinkor Maister világítótestet 2 évig hangoltuk. Annak ellenére, hogy a Sinkor világítótestek első sorozatának sikere után számtalan ügyfél írt nekünk új világítótest létrehozásáról a legigényesebb akvaristák számára, úgy döntöttünk, hogy nem sietünk vele, és az értékesítésbe 🛒egy 100%-ban finomhangolt terméket vezetünk be. Több száz vagy több ezer órát töltöttünk el az elektronika fejlesztésével, a LED csipek kiválasztásával és a színvisszaadás hangolásával  🤍❤💚💙

 Az általunk értékesítésre bocsátott világítóstest a 16. változat  - az előző 15 változat esetében úgy döntöttünk, hogy bár még eladásra bocsátjuk, a világítást tovább finomítjuk és javítjuk, hogy az ügyfeleink a legjobbat kaphassák. A 16. változat azt képviseli, amiről azt gondoljuk, hogy hogyan kellene kinéznie egy minőségi, kompromisszumok nélküli akváriumi világítótestnek.

Visszahelyezzük a gyártást Európába🔥

Míg sok gyártó Európán kívülre helyezi a gyártást, mi pontosan az ellenkezőjére törekszünk. Ennek több oka van:

1️⃣ Minőség

Szeretnénk 100%-ban ellenőrizni termékeink minőségét, nem szeretnénk más gyártókra és gyárakra támaszkodni, és szeretnénk tudni, hogy amit kínálunk, minőségi és megbízható áru, amelyet magunkénak vallunk.

2️⃣ Innováció

Minél közelebb vagyunk az ügyfélhez, annál jobban és gyorsabban tudhatjuk meg, hogyan értékelik termékeinket, és visszajelzéseik alapján javíthatjuk termékeinket. Ezt tekintjük egyik erősségünknek, azaz hogy az egész láncot a minimálisra csökkentjük. Ez olyan dolog, amire egy gyár nem képes.

3️⃣ Ár

Ami az értékesítési lánc lerövidítését illeti, annak egy másik nagy előnye is van, ez az eladási ár. Ha az egész láncból kizárjuk a gyártót, az importőrt és a forgalmazót, mivel a világítást magunk gyártjuk, képesek vagyunk az ügyfeleknek jóval olcsóbban kínálni.

4️⃣ Elérhetőség

A saját gyártás szintén lehetővé teszi, hogy függetlenek legyünk a harmadik féltől, így az áruk könnyebben rendelkezésre állnak. Ezért most jobban tudjuk biztosítani az elérhetőséget, még egy globális kiesés esetén is, mint ahogy az például a COVID világjárvány idején volt.

5️⃣ Helyi gyártás

Európai cég vagyunk, és hisszük, hogy részt kell vennünk a helyi ipar fejlesztésében, és az ügyfeleinknek értékesített árut is Európában kell gyártanunk.


Vezérlő az árban és a világítótesten kívül 👍

A színeket, a világítás erősségét és a világítás idejét szabályozó vezérlő nélkül nem boldogulhatnánk. A piacon lévő világítótestek többségének vezérlője a következő jellemzőkkel rendelkezik:

    ❌ a csomagolás részét képezik, de a vezérlő a világítás belsejében van elhelyezve

    ❌ a vezérlő nem képezi a csomagolás részét, és az ügyfélnek jelentős összegért kell megvásárolnia, amelyet hozzá kell adni a világítás árához

✅ A Sinkor Maister a csomagolás részeként tartalmazza a vezeték nélküli vezérlőt, így nem szükséges további drága berendezést beszereznie, ráadásul a vezérlő a világítótesten kívül van elhelyezve, és a tápegység és a világítótest közötti tápkábelhez csatlakozik.

Miért előnyös a világításon kívül elhelyezett vezérlő? 🤔

Sajnos időről időre minden világítótest meghibásodhat, például ha a világítás óvatlan kezelés során a vízbe esik 💧❌: egyrészt ez a legérzékenyebb elektronika nem érintkezik veszélyes módon a vízzel, ráadásul meghibásodása esetén a világítótest vezérlő nélkül is használható. Ha a vezérlő a világítótest belsejében van elhelyezve, ez a lehetőség nem áll rendelkezésre, és a világítótest üzemképtelenné válik.

A Sinkor Maister vezérlő lehetővé teszi az egyes színek - fehér ⚪ / piros 🔴 / kék 🔵 / zöld 🟢 -erősségének beállítását. Ez a funkció nagyon fontos, mivel minden növény 🌿 és hal 🐠 más-más színű fényben tűnik ki, és minden akvaristának különböző színkombináció tetszik. A vezérlőt akár úgy is beállíthatja, hogy például reggel az akváriumot inkább meleg/vörös színekre hangolja (napfelkelte), napközben klasszikus fehér nappali fénnyel világít, és éjszaka pedig enyhén kék színt állíthat be, amely a lágy holdfényt fogja szimulálni.

A csomagolás részét képező vezérlő segítségével különféle üzemmódok állíthatóak be a nap folyamán

Bármilyen fényintenzitás a nap bármely szakában

Lehetőség van bármilyen fényerősség beállítására. Ha sok alga jelenik meg, beállíthatja, hogy a világítás csak 75%-on világítson. Amennyiben este a halványabb fényt kedveli, akkor a nap nagy részében 100%-ot állíthat be, este az előre beállított időben a világítás például 30%-ra gyengül, majd fokozatosan sötétedésre csökken egészen 0%-ra. Az ötleteknek nincs határa!

A halakat többé nem éri hirtelen sokkhatás 🐟🐠

A Sinkor Maister lehetővé teszi Önnek a világítás beállítását nagyon egyszerűen mobiltelefon segítségével. Lehetősége van beállítani:

 • a fokozatos sötétedést és hajnalodást
 • a világosodás/hajnalodás és kikapcsolás/sötétedés rendszeres idejét
 • az egyes fények színeinek tetszőleges erősségét az egész nap folyamán

A mobilalkalmazásban egyszerűen beállíthatja a rendszeres időt, amikor a világításnak 1%-ra kell bekapcsolnia, majd növelni a teljesítményt egészen a lehetséges 100%-ig. Ugyanígy beállítható a fokozatos sötétedés is. A halak jól fogják érezni magukat Önnél! A sötétedés és a hajnalodás tetszőleges ideig tarthat. Fél óráig vagy akár két órán át, mindez Önön múlik.

Az energia csak a fényerőre használt, nem a hőre ❌🔥

A világítás tervezése és tesztelése során nagy gondot fordítottak arra, hogy a világítás minden watt fogyasztása maximálisan kihasznált legyen. A világítás megfelelő kialakítása megakadályozza a túlmelegedést, így minden fogyasztott energia a világításra használt, nem a hőre. A fényerő/fogyasztás aránya tehát az egyik legjobb a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki igyekszik nem pazarolni az energiát.

A test nem melegszik túl és hosszú élettartamú 💪

A világítás szerkesztésének anyagául alumíniumot választottunk. A hőmérsékleti tesztek azt mutatták, hogy a LED hűtés egy kellően széles alumíniumtesttel a leghatékonyabb. Így nem megy végbe az elektronika romlása.

Különböző hosszúságú akváriumokra illeszkedik 📏

Tudjuk, hogy az akvaristák különböző hosszúságú akváriumokkal rendelkeznek, ezért a Sinkor Maister fémállványokat tartalmaz, amelyek tetszőlegesen kihúzhatóak és behúzhatóak, így a világítótest akár 20 cm-rel meghosszabbítható. És mivel a Sinkor Maister világítást 30 cm, 45 cm, 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm és 120 cm méretben gyártjuk, gyakorlatilag minden akváriumra illeszkedik.

Felfüggesztés lehetősége felfüggesztőkészlettel

Ha pedig nem felel meg Önnek a klasszikus elhelyezés az akvárium üvegfalán, lehetősége van felfüggesztőkészlet megvásárlására. Különösen az utóbbi években egyre több akvarista telepíti a világítást az akvárium fölé felfüggesztve. Az akvárium így modern, letisztult és légies megjelenésű lesz, amely általános trend az akvarisztikában.

Ráadásul a telepítés ezen módja nem korlátozott, mint az akvárium peremén elhelyezett klasszikus állványok esetében, ahol a világítást úgy kell megválasztani, hogy a tartó pontosan illeszkedjen az akvárium méreteihez. Felfüggesztéskor ezzel nem kell törődnie, a világítótestet egyszerűen felfüggeszti, akár a mennyezetről, akár az akvárium fölötti polcról, így nem lesz korlátozva az akvárium hossza által.

A felfüggesztőkészlet nem képezi a csomagolás részét, itt vásárolhatja meg📍

Műszaki adatok 👷‍♀️👷‍♂️

Világítótest Teljesítmény A csomagolás tartalmazza a vezérlőt A világítótest hossza Az alábbi méretű akváriumok számára
Sinkor Maister 30 cm 30W ✅ Igen 30 cm 30 - 50 cm
Sinkor Maister 45 cm
45W ✅ Igen 45 cm 45 - 65 cm
Sinkor Maister 60 cm
60W ✅ Igen 60 cm 60 - 80 cm
Sinkor Maister 75 cm 75W ✅ Igen 75 cm 75 - 95 cm
Sinkor Maister 90 cm 90W ✅ Igen 90 cm 90 - 110 cm
Sinkor Maister 105 cm 105W ✅ Igen 105 cm 105 - 125 cm
Sinkor Maister 120 cm 120W ✅ Igen 120 cm 120 - 140 cm


Világítótest
A BCDEFG
Sinkor Maister 30 cm 310 mm 118mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Maister 45 cm
460 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Maister 60 cm
610 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Maister 75 cm 760 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Maister 90 cm 910 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Maister 105 cm 1060 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Maister 120 cm 1210 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm

A csomagolás tartalma 👇

✅ Világítótest   ✅ Tápegység   ✅ Fémállványok az akvárium falára való telepítéshez   ✅ Sinkor Maister controller   ✅ Használati utasítások és üzembe helyezés
Útmutató a vezeték nélküli vezérlő csatlakoztatásához és működtetéséhez 👇

 1. Csatlakoztassa a vezérlőt a tápegység és a világítótest közé, ügyelve arra, hogy a csatlakozókat megfelelően csatlakoztassa és csavarral rögzítse.
 2. A tápegységet csatlakoztassa a hálózathoz. Töltse le a „Magic Home Pro“ alkalmazást → szkennelje be a vezérlőn lévő QR kódot, vagy látogasson el a www.sinkoraquarium.com/ledcontrol weboldalra.
 3.  A mobiltelefonban kapcsolja be a Bluetooth-t, és lépjen be a „Magic Home Pro“ alkalmazásba.

Első indítás 🤓

 1. Miután csatlakoztatta a vezérlőt a világítótesthez és elindította az alkalmazást, az alkalmazásnak 4 eszközt kell észlelnie – lásd A képernyő, 1-es jelölésű elhelyezkedés. Kattintson erre a gombra. Ha nem történt meg az automatikus felismerés, kattintson az új eszköz hozzáadása gombra – B képernyő, 2-es jelölésű gomb.
 2. Most az alkalmazás 4 különböző eszközt fog felajánlani, lásd C képernyő. Az egyes eszközök mindig egy-egy színt képviselnek.
 3. Az eszközre kattintva véghez viheti a párosítást a vezérlővel (C képernyő, 3-as jelölésű gombok). Párosítsa az eszközöket Bluetooth helyi üzemmódban. A párosítás Wi-Fi hálózaton keresztül is elvégezhető, de ez a funkció elsősorban az egész okosotthon csatlakoztatására szolgál, ezért Bluetooth üzemmód használatát javasoljuk.
 4. Fokozatosan adja hozzá mind a 4 eszközt. Ha az összes eszközt hozzáadta, és nem látja őket a főoldalon (D képernyő), először próbálja frissíteni az alkalmazást lefelé húzással, és amennyiben ez sem segítene, indítsa újra az alkalmazást a telefonban.


Színazonosítás ❤💚🤍💙

 1. Az alkalmazás főoldalán most az összes párosított eszköz megjelenik – összesen 4 (D képernyő). Minden eszköz egy-egy színt képvisel (fehér, piros, zöld, kék). Most azonosítjuk, melyik eszköz melyik fényszínt képviseli, és átnevezzük, hogy az alkalmazásban könnyebben dolgozhassunk.
 2. Először kapcsolja ki az összes eszközt az alkalmazáson keresztül, így a fény teljesen kikapcsol. Ehhez használja a gombokat, lásd D képernyő, 5-ös jelölésű gombok.
 3. Most kapcsolja be az első eszközt, ami által bekapcsol az első fényszín.
 4. A fény színének megfelelően nevezze át az eszközt, amelyet úgy tehet meg, hogy az ujját hosszan az eszköznéven tartja (D képernyő, 4. elhelyezkedés) – megjelenik az eszköz átnevezésének menüje.
 5. Ismételje meg ezt az eljárást az összes eszközzel – fényszínnel.Berendezésvezérlési beállítások ⚙⏰

A berendezést kétféle módon lehet vezérelni, manuálisan vagy automatikus beállítással az idő alapján.

1. A berendezés manuális vezérlése📱

ℹ A berendezés vezérlésének manuális üzemmódja a világítás intenzitásának azonnali beállítására szolgál. A világítás erősségét így 0%-tól 100%-ig állíthatja be. Ez az üzemmód vagy a világítótest kezdeti beállítására használható (az akváriumához ideális színkombináció kipróbálásához), vagy ha a fényt az idő szerinti automatikus üzemmódon kívül szeretné bekapcsolni.

 1. Az alkalmazás menüjében kattintson az eszközre/színre, amelyet be szeretne állítani (D képernyő, 4-es jelölésű gomb).
 2. Ujjának csúsztatásával a fekete-fehér körön (E képernyő, 7. számú felület) tetszőlegesen beállíthatja a világítás intenzitását.

2. A berendezés automatikus üzemmódja 📈🗓

ℹ Az automatikus üzemmód arra szolgál, hogy a világítótestet az időbeállításnak megfelelően fokozatosan sötétítse vagy világosítsa, ami a vezérlő használatának elsődleges célja.

 1. Először válassza ki a színt/eszközt, amit be szeretne állítani – lásd D képernyő, 4-es gomb.
 2. A berendezésben kattintson az ébresztőóra ikonjára – E képernyő, 6-os gomb.
 3. Most az időzítő beállításában van. Az új időzítő hozzáadását a 8-as jelölésű gombra kattintva végezheti el (F képernyő).
 4. Állítsa be a sötétedés + világosodás idejét, és folytassa a többi szín/eszköz beállítását.

A vezérlő újraindítása🔁

A vezérlő újraindításával eltávolítja a beállításokat, és leválasztja vezérlőt a csatlakoztatott telefonról. Az újraindítást a tápkábel gyors ötszöri kihúzásával és újracsatlakoztatásával érheti el. A sikeres újraindítást a világítótest villogása jelzi az újracsatlakoztatás után.

Pótalkatrészek

Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Sviti

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Nagyon jól csillog.
Aqua 120 x 50 magasságú, és 75%-on működik. Az idő majd megmondja, hogy a növények hogyan csinálják.
Az alkalmazás nem angolul van.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Nagyon szép lámpa.
Egy ilyen osztályú, igényes vásárlónak szánt terméknek azonban rendelkeznie kell a megadott lumenszámmal és színhőmérséklettel. Ha a gyártó ezt nem adja meg, akkor nagyon rosszul kell összehasonlítani a konkurenciával, ha nem akar dicsekedni vele.
Miféle kiskereskedőnek becsületességből és a vásárlóval való törődésből kellene ezt megmérnie, és lándzsa nélkül odaadni felülvizsgálatra.
Abból, amit a honlapon írsz, hogy te vagy a gyártó a mosogatóvagy lámpa tudja, hogy erre oda kell figyelni. Általánosságban a lámpa nem rossz, az alkalmazáson kellene finomítani, különösen a gyári beállítások a nappal éjszaka hajnal szürkület stb. kellene, mint más lámpáknál.
Az átlagos felhasználó számára ezeknek a funkcióknak a programozása a mellékelt alkalmazáson fekete mágia.
Üdvözlettel.

PL

Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Nagyon jó minőségű kivitelezés, mellékelt vezérlő és nagy teljesítmény. Mindenképpen ajánlott

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Nagy fényerő, intuitív mobil vezérlés.Rengeteg beállítás.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Egy tűzijáték lámpa, soha nem volt még ilyen buja és színes növényem, nagyon ajánlom.

PL

Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z10366
Gyártó: LED akvárium világítás Sinkor | Minden ....-tól/től Sinkor
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Világítás termékvonal: Sinkor LED Maister
Világítás típusa: LED világítótestek
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
A világítás hossza: 31 cm -49 cm
Világítás növényekhez: igényes növényeknek
LED világítás színe: WRGB/RGB
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első
1

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?

2

A válasz nem volt elegendő?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
75 645 Ft
7%
70 145 Ft

EHEIM Professionel 4+ 350 …

45 000 Ft
15%
38 250 Ft

CO2 szett Standard éjszakai…

16 990 Ft
20%
13 592 Ft

Chihiros Mini ventilátor

839 Ft
20%
671 Ft

Bio szűrőszivacs az Juwel…

27 048 Ft
18%
22 179 Ft

Sinkor LED II 90 cm WRB 30W…

161 Ft
20%
129 Ft

Adagoló fecskendő 2 ml

37 887 Ft
23%
29 016 Ft

Haqos EXPRO-1500 Plus…

2 774 Ft
20%
2 219 Ft

UP Aqua üreges akvárium…

123 490 Ft
15%
104 967 Ft

Chihiros WRGB II SLIM 120 cm…

6 597 Ft
20%
5 278 Ft

INVITAL Pond Filter Bacto…

12 723 Ft
20%
10 178 Ft

Ibuki Multi Mix 6 mm 10 l …

7 081 Ft
20%
5 665 Ft

Hsbao HSB-950B nyomószivattyú…

4 339 Ft
20%
3 471 Ft

Hsbao FHSB-750…

3 048 Ft
20%
2 438 Ft

INVITAL fém buborékszámláló…

1 597 Ft
20%
1 278 Ft

Háromszög alakú iszap…

5 242 Ft
20%
4 194 Ft

INVITAL Tömlő 16/20 mm hossz…

887 Ft
20%
710 Ft

Vízcső - fordított ozmózis 3…

2 726 Ft
20%
2 181 Ft

Neo Guard 300 ml

1 548 Ft
20%
1 238 Ft

UP Aqua műanyag növény 3121

22 403 Ft
18%
18 370 Ft

Lávakövek S 8-20 cm…