A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL EXPRO-230 akasztós szűrő

Termékkód Z07908
7 150 Ft
5 909,09 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Rendeljen ma 10:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut holnapután 02.10.
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.10.

  holnapután

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Az INVITAL Expro 230 egy kompakt akasztós szűrő növényes 🌿 és tengeri 🐠 nanoakváriumokhoz. Kis mérete ellenére képes rengeteg szűrőanyagot tárolni, így hozzájárul a kis akváriumok biológiai egyensúlyához. Az akvárium szélére való telepítés nagyon egyszerű, csupán néhány másodpercet vesz igénybe. 😎

A kb. 1000 ml űrtartalmú szűrőterület egy kis válaszfallal 2 különálló kamrára osztott, amelyek lehetővé teszik az Ön választása szerinti különféle szűrőanyagok használatát. A biológiai szűrés legjobb eredményei 🏆 érdekében javasoljuk kínálatunkból a Aquario szemcsés szűrőanyagok használatát.


Nagy űrtartalmú szűrő rendkívül alacsony fogyasztással

Az INVITAL Expro 230 teljesítményének és nagy tartályának hála ideális szűrési megoldás kis akváriumszettekben. Ezekbe gyakran csak kis belső szűrő fér el, amelynek egyáltalán nincs haszna. Az Expro ezzel ellentétben 1l helyet tartalmaz a legkülönbözőbb szűrőközegeknek, ami kristálytiszta vizet biztosít.

Az INVITAL Expro akasztós szűrő fő előnye az alacsony fogyasztás, ami mindössze 1,7W.


Mit kínál még az Expro?

💚 Egyszerű telepítés – csíptetős akasztás az akvárium szélére
💚 Zárható nyílás a víztöltéshez – a szűrőt egyszerűen vízzel láthatja el az akvárium merítés nélkül 👌
💚 Szabályozható teljesítmény – a vízáramot manuálisan kezelheti a szívótömlőn
💚 Érdekes tartozékok – bemenet vízszívás elleni védelemmel, permetező rámpa és az összetevők tömlőcsatlakoztatása 🤩

📦 A csomagolás tartalma: Tartály és szűrőfej, bemeneti és kimeneti szett védőszivaccsal és tapadókorong-készlettel, 2x durva, 1x finom bioszivacs, krémiagyűrű-csomag, 2x 45 cm-es tömlő. 2x tömlőadapter.


Műszaki adatok 👷‍♀️👷‍♂️

Méretek (a csatlakoztatott tartozékokkal) Teljesítmény Feszültség Fogyasztás
17 x 17 x 18 cm 210 l/h 220-240V/50Hz 1,7W

🔧 Telepítés: A szűrőt helyezzük rá a tartály szélére a speciális tartók segítségével. Ezek a tartók állítható széleségűek, amellyel 2 – 10 mm-es üvegvastagságra lehetséges felakasztani. A speciális alsó rátét így függőlegesen tartja a szűrőt. A rátét rugalmas és puha gumiból készült, amely tompítja a rotor és a víz áramlása általi rezgést, aminek hála a szűrő nagyon csendes.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Kővári J. 25.1.2023 a terméknél INVITAL EXPRO-230 akasztós szűrő

Alapjábab véve jó kis szűrő én nem tudom felakasztani az akvárium mellé van rakva a szűrő anyagokat kicseréltem siporaxra fel raktam az esőztetőt de annyira nem jó mert alig csordogál vele hogy le is vettem csináltam helyette egy kifolyó részt így már jó, ha nem akasztva használlod a csővek csatlakoztatása lehetetlen nem lehet rá csavarni a szorító csavarokat ezt muszáj volt kötegelővel megoldani hogy ne essen le a nyomástol összegezve nem rossz kis szűrő de kompromisszomokkal jobb mint egy sima akasztós szűrő

📝 14.1.2023 a terméknél INVITAL EXPRO-230 akasztós szűrő

Haboztam, hogy megvásároljam, mert nincs vélemény, de "megkockáztattam", és csak és kizárólag ajánlani tudom. Ez alapvetően egy átnevezett szűrő az XLpro-tól, amelyet mini-230-nak hívnak. Az interneten többet is olvashatsz róla, de alapvetően - a szűrő nagyon csendes és szerény, állítható, minden szükséges alkatrész megtalálható benne - vagy felakasztva csatlakoztathatod, vagy 2x kb. 20cm-es tömlőkön keresztül (amelyek a tartozék) a földre/az akvárium mellé is felteheted. A csomagban kerámia gyűrűk is vannak (BACHA!!! ki kell csomagolni őket a műanyag csomagolásból) és 2 szűrőbetét/hab. Nincs extra teljesítménye, de ha van valami kisebb - mondjuk 50 literes -, akkor ez bőven elég lesz, ha a halaknak nincs szükségük ultra erős áramlásra. További előnye, hogy szépen néz ki (ami nem mondható el sok szűrőről, amelyek kifejezetten szemet szúrnak. Igen, igen, tudom, ez egy funkcionális funkció, nem esztétikusnak kell lennie, de amikor ránézel az akváriumodra, azt akarod, hogy jól is érezze magát, nem igaz? És ez a szűrő nem zavarja a látványt :) ) Seachem Matrixot és Purigenet raktam bele rögtön a megvásárlása után, és gyönyörűen tisztítja a 30 literes nano akváriumomat garnélarákokkal és rákokkal. Az egyetlen dolog, amit kritizálnék rajta, hogy azok az egy darabból álló darabok illesztései a be- és kivezetésen egy kicsit "lazák", így például minden alkalommal, amikor egy kicsit megütök egy rudat, a kivezetés elfordul például, de ez egy apróság, amíg nem piszkálod, addig nincs vele semmi baj.
Számomra elégedettség, öt csillag, és mindenkinek ajánlom.

Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első
1

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?

2

A válasz nem volt elegendő?Érdekelheti Önt