A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL Pond Vac Easy tavi és medenceporszívó

Termékkód Z09813
40 161 Ft
33 190,91 Ft ÁFA nélkül
Mikor lesz raktáron?

Nincs raktáron

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 1 205 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

Éppen egy szuper ajánlatra talált

Ön nem profi, és szüksége van a szezonban párszor megtisztítani a tavát, de nem szeretne sokat költeni? Ez esetben jó helyen jár, ez a porszívó pontosan az, amit keres. A tótulajdonosok túlnyomó többségének általános igényeit kielégíti, és nagyon alacsony áron, a piacon a legalacsonyabb áron kapható!


Az INVITAL Pond Vac EASY teljes körű megoldás a kerti tó vagy medence karbantartásának problémájára. Egy nagy teljesítményű és sokoldalú porszívóról van szó, amely nedves és száraz szívásra is alkalmas. A speciális rátéteknek ✨ és strapabíró szerkezetének hála a legnehezebb feladattal is megbirkózik, legyen szó az iszap elszívásáról, az összetevők algától való megtisztításáról vagy a lehullott levelek eltávolításáról.Mi mindent kínál az INVITAL Pond Vac EASY? 🤔

A tavi porszívó megvásárlása számtalan előnnyel jár, legyen szó a tó tisztításának kényelméről, a tóba merített műszaki elemek kihúzás nélküli tisztításáról, és minden lebegő szennyeződés vagy alga elszívásáról hosszadalmas, hálóval történő összegyűjtés nélkül. A porszívó a száraz szívás funkciójának köszönhetően bármilyen munkát el tud látni a tó vagy medence környékén is – pótolhatatlan segítővé válik, amellyel tartályának rendszeres karbantartása az idő töredékére rövidül le. 😉

🤩 Az INVITAL Pond Vac termékkel együtt ajánljuk a tó vizének kezelésére szolgáló praktikus készítményeinket is. Minden tó fontos részei a hasznos baktériumok, kiegészítésükre javasoljuk az INVITAL indítóbaktériumokat. A zöld víz vagy a fonalas algák eltávolítására alkalmas egyéb készítmények az INVITAL Clear Pond és az INVITAL Clear Pond Direct.


Lehengerlő teljesítmény a gondtalan munkához

Az INVITAL Pond Vac EASY egyedülálló motort kínál nagy szívóteljesítménnyel (~18 kPa). A motor minőségi, hosszú élettartamú rotorral van ellátva, ami biztosítja a porszívó zökkenőmentes 😉 és hosszú működőképességét.

A porszívó két üzemmóddal rendelkezik – kézi üzemmóddal a nedves és száraz szívásra és automata üzemmóddal a tó vagy medence tisztítására.


Strapabíró és átgondolt szerkezet

Az egész porszívó strapabíró anyagokból 💪 van összeállítva, amelyeket erős nyomás vagy kedvezőtlen környezeti hatások melletti állóképességre teszteltek. A szerkezet IPX4 védelmet garantál, így nem kell attól tartania, hogy a fröccsenő víz bármilyen módon károsíthatja a porszívót.

A porszívó mozgatható szerkezetű, a rátétekhez való tartókkal ellátott, ami biztosítja a porszívó kényelmes áthelyezését és tárolását.

A csomagolás szűrőhálót is tartalmaz, amelynek köszönhetően nem kell foglalkoznia azzal, hová helyezze el a porszívó kimenetét. Azt egyszerűen helyezze vissza a tóba, a háló pedig minden durva szennyeződést felfog.


A használat különféle lehetőségei

A csomagolás 3 különböző rátétet tartalmaz, amelyek biztosítják az Ön tavának vagy medencéjének zökkenőmentes karbantartását:

Lapos rátét – nagy kiterjedésű sík felületek tisztítására alkalmas

Keskeny rátét – a nehezen elérhető szennyeződések elszívására alkalmas

Rátét az alj iszapjának elszívására – speciális rátét, amellyel elszívható az aljon lévő iszap a kavicsok beszívása nélkül


Műszaki paraméterek 👷‍♂️👷‍♀️

Méretek Teljesítmény Tömlőhossz (bemenet/kimenet)Kábelhossz
34 x 34 x 60 cm 1400W 4 m / 1,5 m 4 m

📦 A csomagolás tartalma: Pond Vac Easy porszívó, 4 m-es bordázott szívótömlők, 1,5 m-es kifolyó bordázott tömlők, 3 rátét, 4 cső a rátétek telepítéséhez, 1db bioszivacs a motor védelméért, 1 db szűrőtasak a nedves szíváshoz és 1 db tasak a száraz szíváshoz
Tanácstalan, hogyan és milyen tavi porszívót válasszon?

Éppen Önnek készítettünk egy cikket arról a témáról, hogyan válasszon tavi porszívót. A cikkben megtalálja:

  • mi a tavi porszívó és hogyan működik 
  • a vákuummotoros porszívók előnyei és hátrányai 
  • a szivattyús porszívók előnyei és hátrányai 
  • a piacon található porszívók áttekintése funkcióik listájával együtt

Hogyan válasszunk tavi porszívót

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Ár/minőség arány
Elégséges egy 16 m3-es tóhoz
A termék megfelelt az elvárásaimnak

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Tökéletes, nagyon jól működik a kis tavamhoz. A kavicsok most gyönyörűen tiszták.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

A porszívó hibátlanul működik. Kitisztította az alját és a felszínen úszó őszi leveleket. Ha a tó nagyon piszkos, az úszókat gyakrabban kell tisztítani. Kisebb és közepes méretű tavakhoz alkalmas. Ajánlom

PL

Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt