A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Repti Zoo Jungle Multi Vines – elágazó lián, hajlított, 150 cm

Termékkód Z07555

Lián - nagyon hosszú ágakkal Több kis liánra osztódik szét. Teljes ismertetés

6 045 Ft
4 995,87 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük hétfőn 07.04.
 • A rendelés kézbesítése 06.29.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.30.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.30.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.30.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 07.04.

  hétfő

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Repti Zoo Jungle Multi Vines – elágazó lián, hajlított, 150 cm 

Lián - nagyon hosszú ágakkal Több kis liánra osztódik szét. A lián rugalmas, kéregre hasonlító habbal van bevonva. A lián, és még a legkisebb ága is hajlítható. A nehéz hüllők hatása alatt változatlanul megőrzi alakját. Teljesen vízálló..

 

Elágazó lián? Mit is jelent ez?

A liánnak számos ága van. Az elágazás a lián vastag szárát tucatnyi kis ágra osztja. Mindegyik ugyanúgy épül fel, mint a liánszár - hab és stabilizáló drót van rajta. A kis ágakat egymás köré tekerheted, vagy rengeteg növénnyel esőerdő-utánzatot hozhatsz létre.

 

Milyen terráriumhoz van a lián tervezve?

Ez a termék a fán élő állatok terráriumába való. Megnöveli a függőleges és vízszintes terráriumok élőterét. Alkalmas a száraz és nedves terráriumokhoz.

 

Miből van a lián felülete és hogy van megszerkesztve?

A lián erős elasztikus habbal van bevonva. A hab tökéletesen utánozza a lombhullató fák természetes kérgét, mivel számos barázdával és szabálytalan formával rendelkezik. A liána belseje drótból készült, ami biztosítja a felhasználó által elhelyezett hajtások stabilitását és tartósságát.

 

Biztonságos-e a lián?

Teljesen biztonságos és ellenáll a magas hőmérséklet hatásának. Egy éles vége, széle sincs. A puha habszivacs ellenáll az állatoknak, és tökéletes és szilárd tartást biztosít az állatnak.

 

Milyen méretű a lián?

A Repti-Zoo lián 150 cm hosszú. A kéreg természetes megjelenése miatt a vastagsága szabálytalan. A vastagság 2 cm-től 0,2 cm között mozog.

 

Hol van használva a lián?

A lián elengedhetetlen tartozéka a selyemhernyókkal, pókokkal stb. teli terráriumoknak. Biztosítja és megnöveli az életteret, teret ad a felfedezéshez, etetéshez, sütkérezéshez és játékhoz, ami a tulajdonos szemét gyönyörködteti. Az ágak és liánok között magasban való élet gyakran előfeltétele a legtöbb fán élő hüllő-, kétéltű- és pókszabású faj stresszmentes szaporodásának.

 

Hogyan kell gondozni a liánt?

Szükségesség esetében meleg víz alatt mosható le.

 

Hogyan kell rögzíteni a liánt?

A lián a rögzítés egyszerűsítése szempontjából tapadókorongokkal kerül forgalomba. A lián annyira erős, hogy minden rögzítő nélkül is elhelyezhető a terráriumban.  

 

A Repti-Zoo a világ legnagyobb terráriumfelszerelés-gyártójának márkája. Gyáraikat, tapasztalataikat, szolgáltatásaikat és áruikat a legtöbb ismert és elismert vállalat használja. Termékeik a világ minden tájáról, többek között Németországból, Angliából, Ausztráliából, az USA-ból és Japánból származó vezető márkák kínálatában is megtalálhatók. Az utóbbi időben a termékeik a gyártó hivatalos neve - Repti-Zoo - alatt is elérhetőek a vásárlók számára. Ez egy csúcsmárka, amelynek termékeit világszínvonalú herpetológusokkal együttműködve fejlesztik ki, így nemcsak a jól ismert cégek, hanem a magántenyésztők körében is népszerűek. Társaság: A Repti-Zoo úttörő szerepet játszik az új megoldások kidolgozásában, és amelyeket ügyfeleink nagyra értékelnek.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés


Érdekelheti Önt