Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Aquatlantis Easy LED 2.0 590 mm 28W freshwater

Termékkód S00157

Nagy teljesítményű és teljesen vízálló LED világítás két önállóan szabályozható áramkörrel. Teljes ismertetés

48 786 Ft
40 319,01 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron 1 db + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük ve středu 29.09.
 • A rendelés kézbesítése 25.09.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 25.09.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 25.09.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 25.09.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 29.09.

  středa

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

https://www.invitalpet.hu/upload/25802-1209597830.jpg

Easy LED Universal 2.0

egy fejlett világítási rendszer, amely a rögzítés variálhatóságának köszönhetően a piacon lévő bármely akváriumhoz használható.

Teljesítmény

A nagy teljesítményű LED-eknek köszönhetően azonos hossz mellett 2-3 fénycsövet helyettesít egyetlen fénycsőnek megfelelő fogyasztás mellett!

Az Easy LED Universal 2.0 1200 mm 5388 lm fényáramú mindössze 62 W-os fogyasztás mellett.

Két különálló áramkör

Az egyik áramkört a középső LED sor alkotja, a másikat a szélső sorok. Az áramköröket különállóan a Luminus vezérlő segítségével vezérelheti.

Általa például

 • hűen szimulálható a napnyugta és napkelte – reggel fokozatosan kezdenek világítani a színes, majd a fehér LED-ek. Este ezzel ellentétben fokozatosan csökken az erős nappali fény, tompa éjszakai színekre vált – az akvárium feltételei így maximálisan természetesek lesznek
 • a nap egy részében beállítható csak a középső LED sor általi világítás – az ún. „világítási szieszta”, és beállítható a tompa éjszakai világítás – holdfény

Aquatlantis Luminus vezérlő

A már említett effektusokon kívül világítását tetszés szerint programozhatja (két áramkör, mindkettőhöz akár négy intervallum állítható be), vagy ki- és bekapcsolhatja közvetlenül a vezérlőn vagy telefonján (az applikáció elérhető Android és iOS számára is).

 

Spektrum

Az akvárium ideális feltételeinek megteremtéséhez a világítás többszínű diódákat kombinál, így a világítás nemcsak remek színvisszaadást, hanem teljes értékű spektrumot is kínál akváriumának lakói számára. A világítást négy változatban kínáljuk:

 

Freshwater – édesvízi akvarisztikához

Az optimális (6800K) spektrum a növények vitalitásáért és a valósághű színvisszaadás (CRI 80) a diódák kombinálásával elért – 67% hideg fehér, 17% meleg fehér, 8% kék és 8% piros dióda által. A kék és piros diódák kellő mennyiségű fényt biztosítanak a növények által hasznosítható spektrumban (PAR – fotoszintetikusan aktív sugárzás), valamint segítségükkel tökéletesen kiemelkedik a halak színezete is.


 

Optika

A világítás olyan optikával ellátott, amely a fényt 120°-os szögben szórja – az optika nélküli LED világításokkal szemben (ezek a fényt jóval kisebb szögben sugározzák, inkább csak lefelé világítanak) a világítás közvetlenül az akvárium vízfelszíne fölé helyezhető, így sokkal hatékonyabb teljesítmény érhető el (a fényintenzitás csökken a távolság által). Az optikának hála a kibocsátott fény egyenletesen oszlik el az akvárium elülső és hátsó üvegénél is.  

 

Variálható rögzítés

Kihúzható tartók

Az akvárium oldalsó üvegénél. Az Easy LED Universal 2.0 1200 mm használható 110 – 140 cm-es akváriumokhoz. (a tartók akár 150 cm-re széthúzhatóak).


 

Felfüggesztés

A letisztult és egyszerű megjelenés érdekében, így semmi nem zavarja meg az akvárium vonalait (a felfüggesztőkészletet külön árusítjuk).

 


 

Fénycsőcsere

Használja a fénycsőfoglalatokat az akváriumfedelében, és cserélje le elavult fénycsöveit ezzel a LED világítással! Az Easy LED Universal 2.0 1200 mm termékkel lecserélhető az 54W-os T5 típusú (a világítás végei pontosan illeszkednek a foglalatokba) vagy a 36W T8 fénycsövek (a mellékelt adapterek segítségével). A lejjebb található táblázatban megállapíthatja, milyen hosszúságú Aquatlantis Easy LED világítás felel meg az előző fénycsövekhez (a foglalatok csupán rögzítik a világítást, nem szolgálnak csatlakoztatásra). Abban az esetben, ha az akváriumfedelében több fénycsöve van, csak egyet, de akár az összeset is lecserélheti. Egy Easy LED világítás intenzitása két vagy három fénycsövének felel meg.

 

 

Milyen Easy LED Universal 2.0. változatot válasszak a T5/T8 fénycsöveim cseréjéhez?

Easy LED Universal 2.0. T5 fénycső T8 fénycső
438 mm 24 W 15 W
590 mm 28 W 18 W 
742 mm 35 W 25 W
895 mm 45 W 30 W
1047 mm 54 W
1200 mm 54 W 36 W
1450 mm 80 W

 

 

Passzív hűtés

Hűtésként a világítás bordázott alumíniumháza szolgál, amely hatékonyan vezeti el a hőt a diódáktól.

Vízállóság

A világítás 100%-ban vízálló – IP X8 védelemmel ellátott – amely szabvány meghatározása: „Vízbe merítés ellen védett. A berendezés folyamatosan vízbe merülten működhet.” A gyártó az értékesítés előtt minden világítást 24 órára egy vízzel teli tartályba merít, ezáltal a világítás 100%-ig biztonságos, és nem fenyegeti meghibásodás, ha pl. karbantartás esetén vízbe ejti.

Minőség

A világítás Portugáliában gyártott, 3 éves garancia vonatkozik rá.

A csomagolás tartalma

Világítótest, két 24V-1,5A tápegység (a világítás két tápkábellel ellátott - egy-egy mindkét oldalon), kihúzható tartók, fedelek, adapterek a T5/T8 fénycsőfoglalatokhoz.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés
Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: S00157
Gyártó: LED akvárium világítás Aquatlantis | Vše od Aquatlantis
Kategória: LED akvárium világítás
Elérhetőség: Azonnali küldésre
LED világítás színe: fehér
Világítás növényekhez: igényes növényeknek
A világítás hossza: 49 cm - 69 cm
A LED világítás felhasznált technológiája: LED diódák és csipek
Világítás típusa: felfüggesztehető világítótestek
Világítás termékvonal: Aquatlantis Easy LED
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt