Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Resun Retro Fit LED 3W 44cm Sunny

Termékkód Z04732

 LED világítás Resun Retrofit LED 3W 44cm Sunny Teljes ismertetés

10 557 Ft
8 724,79 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 12.10.

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

 • A rendelés kézbesítése 12.07.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  pátek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

A RETROFIT izzók kiválóan helyettesítik a hagyományos T8 izzókat. A Resun Aqua Syncro gyártó nagyteljesítményű LED diódákat használ, amelyek minőségükkel, fényhatásukkal és energiaforrásukkal hatásosan túlszárnyalják a konkurens termékeket. A speciális adaptereknek köszönhetően az izzó fedél alá szerelhető. Saját tápellátási rendszerrel rendelkezik.  

 

Miért jobbak a LED csövek a klasszikus izzókkal szemben?

A RETROFIT izzók kiváló terméknek számítanak, a termék célja lecserélni a hagyományos T8 izzókon alapuló rendszert.  A RETROFIT alapú LED izzók használata előrelátó cselekedet, mivel sokkal több fényt, hosszabb élettartamot és a növények és korallok gyorsabb és üdébb növekedését biztosítják.  


A LED diódák akár 75%-os energiamegtakarítást kínálnak a hagyományos izzókkal szemben, és ami a legfontosabb, sokkal több fényt generálnak, amely inkább lefelé vezet, nem csak az izzó körül. 


A Resun Aqua Syncro világítótestek használata jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, ezt a tényt a felhasználó gyorsan megérzi. A RETROFIT GTR izzók további nagy előnye az élettartamuk. A világítótest akár 12 évig világít egyforma paraméterek mellett. A hagyományos T8 izzók használatával szemben, amelyeket 6-9 hónaponként kell cserélni, könnyen észrevehető, hogy a LED megvilágítás használata gazdaságosabb.  Az is megemlítendő, hogy a LED megvilágítás nem termel hőt, ez a tény a meleg időszakban nem kerülendő.


A piacon rengeteg RETROFIT világítótest található, de kizárólag az Resun Aqua Syncro által gyártott világítótestek készülnek az adott T8 izzók cseréjének céljával. A világítás tervezésénél odafigyeltek, hogy a fény az izzó egész hosszán egyformán oszoljon el (tartótól tartóig), más RETROFIT lámpák esetén a fény csak a kicserélt izzó egy részén oszlott el. A legnagyobb vízálósággal és fényáteresztéssel készült üvegcső belsejében kizárólag Resun Aqua Syncro lámpa található. Ez a megoldás nem gátolja a fényáradatot és idővel nem veszik el, mint ez tapasztalható a konkurens RETROFIT termékeknél. 

 

Telepítés és tápellátás

A világítótest speciális adapterekkel rendelkezik, amelyek könnyű és gyors telepítést tesznek lehetővé a T8 tartókba a régi izzók helyére. A termék saját tápellátási rendszerrel ellátott és egy kapcsolóval a kábelen.
A lámpa nem használja fel a régi elektromos rendszert, amely a T8 izzót működtette. Az ilyen rendszer szétszedhető.


A Resun Aqua Syncro gyártó Retrofit lámpasor két színvariánsban kapható – Plant és Sunny színben. A klasszikus T8 izzó 15W, 18W, 30W és 36W teljesítményű izzók cserélhető méretében kaphatók. 

A PLANT mód Power-LED RGB technológián alapul. A lámpa által kibocsátott vöröses fény a 6500 K, 7500 K és 8500 K fényváltozatok ötvözetéből készül 25%, 25% és 50% arányban. Ez a színkeverék tökéletesen befolyásolja a növények fotoszintézisét, jelentősén felgyorsítja a növények friss növekedését és erősíti a színüket. A PLANT móddal rendelkező LED-lámpa tökéletesen helyettesíti a kedvelt Grolux izzót és a nappali fényt képező izzókat. 

          Műszaki adatok:

 • Izzó helyettesítés: T8 15W 44cm
 • Színskála: PLANT (6500K, 7500K, 8500K)
 • Fogyasztás: 3 W
 • Tápkábel hossza: 1,5 m
Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés
Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z04732
Gyártó: LED akvárium világítás Resun | Vše od Resun
Kategória: Akváriumi LED világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: fehér
Világítás növényekhez: igényes növényeknek
A világítás hossza: 31 cm -49 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: LED fénycsövek
Világítás termékvonal: Resun LED


Érdekelheti Önt