A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Teljes CO2-készlet éjszakai leállítással menetes palack nélkül G 3/4

Termékkód S9798
28 317 Ft
23 402,48 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 11.30.

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

 • A rendelés kézbesítése 11.26.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 11.27.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 11.27.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 11.27.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 11.30.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/47732-1312013353.jpg

Az INVITAL CO2 szett az Ön akváriuma számára teljes és egyszerű CO2 ellátást nyújt. A Camozzi minőségi olasz összetevők hosszú távú, zavartalan működést és biztonságos használatot biztosítanak. A CO2 szettet már összeszerelt állapotban szállítjuk, ezért összeállításával nem lesz semmiféle gondja.

Fő jellemzők:

 • Legmegbízhatóbb termék a piacon, olasz Camozzi összetevők
 • Több mint 10 éve forgalmazott, legtöbbet eladott CO2 szett a cseh/szlovák piacon
 • Meghosszabbított hároméves garancia - A felhasznált összetevők minőségéről olyannyira meg vagyunk győződve, hogy speciális, 36 hónapos garanciát kínálunk, és amennyiben a szettel bármilyen ok miatt elégedetlen lesz, a terméket az ok megadása nélkül 14 napig visszaküldheti.
https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/47733-1312004792.jpg

Felhasznált összetevők:

Ahogy már említettük, a szett már összeszerelt állapotban van, kiváló minőségű olasz összetevőkből áll, amit elégedett ügyfelek százai igazoltak. Ezek az összetevők specialistáink által összeszereltek és teszteltek, hogy zavartalan működést biztosíthassunk Önnek. Az összetevők listája összeszerelt állapotban és ezek részletes leírása lejjebb található:

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/47731-1212092014.jpg

 • Nyomáscsökkentő szelep - Fő nyomáscsökkentő szelep két manométerrel. A CO2 palackra csatlakoztatandó, W21.8 és G3/4 változatát szállítjuk.

  .
 • Camozzi tűszelep - Szelep az adagolt CO2 mennyiségének finomhangolásához. 
 • ACL Camozzi szelep - Elektromágneses szelep, amely az időkapcsoló kombinálásával biztosítja az adagolást az Ön által megadott időintervallumban.
 • Csatlakozók és 2,5 m-es minőségi tömlők - A minőségi olasz csatlakozók szivárgás nélkül biztosítják az összetevők csatlakoztatását.
 • Visszacsapó szelep - Nyomásesés esetén megvédi az összetevőket a vízzel való érintkezéstől.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/47729-1212029586.jpg

Ajánljuk hozzá megvásárolni:

A következő összetevők sajnos nem a CO2 szett részei a széles kínálat és az egyes akvaristák speciális igényei miatt. Ezeket az összetevőket a megfelelő működés érdekében fontos megvásárolni, amennyiben még nem rendelkezik ezekkel.

Diffúzor/reaktor a CO2 vízbe oldásához - Ezek a diffúzorok apró buborékokat hoznak létre, amelyek sokkal könnyebben oldódnak fel a vízben.

CO2 Üveg drop checker - A vízbe oldódott CO2 mennyiség ellenőrzésére használatos. Amennyiben a drop checker belsejében lévő folyadék zöld színű lesz, ez a vízben levő CO2 optimális koncentrációját jelenti.

Dennerle utántöltők drop checkerbe - Az akvaristák körében nagyon kedvelt utántöltő a CO2 drop checkerbe.

Választható tartozékok:

Buborékszámláló - Az akváriumba áramló CO2 mennyiségének ellenőrzéséért.

Időkapcsoló - Ezen óra segítségével időzíthető az elektromágneses szelep be- és kikapcsolása.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Elégedett vagyok Meglepődtem, hogy milyen egyszerű, és minden jól működik egy kicsit játszol, és aztán meglep, hogy hogyan működik, örülök, hogy megvettem.

Tesztelés, de eddig minden rendben

Üdvözlöm, a tanácsát kérem. 2021.11.24-én vásároltam Önöktől ezt a szettet egy 5l-es palackkal. Nem tudom, hol a probléma, de egy hónap használat alatt már kétszer töltöttem meg a flakont, és a mai napig megint üres. Újra ellenőriztem az összes illesztést a tavaszi habszivárgás szempontjából. A szondát az utasításoknak megfelelően kalibráltam. A ph-t 6,9-en tartom. Nem tudom, mit tegyek, kérem, adjon tanácsot, az üvegnek néhány hónapig kell tartania. Köszönöm a tanácsokat. Zdeněk

Ha a készletet komponensről komponensre értékelem, akkor ez így néz ki. A nyomástartó henger, így nincs semmi, hogy értékelje, hogy meg kell felelnie bizonyos szabványoknak, ez rendben van. Becsatlakoztatva a nyomás körülbelül 50 bar. Szűkítőszelep, jó minőségű, sárgaréz, szétszerelve (a membrán esetleges cseréje). A mágnesszelep jól működik. A tűszelep is rendben van. Vigyázzunk azonban az ellenőrző szeleppel, mert az műanyag, és az ötödik napon repedés keletkezett rajta, amin keresztül egy éjszaka alatt az összes gáz kiszivárgott a palackomból. Jó minőségű fém visszacsapószelepet kell használnia, vagy a buborékszámláló már tartalmazza ezt a szelepet. Elvittem a palackot a palackozóba (egy héten belül feltöltik) 97 CZK áron, és még kölcsön is adtak egy ugyanolyan teli palackot ingyen az enyém előtt. Ami a CO2 hozzáadását illeti a vízhez. Én az UP AQUA külső porlasztót használtam (3 bar nyomás). aztán kipróbáltam a hársfát, így kis nyomás kell hozzá, végül a fiókból kipróbáltam a belső porlasztót, de nem képzett kis buborékokat. Úgy gondolom, hogy a nyomáscsökkentő szelepen lévő nyomást figyelembe véve jobb, ha a nyomás pl. 3 bar (kb. 10 l/perc a nyomásmérőn), mint egy nagyon alacsony kimeneti nyomás.
Fontos, hogy a forrásból táplált víz esetében ellenőrizze az esetleges gázszivárgást. A készlet magassága 45cm (számolok inkább 46cm) Ha azt kérdezi, hogy mennyi CO2-t kell az akváriumba tenni, nincs egyértelmű válasz, ez sok tényezőtől függ. Még finomítani kell rajta, és néhány nap vagy néhány hétbe telik, mire mindent összehangolunk.
Összefoglalva pozitívan értékelem ezt a készletet, minőségi alkatrészek, kivéve a visszacsapó szelepet, azt ne használd, hanem dobd ki azonnal. Az itt vásárolt UP AQUA CO2 külső porlasztót használom, és az általam használt nyomás körülbelül 3,6 bar. Egy másik fém visszacsapó szelepet használtam közvetlenül a porlasztó mellett (van egy 5 cm-es cső köztem és a ventilátor között.) Egy 105l-es akváriumban másodpercenként egy buborékot használok, egy szintén itt vásárolt JBL TopClear II szkimmerrel.

Ha egy készletet alkatrészenként akarok megítélni, akkor az így néz ki. Egy nyomás alatt álló henger, így nincs mit megítélni, meg kell felelnie bizonyos szabványoknak, ez jó. Csatlakoztatva a nyomás körülbelül 50 bar. Nyomáscsökkentő szelep, jó minőségű, sárgaréz, szétszerelve (a membrán cserélhető). A mágnesszelep jól működik. A tűszelep is rendben van. Vigyázzon azonban az ellenőrző szeleppel, mert az műanyag, és az ötödik napon repedés keletkezett rajta, amelyen keresztül az összes gáz kiszivárgott a palackomból egyik napról a másikra. Használjon jó minőségű fém visszacsapószelepet, vagy a buborékszámláló már tartalmaz ilyet. Elvittem a palackot a palackozó üzembe (egy héten belül feltöltik) 97 CZK áron, és még kölcsön is adták nekem ugyanazt a teli palackot ingyen az enyém előtt. Ami a CO2 hozzáadását illeti a vízhez. Egy külső UP AQUA porlasztót használtam (nyomás 3 bar). Aztán kipróbáltam egy meszet, így alacsony nyomás szükséges, végül pedig egy belső porlasztóval próbálkoztam a fiókból, de az nem hozott létre kis buborékokat. Nekem úgy tűnik, hogy a nyomáscsökkentő szelepen lévő nyomást figyelembe véve jobb, ha mondjuk 3 bar nyomást tartunk fenn (kb. 10 l/perc a manométeren), mint ha nagyon alacsony a kimeneti nyomás.
A forrásvíz esetében fontos ellenőrizni, hogy nincs-e esetleges gázszivárgás. A készlet magassága 45 cm (remélem, hogy inkább 46 cm) Ha azt kérdezi, hogy mennyi CO2-t kell az akváriumba tenni, nincs egyértelmű válasz, ez sok tényezőtől függ. Ezt ki kell dolgozni, és néhány napba vagy hétbe telik, amíg minden összeáll.
Összességében pozitívan értékelem ezt a készletet, jó minőségű alkatrészek, kivéve a visszacsapószelepet, amit ne használjon, csak dobja el azonnal. Én egy itt vásárolt UP AQUA CO2 külső porlasztót használok, és az általam használt nyomás körülbelül 3,6 bar. Egy másik fém visszacsapószelepet használtam közvetlenül a porlasztó mellett (egy 5 cm-es cső van köztem és a ventilátor között). Egy 105 literes akváriumban minden másodpercben buborékot buborékosítok, egy szintén itt vásárolt JBL TopClear II szkimmerrel.

Jó minőségű reduktor, tűszelep és mágneses szelep!
A gyári összeszerelés szivárgott, de egy kis borotvahabos ellenőrzés, újratömítés után frankón működik minden!

Radim.C 16.6-án.2021 a termék jól néz ki, minden úgy működik, ahogy kell, de megnéztem a you tube-on a videót az invitalról, hogyan kell összehajtani a co2 készletet, most megy összehajtva, csak csavarja be, de van egy fontos dolog, töltse meg forrásvízzel (hab) azokat az ízületeket, ez valószínűleg nincs semmilyen videón vagy máshol,és pont a sárgaréz főszelep kivezetésénél - a tűszelepre való átmenetnél - szivárgott, nem túl sokat, de buborékok jöttek ki, a tömítés a meneten gyenge volt, teflonszalagot tekertem rá és megfogta és most a forrásvíz csak szárad, semmi nem szivárog, buboréktól buborékig és üres a palack és akkor csodálkozol, hogy nem sokáig tartott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: S9798
Gyártó: CO2 szettek akváriumokhoz INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akvárium CO2 szettek
Elérhetőség: Azonnali küldésre
CO2 készletek az éjszakai kikapcsolás szerint: éjszakai kikapcsolással
CO2 palack mérete: palack nélkül
Termékvonal: Invital Extra kikapcsolható

Összesen már 4 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Teljes CO2 szett 5 l-es palackkal (üres) éjszakai kikapcsolással 15.06.2021 17:05
Tisztelt Invitalpet! A termék összetevőinél az "INVITAL CO2 palack 2l/5l" mit jelent pontosan? Ezt úgy kell értelmezni, hogy 5 kg-os palackot szállítanak 2 kg CO2-vel töltve? Köszönöm megtisztelő válaszukat!

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, 5 literes és 2 literes palackokat lehet nálunk rendelni. Ezért tüntetjük fel az 5l/2l információt.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Teljes kétfokozatú CO2 szett éjszakai kikapcsolással és 5l-es palackkal 29.03.2021 11:34
Kedves Invitalpet! Összeszerelt állapotban mekkora a mérete? Köszönettel: Tibi

INVITAL

invitalpet.hu ír:
58x12x12 cm

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Teljes kétfokozatú CO2 szett éjszakai kikapcsolással és 5l-es palackkal 17.03.2021 10:24
Kedves Invitalpet! Felmerült bennem a kérdés, hogy önöknél hogyan történik egy palack csere / töltés. Sok akvarisztikai szaküzlet az általa forgalmazott palackok töltését biztosítja cserepalackkal az üzeletben. Most gondolkozok egy ilyen rendszer beszerzésén, korábban soha sem használtam ilyet, és kiváncsi lennék, hogy ez önöknél hogyan történik, egyáltalán történik-e, ill. milyen lehetőségek vannak. A választ előre is köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Az INVITAL palackok kompatibilisek a többi Magyarországon forgalmazott márkákkal. Bárhol az országban újra lehet őket tölteni, tehát akvarisztika szaküzletekben is. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: Teljes CO2 szett 5 l-es palackkal (üres) éjszakai kikapcsolással 16.03.2021 20:35
Hol lehet feltöltetni az Invital palackokat

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Az INVITAL palackok kompatibilisek a többi márkával, bárhol fel lehet őket újratölteni, ahol CO2 palackokat újratöltenek. 

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt