A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL tartályos előszűrő 12/16 mm

Termékkód Z07914
8 083 Ft
6 680,17 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Rendeljen ma 10:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut holnapután 02.10.
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.08.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 02.10.

  holnapután

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Az INVITAL tartályos előszűrő egy nagyszerű és hasznos kiegészítő az Ön belső szűrőjéhez. Egy különálló, szűrőkosárral ellátott belső tartályról van szó, amely elegendő szűrőfokozatot biztosít, ezzel nemcsak hogy a fő szűrés működését könnyít meg, hanem támogatja a tartály belső biológiai egyensúlyát is. Az egyszerű telepítésnek és működtetésnek hála megfelel kezdő akvaristáknak is.


Melyek az előszűrés használatának előnyei és hátrányai? 🤔

Az előszűrő fő előnye a főszűrő funkciójának megsokszorozása. Az előszűrő gondoskodik arról, hogy a szűrőbe már ne kerüljenek durva szennyeződések, tehát ne tömődjön el, és egész kapacitását a biológiai tisztításra használja.🦠.

Ezzel kapcsolatos a további előny, amely a főszűrő karbantartásai 🔧 közötti időtartam megnövelése. Azzal, hogy a szennyeződések már az előszűrőben lerakódnak, amely nagyon könnyen tisztítható, elhalasztható a szűrő fáradságos szétszerelése és tisztítása.

Hátránya a szűrő motorjának terhelése. Mivel a tömlőre csatlakoztatott összetevőről van szó, csökken a szűrés összáramlása.


Mit tartalmaz a csomagolás? 📦

A csomagolásban szűrőtartály található fejjel, 2 lezárható bemenet a tömlőre, valamint bioszivacsokkal ellátott 4 szűrőkosár – a tartalék bioszivacsot itt kínáljuk, de mindenképpen javasoljuk Önnek, hogy legalább 2 kosarat töltsön meg rendkívül porózus szűrőközeggel, mint pl. a Aquario Neo.

Az előszűrő néhány tömítést tartalmaz és mozgó részeket, ezért ne hanyagolja el a karbantartását - az INVITAL szilikonvazelint ajánljuk, amely megakadályozza a levegőzést és a vízkő lerakódását.😉


Műszaki adatok

Méretek (szelepekkel együtt) A következő tömlőkhözA kosarak száma és űrtartalma
13 x 11 x 35 cm 12 / 16 mm 4 kosár kb. 0,3l űrtartalommal
Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.Érdekelheti Önt