Chihiros RGB A301 Plus 30cm 23W szabályzóval

Termékkód Z05782

Extrém teljesítményű világítás a legigényesebb növényekhez van tervezve.  Teljes ismertetés

28 429 Ft
23 495,04 Ft ÁFA nélkül
Mikor lesz raktáron?
Nincs raktáron
Hamarosan készleten lesz, hagyja meg Figyelmeztetés elküldése.
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  A termék nincs raktáron?

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Tudja meg egy pillanaton belül a raktárra kerülés idejét

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Válaszlevélben értesítjük Önt a határidőről

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  A készletbe kerülés után e-mailen keresztül figyelmeztetjük Önt

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  ma

  Ezután elvégezheti a vásárlást

 • A raktárra kerülés idejét ITT tudhatja meg

https://www.invitalpet.hu/upload_hu/47043-1404388663_2x.jpg

Az A Plus RGB  változat fő előnyei:

1.) Új típusú LED chip 3in1

 • AChihiros LED A sorozat Plus RGB először használ új LED chipeket, amelyek az új technológiát használják és ennek köszönhetően a teljes RGB spektrum egy chipben található. A Chihiros így a konkurens márkákkal ellentétben alacsonyabb energia felhasználás mellett nagyobb fényerőtbiztosítanak. 
 • Az új technológia ezen kívül természetesebb fényspektrummal rendelkezik, ennek köszönhetően jobban kiemeli az állatok és a növények színét.
 • Ez a technológia jobban színezi az akvárium tárgyait, mint négy különböző színű LED szalag. Az összes szín egy LED-ben van, és ez lehetővé teszi a halak és a növények jobb kirajzolódását.

Ugyan ilyen technológiát használ az ADA a LED világításaiban, amelyek egész más árkategóriában vannak.

 2) Vezérlő közvetlenül a test belsejében

 • A vezeték nélküli, a Bluetooth segítségével vezérelhető szabályozó segítségével be lehet állítani, hogy a világítás mikor kell, hogy bekapcsoljon, vagy kikapcsoljon. 
 • A színeket külön lehet konfigurálni. A spektrumot így a szükségletei szerint lehet módosítani.
 • A beállítás kényelmesen a mobil alkalmazás segítségével történik és a vezérlő mindenre emlékezni fog, ha tán netán áram kimaradás lenne. A Bluetoothnak köszönhetően a mobil vezérlés nagyon könnyű és intuitív. A program ugyanúgy működik az Android, mint az iOS alatt is.

Az Android alkalmazást itt találja (hivatkozás).

Az iOS alkalmazást itt (hivatkozás).  

Lejjebb megtalálja a világítás konfigurációját:

 

A Chihiros A Plus RGB világítás az A sorozatból van. Ez az akvaristák körében rendkívül népszerű világítótest sorozat folytatása. Ez a változat (A Plus RGB) a szín spektrumban és a magas fényerejével, amely szinte a duplája az eddiginek, különbözik a klasszikus A sorozattól. Az amúgy is erős fényerő most még erősebb és elegendő a nagy és mély akváriumok lévő igényesebb növényeknek is.

Ez a világítás még nagyon ár előnyös is. Ha nagy teljesítményű és szín spektrummal rendelkező világításra van szüksége + ha a világítás könnyen és okosan akarja tompítani, akkor nem kell külön megvásárolnia a világítást és a szabályzót. Itt minden okosan össze van kombinálva és a legjobb áron van.

A világítást a kiegészítőknek köszönhetően (különböző lábak és rögzítők) nagyon sokféleképpen lehet variálni és  minden akváriumhoz használható. A fém lábak segítségével az akvárium szélére helyezheti, vagy megvásárolhatja a kötél függesztő rendszert és a világítást az akvárium fölé függesztheti.

Javasoljuk, hogy egy világítótest felfüggesztéséhez  Chichiros kit Single készletet használja, egymás mellett két világítótest felfüggesztésére pedig Chichiros kit Double használja.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4969-chihiros-a-plus-series.jpghttps://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4059-zavesny-system-chihiros.jpg

A Chihiros A LED világítás a Japán tervezők segítségével lett kifejlesztve és számos nagy fényerejű LED-et szereltek belé. A LED-ek úgy lettek kiválasztva, hogy alattuk a növények ne csak nőjenek, hanem a legszebb színűkben mutassák magukat. A LED élettartama - 50 ezer óra. 

 

 

A világítás úgy lett megtervezve, hogy alatta legjobban nőjenek a növények. A sugarak nagyon hasonlóak a napfény sugaraira. A LED-ek úgy voltak kiválasztva, hogy alattuk a növények színei a legjobbak legyenek. És ugyanúgy, mint a legtöbb LED-re érvényes, hogy 1 W erősebben világít, mint 1 W-s izzó. Az ugyanolyan erősségű fényhez nem kell annyi W használni, mint az izzók esetében.


A LED esetében a megtakarítás jelentős.

A világítótest modern kialakítását legfőképpen azok fogják értékelni, akik a világítótestet a fedél nélküli akvárium fölé akarják helyezni. Maga a világítótest egy gyönyörű alumínium profil, amely a világítótest hatékony hűtését is biztosítja.

1. Az akvárium szélére való elhelyezés

A csomag tartalmazza a fém lábakat, amelyek segítségével a világító testet az akvárium szélére helyezheti. Ezeket a lábakat 10 cm-re is ki lehet tolni, így a világítást hosszabb akváriumhoz is megfelel. Például, az 50 cm-es változatot az 50-70 cm akváriumokhoz is használni lehet. Javasoljuk, hogy ugyanolyan hosszú vagy rövidebb világítótestet válasszon, mint amilyen hosszú az akvárium. EZ abból az okból van, ha hosszabb világítótestet választ, akkor az akvárium mellett világít és így a szobában visszaverődést okoz. Ezen kívül, a fény nem közvetlenül lefelé világít, hanem kúp alakban, és ha a világítótest és az akvárium széle között 10 cm hézag van, akkor is elegendő fény lesz.

 https://www.invitalpet.hu/upload_hu/47045-1404321691_2x.jpg

 3. Az akvárium fölötti felfüggesztés

A világítótest utolsó akvárium fölötti telepítés lehetősége- a felfüggesztés. Erre szolgál a felfüggesztő készlet.

A világítótestet vagy a mennyezetre függeszti fel, vagy Chihiros tartót lehet beszerezni, amelyet az akvárium széleire szereli és erre függeszti fel a világítótestet. A tartót itt találja: Chihiros tartó a világítótest felfüggesztésére

https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4060-zavesny-system-chihiros.jpghttps://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4057-chihiros-zaveseni-a-series.jpghttps://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4059-zavesny-system-chihiros.jpghttps://rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4640-chihiros-drzak.jpg

 A fenti ábrákon láthatja, hogyan működik/ néz ki ez a függesztés.  

A világítótest mellé INGYEN kap egy fényerő szabályozót, amellyel a fényerejét 0-100% tartományban szabályozhatja. A világítás annyira erős, hogy azt javasoljuk, hogy először a kisebb fény intezitást állítsa be és ezután fokozatosan növelheti. Ha ugrásszerűen növelné a fény intenzitását, az algák nagyon elszaparodnának. 

https://www.invitalpet.hu/upload_hu/47044-1404391373_2x.jpg 

Az A301 PLUS verzió paraméterei

Verzió: A301 Plus RGB

A lámpa testhossza: 30 cm

Lámpatest testvastagság: 0,8 cm

A lámpatest testszélessége: 10 cm

Fémtartók: állítható magasság 1 cm és 20 cm között

Teljesítményfelvétel: 23 W

Diódák száma: 20 db

Fényáram: 1200 lm

Feszültség: 12V

Védelem: IP43

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z05782
Gyártó: LED akvárium világítás Chihiros | allFrom Chihiros
Kategória: LED akvárium világítás
Elérhetőség: na dotaz (wyślij zapytanie)
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt