A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Chihiros NOVA 126W LED világítás vezérlővel tengeri akváriumokhoz

Termékkód Z07896

Nagy teljesítményű LED világítás tengeri akváriumokhoz. Teljes ismertetés

156 984 Ft
129 738,84 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 08.17.

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

 • A rendelés kézbesítése 08.13.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 08.13.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 08.13.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 08.13.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 08.17.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Individuális beállítás, nagy teljesítmény, széles lefedettség és gazdag spektrum – a Chihiros NOVA egy különleges világítórendszer az Ön tengeri akváriuma számára. A világítás a legújabb technológiák kombinációját és jól bevált szerkezetet kínál. A fő panel 8 különféle színes diódát tartalmaz, amelyek külön-külön működtethetnek a Bluetooth applikáció segítségével.

A csomagolás része egy felfüggesztőrendszer is az akvárium fölötti rögzítéshez. A Chihiros kiegészítő tartozékokat is kínál, mint pl. a rugalmas tartó a NOVA világításokhoz vagy a Chihiros Wifi Hub, amely Wifi általi csatlakozást tesz lehetővé.


8-féle LED félgömb alakú lencsékben

A NOVA világítás fő jellemzője, hogy minden diódához félgömb alakú lencsét használ. Ezek a lencsék ideálisan oszlatják szét a fényt intenzitásveszteség nélkül. Maguk a lencsék a diódák védelmére is szolgálnak az elpárolgó vízzel szemben.
A fénypanel 8 különféle színes LED-et kínál ✨ a korallok és halak tökéletes színezetéért. Minden egyes szín optimális intenzitásúra állítható be, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak.


Ellenálló szerkezet és hűtőberendezés

A Chihiros NOVA fénypanel ellenálló szerkezetbe van beépítve, amely a rácsoknak és az erős szellőzésnek köszönhetően remekül vezeti el a hőt, így meghosszabbítja a világítás élettartamát. Maga a ventilátor teljes mértékben irányítható applikáció segítségével – a hideg napokon, amikor nincs szükség szellőzésre, tompítható vagy teljesen kikapcsolható.


Felfüggesztőrendszer

A csomagolás részét képezi a teljes felfüggesztőrendszer, amely kényelmes rögzítést tesz lehetővé az akvárium fölött. Azoknak az akvaristáknak, akik az erős rögzítést részesítenek előnyben, állítható állványt kínálunk, amely az akvárium peremére helyezhető.


Beépített Bluetooth vezérlő

A beépített Bluetooth vezérlő és a My Chihiros 📱 applikáció segítségével megváltoztatható a szín vagy a fényerő az Ön elképzelése szerint. Beállítható a pontos napkelte és napnyugta is, mindez egy kattintással elérhető az applikációban, ami nemcsak csodálatra méltó, hanem jobb is a halai számára, mint a fény hirtelen be- és kikapcsolása.


Műszaki pateméterek 👷‍♀️👷‍♂

Méret Akváriumhossz Teljesítmény LED-ek száma Fényerő
18 x 18 x 4 cm 45 - 60 cm 126W 61 3800 lm

Figyelem! 🤓
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Chihiros gyártó két világítótest-típust forgalmaz – az EU piacra szánt és a világ többi országába szánt csomagolást. Ezek a csomagolások alapvetően az áramforrásban különböznek, amelyek az európai piacon jobb minőségűek és drágábbak. A gyártó erről a honlapján tájékoztat (itt találja) A mi webáruházunkban forgalomba hozott Chihiros világítótestek a jobb minőségű és drágább áramforrást tartalmazzák. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a kínai üzletekben árusított világítótestek az olcsóbb áramforrást tartalmazzák, és ezek nem rendelkeznek EU tanúsítvánnyal.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első
1

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?

2

A válasz nem volt elegendő?Érdekelheti Önt