A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Sinkor Optima 105 cm / 105 W + Wifi LED Control

Termékkód Z10364 Újdonság a kínálatban
58 871 Ft
48 653,72 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 50 db

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 1 472 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

A Sinkor Optima optimális arányt kínál a teljesítmény és az ár között. Hisszük, hogy ezt a világítótestet úgy finomhangoltuk, hogy kielégítse az igényes akvaristák igényeit, ugyanakkor megfizethető legyen = kategóriájában a legjobb áron legyen elérhető.

"A Sinkor Optima megfelel a legigényesebb nővényeknek is, és kategóriájában a legkedvezőbb árú LED világítás."

Világítótest a legigényesebbek számára verhetetlen áron ✅

Európa legnagyobb akvarisztikai webáruházaként azt a célt tűztük ki, hogy csúcsminőségű 👌 akváriumi világítást gyártsunk akvaristák számára, méghozzá a legjobb áron. 😎 Ezért 2 éves fejlesztés és tesztelés után a leányvállalatunk gyártócégén keresztül bemutatjuk a Sinkor Optima világítótestet, amely a legigényesebb akvaristáknak is megfelel.

Így ügyfeleinknek olyan csúcsminőségű akváriumi világítótestet kínálunk, amely közvetlenül a gyártásból érkezik, amely Európában, konkrétan a Cseh Köztársaságban zajlik. Ennek a rövidített gyártási láncnak köszönhetően ráadásul a világítótestet a piacon  verhetetlen áron  tudjuk kínálni.

Mi a különbség a Sinkor OPTIMA és a Sinkor Maister között?

1️⃣  A Maister a LED diódák összesen 4 színével  (fehér, piros, zöld és kék), az  Optima a LED diódák 3 színével  (fehér, kék, piros) ellátott. Az átlagos akvarista nem fogja észrevenni a különbséget, mindkét világítás egyformának fog tűnni számára, mégis olyan világítótest szerettünk volna létrehozni, konkrétan a Maistert, ahol ez a korlátozás sem lesz jelen.

2️⃣  A Maister világítótest lehetővé teszi, hogy vezérlőjén keresztül különféle színüzemmódokat állítson be napközben  (például reggel piros árnyalatút, napközben klasszikus fehéret és éjszaka kék éjszakai világítást szimulálót), míg az Optima nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel. Az Optima csak a kívánt pontos fényszín beállítását teszi lehetővé, és a kívánt időpontban fokozatosan kapcsolja be és ki a világítást – a sötétedés időtartamának beállítási lehetőségével.

3️⃣  Az Optima nagyobb fényerővel és PAR-értékkel rendelkezik:  a mérések eredményei megmutatták, hogy az Optima jobb fényerővel rendelkezik, mint a Sinkor Maister, a Chihiros WRGB Slim és a Chihiros WRGB PRO. Még azonos vagy alacsonyabb teljesítménynél is sikerült az elektronikát úgy beállítani, hogy elkerüljük a túlmelegedést, és a fényerő még magasabb legyen, mint a lényegesen drágább világítótest-modellek esetében.

Kinek ajánlott a Sinkor Optima?

A Sinkor Optima minden olyan akvarista számára ajánlott, aki olyan akváriumot tervez, amelyben a növényekre helyezi a hangsúlyt, és nem szeretne semmiféleképpen korlátozva lenni a világítása által. Akvaristáknak, akik függetlenül attól szeretnének növényeket választani, hogy a világítótestük elég erős-e az adott növények számára. És azoknak az ügyfeleknek, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy pénzükért a lehető legjobb minőségű LED világítást kapják.

"Akvaristáknak, akik nem szeretnének korlátozva lenni világításuk által.
"

Összehangolt színek, teljesítmény és hűtés💪

A Sinkor Optima világítótestet a Sinkor Maister világítótesttel együtt 2 évig hangoltuk. Annak ellenére, hogy az első Sinkor világítótest-családunk hatalmas sikere után rengeteg ügyfél írt nekünk egy új világítótest létrehozásáról a legigényesebb akvaristák számára, úgy döntöttünk, hogy időt szánunk rá, és egy 100%-ban finomhangolt terméket bocsátunk értékesítésre 🛒. Több száz vagy ezer órát töltöttünk az elektronika fejlesztésével, a LED chipek kiválasztásával és a színvisszaadás hangolásával 🤍❤💚💙.

 Az általunk értékesítésre bocsátott világítóstest a 16. változat  - az előző 15 változat esetében úgy döntöttünk, hogy bár még eladásra bocsátjuk, a világítást tovább finomítjuk és javítjuk, hogy az ügyfeleink a legjobbat kaphassák. A 16. változat azt képviseli, amiről azt gondoljuk, hogy hogyan kellene kinéznie egy minőségi, kompromisszumok nélküli akváriumi világítótestnek.

Visszahelyezzük a gyártást Európába🔥

Míg sok gyártó Európán kívülre helyezi a gyártást, mi pontosan az ellenkezőjére törekszünk. Ennek több oka van:

1️⃣ Minőség

Szeretnénk 100%-ban ellenőrizni termékeink minőségét, nem szeretnénk más gyártókra és gyárakra támaszkodni, és szeretnénk tudni, hogy amit kínálunk, minőségi és megbízható áru, amelyet magunkénak vallunk.

2️⃣ Innováció

Minél közelebb vagyunk az ügyfélhez, annál jobban és gyorsabban tudhatjuk meg, hogyan értékelik termékeinket, és visszajelzéseik alapján javíthatjuk termékeinket. Ezt tekintjük egyik erősségünknek, azaz hogy az egész láncot a minimálisra csökkentjük. Ez olyan dolog, amire egy gyár nem képes.

3️⃣ Ár

Ami az értékesítési lánc lerövidítését illeti, annak egy másik nagy előnye is van, ez az eladási ár. Ha az egész láncból kizárjuk a gyártót, az importőrt és a forgalmazót, mivel a világítást magunk gyártjuk, képesek vagyunk az ügyfeleknek jóval olcsóbban kínálni.

4️⃣ Elérhetőség

A saját gyártás szintén lehetővé teszi, hogy függetlenek legyünk a harmadik féltől, így az áruk könnyebben rendelkezésre állnak. Ezért most jobban tudjuk biztosítani az elérhetőséget, még egy globális kiesés esetén is, mint ahogy az például a COVID világjárvány idején volt.

5️⃣ Helyi gyártás

Európai cég vagyunk, és hisszük, hogy részt kell vennünk a helyi ipar fejlesztésében, és az ügyfeleinknek értékesített árut is Európában kell gyártanunk.


Vezérlő az árban és a világítótesten kívül 👍

A színeket, a világítás erősségét és a világítás idejét szabályozó vezérlő nélkül nem boldogulhatnánk. A piacon lévő világítótestek többségének vezérlője a következő jellemzőkkel rendelkezik:

   ❌ a csomagolás részét képezik, de a vezérlő a világítás belsejében van elhelyezve

   ❌ a vezérlő nem képezi a csomagolás részét, és az ügyfélnek jelentős összegért kell megvásárolnia, amelyet hozzá kell adni a világítás árához

✅ A Sinkor Optima a csomagolás részeként tartalmazza a vezeték nélküli vezérlőt, így nem szükséges további drága berendezést beszereznie, ráadásul a vezérlő a világítótesten kívül van elhelyezve, és a tápegység és a világítótest közötti tápkábelhez csatlakozik.

Az energia csak a fényerőre használt, nem a hőre ❌🔥

A világítás tervezése és tesztelése során nagy gondot fordítottak arra, hogy a világítás minden watt fogyasztása maximálisan kihasznált legyen. A világítás megfelelő kialakítása megakadályozza a túlmelegedést, így minden fogyasztott energia a világításra használt, nem a hőre. A fényerő/fogyasztás aránya tehát az egyik legjobb a piacon, amit mindenki értékelni fog, aki igyekszik nem pazarolni az energiát.

A test nem melegszik túl és hosszú élettartamú 💪

A világítás szerkesztésének anyagául alumíniumot választottunk. A hőmérsékleti tesztek azt mutatták, hogy a LED hűtés egy kellően széles alumíniumtesttel a leghatékonyabb. Így nem megy végbe az elektronika romlása.

Különböző hosszúságú akváriumokra illeszkedik 📏

Tudjuk, hogy az akvaristák különböző hosszúságú akváriumokkal rendelkeznek, ezért a Sinkor Optima fémállványokat tartalmaz, amelyek tetszőlegesen kihúzhatóak és behúzhatóak, így a világítótest akár 20 cm-rel meghosszabbítható. És mivel a Sinkor Optima világítást 30 cm, 45 cm, 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm és 120 cm méretben gyártjuk, gyakorlatilag minden akváriumra illeszkedik.

Felfüggesztés lehetősége felfüggesztőkészlettel

Ha pedig nem felel meg Önnek a klasszikus elhelyezés az akvárium üvegfalán, lehetősége van felfüggesztőkészlet megvásárlására. Különösen az utóbbi években egyre több akvarista telepíti a világítást az akvárium fölé felfüggesztve. Az akvárium így modern, letisztult és légies megjelenésű lesz, amely általános trend az akvarisztikában.

Ráadásul a telepítés ezen módja nem korlátozott, mint az akvárium peremén elhelyezett klasszikus állványok esetében, ahol a világítást úgy kell megválasztani, hogy a tartó pontosan illeszkedjen az akvárium méreteihez. Felfüggesztéskor ezzel nem kell törődnie, a világítótestet egyszerűen felfüggeszti, akár a mennyezetről, akár az akvárium fölötti polcról, így nem lesz korlátozva az akvárium hossza által.

A felfüggesztőkészlet nem képezi a csomagolás részét, itt vásárolhatja meg 📍

Műszaki adatok 👷‍♀️👷‍♂️

Világítótest Teljesítmény A csomagolás tartalmazza a vezérlőt A világítótest hossza Az alábbi méretű akváriumok számára
Sinkor Optima 30 cm 30W ✅ Igen 30 cm 30 - 50 cm
Sinkor Optima 45 cm
45W ✅ Igen 45 cm 45 - 65 cm
Sinkor Optima 60 cm
60W ✅ Igen 60 cm 60 - 80 cm
Sinkor Optima 75 cm 75W ✅ Igen 75 cm 75 - 95 cm
Sinkor Optima 90 cm 90W ✅ Igen 90 cm 90 - 110 cm
Sinkor Optima 105 cm 105W ✅ Igen 105 cm 105 - 125 cm
Sinkor Optima 120 cm 120W ✅ Igen 120 cm 120 - 140 cm


Világítótest
A BCDEFG
Sinkor Optima 30 cm 310 mm 118mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Optima 45 cm
460 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Optima 60 cm
610 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Optima 75 cm 760 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Optima 90 cm 910 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Optima 105 cm 1060 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm
Sinkor Optima 120 cm 1210 mm 118 mm 19 mm 100 mm 77 mm 91 mm 15 mm

A csomagolás tartalma 👇

✅ Világítótest ✅ Tápegység ✅ Fémállványok az akvárium falára való telepítéshez ✅ Sinkor Optima controller ✅ Használati utasítások és üzembe helyezésÚtmutató a vezeték nélküli vezérlő csatlakoztatásához és működtetéséhez 👇

 1. Csatlakoztassa a vezérlőt a tápegység és a világítótest közé, bizonyosodjon meg róla, hogy a végződések megfelelően csatlakoztatottak és csavarral rögzítettek. A tápegységet csatlakoztassa a hálózathoz.
 2. Töltse le a „SuprLife“ alkalmazást → szkennelje be a vezérlőn található QR kódot, esetleg látogasson el a www.sinkoraquarium.com/ledcontrol weboldalra.
 3.  A mobiltelefonban kapcsolja be a Bluetooth-t, majd lépjen be a „SuprLife“ alkalmazásba.

Első indítás 🤓

 1. Miután csatlakoztatta a vezérlőt a világítótesthez és elindította az alkalmazást, az alkalmazásnak 1 eszközt kellene észlelnie – lásd A képernyő, 1-es jelzésű elhelyezkedés. Kattintson erre a gombra. Ha az automatikus felismerés nem jött létre, kattintson az új eszköz hozzáadása gombra – A képernyő, 2-es jelzésű gomb.
 2. Most az alkalmazás a B képernyőtől kezdve 1 eszközt fog felajánlani.
 3. Az eszközre való kattintással elvégzi a vezérlővel történő párosítást (B képernyő, 3-as jelzésű gomb). Az eszközt párosítsa a Bluetooth helyi üzemmódban (C képernyő, 4-as jelzésű gomb). A párosítás Wi-Fi hálózaton keresztül és elvégezhető, de ez a funkció elsősorban az egész intelligens otthon csatlakoztatására szolgál, ezért a Bluetooth üzemmód használatát javasoljuk.
 4. Amennyiben minden eszközt hozzáadott, és nem látja őket a főoldalon (D képernyő, 5-as jelzésű gomb), először próbálja meg frissíteni az alkalmazást lefelé csúsztatással, és ha ez sem segít, indítsa újra az alkalmazást a telefonban.Eszközvezérlési beállítások ⚙⏰

Az eszközt kétféleképpen lehet vezérelni, manuálisan vagy automatikusan az idő alapján

1. Az eszköz manuális vezérlése 📱

ℹ A vezérlés manuális üzemmódja a világítás intenzitásának azonnali beállítására szolgál. A világítás intenzitását így 0% és 100% értékek között állíthatja be. Ez az üzemmód hasznos lehet a világítótest kezdeti beállításához (az akváriuma ideális színkombinációjának kipróbálásához), vagy amennyiben a fény bekapcsolását az idő szerint beállított automatikus üzemmódon kívül szeretné elérni.

 1. Az alkalmazás menüjében kattintson a beállítandó eszközre (D képernyő, 5-es jelzésű gomb).
 2. A világítás intenzitásának tetszőleges beállításához csúsztassa ujját a körön (E képernyő, 6-es számú felület).

2. Az eszköz automatikus üzemmódja (sötétedés / virradat) 📈🗓

ℹ Az automatikus üzemmód arra szolgál, hogy a világítótestet az időbeállításnak megfelelően fo

 1. Először válassza ki a eszközt, amelyet be szeretne állítani – lásd D képernyő, 5-es gomb.
 2. Az eszközben kattintson az ··· – E képernyő, 7-os gomb. Most az időzítő beállításában van. Az új időzítő felvételét a 8-as jelzé
 3. Most az időzítő beállításában van. Az új időzítő felvételét a 8-as jelzésű gomb (F képernyő) megnyomásával érheti el.
 4. Állítsa be a sötétedés + kivilágosodás idejét.

A vezérlő újraindítása 🔁

A vezérlő újraindításával végrehajthatja a beállításinak eltávolítását és a csatlakoztatott telefon leválasztását. Az újraindítás a tápkábel gyors ötszöri kihúzásával és újracsatlakoztatásával érhető el. A sikeres újraindítást a világítótest villogása jelzi az újbóli csatlakoztatás után.

Pótalkatrészek

Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

📝 3.4.2024 a terméknél Sinkor Optima 60 cm / 60 W + Wifi LED Control

Nincs semmi panaszom, minőségi fényt termelt és különösen nagyon erős.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 27.3.2024 a terméknél Sinkor Optima 90 cm / 90 W + Wifi LED Control

Nagyon erős világítás, 60%-os teljesítményen világítok, pedig igényes növényeim vannak. Ajánlom!

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Luxus. A pénzéért ez a legjobb lámpatest a piacon. Nekem is van egy Chihiros WRGB II PRO a másik akváriumomban, és minőség és fényerő tekintetében teljesen összehasonlítható, csak az Optima kb. feleannyiba kerül :D

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első
1

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?

2

A válasz nem volt elegendő?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
28 694 Ft
18%
23 529 Ft

ATG háttér Gyökerek 100x50 cm

24 177 Ft
7%
22 565 Ft

EHEIM biopower 240 (2413020)

115 990 Ft
14%
99 990 Ft

Szűrő akváriumokba Hagen…

17 984 Ft
6%
16 919 Ft

EHEIM aquaball 180 (2403020)

10 145 Ft
7%
9 403 Ft

Eheim Thermocontrol e25 W

12 823 Ft
10%
11 581 Ft

EHEIM pick up 200 (2012020)

29 823 Ft
18%
24 455 Ft

CO2 szett Standard DUO…

14 177 Ft
6%
13 371 Ft

EHEIM aquaball 60 (2401020)

96 613 Ft
5%
91 774 Ft

EHEIM Professionel 4+ 600 …

20 790 Ft
7%
19 339 Ft

EHEIM biopower 200 (2412020)

11 694 Ft
6%
10 952 Ft

Eheim Thermocontrol e150 W

2 742 Ft
20%
2 194 Ft

UP Aqua műanyag üzem a…

16 048 Ft
7%
14 984 Ft

EHEIM aquaball 130 (2402020)

18 855 Ft
6%
17 726 Ft

Eheim Thermocontrol e400 W

3 745 Ft
20%
2 996 Ft

Ibuki Grower 3 mm 3 l (1320 g)

13 629 Ft
7%
12 726 Ft

Eheim Thermocontrol e200 W

18 790 Ft
10%
16 839 Ft

EHEIM automatikus adagoló

10 306 Ft
3%
9 984 Ft

Eheim Thermopreset 200…

138 990 Ft
14%
119 990 Ft

Szűrő akváriumokba Hagen…

5 863 Ft
20%
4 690 Ft

Ibuki Sturgeon 6 mm 3 l (2220…