Teknős akvárium 3D hátérrel és szűrővel 30x20x22 cm

Termékkód Z02084

Teknős akvárium 3D háttérrel és szűrővel. Teljes ismertetés

13 414 Ft
11 085,95 Ft ÁFA nélkül
db
A termékek úton vannak
Termék Önnek kézbesítjük inwed 26.05.
 • A rendelés kézbesítése 14.05.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 25.05.

  tuesday

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 25.05.

  tuesday

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 25.05.

  tuesday

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 26.05.

  wednesday

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Teknős akvárium 3D hátérrel és szűrővel átlátszó Optiwhite üvegből.

Méretek: 30x20x22 cm.

Mi az az Optiwhite?

Az optiwhite egy speciális átlátszó üvegtípus kevesebb vasoxid tartalommal. A klasszikus üveg (float) zöld színű, amely torzítja a látványt az optiwhite üvegtípussal szemben. Ezenkívül a fény hatására az optiwhite akvárium szélei ,,ragyognak,, ami elegáns hatást biztosít. Az optiwhite üvegtípusú akvárium egy fokkal magasabb akváriumok közé tartozik a felhasznált átlátszó üvegtípusnak köszönhetően az akvárium átlátszó és tiszta hatást eredményez. Az optiwhite akváriumokat és teknős akváriumokat minden olyan akvaristának és terrárium kedvelőnek ajánljuk, akik nyitott felületű akváriumot szeretnének, mivel ebben az esetben lehet a legjobban megkülönböztetni  a float és az optiwhite üveg közti különbséget. 

Hatásos 3D háttér:

A háttér egyedi 3D hatást eredményez, amely optikusan nagyobbá teszi az akváriumot. Kialakítása híven utánozza a halak és teknősök természetes életkörülményeit.

A 3D háttér itt elsősorban szigetként szolgál, amelyen a teknősök pihenhetnek és süttethetik magukat. Továbbá a sarkában egy speciális kivágás található, amelyben könnyen elrejthető a szűrő. Ennek köszönhetően a szűrőrendszer nem rontja a természetes összhatást és gyönyörű vízesést eredményez. 

Az akváriumi hátterek egészségbiztonsági és színtartó (nem fakul) tanúsítvánnyal rendelkeznek. A felhasznált anyagok biztonságosak a vízi környezet és a benne élő szervezetek számára. 

Hatásos sarokszűrés:

A szűrőszivacs és az aktívszén szűrés biztosítja a teknős akváriumban található víz tisztaságát. A szűrő sarok kialakítása pontosan illeszkedik a 3D háttér sarok kivágásába. A szűrő alulról szívja be a vizet és a kifolyás a háttér fölött van. Ennek köszönhetően egy gyönyörű természetes vízesés látványa jön létre.  

Specifikációk:

 • Teljesítmény: 200 l/óra.
 • Fogyasztás: 3W.
 • Nyomás: 0,5 m.

Kiszállítási garancia!

Nagyon sok tapasztalattal rendelkezünk az akváriumok kiszállításával kapcsolatban, így a legkisebb károsodás nélkül garantáljuk az akváriumok kézbesítését. Ellenkezős esetben természetesen az akváriumot kicseréljük egy másikra. A kisebb akváriumokat 60 cm-es méretig klasszikus szállítókkal (Magyar Posta, Geis) a nagyobbakat Toptrans szállítócéggel szállítjuk. Az akváriumokat eredeti kartoncsomagolásban kézbesítjük, amely buborékfóliával és más ,,párnákkal,, bélelt, poliészter tartókkal és 5-réteges extra kemény kartondobozban szállítjuk. Így problémamentes kiszállítást biztosítunk egyenesen az Ön otthonába.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z02084
Gyártó: Terrárium vízi teknősök számára UP Aqua | allFrom UP Aqua
Kategória: Terrárium vízi teknősök számára
Elérhetőség: Úton van
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt