Chihiros LED C sorozat C251 10W szabályzóval

Termékkód 2845

A világítás speciálisan a növényeket tartalmazó akváriumokhoz van tervezve. Ideálisan megfelel a 20 cm hosszú falakhoz. Teljes ismertetés

12 271 Ft
10 141,32 Ft ÁFA nélkül
Mikor lesz raktáron?
Nincs raktáron
Hamarosan készleten lesz, hagyja meg Figyelmeztetés elküldése.
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  A termék nincs raktáron?

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Tudja meg egy pillanaton belül a raktárra kerülés idejét

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Válaszlevélben értesítjük Önt a határidőről

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  A készletbe kerülés után e-mailen keresztül figyelmeztetjük Önt

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Ezután elvégezheti a vásárlást

 • A raktárra kerülés idejét ITT tudhatja meg

A világítás speciálisan a növényeket tartalmazó akváriumokhoz van tervezve. Ideálisan megfelel a 20 cm hosszú falakhoz. A világítás úgy lett megtervezve, hogy alatta legjobban nőjenek a növények. A sugarak nagyon hasonlóak a napfény sugaraira. A LED-ek úgy voltak kiválasztva, hogy alattuk a növények színei a legjobbak legyenek.

Mivel jobb ez a világítás a kisebb akváriumokhoz? 

Minőségi LED chipek nagy fényerővel

A világítás SAMSUNG chipekkel van ellátva. Nagyon jó fényerősség és teljesítmény arány. A LEDE-ek élettartama akár 50000 óra - évekig is világítani fog.. A C201 változatban a LED száma 18 db. És ugyanúgy, mint a legtöbb LED-re érvényes, hogy 1 W erősebben világít, mint 1 W-s izzó. Az ugyanolyan erősségű fényhez nem kell annyi W használni, mint az izzók esetében. A LED esetében a megtakarítás jelentős.

A fényspektrum ideális az akváriumi növények növekedéséhez

A fehér LED van használva kb. 8000 K szín hőmérséklettel. A kiváló eredmények érdekében több növényt tartalmazó akvárium esetében lett kipróbálva.

Teljesen merülő

A világítás vízálló, és ha véletlenül a vízbe esik egy néhány másodpercre, semmi sem történik. Természetesen, ezt nem ajánljuk.

A szabályozó a csomagolás tartalma

Ez a világítás egyike a kevés számú világításnak, amely lépcsős drimmert tartalmaz. Tehát úgy állíthatja be a világítást, hogy csak 80%, 70% stb. világítson. Ez teljesen ideális az algák elleni küzdelem során, amikor ideiglenesen szükséges a világítás tompítása.

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/46557-1209493611.jpg

Műszaki paraméterek 

 • Teljesítményfelvétel: 10W
  Méretek: 180x40x5 mm
  LED-ek száma: 27 db

 

Figyelem!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Chihiros két világítótest típust hoz forgalomba-  az EU piacra és a többi országba. Ez a csomagolás alapvetően az áramforrásban különböző, az Európai piacra ez jobb minőségű és drágább. A gyártó erről a honlapján figyelmeztet.(Itt találja)

A  mi webáruházunkban forgalomba hozott Chihiros világítótestek a jobb minőségű és drágább áramforrást tartalmazzák. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a kínai üzletekben árusított világítótestek az olcsóbb áramforrást tartalmazzák,és ezek nem rendelkeznek EU tanúsítvánnyal.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt