A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Terrario Endau Park Soil Medium 5l - vermikulit

Termékkód Z07485

Nagy hőszigetelő és nedvszívó képességű alom. Teljes ismertetés

1 621 Ft
1 339,67 Ft ÁFA nélkül
db

A termékek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 06.15.
 • A rendelés kézbesítése 05.24.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.12.

  vasárnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.12.

  vasárnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.12.

  vasárnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.15.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Terrario Endau Park Soil Medium 5l - vermikulit

Nagy hőszigetelő és nedvszívó képességű alom. Tökéletesen beszívja a vizeletet és semlegesíti a kellemetlen szagokat. A vermikulit teljesen természetes szubsztrátum, amely biztonságos az állatok számára. A lenyelése nem okoz komplikációkat.


A szubsztrátum szivacsként működik, amely beszívja a vizeletet és a kellemetlen szagokat, ezért az alapszubsztrátum kiegészítőjeként kell használni, hogy javuljon a terráriumi szubsztrátum nedvszívó képessége.
Közepes változat – a szemcsemérete 3 – 5 mm, így megfelel a közepes szemcseméretű szubsztrátumok kiegészítőjeként, mint pl. a faforgácsok.


Ez egy speciálisan kiválasztott, legális forrásokból származó szubsztrátum. Alapját a megfelelő növényi törzsek kiválasztása képezi a szubsztrátum létrehozásához. A növényeket állapotuknak megfelelően választják ki. Az így nyert szubsztrátumot fokozott szilárdság, a víz és a nedvesség jó felszívódása, de a hőmérséklettel és a mechanikai tényezőkkel szembeni ellenállás is jellemzi – a szubsztrátum típusától függően.


A Terrario gyártó mindent megtesz annak érdekében, hogy frissen „betakarított” aljzatot szerezzen be. A hosszú tárolási idő kedvezőtlen hatással lehet a növényi szubsztrátumokra. A Terrario az egyetlen vállalat, amely gyors szállítást garantáló légitársaságokat használ a természetes eredeti helyükről származó szubsztrátumok beszerzéséhez.


A szubsztrátumok UV-C fénnyel sterilizáltak, amely eltávolítja a penészt, a baktériumokat és a penészspórákat. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, műtrágyát és tartósítószert sem.


Kiszerelés: 5 l

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés


Érdekelheti Önt