A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Optiwhite akvárium 30x18x24 cm, 5 mm-es üvegvastagság

Termékkód 3171
11 483 Ft
9 490,08 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük csütörtökön 02.09.
 • A rendelés kézbesítése 02.06.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.07.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.07.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.07.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.09.

  csütörtök

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

 

            Hossz: 30 cm, Mélység (szélesség): 18 cm

            Magasság: 24 cm, Üvegvastagság: 5 mm,
                                          Szilikon: átlátszó

       Mi az optiwhite?

Az optiwhite üveg egy speciális, extra átlátszó üvegfajta alacsony vastartalommal.
A hagyományos (float) üveg zöld színű, amely torzítja az akvárium tartalmának
látványát az optiwhite-tal szemben. Ráadásul az optiwhite akvárium élei a beeső fény által „világítanak”, ami
elegáns hatást kelt. Az optiwhite üveggel az akváriumát egy szinttel magasabbra emeli, ugyanis az átlátszó üveg biztosítja Önnek a teljesen tiszta és elegáns akváriumlátványt. Az optiwhite akváriumokat elsősorban olyan akvaristáknak ajánljuk, akik nyitott vízfelszínt terveznek, ebben az esetben mutatkozik meg leginkább a klasszikus float és az optiwhite üveg közti különbség.

       Hogyan szállítjuk az akváriumokat?

           Az akváriumok szállításával sok tapasztalatunk van, így a kézbesítést a legapróbb sérülés nélkül tudjuk biztosítani. Ellenkező            esetben az akváriumot újra cseréljük Önnek. A kisebb akváriumokat 60 cm-es hosszig klasszikus szállítókkal küldjük
           (Cseh Posta, GLS), a nagyobbakat pedig a Toptrans vállalat segítségével. Az akváriumok azok eredeti
           kartoncsomagolásában, rengeteg buborékfólia és „párnázóanyag” közé, poliészter védőtartókba és 5-rétegű extra kemény            kartonba vannak elhelyezve. Így teljesen zökkenőmentes kézbesítést biztosítunk az Ön otthonába.

       Elérhetőség

           Nálunk semmire nem kell várakoznia. Nincsen több hetes várakozási idő, mire az akváriumot legyártják Önnek. Minden            akvárium raktáron van elegendő mennyiségben, ezért ezeket azonnal küldeni tudjuk. Azonnal szüksége van az akváriumra?
           A 12:00 óráig fogadott megrendeléseket a következő napon kézbesítjük. Ugyanúgy képesek vagyunk bármilyen más árut is           kézbesíteni Önnek a kínálatunkból.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Van egy kérdésem, mivel az akvárium mérete 30x18x24 ideális a hálószobában lévő polcra, de szeretném tudni, hogy van-e vagy várható-e védőüveg ehhez az akváriumhoz? Üdvözlettel,

Jól csomagolva, sértetlenül. Az üveg szélei nagyon jól csiszoltak. Az alján van még egy kis szilikon, de ez nem látható, mert az alján van egy aljzat. Összességében nagyon kellemesen meglepődtem

ár/teljesítmény arány
kb. 1 mm-es párna az akvárium alá ragasztva

Lakatos-Horváth T. 14.5.2022 a terméknél Optiwhite akvárium 60x30x36 cm, 5 mm-es üvegvastagság

A felhasználó nem adott hozzá semmilyen értékelést

Tökéletesen csomagolva érkezett, teljesen hibátal, tökéletes akvárium. Az alján van egy vékony polifom réteg, tehát nem is igazán kellene alá még plusz polifom.

Ez nagyszerű. A hagyományoshoz képest a különbség ránézésre is látható, csak azt kell észrevenni, hogy könnyen karcolódik. Ha valamit kritizálnom kell, mint kényszeres megszállottsággal rendelkező maximalista, akkor talán csak a szilikonban lévő apró buborékok, amelyek akkor láthatók, amikor a szélét megvilágítják (amikor az üveg szélét megvilágítják, a fény gyönyörűen "kiömlik", és "világító keretet" hoz létre. De ez csak egy apró részlet. Még a legnagyobb gondosság mellett is néha megjelenik egy apró barázda, de ez az én hibám. Ha bemutató akváriumot szeretne, én biztosan nem haboznék az optiwhite beszerzésével.

Ez nagyszerű. A hagyományoshoz képest a különbség ránézésre is látható, csak azt kell észrevenni, hogy könnyen karcolódik. Ha valamit kritizálnom kell, mint kényszeres megszállottsággal rendelkező maximalista, akkor talán csak a szilikonban lévő apró buborékok, amelyek akkor láthatók, amikor a szélét megvilágítják (amikor az üveg szélét megvilágítják, a fény gyönyörűen "kiömlik", és "világító keretet" hoz létre. De ez egy apróság. Még a legnagyobb gondosság mellett is néha megjelenik egy apró barázda, de ez az én hibám. Ha bemutató akváriumot szeretne, én biztosan nem haboznék az optiwhite beszerzésével.

A tartály most érkezett meg. És sajnos nagyon csalódott vagyok... A kivitelezés minősége nagyon gyenge, ferdén ragasztva, szilikonnal kenve az üvegre, és borzasztó sok van belőle. Csak azért adok 3 csillagot, mert ezért az árért gyakorlatilag semmit nem fogok vásárolni ebből az üvegből. A szállítás természetesen rendben van.

Az akvárium jól jött, minden úgy van, ahogy kell, boldoggá tesz. Nincs panaszom. Több terméket rendeltem, minden rendben.

Gyönyörű akvárium, jól megérkezett, nagyszerű a ragasztóbetét az akvárium alatt.

Összesen már 1 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Optiwhite akvárium 45x27x30 cm, 5 mm-es üvegvastagság 01.03.2021 19:48
Hello, szeretném megkérdezni, hogy mekkora az úszó sziget terhelhetősége. A mi teknőseink már elég robusztusak, és a súlyuk is ennek megfelelő.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, sajnos ezt a gyártó nem közli.


Érdekelheti Önt