A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL tartályos előszűrő 16/22 mm

Termékkód Z07915
8 083 Ft
6 680,17 Ft ÁFA nélkül
Mikor lesz raktáron?

Nincs raktáron

Hamarosan készleten lesz, hagyja meg Figyelmeztetés elküldése.

 • A rendelés kézbesítése

  A termék nincs raktáron?

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  Tudja meg egy pillanaton belül a raktárra kerülés idejét

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  Válaszlevélben értesítjük Önt a határidőről

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  A készletbe kerülés után e-mailen keresztül figyelmeztetjük Önt

 •  
 • A rendelés kézbesítése

  Ezután elvégezheti a vásárlást

 • A raktárra kerülés idejét ITT tudhatja meg

Az INVITAL tartályos előszűrő egy nagyszerű és hasznos kiegészítő az Ön belső szűrőjéhez. Egy különálló, szűrőkosárral ellátott belső tartályról van szó, amely elegendő szűrőfokozatot biztosít, ezzel nemcsak hogy a fő szűrés működését könnyít meg, hanem támogatja a tartály belső biológiai egyensúlyát is. Az egyszerű telepítésnek és működtetésnek hála megfelel kezdő akvaristáknak is.


Melyek az előszűrés használatának előnyei és hátrányai? 🤔

Az előszűrő fő előnye a főszűrő funkciójának megsokszorozása. Az előszűrő gondoskodik arról, hogy a szűrőbe már ne kerüljenek durva szennyeződések, tehát ne tömődjön el, és egész kapacitását a biológiai tisztításra használja.🦠.

Ezzel kapcsolatos a további előny, amely a főszűrő karbantartásai 🔧 közötti időtartam megnövelése. Azzal, hogy a szennyeződések már az előszűrőben lerakódnak, amely nagyon könnyen tisztítható, elhalasztható a szűrő fáradságos szétszerelése és tisztítása.

Hátránya a szűrő motorjának terhelése. Mivel a tömlőre csatlakoztatott összetevőről van szó, csökken a szűrés összáramlása.


Mit tartalmaz a csomagolás? 📦

A csomagolásban szűrőtartály található fejjel, 2 lezárható bemenet a tömlőre, valamint bioszivacsokkal ellátott 4 szűrőkosár – a tartalék bioszivacsot itt kínáljuk, de mindenképpen javasoljuk Önnek, hogy legalább 2 kosarat töltsön meg rendkívül porózus szűrőközeggel, mint pl. a Aquario Neo.

Az előszűrő néhány tömítést tartalmaz és mozgó részeket, ezért ne hanyagolja el a karbantartását - az INVITAL szilikonvazelint ajánljuk, amely megakadályozza a levegőzést és a vízkő lerakódását.😉


Műszaki adatok

Méretek (szelepekkel együtt) A következő tömlőkhözA kosarak száma és űrtartalma
13 x 11 x 35 cm 16/22 mm 4 kosár kb. 0,3l űrtartalommal
Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.Érdekelheti Önt