Resun Retro Fit LED 10W 90cm Plant

Termékkód Z04735

LED világítás Resun Retrofit LED 10W 90cm Plant Teljes ismertetés

14 271 Ft
11 794,21 Ft ÁFA nélkül
db
Több db van raktáron + további készletek úton vannak
Termék Önnek kézbesítjük holnapután 14.04.
 • A rendelés kézbesítése 12.04.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 13.04.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 13.04.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 13.04.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.04.

  holnapután

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

A RETROFIT izzók kiválóan helyettesítik a hagyományos T8 izzókat. A Resun Aqua Syncro gyártó nagyteljesítményű LED diódákat használ, amelyek minőségükkel, fényhatásukkal és energiaforrásukkal hatásosan túlszárnyalják a konkurens termékeket. A speciális adaptereknek köszönhetően az izzó fedél alá szerelhető. Saját tápellátási rendszerrel rendelkezik.  

 

Miért jobbak a LED csövek a klasszikus izzókkal szemben?

A RETROFIT izzók kiváló terméknek számítanak, a termék célja lecserélni a hagyományos T8 izzókon alapuló rendszert.  A RETROFIT alapú LED izzók használata előrelátó cselekedet, mivel sokkal több fényt, hosszabb élettartamot és a növények és korallok gyorsabb és üdébb növekedését biztosítják.  


A LED diódák akár 75%-os energiamegtakarítást kínálnak a hagyományos izzókkal szemben, és ami a legfontosabb, sokkal több fényt generálnak, amely inkább lefelé vezet, nem csak az izzó körül. 


A Resun Aqua Syncro világítótestek használata jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, ezt a tényt a felhasználó gyorsan megérzi. A RETROFIT GTR izzók további nagy előnye az élettartamuk. A világítótest akár 12 évig világít egyforma paraméterek mellett. A hagyományos T8 izzók használatával szemben, amelyeket 6-9 hónaponként kell cserélni, könnyen észrevehető, hogy a LED megvilágítás használata gazdaságosabb.  Az is megemlítendő, hogy a LED megvilágítás nem termel hőt, ez a tény a meleg időszakban nem kerülendő.


A piacon rengeteg RETROFIT világítótest található, de kizárólag az Resun Aqua Syncro által gyártott világítótestek készülnek az adott T8 izzók cseréjének céljával. A világítás tervezésénél odafigyeltek, hogy a fény az izzó egész hosszán egyformán oszoljon el (tartótól tartóig), más RETROFIT lámpák esetén a fény csak a kicserélt izzó egy részén oszlott el. A legnagyobb vízálósággal és fényáteresztéssel készült üvegcső belsejében kizárólag Resun Aqua Syncro lámpa található. Ez a megoldás nem gátolja a fényáradatot és idővel nem veszik el, mint ez tapasztalható a konkurens RETROFIT termékeknél. 

 

Telepítés és tápellátás

A világítótest speciális adapterekkel rendelkezik, amelyek könnyű és gyors telepítést tesznek lehetővé a T8 tartókba a régi izzók helyére. A termék saját tápellátási rendszerrel ellátott és egy kapcsolóval a kábelen.
A lámpa nem használja fel a régi elektromos rendszert, amely a T8 izzót működtette. Az ilyen rendszer szétszedhető.


A Resun Aqua Syncro gyártó Retrofit lámpasor két színvariánsban kapható – Plant és Sunny színben. A klasszikus T8 izzó 15W, 18W, 30W és 36W teljesítményű izzók cserélhető méretében kaphatók. 

A PLANT mód Power-LED RGB technológián alapul. A lámpa által kibocsátott vöröses fény a 6500 K, 7500 K és 8500 K fényváltozatok ötvözetéből készül 25%, 25% és 50% arányban. Ez a színkeverék tökéletesen befolyásolja a növények fotoszintézisét, jelentősén felgyorsítja a növények friss növekedését és erősíti a színüket. A PLANT móddal rendelkező LED-lámpa tökéletesen helyettesíti a kedvelt Grolux izzót és a nappali fényt képező izzókat. 

          Műszaki adatok:

 • Izzó helyettesítés: T8 30W 90cm
 • Színskála: PLANT (6500K, 7500K, 8500K)
 • Fogyasztás: 10 W
 • Tápkábel hossza: 1,5 m
Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Műszaki paraméterek

Rendelési szám: Z04735
Gyártó: LED akvárium világítás Resun | allFrom Resun
Kategória: LED akvárium világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt