topHeaderText

Chihiros LED A sorozat 50-70cm 33W A501

Termékkód 2302

Extrém teljesítményű világítás speciálisan az akváriumi növények termesztésére terveztek.  Teljes ismertetés

22 714 Ft
18 771,90 Ft ÁFA nélkül
db
Több db van raktáron
Termék Önnek kézbesítjük infri 25.06.
 • A rendelés kézbesítése 22.06.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 23.06.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 23.06.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 23.06.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 25.06.

  friday

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

https://www.rostlinna-akvaria.cz/uploads/1300-series-a.jpg

Extrém teljesítményű akváriumi világítás a legjobb áron!

A világítást a kiegészítőknek köszönhetően (különböző lábak és rögzítők) nagyon sokféleképpen lehet variálni és  minden akváriumhoz használható. A fém lábaknak köszönhetően a fedél nélküli akvárium felé lehet helyezni.

A Chihiros A LED világítás a Japán tervezők segítségével lett kifejlesztve és számos nagy fényerejű LED-et szereltek belé. A LED-ek úgy lettek kiválasztva, hogy alattuk a növények ne csak nőjenek, hanem a legszebb színűkben mutassák magukat. A SMD 0,33W HCRI fehér diódák vannak felhasználva. A LED élettartama 30 - 50 ezer óra.

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/uploads/1301-A_opis1.png

A világítás úgy lett megtervezve, hogy alatta legjobban nőjenek a növények. A sugarak nagyon hasonlóak a napfény sugaraira. A LED-ek úgy voltak kiválasztva, hogy alattuk a növények színei a legjobbak legyenek. És ugyanúgy, mint a legtöbb LED-re érvényes, hogy 1 W erősebben világít, mint 1 W-s izzó. Az ugyanolyan erősségű fényhez nem kell annyi W használni, mint az izzók esetében. A LED esetében a megtakarítás jelentős.

A világítótest modern kialakítását legfőképpen azok fogják értékelni, akik a világítótestet a fedél nélküli akvárium fölé akarják helyezni. Maga a világítótest egy gyönyörű alumínium profil, amely a világítótest hatékony hűtését is biztosítja.

 https://www.invitalpet.hu/upload_hu/46833-1704043032_2x.jpg

 

Lehetőség az akvárium fölötti elhelyezésre

Az akvárium szélén való elhelyezés

Használhatja a műanyag lábakat (a szállítási készlet tartalma) vagy fém lábakat (után kell vásárolni ITT). Ha a fém lábakat választja, akkor a Chihiros LED világítást olyan akváriumra is felszerelheti, amely hosszabb. A fém lábakat az akvárium mindkét oldalán 10-10 cm-rel is meg lehet hosszabbítani. Így a 60 cm hosszú akváriumhoz a Chihiros A401-t is használhatja, amelyik 40 cm hosszú.
És ezen kívül, változtathatja a szint fölötti magasságot is, ami nagyon ideális megoldás, ha szabályozni akarja a világítás intenzitását. 

Az akvárium fölötti felfüggesztés

A világítótest utolsó akvárium fölötti telepítés lehetősége- a felfüggesztés. Erre szolgál a felfüggesztő készlet.
Legyen az felfüggesztő készlet egy világítótesthez: Chihiros A sorozatú Single felfüggesztő készlet,vagy a dupla világítótesthez: Chihiros A sorozatú Double felfüggesztő készlet

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4060-zavesny-system-chihiros.jpg

 

A világítótestet vagy a mennyezetre függeszti fel, vagy Chihiros tartót lehet beszerezni, amelyet az akvárium széleire szereli és erre függeszti fel a világítótestet. A tartót itt találja: Chihiros tartó a világítótest felfüggesztésére 

 https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/4059-zavesny-system-chihiros.jpg

A világítótest mellé INGYEN kap egy fényerő szabályozót, amellyel a fényerejét 0-100% tartományban szabályozhatja. A világítás annyira erős, hogy azt javasoljuk, hogy először a kisebb fény intezitást állítsa be és ezután fokozatosan növelheti. Ha ugrásszerűen növelné a fény intenzitását, az algák nagyon elszaporodnána.

Műszaki paraméterek

Verzió: A501
Méretek: 50 x 6 x 5 cm
Teljesítményfelvétel: 33W
Diódák száma: 99 db
Lumen: 4800 lm

Figyelem!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Chihiros két világítótest típust hoz forgalomba -  az EU piacra és a többi országba. Ez a csomagolás alapvetően az áramforrásban különböző, az Európai piacra ez jobb minőségű és drágább. A gyártó erről a honlapján figyelmeztet.(Itt találja)

A  webáruházunkban forgalomba hozott Chihiros világítótestek a jobb minőségű és drágább áramforrást tartalmazzák. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a kínai üzletekben árusított világítótestek az olcsóbb áramforrást tartalmazzák,és ezek nem rendelkeznek EU tanúsítvánnyal

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés
Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: 2302
Gyártó: LED akvárium világítás Chihiros | allFrom Chihiros
Kategória: LED akvárium világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre


Érdekelheti Önt