A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Repti Zoo Lampa – Led lámpa terráriumba

Termékkód Z07558

A Repti-Zoo az innovatív LED világításaival figyelembe veszi azon állattartók igényeit, akik hő létrejötte nélkül szeretnék megoldani a világítás… Teljes ismertetés

12 106 Ft
10 004,96 Ft ÁFA nélkül
db

A termékek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 06.15.

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

 • A rendelés kézbesítése 05.24.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.12.

  vasárnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.12.

  vasárnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.12.

  vasárnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.15.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Repti Zoo Lampa – Led lámpa terráriumba

A Repti-Zoo az innovatív LED világításaival figyelembe veszi azon állattartók igényeit, akik hő létrejötte nélkül szeretnék megoldani a világítás problémáját. A lámpa ideális olyan trópusi terráriumok számára, ahol a hőmérsékletnek nem szabadna túl magasnak lennie. Vezérlővel, három működési üzemmóddal és fotoszintézist támogató világítással rendelkezik.

A Repti-Zoo LED lámpa a legmodernebb hozzáállást képviseli a trópusi terráriumok világításához. Számos vívmánnyal és ötletes megoldással rendelkezik, amiknek hála pótolhatatlan és sokkal jobb, mint a szokványos fénycsöves világítások. A lámpa energiahatékony (6 W), a nehéz körülmények közötti működéshez kialakított, és méretének hála terráriumok közé vagy egymásra is helyezhető.
Az általa sugárzott fény megfelelő színhőmérsékletű a fotoszintézishez, ezért a növények gyorsabban és bujábban növekednek. Kétségkívül ez a lámpa egyik legnagyobb előnye. Hasonló színhőmérsékletet a szokványos izzók között nehéz találni.

A világítóstest méretei szinte a telepítés szinte végtelen lehetőségét kínálják. Elhelyezhető a tartályon belül és kívül is, sőt közöttük is. A lámpa ellenáll a rendkívül magas nedvességnek. Törhetetlen alumíniumburkolattal ellátott, amely tökéletesen hűti a lámpát.

A szett részét képező vezérlő „Touch Pad” rendszeren alapul. Lehetővé teszi a működési üzemmódok vezérlését a következő világítási jellemzőkkel:
Nappali üzemmód – ebben az üzemmódban a lámpa csak a 24 db fehér diódát (6500K) aktiválja.
Éjszakai üzemmód – ebben az üzemmódban a lámpa csak kék fényt hoz létre (6 db 465nm), amely a holdfényt utánozza.
Teljes teljesítményű üzemmód – a lámpa minden diódát bekapcsol és életteli árnyalatokkal látja el a terráriumot. 

A vezérlőegység ezenkívül képes vezérelni a világítási teljesítményt. Ez azt jelenti, hogy minden üzemmódban beállíthatja a fény intenzitását oly módon, hogy az megfeleljen a terrárium és az állatok szükségleteinek, ráadásul, ami a legfontosabb, utánozhatja a nappal, éjszaka vagy az évszak időszakát.
Fontos tudatosítani, hogy éppen az évszakok változása váltja ki a szexuális ösztönöket, felkészíti az állatot a téli évszakra és a nyári, esetleg a viharos időszakokra stb. Azzal, hogy az állatnak megfelelő mennyiségű fényt biztosítunk, még inkább közelebb hozzuk természetes környezetét. A vezérlővel mindezek a változások gyorsan elvégezhetők egyetlen „Touch Pad” segítségével.

Műszaki adatok:

 • energiafogyasztás: 6W
 • a lámpa méretei: 9 x 13 x 0,9 cm
 • fehér LED diódák: 6500K 24 db
 • kék LED diódák: 465nm 6 db
 • a tápkábel hossza: 1m
 • a vezérlő / lámpa kábelhossza: 1,8 m
 • A Repti Zoo a világ legnagyobb, terrarisztikai tartozékait előállító gyártói közé tartozik. A gyáraikat, tapasztalataikat, szolgáltatásaikat és termékeiket számos ismert cég használja. Termékeiket világszerte megtalálhatja a legjobb márkák kínálatában, pl. Németországban, Angliában, Ausztráliában, az USA-ban és Japánban. Most azonban minden általuk kínált áru az eredeti Repti ZOO márkanévvel megjelölve is az ügyfelek rendelkezésére áll. Csúcsmárkáról van szó, termékei világszínvonalú herpetológusokkal együttműködve létrehozottak, aminek hála a termékeket érdeklődés övezi nemcsak az ismert cégek, hanem a terraristák körében is. A Repti-Zoo vállalat az új megoldások előfutára, amit az ügyfelek értékelnek.

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés
  Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

  Kérdezze meg a szakembertől

  Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

  Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.  Érdekelheti Önt