topHeaderText

Teknős akvárium 3D hátérrel és szűrővel 36x25x27 cm

Termékkód Z02085

Teknős akvárium 3D háttérrel és szűrővel. Teljes ismertetés

16 843 Ft
13 919,83 Ft ÁFA nélkül
Mikor lesz raktáron?

Nincs raktáron

Hamarosan készleten lesz, hagyja meg Figyelmeztetés elküldése.
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  A termék nincs raktáron?

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Tudja meg egy pillanaton belül a raktárra kerülés idejét

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Válaszlevélben értesítjük Önt a határidőről

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  A készletbe kerülés után e-mailen keresztül figyelmeztetjük Önt

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Ezután elvégezheti a vásárlást

 • A raktárra kerülés idejét ITT tudhatja meg

Teknős akvárium 3D hátérrel és szűrővel átlátszó Optiwhite üvegből.

Méretek: 36x25x27 cm.

Mi az az Optiwhite?

Az optiwhite egy speciális átlátszó üvegtípus kevesebb vasoxid tartalommal. A klasszikus üveg (float) zöld színű, amely torzítja a látványt az optiwhite üvegtípussal szemben. Ezenkívül a fény hatására az optiwhite akvárium szélei ,,ragyognak,, ami elegáns hatást biztosít. Az optiwhite üvegtípusú akvárium egy fokkal magasabb akváriumok közé tartozik a felhasznált átlátszó üvegtípusnak köszönhetően az akvárium átlátszó és tiszta hatást eredményez. Az optiwhite akváriumokat és teknős akváriumokat minden olyan akvaristának és terrárium kedvelőnek ajánljuk, akik nyitott felületű akváriumot szeretnének, mivel ebben az esetben lehet a legjobban megkülönböztetni  a float és az optiwhite üveg közti különbséget. 

Hatásos 3D háttér:

A háttér egyedi 3D hatást eredményez, amely optikusan nagyobbá teszi az akváriumot. Kialakítása híven utánozza a halak és teknősök természetes életkörülményeit.

A 3D háttér itt elsősorban szigetként szolgál, amelyen a teknősök pihenhetnek és süttethetik magukat. Továbbá a sarkában egy speciális kivágás található, amelyben könnyen elrejthető a szűrő. Ennek köszönhetően a szűrőrendszer nem rontja a természetes összhatást és gyönyörű vízesést eredményez. 

Az akváriumi hátterek egészségbiztonsági és színtartó (nem fakul) tanúsítvánnyal rendelkeznek. A felhasznált anyagok biztonságosak a vízi környezet és a benne élő szervezetek számára. 

Hatásos sarokszűrés:

A szűrőszivacs és az aktívszén szűrés biztosítja a teknős akváriumban található víz tisztaságát. A szűrő sarok kialakítása pontosan illeszkedik a 3D háttér sarok kivágásába. A szűrő alulról szívja be a vizet és a kifolyás a háttér fölött van. Ennek köszönhetően egy gyönyörű természetes vízesés látványa jön létre.  

Specifikációk:

 • Teljesítmény: 500 l/óra.
 • Fogyasztás: 5W.
 • Nyomás: 1,1 m.

Kiszállítási garancia!

Nagyon sok tapasztalattal rendelkezünk az akváriumok kiszállításával kapcsolatban, így a legkisebb károsodás nélkül garantáljuk az akváriumok kézbesítését. Ellenkezős esetben természetesen az akváriumot kicseréljük egy másikra. A kisebb akváriumokat 60 cm-es méretig klasszikus szállítókkal (Magyar Posta, Geis) a nagyobbakat Toptrans szállítócéggel szállítjuk. Az akváriumokat eredeti kartoncsomagolásban kézbesítjük, amely buborékfóliával és más ,,párnákkal,, bélelt, poliészter tartókkal és 5-réteges extra kemény kartondobozban szállítjuk. Így problémamentes kiszállítást biztosítunk egyenesen az Ön otthonába.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés


Érdekelheti Önt