Resun Retro Fit LED 4W 59cm Sunny

Termékkód Z04734

LED világítás Resun Retrofit LED 4W 59cm Sunny Teljes ismertetés

9 700 Ft
8 016,53 Ft ÁFA nélkül
db
Hamar raktárba készletezzük
Termék Önnek kézbesítjük intue 27.04.
 • A rendelés kézbesítése 12.04.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 26.04.

  monday

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 26.04.

  monday

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 26.04.

  monday

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 27.04.

  tuesday

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

A RETROFIT izzók kiválóan helyettesítik a hagyományos T8 izzókat. A Resun Aqua Syncro gyártó nagyteljesítményű LED diódákat használ, amelyek minőségükkel, fényhatásukkal és energiaforrásukkal hatásosan túlszárnyalják a konkurens termékeket. A speciális adaptereknek köszönhetően az izzó fedél alá szerelhető. Saját tápellátási rendszerrel rendelkezik.  

 

Miért jobbak a LED csövek a klasszikus izzókkal szemben?

A RETROFIT izzók kiváló terméknek számítanak, a termék célja lecserélni a hagyományos T8 izzókon alapuló rendszert.  A RETROFIT alapú LED izzók használata előrelátó cselekedet, mivel sokkal több fényt, hosszabb élettartamot és a növények és korallok gyorsabb és üdébb növekedését biztosítják.  


A LED diódák akár 75%-os energiamegtakarítást kínálnak a hagyományos izzókkal szemben, és ami a legfontosabb, sokkal több fényt generálnak, amely inkább lefelé vezet, nem csak az izzó körül. 


A Resun Aqua Syncro világítótestek használata jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, ezt a tényt a felhasználó gyorsan megérzi. A RETROFIT GTR izzók további nagy előnye az élettartamuk. A világítótest akár 12 évig világít egyforma paraméterek mellett. A hagyományos T8 izzók használatával szemben, amelyeket 6-9 hónaponként kell cserélni, könnyen észrevehető, hogy a LED megvilágítás használata gazdaságosabb.  Az is megemlítendő, hogy a LED megvilágítás nem termel hőt, ez a tény a meleg időszakban nem kerülendő.


A piacon rengeteg RETROFIT világítótest található, de kizárólag az Resun Aqua Syncro által gyártott világítótestek készülnek az adott T8 izzók cseréjének céljával. A világítás tervezésénél odafigyeltek, hogy a fény az izzó egész hosszán egyformán oszoljon el (tartótól tartóig), más RETROFIT lámpák esetén a fény csak a kicserélt izzó egy részén oszlott el. A legnagyobb vízálósággal és fényáteresztéssel készült üvegcső belsejében kizárólag Resun Aqua Syncro lámpa található. Ez a megoldás nem gátolja a fényáradatot és idővel nem veszik el, mint ez tapasztalható a konkurens RETROFIT termékeknél. 

 

Telepítés és tápellátás

A világítótest speciális adapterekkel rendelkezik, amelyek könnyű és gyors telepítést tesznek lehetővé a T8 tartókba a régi izzók helyére. A termék saját tápellátási rendszerrel ellátott és egy kapcsolóval a kábelen.
A lámpa nem használja fel a régi elektromos rendszert, amely a T8 izzót működtette. Az ilyen rendszer szétszedhető.


A Resun Aqua Syncro gyártó Retrofit lámpasor két színvariánsban kapható – Plant és Sunny színben. A klasszikus T8 izzó 15W, 18W, 30W és 36W teljesítményű izzók cserélhető méretében kaphatók. 

A PLANT mód Power-LED RGB technológián alapul. A lámpa által kibocsátott vöröses fény a 6500 K, 7500 K és 8500 K fényváltozatok ötvözetéből készül 25%, 25% és 50% arányban. Ez a színkeverék tökéletesen befolyásolja a növények fotoszintézisét, jelentősén felgyorsítja a növények friss növekedését és erősíti a színüket. A PLANT móddal rendelkező LED-lámpa tökéletesen helyettesíti a kedvelt Grolux izzót és a nappali fényt képező izzókat. 

          Műszaki adatok:

 • Izzó helyettesítés: T8 18W 59cm
 • Színskála: PLANT (6500K, 7500K, 8500K)
 • Fogyasztás: 3 W
 • Tápkábel hossza: 1,5 m
Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Műszaki paraméterek

Rendelési szám: Z04734
Gyártó: LED akvárium világítás Resun | allFrom Resun
Kategória: LED akvárium világítás
Elérhetőség: Úton van
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​



Érdekelheti Önt