Chihiros LED A sorozat 35-55cm 21W A351

Termékkód 2382

Extrém teljesítményű világítás speciálisan az akváriumi növények termesztésére terveztek.  Teljes ismertetés

18 429 Ft
15 230,58 Ft ÁFA nélkül
db
Több db van raktáron
Rendeljen ma 12:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut inmon 17.05.2021
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 17.05.

  monday

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

https://www.rostlinna-akvaria.cz/uploads/1300-series-a.jpg

Extrém teljesítményű akváriumi világítás a legjobb áron!

A világítást a kiegészítőknek köszönhetően (különböző lábak és rögzítők) nagyon sokféleképpen lehet variálni és  minden akváriumhoz használható. A fém lábaknak köszönhetően a fedél nélküli akvárium felé lehet helyezni.

A Chihiros A LED világítás a Japán tervezők segítségével lett kifejlesztve és számos nagy fényerejű LED-et szereltek belé. A LED-ek úgy lettek kiválasztva, hogy alattuk a növények ne csak nőjenek, hanem a legszebb színűkben mutassák magukat. A SMD 0,33W HCRI fehér diódák vannak felhasználva. A LED élettartama 30 - 50 ezer óra.

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/uploads/1301-A_opis1.png

A világítás úgy lett megtervezve, hogy alatta legjobban nőjenek a növények. A sugarak nagyon hasonlóak a napfény sugaraira. A LED-ek úgy voltak kiválasztva, hogy alattuk a növények színei a legjobbak legyenek. És ugyanúgy, mint a legtöbb LED-re érvényes, hogy 1 W erősebben világít, mint 1 W-s izzó. Az ugyanolyan erősségű fényhez nem kell annyi W használni, mint az izzók esetében. A LED esetében a megtakarítás jelentős.

A világítótest modern kialakítását legfőképpen azok fogják értékelni, akik a világítótestet a fedél nélküli akvárium fölé akarják helyezni. Maga a világítótest egy gyönyörű alumínium profil, amely a világítótest hatékony hűtését is biztosítja.

 https://www.invitalpet.hu/upload_hu/46833-1704043032_2x.jpg

 

Lehetőség az akvárium fölötti elhelyezésre

Az akvárium szélén való elhelyezés

Használhatja a műanyag lábakat (a szállítási készlet tartalma) vagy fém lábakat (után kell vásárolni ITT). Ha a fém lábakat választja, akkor a Chihiros LED világítást olyan akváriumra is felszerelheti, amely hosszabb. A fém lábakat az akvárium mindkét oldalán 10-10 cm-rel is meg lehet hosszabbítani. Így a 60 cm hosszú akváriumhoz a Chihiros A401-t is használhatja, amelyik 40 cm hosszú.
És ezen kívül, változtathatja a szint fölötti magasságot is, ami nagyon ideális megoldás, ha szabályozni akarja a világítás intenzitását. 

Az akvárium fölötti felfüggesztés

A világítótest utolsó akvárium fölötti telepítés lehetősége- a felfüggesztés. Erre szolgál a felfüggesztő készlet.
Legyen az felfüggesztő készlet egy világítótesthez: Chihiros A sorozatú Single felfüggesztő készlet,vagy a dupla világítótesthez: Chihiros A sorozatú Double felfüggesztő készlet

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4060-zavesny-system-chihiros.jpg

 

A világítótestet vagy a mennyezetre függeszti fel, vagy Chihiros tartót lehet beszerezni, amelyet az akvárium széleire szereli és erre függeszti fel a világítótestet. A tartót itt találja: Chihiros tartó a világítótest felfüggesztésére 

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4059-zavesny-system-chihiros.jpg

A világítótest mellé INGYEN kap egy fényerő szabályozót, amellyel a fényerejét 0-100% tartományban szabályozhatja. A világítás annyira erős, hogy azt javasoljuk, hogy először a kisebb fény intezitást állítsa be és ezután fokozatosan növelheti. Ha ugrásszerűen növelné a fény intenzitását, az algák nagyon elszaporodnána.

Műszaki paraméterek

Változat: A351
Méretek: 35 x 6 x 5 cm
Teljesítményfelvétel: 21W
Diódák száma: 63 db
Lumen: 3450 lm

Figyelem!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Chihiros két világítótest típust hoz forgalomba -  az EU piacra és a többi országba. Ez a csomagolás alapvetően az áramforrásban különböző, az Európai piacra ez jobb minőségű és drágább. A gyártó erről a honlapján figyelmeztet.(Itt találja)

A  webáruházunkban forgalomba hozott Chihiros világítótestek a jobb minőségű és drágább áramforrást tartalmazzák. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a kínai üzletekben árusított világítótestek az olcsóbb áramforrást tartalmazzák,és ezek nem rendelkeznek EU tanúsítvánnyal

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: 2382
Gyártó: LED akvárium világítás Chihiros | allFrom Chihiros
Kategória: LED akvárium világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt