Chihiros LED A sorozat 20-40 cm, 12W, A201

Termékkód 2324

Extrém teljesítményű világítás speciálisan az akváriumi növények termesztésére terveztek.  Teljes ismertetés

14 143 Ft
11 688,43 Ft ÁFA nélkül
db
Több db van raktáron
Rendeljen ma 12:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut inmon 17.05.2021
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 17.05.

  monday

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

https://www.rostlinna-akvaria.cz/uploads/1300-series-a.jpg

Extrém teljesítményű akváriumi világítás a legjobb áron!

A világítást a kiegészítőknek köszönhetően (különböző lábak és rögzítők) nagyon sokféleképpen lehet variálni és  minden akváriumhoz használható. A fém lábaknak köszönhetően a fedél nélküli akvárium felé lehet helyezni.

A Chihiros A LED világítás a Japán tervezők segítségével lett kifejlesztve és számos nagy fényerejű LED-et szereltek belé. A LED-ek úgy lettek kiválasztva, hogy alattuk a növények ne csak nőjenek, hanem a legszebb színűkben mutassák magukat. A SMD 0,33W HCRI fehér diódák vannak felhasználva. A LED élettartama 30 - 50 ezer óra.

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/uploads/1301-A_opis1.png

A világítás úgy lett megtervezve, hogy alatta legjobban nőjenek a növények. A sugarak nagyon hasonlóak a napfény sugaraira. A LED-ek úgy voltak kiválasztva, hogy alattuk a növények színei a legjobbak legyenek. És ugyanúgy, mint a legtöbb LED-re érvényes, hogy 1 W erősebben világít, mint 1 W-s izzó. Az ugyanolyan erősségű fényhez nem kell annyi W használni, mint az izzók esetében. A LED esetében a megtakarítás jelentős.

A világítótest modern kialakítását legfőképpen azok fogják értékelni, akik a világítótestet a fedél nélküli akvárium fölé akarják helyezni. Maga a világítótest egy gyönyörű alumínium profil, amely a világítótest hatékony hűtését is biztosítja.

 https://www.invitalpet.hu/upload_hu/46833-1704043032_2x.jpg

 

Lehetőség az akvárium fölötti elhelyezésre

Az akvárium szélén való elhelyezés

Használhatja a műanyag lábakat (a szállítási készlet tartalma) vagy fém lábakat (után kell vásárolni ITT). Ha a fém lábakat választja, akkor a Chihiros LED világítást olyan akváriumra is felszerelheti, amely hosszabb. A fém lábakat az akvárium mindkét oldalán 10-10 cm-rel is meg lehet hosszabbítani. Így a 60 cm hosszú akváriumhoz a Chihiros A401-t is használhatja, amelyik 40 cm hosszú.
És ezen kívül, változtathatja a szint fölötti magasságot is, ami nagyon ideális megoldás, ha szabályozni akarja a világítás intenzitását. 

Az akvárium fölötti felfüggesztés

A világítótest utolsó akvárium fölötti telepítés lehetősége- a felfüggesztés. Erre szolgál a felfüggesztő készlet.
Legyen az felfüggesztő készlet egy világítótesthez: Chihiros A sorozatú Single felfüggesztő készlet,vagy a dupla világítótesthez: Chihiros A sorozatú Double felfüggesztő készlet

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4060-zavesny-system-chihiros.jpg

 

A világítótestet vagy a mennyezetre függeszti fel, vagy Chihiros tartót lehet beszerezni, amelyet az akvárium széleire szereli és erre függeszti fel a világítótestet. A tartót itt találja: Chihiros tartó a világítótest felfüggesztésére 

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4059-zavesny-system-chihiros.jpg

A világítótest mellé INGYEN kap egy fényerő szabályozót, amellyel a fényerejét 0-100% tartományban szabályozhatja. A világítás annyira erős, hogy azt javasoljuk, hogy először a kisebb fény intezitást állítsa be és ezután fokozatosan növelheti. Ha ugrásszerűen növelné a fény intenzitását, az algák nagyon elszaporodnána.

Műszaki paraméterek

Változat: A201

Méretek: 20 x 6 x 5 cm

Energiafogyasztás: 12W

Diódák száma: 36 db

Lumen: 1800 lm

 

Figyelem!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Chihiros két világítótest típust hoz forgalomba -  az EU piacra és a többi országba. Ez a csomagolás alapvetően az áramforrásban különböző, az Európai piacra ez jobb minőségű és drágább. A gyártó erről a honlapján figyelmeztet.(Itt találja)

A  webáruházunkban forgalomba hozott Chihiros világítótestek a jobb minőségű és drágább áramforrást tartalmazzák. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a kínai üzletekben árusított világítótestek az olcsóbb áramforrást tartalmazzák,és ezek nem rendelkeznek EU tanúsítvánnyal

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: 2324
Gyártó: LED akvárium világítás Chihiros | allFrom Chihiros
Kategória: LED akvárium világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt