A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Teljes kétfokozatú CO2 szett éjszakai kikapcsolással és 5l-es palackkal

Termékkód S00188
77 242 Ft
63 836,36 Ft ÁFA nélkül
db

A termékek úton vannak

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 1 545 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

 

Az INVITAL TWO-STAGE CO2 szett teljes és egyszerű megoldást kínál akváriuma CO2 ellátásához. A minőségi szett olasz Camozzi elektromágneses szeleppel kiegészített a hosszú távú, zavartalan és biztonságos működés garantálásáért. A CO2 szettet már összeszerelt állapotban forgalmazzuk, így a telepítéssel semmiféle gondja nem akad majd.

Ezt a nyomáscsökkentő szelepet orvosi célokra használt nyomáscsökkentő szelepek élenjáró gyártójával együttműködve fejlesztettük ki és gyártattuk, ami páratlan minőséget és biztonságot garantál.

Fő jellemzők:

  • Legmegbízhatóbb CO2 szettje, specialistáink szigorú felügyelete mellett összeállított
  • Tesztelt kétfokozatú biztonsági rendszer – minden biztonsági teszt felülmúlhatatlan győztese
  • Egyszerű működtetés és telepítés – megfelel kezdő és haladó akvaristáknak is

Kétfokozatú nyomáscsökkentő szelep

A kétfokozatú szelep megakadályozza a hirtelen nyomáscsökkenés veszélyét a palackban és az ebből eredő kimenő nyomásnövekedést a nyomáscsökkentő szelepben – a CO2 felhasználása előtt a palackban csökken a nyomás, ami nagymértékben redukálja a CO2 adagolását az akváriumba, ami mérgezést okozhatna.

A második redukciós fokozat újra csökkenti a nyomást, ugyanis az első fokozat hirtelen változása nincs semmilyen hatással rá – így 100%-ig felhasználhatja a palack tartalmát. Mivel a második fokozat a már csökkentett nyomást redukálja, a kis terjedelemnek köszönhetően a szabályozás is nagyon precíz. 

 

Felhasznált összetevők:

Ahogy említettük, a szett már kiváló minőségű olasz összetevőkből van összeszerelve, amelyeket elégedett felhasználók százai kipróbáltak. Ezek az összetevők specialistáink által összeszereltek és teszteltek, hogy zökkenőmentes működést biztosítsanak Önnek. Az összeállított szett összetevőinek listája és annak műszaki adatai lent találhatóak:

  • Nyomáscsökkentő szelep– Kétfokozatú fő nyomáscsökkentő szelep két manométerrel. A CO2 palackra csatlakoztatandó, W21.8 változatban forgalmazzuk.
  • Buborékszámláló tűszeleppel – Szelep az adagolt CO2 mennyiség finomhangolásához.
  • ACL Camozzi szelep - Elektromágneses szelep, amely a kapcsolóórával együtt az Ön által megadott időtartamban biztosítja az adagolást.

 

  • Csatlakozók és 2,5 m-es minőségi nagynyomású tömlők – A minőségi olasz csatlakozók biztosítják az összetevők szivárgásmentes csatlakoztatását.
  • Visszacsapó szelep – Nyomáscsökkenés esetén megvédi az összetevőket a vízzel való érintkezéstől. 
  • INVITAL CO2 palack 2l/5l - Ellenálló és tölthető CO2 palack.

❗ FIGYELEM: 

A palack szállítója a szezonalitásnak megfelelően változhat, ezért előfordulhat, hogy a palack nem rendelkezik szállítási fogantyúval - ez azonban nincs hatással a funkcióra és a használatra.

💡A nyomáspalackokat üres állapotban kell, hogy szállítsuk, ez kötelességünk. A szállítmány átvétele után a legközelebbi töltőállomáson (legalább minden megyeszékhelyen van egy) töltse fel a palackot. Szeretnénk mi magunk megtölteni a palackokat, de az utóbbi hónapokban az összes szállítmányozó cég határozottan ellenezte a teli palackok szállítását. Mind a feladót, mind a címzettet szankciókkal sújtják a tiltott tartalom elküldéséért, így ez nem csak veszélyes, de potenciálisan nagyon kockázatos/ drága is lehet mind a feladó, mind a címzett számára, bár egy másik, kevésbé tapasztalt eladó talán egyéb információval szolgáltathat. Ugyanúgy keresnie kell egy töltőállomást, csak egy néhány hónap elteltével. Kompenzációként ingyen küldjük a Folyadékot a buborék számlálóba.


A következő elemek megvásárlását javasoljuk:

A következő összetevők sajnos nem képezik a CO2 szett részét a széles választék és az egyes akvaristák specifikus igényei miatt. Az alábbi összetevőket szükséges megvásárolni a helyes működés érdekében, amennyiben még nem rendelkezik ezekkel.


Diffúzor/reaktor a CO2 vízbe oldásához 

 Ezek a diffúzorok apró buborékokat hoznak létre, amelyek sokkal könnyebben feloldódnak a vízben.

Itt találja

CO2 Üveg drop-checker

A vízben feloldott CO2 mennyiségének ellenőrzésére használatos. Ha a folyadék a drop-checker belsejében zöld lesz, az a vízben lévő CO2 optimális koncentrációját jelzi. 

Itt találja

INVITAL utántöltő drop-checkerbe

Az akvaristák által nagyon népszerű utántöltő CO2 drop-checkerbe.

Itt találja


Választható tartozékok:

 Automata pH vezérlő 

Teljesen automatizált vezérlő, amely a CO2 adagolását vezérli akváriumának aktuális pH szintje szerint.

Itt találja

Buborékszámláló

CO2 mennyiség akváriumba áramlásának ellenőrzésére.

Itt találja

Kapcsolóóra

Ennek az órának a segítségével időzítheti az elektromágneses szelep be- és kikapcsolását.

Itt találja

Pótalkatrészek

Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Jó minőségű reduktor, tűszelep és mágneses szelep!
A gyári összeszerelés szivárgott, de egy kis borotvahabos ellenőrzés, újratömítés után frankón működik minden!

Minőségi termék

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Szuper ajánlott , a készlet a mai napig gond nélkül működik , 100%-ban ajánlom.

PL

Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Kiváló, tökéletesen működik, a ph szabályzó kiváló, pontosan tartja a ph-t 6,45-6,53, kár, hogy a leírásban nincs leírva, hogy a kalibráláshoz folyadékot kell venni, van valami vízben oldódó repedés, de megvártam az előre megrendelt kész folyadékokat. Amikor bedugtam, kiderült, hogy a ph 5,5, ami elég alacsony, a dropchecker sötétzöld volt, mintha aranyszínűnek kellene lennie. Co2 egyszerű telepítés.

SK

Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Pontosan azt teljesítette, amit vártam

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Még nem tudom meghatározni, de nekem minden rendben jött ki, várom, hogy a palackot megtöltsék.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Elégedettség

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Megbízható

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Nagyszerű választás. A vásárlás után azt javaslom, hogy gondosan húzzon meg minden anyát a szelepeken és a mérőműszereken, hogy ne fogyjon ki a gáz feleslegesen korán.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Eddig jól működik

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: S00188
Gyártó: CO2 szettek akváriumokhoz INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akvárium CO2 szettek
Elérhetőség: Úton van
CO2 készletek az éjszakai kikapcsolás szerint: éjszakai kikapcsolással
CO2 palack mérete: 5 l palackkal
CO2 feltöltés módja: újratölthető
Termékvonal CO2: INVITAL Kétfokozatú kikapcsolással

Összesen már 4 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Teljes CO2 szett 5 l-es palackkal (üres) éjszakai kikapcsolással 15.06.2021 17:05
Tisztelt Invitalpet! A termék összetevőinél az "INVITAL CO2 palack 2l/5l" mit jelent pontosan? Ezt úgy kell értelmezni, hogy 5 kg-os palackot szállítanak 2 kg CO2-vel töltve? Köszönöm megtisztelő válaszukat!

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, 5 literes és 2 literes palackokat lehet nálunk rendelni. Ezért tüntetjük fel az 5l/2l információt.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Teljes kétfokozatú CO2 szett éjszakai kikapcsolással és 5l-es palackkal 29.03.2021 11:34
Kedves Invitalpet! Összeszerelt állapotban mekkora a mérete? Köszönettel: Tibi

INVITAL

invitalpet.hu ír:
58x12x12 cm

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Teljes kétfokozatú CO2 szett éjszakai kikapcsolással és 5l-es palackkal 17.03.2021 10:24
Kedves Invitalpet! Felmerült bennem a kérdés, hogy önöknél hogyan történik egy palack csere / töltés. Sok akvarisztikai szaküzlet az általa forgalmazott palackok töltését biztosítja cserepalackkal az üzeletben. Most gondolkozok egy ilyen rendszer beszerzésén, korábban soha sem használtam ilyet, és kiváncsi lennék, hogy ez önöknél hogyan történik, egyáltalán történik-e, ill. milyen lehetőségek vannak. A választ előre is köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Az INVITAL palackok kompatibilisek a többi Magyarországon forgalmazott márkákkal. Bárhol az országban újra lehet őket tölteni, tehát akvarisztika szaküzletekben is. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Teljes CO2 szett 5 l-es palackkal (üres) éjszakai kikapcsolással 16.03.2021 20:35
Hol lehet feltöltetni az Invital palackokat

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Az INVITAL palackok kompatibilisek a többi márkával, bárhol fel lehet őket újratölteni, ahol CO2 palackokat újratöltenek. 

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
134 990 Ft
15%
114 742 Ft

Chihiros LED WRGB II PRO 80…

48 226 Ft
7%
45 000 Ft

CO2 szett Standard éjszakai…

1 919 Ft
20%
1 535 Ft

INVITAL Kali 250 ml

65 968 Ft
10%
59 371 Ft

EHEIM Professionel 4+ 250 …

2 500 Ft
20%
2 000 Ft

Bioszűrő álló körben M XY-2865

6 387 Ft
10%
5 742 Ft

Eheim vízpumpa - CompactON 300

94 339 Ft
10%
84 903 Ft

EHEIM Professionel 4+ 600 …

7 371 Ft
10%
6 629 Ft

EHEIM pick up 45 (2006020)

56 774 Ft
14%
48 855 Ft

CO2 szett Standard DUO…

9 339 Ft
20%
7 471 Ft

INVITAL Mini UV lámpa 5W

63 403 Ft
10%
57 113 Ft

Eheim CompactON 5000 szivattyú

16 113 Ft
20%
12 890 Ft

Chihiros csere membrán (az…

9 661 Ft
20%
7 729 Ft

Bonsai Driftwood 15 x 12 x 14…

2 726 Ft
20%
2 181 Ft

Neo Clean 300 ml

79 016 Ft
10%
71 113 Ft

EHEIM Professionel 4+ 350 …

3 532 Ft
20%
2 826 Ft

Dragon stone L (2-4 kg)

37 887 Ft
23%
29 016 Ft

Haqos EXPRO-1500 Plus…

19 016 Ft
20%
15 213 Ft

UV-lámpa 11 W

7 903 Ft
20%
6 322 Ft

Sinkor LED Wifi Control

48 226 Ft
15%
40 992 Ft

Invital RO BASIC PLUS…